blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στον Λέοντα: Καλό είναι να μην ανοίγουμε μέτωπα…

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στον Λέοντα: Καλό είναι να μην ανοίγουμε μέτωπα…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με Δία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Οι ημέρες συνεχίζουν να κινούνται σε ένα χαλαρό κλίμα, που μας εφοδιάζει με ό,τι χρειαζόμαστε, προκειμένου να βάλουμε σε μια τάξη τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Θα μπορέσουμε να δώσουμε προτεραιότητα στα πιο σημαντικά, αλλά και να διαχειριστούμε με μια μεγαλύτερη ευελιξία οτιδήποτε κι αν μας απασχολεί!

Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με Δία

Η Σελήνη, που συνεχίζει τη διαδρομή της στο ζώδιο του Λέοντα, κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στην ημέρα, σκορπίζοντας αισιοδοξία και χαμόγελα. Η συνοδός της Σελήνης με τον Δία, που κορυφώνεται στις πρωινές ώρες της ημέρας (συγκεκριμένα στις 7:07 π.μ.), δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα εξαιρετικό πρωινό, όπου ο διάλογος και η καλή διάθεση έρχονται να φτιάξουν ένα πολύ όμορφο κλίμα. Η ατμόσφαιρα που κυριαρχεί, συμβάλει σε καλές σχέσεις και καλές συνεργασίες, ενώ ευνοεί συζητήσεις, σχετικές με οτιδήποτε μας ενδιαφέρει να προωθήσουμε, να μεθοδεύσουμε ή να επικοινωνήσουμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Σελήνη σε αντίθεση με Άρη

Όμως, οι βραδινές ώρες της ημέρας δυσκολεύουν αρκετά, μια και η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στις 7:05 μμ., δημιουργεί έναν μεγαλύτερο παρορμητισμό, αλλά και εκνευρισμό, που ωθεί τις συμπεριφορές να γίνουν πιο νευρικές. Συχνά κυριαρχεί μια διάθεση εριστική, που μπορεί να οδηγήσει πολύ εύκολα σε διαφωνίες, εντάσεις, αντιπαραθέσεις και τσακωμούς.
 
Καλό είναι στις βραδινές ώρες της ημέρας να αποφύγουμε συζητήσεις, οι οποίες… μυρίζουν μπαρούτι. Γενικότερα, καλύτερα να μην διαπραγματευτούμε θέματα σοβαρά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ποια έκπληξη κρύβει η μέρα; Μάθε το με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Λέοντα και τις όψεις της

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε την εύνοια του πρωινού και επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές συνθήκες που δημιουργεί, για να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά παράλληλα να δημιουργήσετε κι ένα όμορφο κλίμα στο χώρο που κινείστε. Αυτές οι ώρες είναι ιδανικές, για να προωθήσετε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, αφού τώρα μπορούν να σας κατανοήσουν πολύ καλύτερα αυτοί που απευθύνεστε.
 
Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι, το πρωινό της ημέρας ενισχύει την καλή σας διάθεση και μπορείτε να διευθετήσετε προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Ωστόσο, καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις βραδινές ώρες της ημέρας, μια και η ατμόσφαιρα μπορεί πολύ εύκολα να γίνει πιο εριστική και να πυροδοτηθούν ζητήματα από εκεί που δεν το περιμένετε, δημιουργώντας ένταση στο περιβάλλον. Καλό είναι να κρατήσετε όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους και να λειτουργήσετε με ευελιξία, προκειμένου να διατηρήσετε τις ισορροπίες…

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Ειδικά, για την Πανσέληνο του Ιανουαρίου 2015 και πώς σας επηρεάζει, μάθετε περισσότερα από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015.

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ευχές για μια όμορφη και δημιουργική ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με Δία και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2015 20:00:00