blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2015.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Νοεμβρίου 2015

Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, ο Ήλιος συνεχίζει τη πορεία του στο Σκορπιό, έχοντας ξυπνήσει αχαλίνωτα πάθη, κτητικότητα, μυστικοπάθεια και έντονες επιθυμίες. Οι σχέσεις, όπως είναι αναμενόμενο επηρεάζονται, με αποτέλεσμα να έχουμε εντάσεις, ζήλειες και ψυχοφθόρες διεκδικήσεις, με ζητούμενο την επιβολή και το χειρισμό του ενός από τον άλλον.

Άρης στο Ζυγό: Να κοιμηθούμε αγκαλιά…

O Άρης από τον Ζυγό, αν και η θέση του δεν θεωρείται ιδανική για τα ερωτικά δρώμενα, ρίχνει όλο το βάρος της ύπαρξης στον έρωτα. Χωρίς ένα αντικείμενο πόθου, ένα ιδανικό ή κάποιον για τον οποίο να χτυπά η καρδιά μας, η ζωή δεν έχει νόημα. Μας προτρέπει να ονειρευτούμε και να γίνουμε ρομαντικοί. Ωστόσο, απουσιάζει η απαραίτητη μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, αυτή που βοηθά να κατακτήσουμε τον ερωτικό μας στόχο. Έτσι, πολλές γνωριμίες παραμένουν στο επίπεδο της πλατωνικής σχέσης, χωρίς να προχωρήσουν στο κυρίως θέμα.
 
Ζυγοί, Αιγόκεροι, Ιχθείς και Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, ίσως πέσουν στην απραξία που με μαεστρία δημιουργεί ο Άρης στον Ζυγό, αφήνοντας να μείνει απωθημένο μέσα τους, η μη πραγματοποίηση της ερωτικής τους επιθυμίας. Από την άλλη, όσοι βρίσκονται ήδη σε μία ερωτική σχέση, δεν θα αποφύγουν την πίεση, που προέρχεται από μια προσπάθεια χειραγώγησης και έντονη σεξουαλική επιθυμία, η οποία θα προσπαθήσει να καλύψει άλλες ελλείψεις.

Ερμής στον Τοξότη: Μικρές χαρές!

Στις 20 Νοεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας άνεμο αισιοδοξίας, κατανόησης και ελευθερίας στις σχέσεις. Η δέσμευση δεν είναι μία υποχρεωτική, πνιγηρή συνύπαρξη, αλλά απεναντίας, είμαστε ανοιχτοί στο νέο, το ενθουσιώδες, το ανατρεπτικό.
 
Αν και η κρίση μας συχνά θολώνει, ωστόσο αποκτάμε όραμα και επιζητούμε να μοιραστούμε τις σκέψεις και το κρεβάτι μας με κάποιον που αντιλαμβάνεται τον έρωτα σαν μία πιο ευχάριστη και χαλαρή υπόθεση. Καμπάνες χαράς χτυπάνε στα αυτιά μας, κάθε φορά που κάνουμε μια νέα γνωριμία, προσεγγίζοντας πρώτα με τη δύναμη του μυαλού και κατόπιν ερωτικά. Άπειρες οι προοπτικές λοιπόν, για έναν τέτοιο Ερμή.

Αφροδίτη- Πλούτωνας: Προσοχή, νάρκες!

Περίπου τα μεσάνυχτα της 20ης Νοεμβρίου, η Αφροδίτη από τον Ζυγό σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, φέρνοντας τον εξαναγκασμό, τους χωρισμούς και τις επεισοδιακές ζήλειες, όπου μπορούν να πληγώσουν κάποιες ευαίσθητες καρδιές. Μία όψη που θα προκαλέσει πάλη με τον εαυτό μας, αφού θα προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από κάτι ή κάποιον που ενώ μας παρασύρει, ξέρουμε πως είναι επιβλαβής για εμάς.
 
Πάθη που προσπαθούμε να χαλιναγωγήσουμε, γιατί δε θέλουμε να συνεχίσουν να υπάρχουν ή δεν γίνονται δεκτά από το περιβάλλον μας. Σχέσεις που, υπό την επήρεια της όψης, αλλάζουν μορφή. Ο αγαπημένος μετατρέπεται σε εχθρό μας, σε τύραννο ή στη καλύτερη των περιπτώσεων, σε ξένο που δεν αναγνωρίζουμε. Αλλά και νέες σχέσεις δημιουργούνται με την όψη αυτή. Σχέσεις που πρόκειται να έχουν μεγάλη αντοχή, πάθος και εμμονή. Σχέσεις που μας ωθούν στα άκρα και είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα για αυτές.
 
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό είναι στην παντοδυναμία της, απαιτεί επιβεβαίωση, αναγνώριση και αποδοχή. Έτσι, οι έρωτες που τώρα διαμορφώνονται, δεν θα είναι ούτε εύκολοι, αλλά ούτε προορισμένοι να λήξουν χωρίς επεισόδια ή γεγονότα μεγάλα. Διαμορφώνονται για να κρατήσουν και να αλλάξουν εν μέρει τη πορεία μας.

Αφροδίτη-Ουρανός: Ερωτική έκρηξη!

Στις 23 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη έχει να αντιμετωπίσει την αντίθεση με τον Ουρανό, ταρακουνώντας για τα καλά το οικοδόμημα που λέγεται έρωτας. Οι νάρκες που είχαν τοποθετηθεί με την όψη του Πλούτωνα, τώρα ενεργοποιούνται από τον Ουρανό κι εκρήγνυνται.
 
Το σίγουρο είναι πως η σταθερότητα μας εγκαταλείπει, αφήνοντας τη γεύση της αβεβαιότητας μέσα μας. Οι προθέσεις, οι σκέψεις, οι σκοποί και τα αισθήματα του άλλου, ίσως μετατρέπονται σε όρους άγνωστους. Γεγονός είναι πως η όψη ευθύνεται για ανατροπές, ξαφνικούς χωρισμούς, επανασυνδέσεις, ξεσπάσματα με αφορμή μία κουβέντα ή ένα ασήμαντο συμβάν. Παράλληλα, θα υπάρξουν ξαφνικοί, κεραυνοβόλοι έρωτες και κάποιοι θα βρεθούν σε δίλημμα ανάμεσα σε μία υπάρχουσα σχέση και σε μία νέα, που ξεφύτρωσε από το πουθενά.
 
Η όψη ωστόσο φέρνει αντίσταση στην επισημοποίηση με τον κλασσικό όρο, τη δέσμευση στα κοινωνικά πλαίσια, προωθώντας την ελευθερία, την ανεξαρτησία και όχι απαραίτητα την σεξουαλική αποκλειστικότητα.

Ερμής-Ποσειδώνας: Με λίγη καλή θέληση, όλα φαίνονται τέλεια!

Στις 25 Νοεμβρίου, το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για ψέματα, εξαπατήσεις και συγκεχυμένα μηνύματα από το σύντροφο. Μία παγίδα της όψης αυτής είναι πως αρνούμαστε να αποδεχτούμε την πραγματικότητα. Έτσι, φοράμε τα… ροζ γυαλιά μας, βλέποντας τέλειο και αψεγάδιαστο τον ερωτικό μας σύντροφο. Παρεξηγήσεις και διαφορές άποψης, ίσως οδηγήσουν σε απογοήτευση. Παράλληλα, θα υπάρξει μια αδυναμία να αποκτήσουμε την αληθινή εικόνα του ατόμου που μας ενδιαφέρει.
 
Οπότε, συνετό είναι να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές, μεγάλες αποφάσεις και παχιές κουβέντες, αλλά και ας μη δημιουργήσουμε προσδοκίες στον άλλον, αν δε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Θα υπάρξει μία αυξημένη ευαισθησία, γεγονός που μας κάνει να παρεξηγούμε εύκολα τις προθέσεις του άλλου και να κλεινόμαστε στον εαυτό μας.

Ήλιος- Κρόνος: Κανείς δεν είναι τέλειος!

Φτάνοντας ο μήνας προς το τέλος του, στις 29 Νοεμβρίου, η όψη συνόδου μεταξύ του Κρόνου και του Ήλιου στον Τοξότη απαιτεί μεγάλα αποθέματα υπομονής, ελέγχου και πειθαρχίας. Αδιέξοδα στη σχέση, που δημιουργήθηκαν μετά από ασυνεννοησία, καταπίεση, προσπάθεια ελέγχου, χρωματίζουν το τοπίο. Οι σχέσεις θα αποκτήσουν για λίγο τη μορφή της εργασίας.
 
Θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτές πάνω, ώστε να εξελιχθούν και να μην χαθούν κάτω από τη πίεση των υποχρεώσεων και του χρόνου. Η αίσθηση ανικανοποίητου είναι εδώ για πολλά ζευγάρια, ενώ κάποια άλλα καλούνται να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που θέτει είτε ο σύντροφος, είτε η κοινωνία και η καθημερινότητα. 

Αν μάθουμε να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες, να μην είμαστε πεσιμιστές και να παλεύουμε από κοινού να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας, θα είναι απλά μία όψη που αντί για εμπόδια, θα φέρει στο δρόμο μας λύσεις και νέες δυνατότητες. Τι θα φέρουν οι πλανητικές όψεις στην ερωτική σου ζωή το επόμενο διάστημα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες καλώντας τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 
 
 
 
 

 

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-11-2015 13:57:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι