blank
 
blank

Τα άστρα 2 ως 4 Οκτωβρίου 2015, με την Σελήνη από τους Διδύμους στον Καρκίνο: Η χαρά του να μοιράζεσαι!

Τα άστρα 2 ως 4 Οκτωβρίου 2015, με την Σελήνη από τους Διδύμους στον Καρκίνο: Η χαρά του να μοιράζεσαι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Τα άστρα το τριήμερο 2 ως 4 Οκτωβρίου 2015, με τη Σελήνη στους Διδύμους

Αφήνοντας σταδιακά πίσω μας την ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης που προηγήθηκε στις αρχές της εβδομάδας, το τριήμερο αυτό διαμορφώνεται ένα πιο αισιόδοξο τοπίο μπροστά μας, που μας δίνει τη δυνατότητα να ζήσουμε την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής, ενισχύοντας την κοινωνική ζωή και τις σχέσεις μας.
 
Το τριήμερο αυτό στερείται σημαντικών όψεων. Μόνο η ενέργεια της Σελήνης, που ταξιδεύει στο ζώδιο των Διδύμων, μας βοηθάει να ανανεωθούμε μέσα από τη διεύρυνση των επαφών μας, των σχέσεών μας, αλλά κυρίως της επικοινωνίας.

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τους Διδύμους

Την ημέρα της Παρασκευής, τις πρωινές ώρες το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή (στις 8:08 π.μ.) διευκολύνει την καθημερινότητα, τις συναλλαγές σου, την επικοινωνία σου και τις σχέσεις σου, τόσο στον επαγγελματικό χώρο όσο και στην προσωπική σου ζωή, ενώ προσφέρει πολύ καλές ευκαιρίες προώθησης των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν να εξελίξεις!
 
Ωστόσο, στις 11:58 το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτιση και την ανάγκη να ξεφύγεις απ’ οτιδήποτε μπορεί να σε κρατά καθηλωμένο σε καταστάσεις που δεν θέλεις ή σε κάνουν να ασφυκτιείς. Πολύ πιθανόν τις ώρες αυτές να νιώσεις να σε κυριεύει ένα παράπονο, μια σύγχυση και ένα μπέρδεμα, που δεν διευκολύνει την επικοινωνία. Γι’ αυτό καλό είναι να μείνεις τις ώρες αυτές μόνος με τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου. Μια μοναχική βόλτα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις!
 
Στις 2:16 το μεσημέρι, το κλίμα ανανεώνεται σημαντικά, μια και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ανανεώνει τη διάθεσή σου και δίνει σημαντικές ευκαιρίες κοινωνικότητας και επικοινωνίας. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στους γύρω σου, να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου, να κανονίσεις την εξέλιξη της ημέρα, όπως και να οργανώσεις την βραδινή σου έξοδο.
 
Στις 6:40 το απόγευμα της Παρασκευής, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις, να απολαύσεις μια βόλτα, μια συνάντηση, μια καλή παρέα και γενικότερα να ευχαριστηθείς το απόγευμα ή τη βραδιά σου!
 
Το Σάββατο ξεκινά με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στις 7:31 π.μ., προσφέροντας ενέργεια και καλή διάθεση, ενώ στις βραδινές ώρες το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 8:18 μμ. δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για βόλτες, εξόδους, κοινωνική ζωή, παρέες, χαλαρότητα… Ό,τι χρειάζεται δηλαδή ένα βράδυ Σαββάτου!

Σελήνη στον Καρκίνο

Τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 3:22 π.μ., η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, αξιοποιώντας την ημέρα με τα κοντινά και αγαπημένα μας πρόσωπα!
 
Στις 9.28 π.μ. το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δεν ενδείκνυται για σοβαρές συζητήσεις και επικοινωνίες. Είναι πιθανό να υπάρξουν εμπλοκές που δεν διευκολύνουν τα όποια θέματα σε ενδιαφέρουν να συζητήσεις, ενώ τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στις 2:00 μ.μ., δημιουργεί μια διάθεση για δράση, ενισχύει την πρωτοβουλία και δίνει τη δυνατότητα μιας εκτόνωσης στην ψυχολογία σου.
 
Στις 5:08 μ.μ. το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για συναισθηματική έκφραση και για ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη αυτό το τριήμερο

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, το τριήμερο αυτό σας προσφέρει τη δυνατότητα της ανανέωσης, τόσο στον ψυχισμό όσο και στις σχέσεις σας! Μπορείτε πραγματικά να ευχαριστηθείτε, να απολαύσετε, να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε, να κοινωνικοποιηθείτε και γενικά να περάσετε όμορφες στιγμές.
 

Την Κυριακή η εύνοια περνά σε Καρκίνους, Σκόρπιούς και Ιχθείς. Ιδιαίτερα στις απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας, η ευκαιρία για συναισθηματική ανανέωση και για τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με αισιοδοξία την εβδομάδα που έρχεται! Τι θα φέρουν οι πλανητικές όψεις στην ερωτική σου ζωή το επόμενο διάστημα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ευχές για ένα όμορφο σαββατοκύριακο! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 

 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι