blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Φτάσαμε αισίως στη μέση του ανοιξιάτικου μήνα Απριλίου, με τη προοπτική και την ελπίδα, να γίνει πιο θετικός και αισιόδοξος, γεμίζοντας μας με ζέστη και χαμόγελο. H Αφροδίτη συνεχίζει να διανύει τον Κριό, ρίχνοντάς μας στο παιχνίδι του ερωτικού κυνηγιού, του πάθους και της περιπέτειας και δίνοντάς μας την ευκαιρία να ερωτευτούμε ξαφνικά και καταιγιστικά.

Ο Άρης και ο ρόλος του τον Απρίλιο…

Ο έτερος υπεύθυνος της ερωτικής μας και σεξουαλικής κατάστασης, ο Άρης, διανύει τον Τοξότη, τροφοδοτώντας μας με δυναμισμό, μποέμικη διάθεση και αναβάθμιση επαφών και σχέσεων. Στις 17 Απριλίου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη, κατά την οποία θα αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που μας ξεπερνάνε, αποφάσεις που αναβάλλαμε για καιρό, σχέσεις οι οποίες δείξαν ένα προβληματικό πρόσωπο και χρήζουν εκκαθάρισης. Η αποστασιοποίηση, ακόμα και από τις δικές μας καταστάσεις, και η χαμηλών τόνων αντιμετώπιση των σχέσεων, είναι ο μόνος τρόπος ώστε να αποφευχθούν ξανά λάθος προσεγγίσεις.

O Άρης γυρίζει ανάδρομος πριν προλάβει να σχηματίσει με ακρίβεια την όψη τετραγώνου με το Ποσειδώνα, ωστόσο η επίδραση είναι αρκετή, ώστε να επηρεάσει για μερικές μέρες τις σχέσεις μας. Απιστίες, ερωτικές ατασθαλίες, προσποιήσεις, απόκρυψη αλήθειας, αλλά και ευαισθησία που οδηγεί σε δράση, υποχωρήσεις για το καλό της σχέσης, εύρεση ιδανικών και απεριόριστη φαντασία.

Αφροδίτη και Πλούτωνας: Μεταμόρφωση ή Κάρμα;

Στις 19 Απριλίου, η Αφροδίτη από τον Κριό σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, γεννώντας ακραία και έντονα συναισθήματα. Ο έρωτας ροκανίζεται με ζήλειες, έλεγχο, ακόρεστη σεξουαλική όρεξη, ύπουλες επιθέσεις στους ερωτικούς ανταγωνιστές. Κάποιες σχέσεις θα βιώσουν μία μεταμόρφωση, μία αλλαγή από τις βάσεις και τις δομές. Κάποιοι θα νιώσουν πως η σχέση και η σύνδεση με τον συγκεκριμένο σύντροφο, είναι σαν ένας βαρύς σταυρός ή ένα άλυτο Κάρμα. Από τη μία θέλουν να απαλλαγούν, από την άλλη νιώθουν αλυσοδεμένοι.

Ωστόσο, το γενικό κλίμα θα είναι η ένταση και το βάθος της αγάπης που θα νιώσουμε για ένα άτομο και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ίσως δεν αντέξουμε μία απόρριψη, γεμίζοντας θυμό, ή μπορεί να πέσουμε στη παγίδα ενός καταδικασμένου έρωτα.

Στην όψη μεταξύ Πλούτωνα και Αφροδίτης υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο, δεν υπάρχει πολύχρωμη παλέτα. Ίσως συναντήσουμε έναν έρωτα, από αυτούς που όταν περάσουν, μας έχουν αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα. Όπως και να έχει, η όψη έχει απίστευτο δυναμισμό και επίδραση, τόσο που ανάμεσα σε κάποιους εραστές , μπορεί να δημιουργήσει ένα ακλόνητο και οριστικό δέσιμο.

Αφροδίτη με Ουρανό: Το απρόοπτο είναι ερεθιστικό!

Στις 22 Απριλίου, γράφεται ένα νέο σενάριο στις ζωές των εραστών και των ερωτευμένων, με πρωταγωνιστές την Αφροδίτη και τον Ουρανό, που θα βρεθούν σε σύνοδο στον Κριό. Οι ξαφνικοί έρωτες θα είναι το ίδιο αιφνιδιαστικοί, όσο και οι χωρισμοί που θα συμβούν. Απρόβλεπτες, απρόοπτες και ξαφνικές καταστάσεις, που θυμίζουν σε ταχύτητα και ένταση έναν κεραυνό. Αλλαγή διάθεσης, αλλαγή αισθημάτων και αναζήτηση προκλήσεων, μας χαρακτηρίζει τις μέρες εκείνες, όπου ο έρωτας παίρνει βασικό ρόλο στη ζωή μας. Αναζήτηση περιπέτειας, γνωριμίες με άτομα που τυπικά είναι παράταιρα με τα μέχρι τώρα κριτήριά μας, ανανέωση στην υπάρχουσα σχέση, έρωτες από απόσταση.

Αυτά και άλλα πολλά έρχονται στο προσκήνιο, αν όχι για όλους, έστω για τους περισσότερους εκπροσώπους των ζωδίων. Η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία θα αλλάξει τη δομή και τη ροή στη ζωή πολλών ζευγαριών.

Αφροδίτη στον Ταύρο: Η ανταμοιβή!

Στις 29 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, μία θέση που ευνοεί τον έρωτα, την γενναιοδωρία αισθημάτων και τη σταθερότητα. Κάποιοι θα νιώσουν πως οι ουρανοί τους ανταμείβουν για την υπομονή και τη πίστη τους σε ένα άτομο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, είναι η ήρεμη δύναμη που θα παρασύρει κάθε ανασφάλεια και ανησυχία, προσφέροντας μία ανοιχτή αγκαλιά, αποδεικνύοντας πως ο έρωτας για να ανθίσει, χρειάζεται τρυφερότητα!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Μάθε τι θα σου φέρει ο ανάδρομος Άρης μέχρι τις 30 Ιουνίου! Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης στον Τοξότη κι Αφροδίτη στον Κριό: Δύο εραστές σε ζώδια της Φωτιάς! Από την Ματίνα Πάτζαλη

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11 με 17 Απριλίου 2016, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-04-2016 18:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι