blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Μπορώ να τα καταφέρω!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Αιγόκερω: Μπορώ να τα καταφέρω!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 22 Σεπτέμβρη 2015, με την Σελήνη στον Αιγόκερω

Με την Σελήνη να δίνει το στίγμα της από το ζώδιο του Αιγόκερου ξεκινά η σημερινή ημέρα. Μια Σελήνη αυστηρή, που προτρέπει στην ενασχόληση μας κυρίως με τις πρακτικές υποθέσεις της ζωής μας, αλλά και τα επαγγελματικά μας θέματα, που φαίνεται πως ιδιαίτερα στις πρωινές ώρες έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν με πολύ θετικό τρόπο!

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Στις 7:57 το πρωί, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει μια πολύ καλή ισορροπία στην ατμόσφαιρα, στις διαθέσεις, στις σχέσεις και ιδιαίτερα στην επικοινωνία. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να προωθήσουμε τα θέματα που μας ενδιαφέρουν και να διαπραγματευτούμε σοβαρά επαγγελματικά μας ζητήματα. Η ανταλλαγή είναι αυτή που μπορεί να προάγει σκέψεις, συναισθήματα, αλλά και οτιδήποτε μας ενδιαφέρει να εξελιχθεί θετικά! Τώρα μπορείς να ρυθμίσεις επαγγελματικά ζητήματα και να δρομολογήσεις λύσεις στην κατεύθυνση που θέλεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν και βοήθειες, που θα ενισχύσουν την προσπάθειά σου!

Σελήνη σε σύνοδο με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ερμή

Στις 3:04 το μεσημέρι, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα πολύ πιθανόν να ανακατέψει το συναίσθημα και να βγάλει στην επιφάνεια παράπονα, ανασφάλειες, ζήλιες, ίσως και θυμό, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Οι ώρες αυτές είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα, λόγω των καταπιεσμένων συναισθημάτων που εκτινάσσονται και δημιουργούν εντάσεις, παρεξηγήσεις ή και ψυχρότητα!
 
Στις 5:56 το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή πολύ πιθανόν να ενισχύσει την ήδη δύσκολη ατμόσφαιρα, βάζοντας εμπόδια στην επικοινωνία. Γι’ αυτό καλό είναι τις ώρες αυτές να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, καθώς μάλλον δεν θα καταφέρεις να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, ούτε να γίνουν κατανοητές από το περιβάλλον σου!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό

Βεβαίως, ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ήδη κάτω από την ενέργεια του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, κάτι που πολύ πιθανά να φέρει ξαφνικές ανατροπές, ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες εξελίξεις, με πολύ θετική μορφή!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Αιγόκερω

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ιδιαίτερα εσείς του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου, εισπράττετε την εύνοια της Σελήνης και των όψεων που σχηματίζει. Εκμεταλλευτείτε τις πρωινές ώρες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας ή απλά να εκφράσετε το συναίσθημά σας σε συγκεκριμένα πρόσωπα!
Ευχές για μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2015 20:00:00