blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη από τους Ιχθείς στον Κριό: Ο παρορμητισμός δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη από τους Ιχθείς στον Κριό: Ο παρορμητισμός δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015, με την Σελήνη στους Ιχθείς

Η σημερινή μέρα ξεκινά κάτω από την ενέργεια της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργώντας ένα ανακάτεμα στο συναίσθημα, σε μια ατμόσφαιρα ήδη βεβαρυμμένη από την χθεσινή όψη της αντίθεσης του Ηλίου με τον Πλούτωνα. Μια ημέρα που η επικοινωνία φαίνεται να γίνεται αρκετά δύσκολα, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να φουντώσουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμοί. Ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δεν βοηθά στην προώθηση των συζητήσεων ή των διαπραγματεύσεων. Ωστόσο, στις 5:36 το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά στην ανασυγκρότηση της σκέψης, ανοίγοντας μια δίοδο σε πιο πρακτικού τύπου ξεκαθαρίσματα, διευθετήσεις ή συζητήσεις!

Σελήνη στον Κριό

Στις 7:36 μ.μ. η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, ανοίγοντας ένα διήμερο με περισσότερη ενέργεια, που μας δίνει τη δυνατότητα να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να λειτουργήσουμε πιο δραστικά και αποτελεσματικά απέναντι σε οτιδήποτε μας ενδιαφέρει. Παράλληλα, υπάρχει διάχυτος και ένας παρορμητισμός, που μας κάνει να τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα, με αποτέλεσμα συχνά να κάνουμε και λάθος κινήσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Κριό

Ιδιαίτερα οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι βρίσκεστε κάτω από ένα ιδιαίτερο καθεστώς ψυχολογικής φόρτισης, ενώ και στον τομέα των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών, το κλίμα είναι ήδη αρκετά τεταμένο… Ενδεχομένως να μην μπορέσετε να πάρετε τις απαιτούμενες αποστάσεις από τα γεγονότα, προκειμένου να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και πιο ρεαλιστικά, αλλά να λειτουργήσετε κάτω από την πίεση της δικής σας έντασης. Να θυμάστε όμως, πως καλό είναι να κάνετε ένα βήμα πιο πίσω, να αποφύγετε τις αποφάσεις της στιγμής, αλλά και να μην εκφράζετε απόψεις ή παράπονα τις ημέρες αυτές, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείτε ή ότι θα εισπράξετε τα αποτελέσματα που θέλετε.
 
Λέοντες και Τοξότες, βρίσκεστε σαφώς σε πολύ καλύτερη διάθεση το διήμερο που ακολουθεί και μπορείτε να αναλάβετε δυναμικές πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις, προκειμένου να διευθετήσετε τις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν!

Διαβάστε επίσης, τα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουλίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι παγίδες του καλοκαιριού 2015!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Ιουλίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-07-2015 20:00:00