blank
 
blank

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 Μαρτίου 2018 (Video).

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 Μαρτίου 2018 (Video).
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το Σάββατο στις 17 Μαρτίου 2018 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς. Παρακολουθήστε το video από την Αστρολόγο Λιλή Ζαγκανά για να δείτε πως θα σας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 17 Μαρτίου 2018

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου είναι μια έντονη Νέα Σελήνη, που εντάσσεται στην μεγαλύτερη περίοδο των σημαντικών εξελίξεων που διανύουμε, και που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, για να οδηγηθούμε στην ανάληψη δράσης, σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε ακόμη και να φέρει τις λύσεις στα ζητήματα, που θα ξεκινήσει. Γίνεται στις 17 του μηνός και για την Ελλάδα σχηματίζεται στις 3 και 11 το μεσημέρι, στην 27η μοίρα των ιχθύων.

Επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή διδύμους, τοξότες, παρθένους και ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου και κυρίως όσους έχουν τον γενέθλιο ήλιο τους γύρω από την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων, καθώς και όλους όσους έχουν σημεία του προσωπικού τους χάρτη στην 27η μοίρα όλων των ζωδίων. 

Η σωστή διαχείριση του εαυτού μας μέσα από τα γεγονότων που θα φέρει αυτό το φεγγάρι, φέρει και την υπόσχεση της θεραπείας κάποιων σημαντικών προβλημάτων, καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή μας. Κάτι που το υπόσχεται η σύνοδος των φώτων με τον Χείρωνα, αφού ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε σύνοδο με τον πλανήτη θεραπευτή που βρίσκεται στην 28η μοίρα των ιχθύων. 

Ο Χείρωνας στην αστρολογία, είναι ο πλανήτης που δείχνει τη βαθιά μας πληγή και μια Νέα Σελήνη σε σύνοδο μαζί του, δεν θα μπορούσε παρά να σημαίνει ότι για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η επιρροή της και κατά κανόνα μέχρι περίπου την επόμενη πανσέληνο, δηλαδή μέχρι τις 31/3 θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις. Οι επόμενες 15 ημέρες κατά κανόνα επομένως, θα δώσουν γεγονότα που θα φέρουν όσους επηρεάζονται, αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις που τους ενοχλούν, τους πληγώνουν, τους στεναχωρούν, με σκοπό πάντα να βρεθεί η λύση, η αποκατάσταση και να μην αποτελούν πια εμπόδιο στη ζωή τους. Πρόκειται για μια ευκαιρία να μπορέσουμε πρακτικά να αφήσουμε πίσω μας πράγματα και καταστάσεις που μας πληγώνουν και να βρούμε νόημα στη ζωή μέσα από νέες κατευθύνσεις.

Παράλληλα η Νέα Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του τοξότη. Μια σκληρή όψη που δείχνει προκλήσεις, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με εχθρούς και ανταγωνιστές. Τα προβλήματα επομένως που θα βγουν στην επιφάνεια μέσα από τις εξελίξεις και τα γεγονότα των ημερών, θα μας στρεσάρουν και πολύ εύκολα θα μας προκαλέσουν θυμό και νεύρα.

Όσοι επηρεάζονται έμμεσα και κυρίως εάν έχετε στη ζωή σας μια υπόθεση προσωπική ή επαγγελματική που να σας δημιουργεί ήδη κάποια ένταση, αυτή εδώ η Νέα Σελήνη μπορεί να βγάλει πολύ έντονη ενέργεια και να σας οδηγήσει σε καυγάδες και εγωιστικές συμπεριφορές, οπότε χρειάζεται προσοχή. 

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη όμως η βοηθητική συμμετοχή του ουρανού δίνει τη δυνατότητα να λυθούν κάποια θέματα, αρκεί βεβαία να είμαστε διατεθειμένοι να ασχοληθούμε ουσιαστικά και να καταπιαστούμε έστω βήμα βήμα με κάθε λεπτομέρεια και με κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί, πάνω στα θέματα που θα μας απασχολήσουν. Το χρονικό διάστημα που θα ακολουθήσει αυτό το φεγγάρι πρέπει να αξιοποιήσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια που θα έχουμε στη διάθεση μας, ώστε να συμπληρώσουμε σιγά σιγά τη μεγαλύτερη εικόνα που θα μας οδηγήσει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα, και μετέπειτα σε δράση. Με άλλα λόγια θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και έτοιμοι για την αλλαγή, αλλά και πρόθυμοι, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα που θα μας οδηγήσει στην πολυπόθητη εξέλιξη. 

Το τρίγωνο του Άρη μάλιστα με τον ουρανό, μας λέει ότι ο δρόμος για την επίτευξη των στόχων μας, πρέπει να είναι μια νέα και πρωτοποριακή συμπεριφορά, να είναι δηλαδή κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι μέχρι τώρα συνηθίζαμε να κάνουμε. Να είναι κάτι φρέσκο, δυναμικό, τολμηρό και πρωτοπόρο. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η Νέα σελήνη θα μας δώσει τη δυνατότητα, ώστε να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά αυτή τη φορά, αφού θα μας δώσει τις ευκαιρίες και κάποιες φορές μάλιστα ευχάριστα και απρόσμενα. 

Επομένως, όσοι επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου, θα διανύσουν ναι μεν μια σχετικά έντονη περίοδο, η οποία όμως ένταση θα είναι η αφορμή για την αναζήτηση μιας λύσης, σε εκκρεμότητες και θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Είναι ένα ζόρικο φεγγάρι, παράλληλα όμως είναι και μια καλή ευκαιρία που δίνει τη δυνατότητα να επέλθει ομαλή έκβαση, εκκαθάριση και τελικά σταθεροποίηση, στα ζητήματα που θα εμφανιστούν.

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2018 12:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι