blank
 
blank

Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο και σύνοδο με Άρη. Ανασφάλεια, καχυποψία και εριστική διάθεση!

Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο και σύνοδο με Άρη. Ανασφάλεια, καχυποψία και εριστική διάθεση!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Κρόνος σε αντίθεση με Σελήνη: Εγκράτεια και σύνεση…

Κρόνος σε αντίθεση με Σελήνη και διαγωνισμός ilovezen

Η αντίθεση της Σελήνης στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Τοξότη στις 18 Μαΐου θα φέρει όλα αυτά που δεν επιθυμούμε, γιατί μας δυσκολεύουν: την επιφύλαξη, τον ενδοιασμό, την καχυποψία. Μία όψη που εμποδίζει την εύκολη των πραγμάτων και επιβάλλει μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση των καταστάσεων, οικονομικών, ερωτικών και προσωπικών.
 
Για κάποιες ώρες θα νιώσουμε ανασφάλεια, απομόνωση ή και απογοήτευση από άτομα που άλλα περιμέναμε από αυτά. Ερωτικά, ενώ θέλουμε να εκφραστούμε, θα προτιμήσουμε να φανούμε εγκρατείς, από το φόβο της απόρριψης.
 
Επίσης, είναι μία αρνητική όψη για οικονομικές δοσοληψίες, όπου ενδέχεται να αξιολογήσουμε λάθος τις καταστάσεις και να βγούμε χαμένοι, καθώς παράλληλα υπάρχει συναισθηματική πίεση. Μπορεί να απεχθανόμαστε τη καθημερινότητά μας και τις ευθύνες που αυτή φέρνει, ή να αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε σε μία κατάσταση, δηλώνοντας έλλειψη σθένους ή όρεξης.
 
Ερωτικά (ή μάλλον συναισθηματικά) νιώθουμε να ζοριζόμαστε, ενώ παράλληλα οι άλλοι γύρω μας απαιτούν να δουν το ώριμο πρόσωπο που κρύβουμε μέσα μας. Μερικές στιγμές ανασφάλειας, ανεπάρκειας και δυσαρέσκειας μπορούν, αν όχι να μας αποτρέψουν από το σκοπό μας, να μας κάνουν να αναλογιστούμε πού κάνουμε λάθος και τι πρέπει να γίνει, ώστε να αναλάβουμε ευθύνες. Κάποιοι θα έχουμε την ευκαιρία να αναλάβουμε την αρχηγία, τα ηνία και να βγάλουμε έναν κυριαρχικό εαυτό προς τα έξω. Ανεπιθύμητο ίσως για τους άλλους, συχνά όμως απαραίτητο.
 
Όσοι είναι σε σχέση, κυρίως μακροχρόνια, θα επιχειρήσουν μία επισφράγιση της αγάπης τους με τη μορφή της σταθερότητας και της υπόσχεσης, έχοντας έτσι κάτι χειροπιαστό στη ζωή μας, σαν ένα είδος συμφωνίας.
 
Αυτό που δε πρέπει να επιτρέψουμε, είναι να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας, επειδή τα πράγματα δεν κυλούν όπως θέλουμε.

Σελήνη σύνοδο με Άρη: Με επιθετική διάθεση!

Την ίδια μέρα, στις 18 Μαΐου, καθώς η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους, μετά την αντίθεσή της με τον Κρόνο συναντά τον Άρη, αναδεικνύοντας ένα έντονο ταπεραμέντο, γρήγορες αντιδράσεις και ερωτικό μαγνητισμό. Σαν να αποβάλλεται η αρνητικότητα και η μιζέρια, που έφερε η όψη με τον Κρόνο. Η επίδραση της όψης, αν και σύντομη, στιγμιαία σχεδόν, θα κατευθύνει τη σκέψη μας σε επίμονες οικονομικές συναλλαγές, από τις οποίες θα διεκδικήσουμε με κάθε μέσο κάποιο κέρδος. Με μία διάθεση επεκτατική και κυριαρχική, οι αποφάσεις θα παίρνονται με γνώμονα το συναίσθημα, χωρίς πολύ σκέψη και μελέτη, με πρόθεση επιθετική.
 
Η αρχή της εβδομάδας μοιάζει με μια τρελή κούρσα, μέσα σε ένα ανεξέλεγκτο αυτοκίνητο. Οι διαθέσεις και οι ορέξεις είναι για… τέρμα τα γκάζια, χωρίς αίσθηση του κινδύνου, με οδηγό το ένστικτο και την επιθυμία για γρήγορη, σπάταλη και χωρίς ενοχές ζωή. Και ενώ μας ενδιαφέρει να βελτιώσουμε σχέσεις και συνεργασίες, ωστόσο θα επιμένουμε για το δικό μας, ας είναι και λάθος. Τριγυρίζοντας γύρω από τις δικές μας ανάγκες, θα αγνοήσουμε πως κάποιοι δίπλα μας έχουν και αυτοί ανάγκη από συμπαράσταση. Οι συναισθηματικές μας εξάρσεις, ίσως τρομάξουν το περιβάλλον μας, ενώ η ιδέα να συνθηκολογήσουμε εκεί που έχουμε δυσκολία, φαντάζει η πιο σωστή.
 

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά εκφράζονται οι όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Άρη αντίστοιχα, που επιδρούν εντελώς αντίθετα, φέρνοντας μας σε σύγχυση. Η λύση είναι να εξισορροπήσουμε τις διαφορετικές λειτουργίες, αρνούμενοι να γίνουμε απόλυτα επιφυλακτικοί, όπως ζητά ο Κρόνος, αλλά και εντελώς εγωιστές, όπως ζητά ο Άρης.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, το ζώδιο της Αφροδίτης, του πλανήτη της ομορφιάς και της καλαισθησίας! Τι καλύτερο από το να αποκτήσεις ένα υπέροχο μενταγιόν με το ζώδιό σου, που προσφέρει ο διαγωνισμός του myastro και του ilovezen.gr για να κάνεις ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα με θετική ενέργεια! Για να συμμετέχεις κάνε κλικ εδώ

Οι αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις μέχρι το τέλος Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαΐου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

Κρόνος σε αντίθεση με Σελήνη και διαγωνισμός ilovezen

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-05-2015 15:06:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι