blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, περιμένοντας την Πανσέληνο στον Σκορπιό: Συγκρατώ την συναισθηματική μου παρόρμηση!

Τα άστρα την Πέμπτη, περιμένοντας την Πανσέληνο στον Σκορπιό: Συγκρατώ την συναισθηματική μου παρόρμηση!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από την Πανσέληνο, που κορυφώνεται αύριο στο ζώδιο του Σκορπιού. Μία Πανσέληνος που μας καλεί να ψάξουμε κάτω από την επιφάνεια, να μπούμε σε μια βαθιά ενδοσκόπηση και να επεξεργαστούμε πιο ουσιαστικά όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας δυσκολεύουν, που μας κάνουν να κρατάμε αποστάσεις από τα πρόσωπα που αγαπάμε, που δεν εξυπηρετούν τα σχέδιά μας και μας κρατούν πίσω!

Σελήνη στον Ζυγό σε αντίθεση με Ουρανό

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον Ζυγό, δημιουργώντας την ανάγκη του μοιράσματος και της επικοινωνίας, που φέρνει πιο κοντά μας τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Στις 9:13 π.μ. η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μας καλεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση της συναισθηματικής έντασης που πιθανόν να υπάρχει διάχυτη στις ώρες του πρωινού. Υπάρχει μία αδιόρατη νευρικότητα, η οποία γεννά ξαφνικές και απρόβλεπτες αντιδράσεις, ακόμα και αναίτια, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας ή να μας σε φέρει μπροστά σε απροσδόκητες εξελίξεις, που ανατρέπουν την προγραμματισμένη ροή της καθημερινότητας.

Υπάρχει επίσης μια έντονη τάση παρορμητισμού, που μας οδηγεί να τα κάνουμε όλα πιο γρήγορα, συχνά χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Και αυτό μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με σχέσεις και συνεργασίες, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης και διαφωνιών.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό

Την ημέρα του Σαββάτου πραγματοποιείται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό, όμως μας επηρεάζει από σήμερα και ενισχύει την ενέργεια του ξαφνικού, του απρόβλεπτου και των εκπλήξεων… Η όψη αυτή σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα θέματα διαχείρισης των οικονομικών σου ζητημάτων, ενώ δημιουργεί κι ένα έντονα ερωτικό σκηνικό, μέσα από απρόβλεπτες εξελίξεις ή ξαφνικές συναντήσεις, που ανατρέπουν ευχάριστα το πρόγραμμά σου! Δεν αποκλείεται μάλιστα να ζήσεις μια έντονη και γεμάτη πάθος ερωτική ιστορία!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά σας και το πόσο απαιτητικοί ή παρορμητικοί μπορεί να γίνετε στις πρωινές ώρες της ημέρας, γιατί μπορεί να προκαλέσετε εντάσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή!

Δίδυμοι και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, οι ανατροπές που μπορεί να κρύβει το πρωινό της ημέρας, πολύ πιθανόν να σας εξυπηρετήσουν σημαντικά στα σχέδιά σας!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Σχετικά άρθρα

Πανσέληνος στον Σκορπιό και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό, στις 22 Απριλίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-04-2016 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι