blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στον Υδροχόο και τον Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία: Αλλαγών συνέχεια!

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στον Υδροχόο και τον Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία: Αλλαγών συνέχεια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015, με την Σελήνη στον Υδροχόο

Η Σελήνη έχει περάσει από χθες στο ζώδιο του Υδροχόου, ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία, για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για παρέες και για κοινωνικοποίηση! Η ενέργεια της Σελήνης στον Υδροχόο πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει απρόβλεπτα. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις τα σχέδιά σου, κι ενώ άλλα είχες κανονίσει, να βρεθείς κάπου αλλού, με περισσότερο ενδιαφέρον!

Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στις 7:08 το απόγευμα, δίνει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό χρώμα στις ώρες που ακολουθούν, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους και σε πρόσωπα που αγαπάς, για να απολαύσεις ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές συζητήσεις, ίσως και πιο… φιλοσοφικού περιεχομένου!
 
Βεβαίως, ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, που κορυφώθηκε χτες και που κάνει τη βραδιά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, δίνοντάς της ένα ιδιαίτερο χρώμα, μέσα από το οποίο μπορεί πάντα να ξεπηδήσουν νέες γνωριμίες που να σε συγκινήσουν ιδιαίτερα!

Πλούτωνας σε ορθή πορεία

Σήμερα όμως, ο Πλούτωνας περνά σε ορθόδρομη πορεία, για να ενεργοποιήσει τις αλλαγές που έχει επεξεργαστεί το προηγούμενο διάστημα, κατά την αναδρομή του! Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης των ριζικών αλλαγών, της μεταμόρφωσης, της Αναγέννησης… Πολύ συχνά προκαλεί μοιραία γεγονότα, που με την πρώτη ματιά φαίνονται δύσκολα, όμως έχουν σκοπό να βοηθήσουν το άτομο να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που επιθυμεί!
 
Οι αλλαγές το διάστημα αυτό, κατά την παραμονή του στο ζώδιο του Αιγόκερω, αφορούν κυρίως τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Γεγονός είναι πως ο Πλούτωνας έχει λειτουργήσει ανατρεπτικά σε πολλές περιπτώσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Το διάστημα που ήταν ανάδρομος, δηλαδή από τις 17 Απριλίου του 2015, πολύ πιθανόν να δημιούργησε αρκετά μπερδέματα και προβλήματα. Αλλά και τα θέματα που σχετίζονται με τη δύναμη, την εξουσία και τις φιλοδοξίες σας, το διάστημα αυτό ενδεχομένως να μπήκαν σε μια φάση καθυστερήσεων ή αναβολών. Τώρα όμως επανέρχονται, προκειμένου να δρομολογήσετε τις όποιες φιλοδοξίες ή σχέδια έχετε και μάλιστα σε μια πιο σωστή, πιο ολοκληρωμένη βάση.
 
Σε κοσμικό επίπεδο, ο Πλούτωνας δρομολογεί μια σειρά εξελίξεων, σε ό,τι έχει να κάνει με την εξουσία, το κατεστημένο, τα συστήματα που πλέον έχουν φθαρεί και χρειάζονται αναβάθμιση. Και βέβαια, αυτές οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο επόμενο διάστημα!

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 

 

Φθινόπωρο 2015: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Δίας σε αντίθεση με Ποσειδώνα και Ερμής ανάδρομος έως τις 9 Οκτωβρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-09-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι