blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με την Σελήνη στους Διδύμους: Καλύτερα να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας…

 
Τα άστρα Τρίτη, με την Σελήνη στους Διδύμους: Καλύτερα να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016, με την Σελήνη στους Διδύμους

Η Σελήνη δίνει το στίγμα στην σημερινή μέρα, μια και από χθες έχει περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, μόνο που οι όψεις που σχηματίζει, κάθε άλλο παρά διευκολύνουν την επικοινωνία!

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τους Διδύμους

Στις 8:15 το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη διάθεση να βρεθούμε περισσότερο στο δικό μας κόσμο, παρά στη πραγματικότητα… Υπάρχει μια έντονη τάση φυγής από οτιδήποτε μπορεί να μας πιέζει, αναζητάμε καταφύγιο στον κόσμο των συναισθημάτων μας, εκεί που όλα κινούνται στους δικούς μας ρυθμούς, στη δική μας διάθεση, χωρίς να εμπλεκόμαστε με τις διαθέσεις όλων όσων κινούνται γύρω μας!
 
Αυτό όμως, οδηγεί σε μια έλλειψη επικοινωνίας και σε μια ασάφεια, που δεν επιτρέπει να διαχειριστούμε τις υποθέσεις μας, αλλά ούτε και τα συναισθήματά μας, που σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν ανεξέλεγκτα, δημιουργώντας προβλήματα στις συμπεριφορές. Καλό είναι τις ώρες αυτές να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγουμε ζητήματα που απαιτούν νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα.
 
Στις 7:10 το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί εκείνη την αίσθηση της μοναξιάς, που σε κάνει να νιώθεις πως κανείς γύρω σου δεν σε καταλαβαίνει όσο θα ήθελες! Η φωτεινή πλευρά της ζωής δείχνει να απομακρύνεται και είναι πολύ εύκολο να παραδοθείς στο εσωτερικό σου σκοτάδι, που σε απομακρύνει και από τα πρόσωπα που είναι πρόθυμα να σταθούν κοντά σου και να σε βοηθήσουν! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να αφεθείς στη χαλαρότητα και στην επιφανειακή πλευρά των πραγμάτων και κυρίως να μην ασχοληθείς με τίποτα σοβαρό, αφήνοντας την ενέργεια των ωρών να περάσει ανώδυνα!
 
Λίγο παρακάτω, στις 11:31 το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο στις διαθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου! Πρόσεξε ποιους συναναστρέφεσαι στις βραδινές ώρες της ημέρας και κυρίως απόφυγε αρνητικές διαθέσεις και αρνητικά πρόσωπα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου αλλά και του δευτέρου δεκαημέρου, εσείς εισπράττετε την δύσκολη ενέργεια των όψεων του φεγγαριού. Καλό είναι να δώσετε χώρο και χρόνο στις εξελίξεις που διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να μπορέσετε από αύριο να δείτε τα πράγματα με μια πιο ξεκάθαρη οπτική!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-02-2016 20:00:00