blank
 
blank

Η Σελήνη το Σαββατοκύριακο: τετράγωνο με Άρη και Ουρανό, σύνοδο με Πλούτωνα. Συναισθηματικές αναταράξεις!

 
Η Σελήνη το Σαββατοκύριακο: τετράγωνο με Άρη και Ουρανό, σύνοδο με Πλούτωνα. Συναισθηματικές αναταράξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: η τοξίνη στις σχέσεις

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από το μέντιουμ Σμαρώ

Όσο το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη σφίγγει σαν πίθωνας, οδηγώντας ζωές και σχέσεις σε αδιέξοδο, η Σελήνη συμμετέχοντας στο ύποπτο παιχνίδι των τριών προαναφερθέντων πλανητών, ενώνεται στις 14 Ιουνίου σε μία σύνοδο με το Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προκαλώντας έναν ακόμα συναισθηματικό τυφώνα.

Τα ερωτικά πάθη γίνονται αχαλίνωτα και βγαίνουν εκτός ελέγχου. Κατά συνέπεια ερωτικές σχέσεις έντονες, μπορεί να περάσουν σε ακραίες καταστάσεις, που να έχουν και μία αυτοκαταστροφική χροιά, ενώ πολλοί δε θα διστάσουν να βάλουν τέλος σε μια κατάσταση, περιμένοντας τη σωστή στιγμή. Η αλήθεια είναι πως η Σελήνη στον Αιγόκερω λειτουργεί προστατευτικά ως ένα σημείο, συντηρητικά, με προσοχή να μη χάσει τον έλεγχο. Η σύνοδός της, όμως, με τον Πλούτωνα, την παρασύρει , βγάζοντας μια δεσποτική και επιβλητική τάση , η οποία θα διευρυνθεί στον επαγγελματικό χώρο, τη προσωπική ζωή και τη καθημερινότητα.

Το διήμερο αυτό είναι καταλυτικό, γιατί θα κληθούμε να απαντήσουμε με ειλικρίνεια αν στη ζωή μας υπάρχουν καταστάσεις και άτομα που μας έχουν δέσει ένα σκοινί γύρω απο το λαιμό και μας καθοδηγούν. Αν οι ιδέες μας ή οι αντιλήψεις τους μας κρατάνε πίσω, σε ένα μόνιμο φρενάρισμα και αν είμαστε σε θέση να πάρουμε το ρίσκο να τα κλωτσήσουμε όλα και να αλλάξουμε, πετώντας από τη ζωή μας τις τροχοπέδες, είναι κάτι που θα απασχολήσει έντονα το μυαλό μας τις επόμενες μέρες...

Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη: Θυμός και πάθος

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον 'Αρη από το Ζυγό, το οποίο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο, φέρνει παράλογες απαιτήσεις από ανθρώπους γύρω μας, ενώ καλούμαστε να φροντίσουμε για την ισορροπία των σχέσεων.

Θυμός και πάθος, σεξ και έξαψη. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Ένας αποδυναμωμένος Άρης στο Ζυγό βέβαια, δεν είναι και η καλύτερη ένδειξη για θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, αλλά ο ρομαντισμός δε θα λείψει.
Ωστόσο, καλούμαστε να μαζέψουμε τα νεύρα μας  και να χαλιναγωγήσουμε τον παρορμητισμό μας.

Για κάποιους η όψη αυτή θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια ανεξαρτητοποίησης που έχουν, ενώ η παρόρμηση χωρίς τη σύνεση , οδηγεί σε επιπολαιότητα. Μπορεί να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον εαυτό μας για το αν θα συνεχίσουμε μια σχέση μόνο και μόνο απο το φόβο της μοναξιάς ή όχι.

Φυσικά η σεξουαλική ορμή , η οποία κατευνάζει πνεύματα, ενδυναμώνει συνειδήσεις και επισκιάζει όλα τα πρακτικά προβλήματα, υπάρχει και εκτονώνεται. Αυτό είναι και το μόνο ευχάριστο της όψης.

Σελήνη τετράγωνο με τον Ουρανό: αγαπώ και αδιαφορώ

Η τρίτη όψη της Σελήνης από τον Αιγόκερω ακόμα, είναι το τετράγωνό της με τον Ουρανό,

κάτι που φέρνει μια τάση αποδέσμευσης από το πνιγηρό περιβάλλον, είτε αυτό είναι το ερωτικό, είτε το οικογενειακό. Παράλληλα θα νιώσουμε και μια υπερδιέγερση , η οποία θα μας οδηγήσει εύκολα στην κούραση και την κατάπτωση, αν δεν προσέξουμε το σώμα μας.

Βέβαιο είναι πως η συναισθηματική ασφάλεια απειλείται, αφού συνέπειες μιας τέτοιας όψης είναι η αβεβαιότητα, η ανεξαρτησία σαν προσπάθεια να ξεφύγουμε απο περιορισμούς και μια τάση για τις εκκεντρικές γνωριμίες. Μια υπόγεια ένταση και μια άρνηση να αφήσουμε να μας πλησιάσουν συναισθηματικά, χαρακτηρίζουν τις μέρες αυτές.

Πολύ παιχνίδι, φλερτ και έξαψη, μαζί με μια άστατη συμπεριφορά, είναι το κοκταίηλ του Σαββατοκύριακου.

Εντάξει, μπορεί να μην υπάρχει η διάθεση για πολύ στενές επαφές, του στυλ, να εξομολογηθούμε τα απόκρυφά μας, αλλά αυτές οι όψεις μας οδηγούν σε πικάντικες ερωτικές ιστορίες. Τουλάχιστον ας μεγαλουργήσουμε εκεί.

Σχετικά άρθρα
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μία όψη που ξυπνά τον κόσμο των ενστίκτων!
Τα άστρα 13 ως 15 Ιουνίου 2014, με την Πανσέληνο στον Τοξότη: Μια Πανσέληνος για… γερά νεύρα και δυνατούς παίκτες!

Πανσέληνος στον Τοξότη και Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο. Αισιοδοξία, διάθεση για περιπέτεια, αλλά και προβλήματα στις σχέσεις! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτη

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από το μέντιουμ Σύλβια

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και προβλέψεις από το μέντιουμ Δικαία

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-06-2014 00:00:00