Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 3 ως 5 Απριλίου 2015, με την Ολική Έκλειψη Σελήνης: Δεν υπάρχει ισχυρότερο όπλο στον κόσμο ολόκληρο από το συναίσθημα!

 
Τα άστρα 3 ως 5 Απριλίου 2015, με την Ολική Έκλειψη Σελήνης: Δεν υπάρχει ισχυρότερο όπλο στον κόσμο ολόκληρο από το συναίσθημα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 3 ως 5 Απριλίου 2015 με την Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Το Σάββατο έχουμε την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς, Σεληνιακή αυτή τη φορά, η οποία κορυφώνεται στην 14’24 του Ζυγού, στις 2:05 μμ. Είναι η τρίτη από μια τετράδα εκλείψεων, που έχουν την ονομασία “Blood Moon”. Τέσσερις ολικές Σεληνιακές εκλείψεις, χωρίς την ύπαρξη μερικών εκλείψεων στο ενδιάμεσο, που χωρίζονται μεταξύ τους με το διάστημα ενός περίπου εξαμήνου! Να θυμίσουμε πως η προηγούμενη έγινε στις 8 Οκτωβρίου του 2014, ενώ η επόμενη θα λάβει χώρα στις 28 Σεπτέμβρη 2015. Ο τίτλος “Blood Moon” έχει να κάνει περισσότερο με μια προφητεία. Δύο Χριστιανοί πάστορες, ο Mark Blitz κι ο John Hagee, χρησιμοποιούν τον όρο αυτόν για να περιγράψουν το φαινόμενο αυτών των διαδοχικών σεληνιακών εκλείψεων και διέδωσαν πως το γεγονός αφορά μια σημαντική αλλαγή! Βεβαίως, από την άλλη μεριά όλα αυτά που ζούμε αφορούν μια συνολικότερη κοσμική αλλαγή, η οποία συντελείται τα χρόνια αυτά.
 
Ας έρθουμε όμως στο φαινόμενο της Έκλειψης, που συνοδεύει και την Πανσέληνο του μήνα. Είναι μία σεληνιακή έκλειψη, που εστιάζει σε γεγονότα στα οποία ενδεχομένως δεν έχουμε δώσει μέχρι τώρα μεγάλη σημασία. Όμως χρειάζεται να τα δούμε με μία πιο λεπτομερή και ευρύτερη οπτική, για να μπορέσουμε ενδεχομένως να επιλύσουμε τα θέματα που μας απασχολούν. Ίσως την διαφορά να κάνει η λεπτομέρεια που διέφυγε της προσοχής μας, ίσως ένα πρόσωπο, μια ιδέα ή ένα συναίσθημα. Όπως κα να έχει, φωτίζεται μια περιοχή της ζωής μας, που χρειάζεται να αλλάξουμε! Φωτίζεται εκείνο το κομμάτι του συναισθήματος που δημιουργεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες, οι οποίες αν δεν ικανοποιηθούν επαρκώς, στρέφονται εναντίον μας!
 
Η σεληνιακές εκλείψεις εστιάζουν καθαρά στα ζητήματα των συναισθημάτων, που πλέον έχουν φτάσει σε ένα οριακό σημείο, και πλέον είναι ανάγκη να κάνουμε κάτι δραστικό, για να αλλάξουμε καταστάσεις που δεν τροφοδοτούν με ευχαρίστηση την ψυχολογία μας και τη ζωή μας.
 
Και φυσικά, είναι πρόκληση και ο συγκερασμός των αντιθέτων, αφού από την μια ο Ήλιος στον Κριό και από την άλλη η Σελήνη στον Ζυγό, αναζητούν μια ισορροπία, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολη! Είναι μια έκλειψη που έρχεται να ανακατέψει σε μεγάλο βαθμό τον τομέα των σχέσεων μας.
 
Η Σελήνη στον Ζυγό θα κάνει οτιδήποτε μπορεί, για να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη των γύρων της, συχνά αφήνοντας πίσω της κομμάτια του εαυτού της, της προσωπικότητάς της. Συχνά θα κάνει ακόμα και πράγματα που δεν της αρέσουν, προκειμένου να κερδίσει το ενδιαφέρον των άλλων. Αυτή η Σελήνη δεν αντέχει τη μοναξιά και νιώθει την ανάγκη συνεχώς να περιβάλλεται από κόσμο, αφού αυτό την κάνει να νιώθει ασφαλής. Επιζητεί την αρμονία και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να δημιουργεί ένα τέτοιο κλίμα.
 
Από την άλλη μεριά, απέναντί της έχουμε τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, έναν Ήλιο πανίσχυρο, δυνατό, που δεν διστάζει να διεκδικήσει αυτά που θέλει, ακόμα κι αν πρέπει να προκαλέσει ανατροπές, για να κατακτήσει την επιθυμία του η το όραμά του.
 
Ο Ήλιος εδώ έχει ανάγκη να εκφράσει τον εαυτό του και θα το κάνει, εκμεταλλευόμενος τις δημιουργικές του τάσεις, αλλά και τη διάθεσή του να ηγείται των καταστάσεων. Είναι η στιγμή που η επιθυμία γίνεται τόσο έντονη, που πρέπει οπωσδήποτε να εκδηλωθεί, καθώς και ο Ήλιος να εισπράξει την αναγνώριση που του αντιστοιχεί! Είναι η παρόρμηση, το… περνάω μπροστά, δρω χωρίς να σκέπτομαι, ακολουθώ το ένστικτό μου και την βαθιά μου επιθυμία, ακόμα και αν κάνω λάθος! Αυτό είναι το πρώτο κλειδί της έκλειψης αυτής, που μιλά για απελευθέρωση…
 
Εδώ λοιπόν καλείσαι να κάνεις μια επιλογή: Τι είναι πιο σημαντικό, να αρέσεις στον εαυτό σου ή να αρέσεις στους άλλους; Κι τι τίμημα πληρώνεις σε κάθε περίπτωση;
 
Έτσι λοιπόν, ο τομέας των σχέσεων περνά από μία σημαντικό δίλημμα: Πόσο τελικά με εκφράζουν και με καλύπτουν τα πρόσωπα που έχω δίπλα μου; Εξυπηρετώ τις ανάγκες του εαυτού μου ή τις ανάγκες των άλλων;
 
Η όψεις των φώτων (Ήλιου - Σελήνης) με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, είναι αυτές που σε πολλές περιπτώσεις θα δώσουν απαντήσεις, όχι εύκολες ή βολικές, μα με εξελίξεις που θα έχουν καταιγιστικό χαρακτήρα. Ο σχηματισμός ταυ-τετραγώνου του Ήλιου και της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μιλά για εκείνες τις αλλαγές, που συχνά θα γίνουν με μοιραίο τρόπο, καθώς είναι προδιαγεγραμμένες! Μιλά για γεγονότα, τα οποία μπορεί να έχουν λειτουργήσει για πολύ καιρό πιεστικά για τη ζωή, την ύπαρξη και την ψυχολογία, όμως τώρα ήρθε η στιγμή της λύτρωσης! Μπορεί ακόμα οι αλλαγές να γίνουν και κάτω από το καθεστώς μιας… απειλής, που αναγκαστικά θα κινητοποιήσει τον μηχανισμό των αντιδράσεων!
 
Όπως και να ‘χει, η έκλειψη αυτή ενεργοποιεί και το τετράγωνο μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα, μια όψη υπεύθυνη για τις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις που συμβαίνουν τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μόνο που τώρα πυροδοτούν το βαρύ πυροβολικό του… συναισθήματος και πραγματικά δεν υπάρχει ισχυρότερο όπλο στον κόσμο, από ένα συναίσθημα που έχει πυροδοτήσει!
 
Από την άλλη μεριά, ο Ουρανός προκαλεί έλλειψη ψυχραιμίας και σύγκρουση ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα! Θέλει να ανατρέψει τη συμβατικότητα και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ακραίες συμπεριφορές, προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη αποδέσμευση!
 
Υπάρχει έντονη αναστάτωση το διάστημα που ακολουθεί, ιδιαίτερα στα θέματα της επικοινωνίας, που φαίνεται πως λειτουργούν μέσα από ένταση, διαπληκτισμούς, αντιπαραθέσεις και βεβαίως ρήξεις, προμηνύοντας ένα διάστημα ξεκαθαρισμάτων, που όμως όσο και αν μας δυσκολέψουν, θα ανοίξουν καινούργιες λεωφόρους ευκαιριών και εξελίξεων. Την περίοδο αυτή, ίσως να βρεθούμε μπροστά σε εξελίξεις, οι οποίες έχουν βίαιο χαρακτήρα (ιδιαίτερα σε κοσμικό επίπεδο) και θα προκαλέσουν ανατροπές και μεταρρυθμίσεις, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ασταθές όπως αυτό που διανύουμε.
 
Ωστόσο, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία, αλλά και το τρίγωνο του Ηλίου με τον ωροσκόπο της έκλειψης δημιουργούν την ελπίδα πως η αλλαγή, όσο και να μας δυσκολέψει, όσο και αν μας αναγκάσει να πάρουμε θέσεις που μας δυσκολεύουν, όσο και μας αναγκάζει να ξεβολευτούμε, θα μας δώσει και την ευκαιρία να ζήσουμε έτσι όπως έχουμε φανταστεί ή επιλέξει!
 
Κρατάς στο μυαλό σου πως η έκλειψη αυτή είναι μια συναισθηματική αφύπνιση! Η ρήση του Καζαντζάκη ταιριάζει απόλυτα στον παλμό αυτής της περιόδου: Δεν ζυγιάζω, δεν μετρώ, δεν βολεύομαι… Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι!

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια από την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλείστε να πάρετε μια επίσημη πλέον θέση, απέναντι σε όλα όσα θέλετε να αλλάξετε αλλά μέχρι τώρα αναβάλλατε. Και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν τα γεγονότα, που αφενός σας βοηθούν να δείτε πιο ξεκάθαρα το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί ως τώρα, τις προθέσεις των προσώπων απέναντι σας, αλλά και τις δικές σας ανάγκες και κατά πόσο είστε συνεπείς με αυτές, και να αλλάξετε οτιδήποτε νοιώθετε πως παρεμποδίζει την εξέλιξή σας, με το όποιο κόστος φυσικά!
 
Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, είστε από αυτούς που πέφτουν στα μαλακά… Και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν οι συγκυρίες εκείνες, που θα σας βοηθήσουν σημαντικά να κάνετε τις βελτιώσεις που σκέπτεστε ή επιθυμείτε, ενώ μπορεί να δεχτείτε και βοήθειες από τρίτα πρόσωπα.
 
Δίδυμοι και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, πολύ πιθανά να δημιουργηθούν ευκαιρίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απεμπλακείτε από πρόσωπα ή γεγονότα, που σας κρατούν καθηλωμένους σε καταστάσεις, οι οποίες δεν σας βολεύουν ή δεν σας εξυπηρετούν.
 
Ταύροι και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, πολύ πιθανά να έρθετε αντιμέτωποι με εργασιακά θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό και συνεχίζουν να δημιουργούν διλήμματα, με σκοπό να σας οδηγήσουν σε λύσεις, που θα σας ανακουφίσουν. Μάθε με λεπτομέρειες τις εξελίξεις που φέρνει στη ζωή σου η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Άστρα να πάνε και τον Απρίλιο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Αστρολογικές προβλέψεις 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Ένα έντονο και αμφίρροπο διάστημα, με Ερμή στον Κριό, Άρη στον Ταύρο και την έκλειψη της χρονιάς!

Τα ζώδια τον Απρίλιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Από την αγωνία των εκλείψεων, στην ανάσταση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο...

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-04-2015 20:00:00