blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Απριλίου 2016

Ο μήνας ξεκινά με τον Ήλιο να διανύει το ζώδιο του Κριού, φορτίζοντάς μας με αστείρευτη ενέργεια, δυναμισμό και όρεξη για περιπέτεια. Και αυτό το μήνα, ο έρωτας περνά από διακυμάνσεις, αλλαγές και ανατροπές.

Παρόρμηση, επιπολαιότητα και μεταμόρφωση!

Ο Άρης στον Τοξότη κάνει καλά τη δουλειά του, φέρνοντας συγκινήσεις, περιπέτειες και προκλήσεις, αφήνοντας σε εμάς να επιλέξουμε αν θα υποκύψουμε ή θα προσπεράσουμε. Η διάθεση κάπως αδέσμευτη και ανεξάρτητη, αναζητεί τον εραστή, αλλά όχι το ταίρι. Αφήνει μία πόρτα ανοιχτή ο Άρης από τον Τοξότη, ώστε σε περίπτωση στριμώγματος και ασφυκτικής αγάπης, να ξεφύγει εύκολα.

Η Αφροδίτη, στις 5 του μηνός εισέρχεται και αυτή στο ζώδιο του Κριού, χαρίζοντας απολαύσεις, ευχάριστες συναναστροφές, προσδοκίες, διεκδικήσεις στον έρωτα, κυνήγι ερωτικό, έστω και προσωρινό.

Η πρόθεση για περιπέτεια, η αναζήτηση του ενθουσιασμού και η επιθυμία για ζωή, χαρακτηρίζει όλο τον ανοιξιάτικο αυτό μήνα. Το κυνήγι έχει σα σκοπό το τρόπαιο, να βιώσουμε την ένταση του πάθους και του ενθουσιασμού, καθώς και την ανατριχίλα που προσφέρει μία νέα γνωριμία, χωρίς να υπάρχει η όρεξη να προδιαγράψουμε το τέλος.

Στις 6 Απριλίου, το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου με τον Πλούτωνα, εξουδετερώνει παλιά μοτίβα, καταλύει προβληματικές σχέσεις και τερματίζει οτιδήποτε προξενεί πόνο. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις, η αντίσταση στην αλλαγή και στην εξυγίανση θα είναι σφοδρή, ωστόσο είναι συνετό να πάμε με τη ροή των πραγμάτων. Έτσι, σχέσεις που συνοδεύονταν από καχυποψία, σχέσεις που κουβαλάν ενοχές και απωθημένα ή έχουν ένα βαρύ φορτίο αντί για χαρά και αισιοδοξία, θα περάσουν από την εμπειρία είτε του αφανισμού, είτε της καθολικής μεταμόρφωσης. Παράλληλα, ενδέχεται να βιώσουμε τη σκοτεινή πλευρά του συντρόφου, να γίνουμε μάρτυρας δυσάρεστων καταστάσεων ή να υποστούμε καταπίεση και χειραγώγηση.

Στις 9 Απριλίου, η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού στον Κριό, γίνεται η αφορμή να ανακαλύψουμε μία αθέατη, καλά κρυμμένη πλευρά της σχέσης μας, η οποία μέσα από ένα απρόοπτο ξέσπασμα μπορεί να μας σοκάρει. Η ανάγκη για την ελευθερία, το σπάσιμο των δεσμών και των καλουπιών, η αλλαγή και τα απρόοπτα που δίνουν ενδιαφέρον στη ζωή, έρχονται και μας βρίσκουν. Μάλλον μέσα από τη διάθεση και τη σκέψη, τρυπώνουν στη κρεβατοκάμαρα, ξεσηκώνοντας και προκαλώντας, ενίοτε και ξεβολεύοντας. Η αυθεντικότητα στις σχέσεις επανέρχεται, δίνοντας βαρύτητα στο τι νιώθουμε και όχι για πόσο ακόμα ή γιατί το νιώθουμε. Ευνοούνται οι ξαφνικοί έρωτες, αυτοί που ταράζουν συθέμελα και συγκλονίζουν καμιά φορά.

Στις 12 Απριλίου, το τρίγωνο μεταξύ του Άρη από τον Τοξότη με την Αφροδίτη από τον Κριό, δίνει μία αναλαμπή, με την πεποίθηση πως όταν η έλξη είναι έντονη, η επικοινωνία έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Θα γεφυρωθούν χάσματα, θα υπάρξουν φλογερές συναντήσεις, μεγάλες προσδοκίες, ενώ οι νέες γνωριμίες διακατέχονται από ένα έντονο πάθος. Οι ζήλειες και οι καυγάδες που προϋπήρχαν, θα παρουσιάσουν ύφεση, δίνοντας θέση στο πάθος και την παρόρμηση. Τώρα είναι μία στιγμή που θα πρέπει να παραδοθούμε στο αντικείμενο του πόθου μας και όχι να διαπραγματευτούμε τι θα κερδίσουμε την επόμενη στιγμή. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, επιβάλλει να ζήσουμε τη στιγμή και όχι την αιωνιότητα.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  Με sms στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Απριλίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή. 

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-04-2016 13:57:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι