blank
 
blank

Τα άστρα 21 ως 23 Νοεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν χαρίζεται!

 
Τα άστρα 21 ως 23 Νοεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν χαρίζεται!
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 21 ως 23 Νοεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Ακολουθώντας την εξελικτική πορεία των πλανητών, η έναρξη του καινούργιου κύκλου στο μήνα αυτόν γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη. Στις 22 Νοεμβρίου, στις 11:38, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη. Λίγο αργότερα, στις 14:32, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στην 0.07 μοίρα του Τοξότη.
 
Και τα δύο φώτα λοιπόν, Ήλιος και Σελήνη, σε ένα ζώδιο μεταβλητό και θετικό, που κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ανάγκη της έκφρασης, της επικοινωνίας, μέσα από μια πολύ καλή πρόθεση απέναντι στους άλλους. Αισθάνεται την ανάγκη να δώσει, να μοιραστεί, να ανταλλάξει, από απλές πληροφορίες, μέχρι τις πιο σοβαρές φιλοσοφικές συζητήσεις!
 
Υπάρχει ένας διάχυτος ενθουσιασμός στον κύκλο αυτόν, με δεδομένο ότι ερχόμαστε από τη δύσκολη διαδρομή του Σκορπιού που προηγήθηκε και από ένα πολύ βαθύ εσωτερικό ψάξιμο, που ομολογουμένως δυσκόλεψε, προβλημάτισε και έκανε πολλούς να χαθούν στα βαθιά νερά των συναισθηματικών αναζητήσεων… Τώρα έχει έρθει η στιγμή να βγούμε στην επιφάνεια, να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα, να ανασυνταχθούμε και να ξεκινήσουμε το καινούργιο εξελικτικό μας ταξίδι σε μία διαδρομή, που έχει πιο ευχάριστα τοπία και χρώματα, αλλά και πιο αισιόδοξο χαρακτήρα!
 
Η διαδρομή των φώτων στον Τοξότη μας ενθαρρύνει πολύ περισσότερο και μας δίνει τη δυνατότητα μιας πιο ανάλαφρης διάθεσης, που μας επιτρέπει να κάνουμε πράγματα, τα οποία σε άλλες συνθήκες δεν ήταν εύκολο να τολμήσουμε. Υπάρχει διάχυτη στο ζώδιο αυτό η τάση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Και αυτή είναι η ανάγκη της περιόδου, να απομακρυνθούμε από οτιδήποτε δεν μας κάνει να χαμογελάμε και μας αναγκάζει να μπούμε σε στερεότυπες δομές και σχήματα, που δεν μας επιτρέπουν την ελευθερία της προσωπικής έκφρασης.
 
Αυτό είναι που αλλάζει κατά βάση στον κύκλο αυτόν! Δημιουργείται η ανάγκη να πάμε παραπέρα, μέσα σε μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Ο Τοξότης ξέρει πως δεν χρειάζεται ούτε υλική, ούτε συναισθηματική ασφάλεια για να προχωρήσει, ακολουθεί τη ροή, το ρεύμα των εξελίξεων και δεν έχει κανένα πρόβλημα, όπου κι αν βρεθεί. Αγαπά πολύ την εξερεύνηση, τις αναζητήσεις, τις καινούργιες εμπειρίες, γιατί αυτές ανανεώνουν τις γνώσεις του, την ψυχολογία του και τροφοδοτούν το ενδιαφέρον του για τη ζωή…
 
Δεν θα σκεφτεί και πολύ πριν ξεκινήσει κάτι καινούργιο, θα το κάνει για να εισπράξει την εμπειρία που θα του δώσει… Και τώρα είναι μια περίοδος που θα υπάρξουν πολλά καινούργια ξεκινήματα σε οτιδήποτε λειτουργεί ανανεωτικά για την ψυχολογία μας, για τη ζωή μας. Και βέβαια, για οτιδήποτε επεκτείνει τους ορίζοντές μας, πνευματικούς ή και επαγγελματικούς, αφού ο Δίας, ο κυβερνήτης του Τοξότη, είναι αυτός που ευθύνεται για πάσης φύσεως επεκτάσεις, ανανεώσεις, αλλά και ευκαιρίες.
 
Η Αφροδίτη σε μια ανοιχτή σύνοδο με Ήλιο και Σελήνη, έρχεται να ενισχύσει με τη σειρά της αυτό το σκηνικό και να δώσει σε όλες τις σχέσεις έναν πιο αισιόδοξο και ενθαρρυντικό χαρακτήρα. Τους επιτρέπει να κινηθούν με μια μεγαλύτερη ελευθερία, ανεξαρτησία, χωρίς περιορισμούς, εντάσεις και ζήλειες, τις οποίες επέβαλε η κίνηση της Αφροδίτης στον Σκορπιό!
 
Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα εκφράσει τις όμορφες ιδιότητές της, ανοίγοντας ένα παράθυρο, που επιτρέπει την καλύτερη έκφρασή μεταξύ των ανθρώπων, την έλλειψη καταπίεσης και τη δημιουργία σχέσεων, που θα κινηθούν σε μια πιο υγιή βάση, χωρίς περιορισμούς και ''πρέπει''…

Τετράγωνο Ήλιου και Σελήνης με Ποσειδώνα

Ωστόσο στην Νέα Σελήνη αυτή υπάρχει ένας σημαντικός παράγοντας, τον οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβλέψουμε: Το τετράγωνο του Ήλιου και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα κορυφωθεί στις 27 Νοεμβρίου, όμως η επίδρασή του είναι ήδη ενεργή και θα είναι σε όλο τον κύκλο της Νέας Σελήνης!
 
Επειδή ενδεχομένως ο προηγούμενος κύκλος να λειτούργησε πολύ πιεστικά σε ό,τι αφορά στα συναισθηματικά μας ζητήματα, τώρα κυριαρχεί η διάθεση να ξεφύγουμε από οτιδήποτε μας έχει προβληματίσει ή πιέσει. Οι καρδιές είναι έτοιμες να παραδοθούν (και μάλιστα συχνά άνευ όρων) σε οτιδήποτε τους υπόσχεται τον παράδεισο που ψάχνουν να βρουν…
 
Και εδώ ακριβώς είναι η μεγάλη παγίδα, δεδομένου ότι όλα λειτουργούν με μία μεγαλύτερη ταχύτητα, που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις, λάθος εκτιμήσεις, και βεβαίως, λανθασμένες επιλογές και τοποθετήσεις…
 
Και επειδή λίγο νωρίτερα η Αφροδίτη βρέθηκε και αυτή να σχηματίζει μια όψη τετράγωνου με τον Ποσειδώνα (στις 20 Νοεμβρίου) στον κύκλο αυτόν είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οικονομικές απώλειες. Ας μην ξεχνάμε πως η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης και των οικονομικών μας ζητημάτων, που το διάστημα αυτό μπορεί να παρουσιάσουν διάφορες εμπλοκές. Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή τους, στα ανοίγματα που ενδεχομένως σχεδιάζουμε ή στο όποιο ρίσκο ενδεχομένως σκοπεύουμε να αναλάβουμε. Υπάρχει έντονη η τάση της εξαπάτησης, ενδεχομένως άλλα σενάρια να φτιάχνει το μυαλό μας, άλλα να περιμένουμε και άλλα να βρούμε μπροστά μας!
 
Γενικότερα, είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι σημαντικό να αποφύγουμε την όποια εμπλοκή σε καταστάσεις που δεν γνωρίζουμε ή και σε πρόσωπα που έρχονται κοντά μας, ενεργοποιώντας τις προσδοκίες μας. Μπορεί όλα γύρω μας φαίνονται ιδανικά ή να λειτουργούν μέσα από μια διάθεσή να τα βλέπουμε όλα ωραιοποιημένα, ωστόσο να θυμάσαι πάντα πως… μπορεί και να μην είναι έτσι! Γιατί κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικό, πολύ εύκολα μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις και διαψεύσεις, γκρεμίζοντας την αρχική σου εικόνα και τις προσδοκίες σου…
 
Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στον Κριό και εντείνει τη διάθεση για νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε επαγγελματικά θέματα. Άλλωστε, ο Άρης, ο κυβερνήτης του Κριού, βρίσκεται στον δέκατο οίκο του χάρτη της Νέας Σελήνης και σε εξάγωνο με τον Ερμή, δημιουργώντας πολύ καλές συνθήκες σε ζητήματα που αφορούν στην επικοινωνία, στην ανταλλαγή και γενικότερα στις παραγωγικές διαδικασίες, που βοηθούν στην επίτευξη των στόχων. Επίσης, μπορεί να επιταχύνει και τις όποιες εξελίξεις.
 
Από την άλλη, η όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Δία εφιστά την προσοχή σε οτιδήποτε δεν στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις, καθώς ωθεί τις διαθέσεις στην δημιουργία υπεραισιόδοξων σεναρίων, που όμως δεν μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στα όποια σχέδια και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Τα ζώδια που δέχονται την εύνοια αυτού του καινούργιου κύκλου είναι οι Τοξότες, Υδροχόοι, Κριοί, Λέοντες και Ζυγοί των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Μπροστά σας ανοίγεται μια εποχή, που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε όλα αυτά, τα οποία εδώ και καιρό σχεδιάζετε, ονειρεύεστε και θέλετε να κατακτήσετε. Τώρα, ίσως ήρθε η στιγμή που θα ανοίξουν οι πόρτες των ευκαιριών!
 
Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς, ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που σας πλησιάζουν την περίοδο αυτή, αλλά και στις καταστάσεις που προκύπτουν τώρα. Εξετάστε λεπτομερώς τις προθέσεις που μπορεί να υπάρχουν απέναντί σας, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να διαψευστείτε!
 
Κρατάς στο μυαλό σου πως ο κύκλος της Νέας Σελήνης σχετίζεται με τη δυνατότητα σημαντικών ενάρξεων στη ζωή σου. Όμως, χρειάζεται χρόνος για να μπορέσεις να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές σου… Μην βιαστείς, αλλά συμμάχησε με τον Χρόνο… Εκεί θα παιχτούν όλα! 

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

 

Σχετικά άρθρα

Ήλιος στον Τοξότη και Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμη! Απο την Φένια Σταμέλου.

Έρωτες που ανθίζουν το Νοέμβρη, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η ταξιδιάρα Νέα Σελήνη, η πλανεύτρα Αφροδίτη, ο Ουρανός και οι κεραυνοβόλοι έρωτες…

 

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-11-2014 15:59:00