blank
 
blank

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο! Ένα έντονο φεγγάρι, με Ήλιο και Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη στην Παρθένο.

 
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο! Ένα έντονο φεγγάρι, με Ήλιο και Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο και Αφροδίτη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 και η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Αρχές της εβδομάδας και μια Πανσέληνος έρχεται να φωτίσει με το δυνατό της φως τις ζωές μας και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του κόσμου! Πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα, 22 Ιουλίου και στις 8.15 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου και η επιρροή της θα ισχύσει μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 6 Αυγούστου.

Ήλιος και Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο, με Αφροδίτη στην Παρθένο

Έντονο φεγγάρι, καθώς μαζί με αυτό έχουμε τόσο την μετατόπιση του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς και της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου. Το ζήτημα είναι πως Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο κάτι που δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα, μια και θα υποβάλλει πολλούς σε πιέσεις, που θα είναι δύσκολο να αντέξουν, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Και θα βγει έντονα στην επιφάνεια ένα συναίσθημα απαισιοδοξίας, επειδή ακριβώς αναγκαζόμαστε να υποκύψουμε σε πράγματα και καταστάσεις, που ούτε τα θέλουμε ούτε τα επιλέγουμε…
 
Επίσης το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου, ενώ τα φώτα (Ήλιος–Σελήνη) βρίσκονται στους οίκους 6 και 12 του χάρτη της Πανσελήνου, μιλά για την ενεργοποίηση ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία, τα νοσοκομεία, τα ιδρύματα, τις φυλακές, το δημόσιο τομέα, αλλά και για αρκετές παρασκηνιακές καταστάσεις που υποβόσκουν. Επίσης, μιλά και για τη διάθεση αντίδρασης απέναντι σε όλα αυτά τα οποία επιβάλλονται, καθώς τώρα εύκολα μπορεί να υπάρξει μια έντονη μορφή διαμαρτυρίας, η οποία όμως δεν βρει και το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθεί και να δυναμώσει.
 
Η Αφροδίτη ωστόσο, θα οργανώσει από την νέα της θέση περισσότερο τα πράγματα, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων όπου θα δώσει και το μεγαλύτερο βάρος και θα λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά στην όποια προσπάθεια.

Η σύνοδος Άρη-Δία

Μεγάλο κλειδί της Πανσελήνου αυτής, είναι η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον πέμπτο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου, δηλώνοντας τόσο μια διάθεση επέκτασης σε δημιουργικά σχέδια και ιδέες, που τώρα βρίσκουν τόσο το έδαφος να αναπτυχθούν, όσο και την βοήθεια της θεάς τύχης, που θα τα οδηγήσει εκεί ακριβώς που χρειάζεται να βρίσκονται, για να πετύχουν.
 
Παράλληλα, ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την ερωτική ζωή, που τώρα έχει έναν έντονο ανανεωτικό χαρακτήρα, αλλά σηματοδοτεί και την έναρξη αρκετών σχέσεων, που θα ωφεληθούν από την ανάπτυξή τους σε ένα υγιές περιβάλλον!

Ποια ζώδια ευνοούνται

Ευνοημένοι της Πανσελήνου αυτής είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό, που τώρα θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες να εκμεταλλευτούν με ιδιαίτερα αναπτυξιακό χαρακτήρα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή! Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Αναλυτικές προβλέψεις, για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, δείτε τις προβλέψεις του Γιώργου Ματσάγγου για την Πανσέληνο, καθώς και ...τα αστρολογικά μπουρίνια που μας περιμένουν τέλος Ιουλίου.
 
 
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2013 00:00:00