blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στους Διδύμους: Η επικοινωνία είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για ουσιαστικές σχέσεις!

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στους Διδύμους: Η επικοινωνία είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για ουσιαστικές σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα την Τρίτη, 19 Μαΐου 2015, με την Σελήνη στους Διδύμους

Σελήνη στους Διδύμους και διαγωνισμός από το ilovezen

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της χτεσινής Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο, ήδη η Σελήνη από χθες έχει περάσει στους Διδύμους, επηρεάζοντας το διήμερο που ακολουθεί, καθώς διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα στις επικοινωνίες μας. Είναι μία Σελήνη, που μπορεί να μην εστιάζει σε πνευματικότητα ή σε θέματα πιο βαθιά, όμως εξελίσσει και αξιοποιεί όλες τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου, που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου και να σε βοηθήσουν να τους προωθήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία στους γύρω σου!
 
Και φυσικά, είναι ένα κοινωνικό φεγγάρι που σε κάνει, όχι μόνο να μην θέλεις να κλειστείς στο σπίτι σου, μα να νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς, να αισθανθείς την ενέργεια των αγαπημένων σου προσώπων, να αφεθείς σε νέες εμπειρίες, σε καινούργια πράγματα, που θα τέρψουν την ψυχή σου και πολύ περισσότερο, το μυαλό σου!

Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή

Στις 11.06 π.μ., η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή προσδίδει στις ώρες αυτές ένα πολύ ευχάριστο χρώμα, διευκολύνοντας τις συζητήσεις ή τις διαπραγματεύσεις. Ο λόγος γίνεται πιο κατανοητός κι έχει μεγαλύτερη απήχηση! Επίσης, μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις, που ενισχύουν την καλή ενέργεια της ημέρας!

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία και Ουρανό

Στις 2:24 μ.μ. άλλη μια όψη έρχεται να λειτουργήσει με ιδιαίτερα εποικοδομητικό τρόπο στον ψυχισμό σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία αυξάνει την κοινωνική ζωή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη κοινωνικότητα, επαφές, συζητήσεις, που μπορεί να σε βγάλουν και έξω από τις συνηθισμένες σου δραστηριότητες… Έχεις την ανάγκη να κάνεις οτιδήποτε σε ευχαριστεί και πολύ περισσότερο, να ανταλλάξεις την ενέργειά σου με αγαπημένα πρόσωπα.
 
Αλλά και τις βραδινές ώρες της ημέρας, στις 8:57 μ.μ., το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς μια ανοιξιάτικη βραδιά και να νοιώσεις όλη την ομορφιά της. Παράλληλα όμως, μπορεί να προκύψουν και απρόβλεπτες συγκυρίες ή συναντήσεις, που θα ανανεώσουν σημαντικά τα δεδομένα σου!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι είστε οι αποδέκτες της εύνοιας αυτής της Σελήνης, η οποία πολύ πιθανόν να δημιουργήσει τις συγκυρίες που απαιτούνται, για να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας, αλλά και τη διάθεσή σας, μέσα από ευχάριστες συναντήσεις και γενικότερα μέσα από μια διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου! Μάθε πως θα σε επηρεάσουν προσωπικά οι όψεις της Σελήνης! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις μέχρι το τέλος Μαΐου στο βίντεο που ακολουθεί, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 18 ως 24 Μαΐου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 18 ως 31 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. H Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και το «σκληρό πρόσωπο» του Μάη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα!

Σελήνη στους Διδύμους και διαγωνισμός από το ilovezen

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-05-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι