blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Καρκίνο: Η παρόρμηση δεν είναι καλός σύμβουλος!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Σελήνη στον Καρκίνο: Η παρόρμηση δεν είναι καλός σύμβουλος!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 

Την ενέργεια της πανίσχυρης Σελήνης που κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου εισπράττουμε στην σημερινή ημέρα. Η ατμόσφαιρα γίνεται πιο συναισθηματική, νοιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, ενώ τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016, με την Σελήνη στον Καρκίνο

Στις 8.23’ το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, χρωματίζει με πολύ όμορφες ενέργειες και ποιότητες το πρωινό της ημέρας, δημιουργώντας καταρχήν μια συναισθηματική ισορροπία, που σε κάνει να βλέπεις την όμορφη πλευρά της ζωής και των προσώπων που σε περιβάλλουν.

Κάθε μορφή σχέσης ενισχύεται τις πρωινές ώρες και διευκολύνεται η επικοινωνία, που κινείται σε ένα ιδιαίτερα αρμονικό κλίμα. Είναι οι κατάλληλες ώρες για συνεργασίες, για την προώθηση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν, αλλά και για πιο προσωπικές επαφές, που μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις!

Στις 10.34’ π.μ. το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως την αποφυγή της όποιας παρόρμησης, καθώς δημιουργεί μια αρνητικότητα στην έκφραση, αλλά και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε αυτά που μας λένε οι γύρω μας!

Η ενέργεια της όψης αυτής διαχέει στην ατμόσφαιρα μια νευρικότητα και συχνά αρκεί μία και μόνο λέξη, για να πυροδοτήσει εντάσεις ακόμα και σε ένα ήρεμο κλίμα. Γι’ αυτό, καλό είναι τις ώρες που ακολουθούν, να φιλτράρουμε αυτά που λέμε ή πώς ανταποκρινόμαστε σε κάποιες συμπεριφορές, γιατί η ατμόσφαιρα είναι εύφλεκτη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Καρκίνο

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, εσείς εισπράττετε την εύνοια αυτής της δυνατής Σελήνης. Ιδιαίτερα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, μπορείτε να διαχειριστείτε θέματα που έχουν μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα, ή να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κρατήστε χαμηλούς τόνους και τιθασεύστε την παρόρμησή σας, γιατί πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εμπλοκές και εντάσεις στην καθημερινότητά σας. Προτιμήστε τις ώρες από το μεσημέρι και μετά, για να διευθετήσετε θέματα ή να επικοινωνήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί, σε ένα πιο ήρεμο κλίμα (κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου).

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια. Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Μάιο 2016.

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια. Από τη Νάντια Ρήγα.

Ο Μάιος 2016 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, από τη Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-05-2016 20:00:00