blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 22 ως 24 Απριλίου 2016, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό: Η εξέλιξη είναι πάντα μια υπόθεση εσωτερική!

Τα άστρα το τριήμερο 22 ως 24 Απριλίου 2016, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό: Η εξέλιξη είναι πάντα μια υπόθεση εσωτερική!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 15
 

Τα άστρα το τριήμερο 22 ως 24 Απριλίου 2016, με την Πανσέληνο στην 2.30’ του Σκορπιού

Με την Πανσέληνο, καλούμαστε να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο προσπαθειών, που ξεκίνησαν στην Νέα Σελήνη του μήνα. Και το ερώτημα που γεννάται πάντα, είναι πόσο καλά έχουμε προετοιμαστεί, πόσο καλά έχουμε οργανώσει τα σχέδιά μας και πόσο έχουμε ασχοληθεί με το μέσα μας! Πολύ περισσότερο τώρα, με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού, οφείλεις να επικεντρωθείς σε ό,τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, στο σκοτάδι της ύπαρξής σου, αυτό που φοβάσαι να κοιτάξεις στα μάτια, αυτό που φοβάσαι να διαχειριστείς, αυτό που σου δημιουργεί τον φόβο και σε κρατά καθηλωμένο… Αυτό που σε κάνει πολλές φορές να μην είσαι ειλικρινής ούτε με τον ίδιο σου τον εαυτό! Μα να θυμάσαι, πως από εκεί ξεκινούν όλα!

Στην Πανσέληνο έχουμε πάντα την ένωση των αντιθέτων… Σελήνη στον Σκορπιό, Ήλιος στον Ταύρο! Ο Ήλιος εδώ έχει ανάγκη από απτούς στόχους… Θέλω να δημιουργήσω και να έχω, για να νοιώσω ασφαλής, ενώ η Σελήνη εστιάζει στο συναίσθημα και την ένταση που περικλείει… Έτσι, καλείσαι να εξισορροπήσεις αυτές τις δύο διαφορετικές ποιότητες, τον δημιουργικό και ήρεμο Ταύρο, απέναντι στον ανατρεπτικό και θυελλώδη Σκορπιό!

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακόμα και ακραίο αν δεν προσέξεις και αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ευελιξία, αλλά κυρίως ψυχραιμία ό,τι μπορεί τώρα να προκύπτει! Γεγονός είναι, πως ενδέχεται να προκύψουν συναισθηματικές εντάσεις και εκρήξεις, που ταράζουν την πολυπόθητη ηρεμία που αναζητά ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου, να εκφραστούν λόγια, παράπονα, δυσαρέσκειες και οτιδήποτε μπορεί να κουβαλάς μέσα σου και δεν έχεις εκτονώσει ως τώρα!

Ωστόσο, τα δυο ζώδια έχουν σημεία συνάντησης: Το χρήμα και το σεξ! Εκεί λοιπόν μπορεί να βρεθεί ένα κοινό σημείο αναφοράς, ένας τρόπος εκτόνωσης της όποιας έντασης ή δυσαρέσκειας, ώστε να επανέλθουν οι πολυπόθητες ισορροπίες!

Ο αστρολογικός χάρτης της Πανσελήνου στον Σκορπιό

Πολύ σημαντική η θέση της Αφροδίτης, η οποία σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ουρανό, δίνοντας στην Πανσέληνο αυτή έντονα ερωτικό χαρακτήρα! Είναι αυτή η στιγμή που οτιδήποτε επιθυμούσες ή ονειρευόσουν, θα το δεις να πραγματοποιείται κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένεις, μια και οι ενέργειές του απρόσμενου, του απρόβλεπτου και του ξαφνικού παίζουν… δυνατό παιχνίδι! Κάποιες συναντήσεις που μπορεί να ανανεώσουν πλήρως το ενδιαφέρον σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή, αφού θα φέρουν στο δρόμο σου τα πρόσωπα εκείνα, που αρκεί ένα και μόνο βλέμμα τους για να εκτιναχτεί το συναίσθημά σου στα.. ύψη! Η προγραμματισμένη ροή της καθημερινότητάς σου ανατρέπεται και σου ανοίγει την πόρτα του άγνωστου, εκεί όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν…

Η περίοδος αυτή έχει και οικονομικές ευκαιρίες ή ανοίγματα, που μπορεί να ολοκληρώνουν με απρόσμενο τρόπο μια προσπάθειά σου, που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα από την δουλειά που έχεις κάνει! Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν ξαφνικά κέρδη για κάποιους τυχερούς, αλλά και ξαφνικές απώλειες, μια και το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις!

Ο κυβερνήτης της Σελήνης, ο Πλούτωνας, από την Δευτέρα έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία και σου δίνει ένα ακόμα κίνητρο να καταδυθείς στα βάθη της ψυχής σου και να κάνεις μια σημαντική ανασκόπηση σε λάθη και παραλείψεις, αλλά και να ανακαλύψεις ανεξερεύνητες περιοχές του υποσυνειδήτου σου… Τώρα είναι μια εποχή ενδοσκόπησης και εσωτερικών διορθώσεων, έτσι που να μπορέσεις παρακάτω να ελέγξεις καλύτερα τον εαυτό σου!

Στον κύκλο αυτόν του φεγγαριού, έχουμε τέσσερις ανάδρομους πλανήτες, τον Άρη, τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό το γεγονός μας παραπέμπει γενικότερα σε μια εποχή αναθεωρήσεων, ματαιώσεων και αναβολών… Γι’ αυτό, καλό είναι να στρέψουμε την προσοχή και την ενέργειά μας περισσότερο σε θέματα οργάνωσης, τακτοποίησης, μεθόδευσης και προγραμματισμού, παρά σε τελικές αποφάσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Σκορπιό

Οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η Πανσέληνος αυτή έρχεται να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε προσπάθειες, οι οποίες ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, εξελίσσει ζητήματα που αφορούν τις οικονομικές σας επιδιώξεις, ενώ ενεργοποιεί και την ερωτική σας ζωή, συχνά βγάζοντας με έντονο τρόπο συναισθήματα, που μπορεί να έχουν καταπιεστεί ή δεν εκφράστηκαν όταν έπρεπε. Δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να υπάρξουν και κλεισίματα κύκλων σε σχέσεις ή συνεργασίες.

Καλό τριήμερο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Πανσέληνος στον Σκορπιό και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό, στις 22 Απριλίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-04-2016 10:58:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι