blank
 
blank

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου: Σελήνη στον Καρκίνο και Αφροδίτη σε αντίθεση με Χείρωνα.

 
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου: Σελήνη στον Καρκίνο και Αφροδίτη σε αντίθεση με Χείρωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Χείρωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Οι πληγές της καρδιάς…

Με την Σελήνη να κινείται στο κυκλοθυμικό ζώδιο του Καρκίνου και την Αφροδίτη να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα, η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή και προσπάθεια, από μέρους μας, να αφήσουμε στην άκρη την σκληρή κριτική απέναντι στους άλλους. Η συναισθηματική ευαισθησία θα κυριαρχήσει, με εμάς τους ίδιους ή κάποιο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή μας, να θίγει κάποια λεπτά ζητήματα, που ξυπνούν πληγές ή καταπατούν τις επιθυμίες μας. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μία καλή μέρα για να εστιάσουμε σε θέματα που είναι επίπονα, να “τραβήξουμε τα τσιρότα” και να φέρουμε στο φως τα τραύματα που αρνούμασταν να δούμε (ειδικά στα θέματα καρδιάς), ώστε να τα επιλύσουμε.
 
Όταν η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο, οι άνθρωποι τείνουν να γίνονται πιο κυκλοθυμικοί και εσωστρεφείς, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην περιμένουμε ανοιχτά συναισθήματα και σκέψεις από τους άλλους. Άλλωστε, με την Αφροδίτη στην Παρθένο να βρίσκεται απέναντι από τον Χείρωνα στους Ιχθείς, αυτή μας η επιφύλαξή θα αποδειχθεί σοφή. Ο κίνδυνος να ραγίσουν καρδιές παραμονεύει…

Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα: Άμυνα και επίθεση!

Αργότερα το απόγευμα, στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και η όψη αντίθεσης μεταξύ της Σελήνης από τον Καρκίνο και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα που περιλαμβάνει, ταυτόχρονα, αμυντικές και επιθετικές συμπεριφορές. Ίσως να βιώσουμε μεταμορφωτικές εμπειρίες, που θα ρίξουν φως σε συγκεκριμένους τρόπους δράσης μας, ώστε να καταφέρουμε να τους αλλάξουμε. Θα ήταν σοφό να βασιστούμε στο ένστικτό μας τη σημερινή μέρα, καθώς η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, δεν επιτρέπει να δούμε καθαρά τα γεγονότα.

Σελήνη σε τρίγωνο με Χείρωνα και εξάγωνο με Αφροδίτη: Το χάσμα γεφυρώνεται!

Τις βραδινές ώρες, η Σελήνη από τον Καρκίνο τριγωνίζει τον Χείρωνα που κινείται στους Ιχθείς και εξαγωνίζει την Αφροδίτη από την Παρθένο, γεφυρώνοντας το χάσμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ώρες. Τα πληγωμένα αισθήματα θεραπεύονται και το αίσθημα της ασφάλειας επιστρέφει. Δε χρειάζεται να είμαστε ντροπαλοί αυτές τις στιγμές… Αν υιοθετήσουμε μια συμπεριφορά που ενέχει κατανόηση, στήριξη και συμπάθεια, θα βγούμε κερδισμένοι.
 

Τέλος, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, το οποίο ενεργοποιεί και την όψη χιαστή μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ουρανό αργά το βράδυ, καλό θα είναι να βρούμε ένα οικείο περιβάλλον για να μπορέσουμε να εκφράσουμε τα αληθινά μας αισθήματα. Με αυτό το πλανητικό σκηνικό, η καλύτερη δίοδος για να αποφύγουμε ρήξεις, είναι η ειλικρίνεια…  Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΣΟΥΖΑΝΑ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 
 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Χείρωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Χείρωνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-09-2014 19:00:00