blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2014.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου

Άρης στον Υδροχόο και Πανσέληνος στους Διδύμους και προβλέψεις από την Μαντώ Σιδέρη

Δίας σε τρίγωνο με Αφροδίτη: η χαρά του έρωτα

Ο μήνας Δεκέμβριος ξεκίνησε με ενδιαφέρουσες υποσχέσεις: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Δία στο Λέοντα, που θα είναι ενεργό μέχρι και τις 10 του μηνός, φέρνει μία πληθωρικότητα στις σχέσεις και μία υπερβολή στα αισθήματα, τα οποία χαρίζονται χωρίς δεύτερη σκέψη και πολλές φορές αναλώνονται.
 
Είναι η χαρά του του έρωτα, της ξενοιασιάς, του καινούργιου, που κάτω από θετικές προϋποθέσεις εισβάλλει στη ζωή μας. Η περιπέτεια επιτέλους βρίσκει τόπο και θέση στη καθημερινότητα των ερωτευμένων και τους ανανεώνει, η φαντασία κάνει τον έρωτα να επεκτείνεται και όχι να συρρικνώνεται. Η ελευθερία της σκέψης και της ιδέας. Η απόλαυση να βιώνεις την αισιοδοξία και όχι τη μιζέρια.

Άρης στον Υδροχόο και Πανσέληνος στους Διδύμους

Με τον Άρη να εισέρχεται στον Υδροχόο στις 5 Δεκεμβρίου, οι μέρες που ακολουθούν παίρνουν ένα αντισυμβατικό και ανεξάρτητο χρώμα. Οι επιλογές θα είναι περίεργες, προκλητικές για τους άλλους πολλές φορές. Με μία περισσή ευφυία και εκκεντρικότητα, θα αφεθούμε στον έρωτα, αλλά σε έναν έρωτα που εκφράζει ελευθερία έκφρασης και ανατροπή.
 
Στις 6 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στους Διδύμους έρχεται να υπενθυμίσει πως όταν η επικοινωνία και το μοίρασμα των ιδεών βρει εμπόδια, τότε χάνεται και ένα σημαντικό κομμάτι από τη σχέση, αφήνοντας την να κολυμπά σε αδιέξοδο. H συγκεκριμένη Πανσέληνος θα επιδράσει έντονα στο συναισθηματικό επίπεδο, με συνέργεια του Ερμή. Υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία, για ανοιχτό διάλογο και ανταλλαγή αισθημάτων. Ό,τι σκαλώσει μέσα μας, μείνει ανείπωτο, ακατέργαστο και χωρίς την απαιτούμενη ροή, θα ζητήσει απελευθέρωση. Εδώ απαιτείται δουλειά με το τι νιώθουμε για τον άλλον, αν το δείχνουμε, αν λαμβάνουμε πίσω την ίδια ένταση αισθήματος, αν είμαστε ειλικρινείς με τις σχέσεις μας.

Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα και Άρη

Στις 8 Δεκεμβρίου, η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προσφέρει μία μέρα έντασης, ζήλειας, παράπονου, ενοχών και αθεράπευτου πάθους. Τη μέρα εκείνη ή από τη μέρα εκείνη, ένας ανταγωνισμός ανάμεσα στους εραστές ξεκινά, καθώς και μία από προσπάθεια καταπίεσης του ενός από τον άλλον.
 
Στις 10 Δεκεμβρίου, η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη πυροδοτεί τις καταστάσεις και τις συμπεριφορές, φέρνοντας στο προσκήνιο ζήλειες, καυγάδες, ένταση. Σε μία διαρκή υπερένταση, σαν συνέχεια της Πανσελήνου, θα βρεθούμε οι περισσότεροι να αναρωτιόμαστε τι πήγε στραβά και από τη μια στιγμή στην άλλη, τινάζονται στον αέρα σχέσεις, συναισθήματα και προσδοκίες.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αγάπη μετρημένη

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, δίνοντας αξία στη μονιμότητα, τη διαχρονικότητα, το συντηρητισμό και το μετρημένο συναίσθημα στις σχέσεις. Η δημόσια εικόνα γίνεται αυστηρή και ο έρωτας προσαρμόζεται ανάλογα. Ο άλλος κρίνεται σύμφωνα με αυτά που μπορεί έμπρακτα να προσφέρει και όχι με το γυμνό συναίσθημα. Εκτιμώνται οι σοβαρές σχέσεις, με σοβαρό σκοπό και προοπτική για το μέλλον.
 
Τα σκάνδαλα αποτελούν απειλή και σπάνια θα ξεκινήσει σχέση με τη πρώτη ματιά. Η εξέλιξη αποτελεί βασικό κίνητρο, αποφεύγοντας γνωριμίες που είναι αμφίβολες, αβάσιμες και εκκεντρικές. Η σεξουαλικότητα όμως είναι έντονη, χειριστική και χρησιμοποιείται πάντα για κάποιο σκοπό. Συνήθως για τον δικό μας!

Ουρανός σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Ανατρεπτικές διαθέσεις και ακραίες αποφάσεις

Στις 14 Δεκεμβρίου το τετράγωνο μεταξύ του Πλούτωνα και του Ουρανού θα απαιτήσει αλλαγές και αποφάσεις, που όσο και να τις καθυστερούσαμε πριν, θα λάβουν χώρα έστω και αναδρομικά.
 
Ανατροπή και καινοτομίες μας περιμένουν, διαμορφώνοντας ένα εντελώς νέο πεδίο σχέσεων. Είναι η περίοδος που αν μας ενοχλεί κάτι, αν κάτι διαρκούσε μέσα στο χρόνο και σερνόταν, τώρα δε θα μπορέσει να έχει πλέον καμία υπόσταση. Οι αλλαγές αυτές θα είναι πολύ προσωπικές, αφορούν μεταξύ άλλων τον έρωτα και τις σχέσεις μας. Ίσως αποκαλυφθούν κίνητρα και προθέσεις των άλλων που μέχρι τώρα αγνοούσαμε. Ή μπορεί να είναι μία σχέση που φτάνει στο τέλος της, επειδή δεν έχει άλλο να προσφέρει. Όπως και να έχει, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη προσωπική ζωή του καθενός, όπως επίσης και νέες πορείες.
 
Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ρίχνει μία σωστή δόση ρομαντισμού, φωτίζοντας σκιές και αμφιβολίες, γλυκαίνοντας καρδιές και ανακουφίζοντας πληγωμένα αισθήματα. Αγγίζει δηλαδή τις σχέσεις και το πυρήνα τους με ένα τρόπο μαγικό και επουλωτικό, κάνοντας θαύματα. Που τόσο έχουμε ανάγκη! Οι πλανητικές όψεις του Δεκεμβρίου φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική μας ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms για να μάθεις τι θα σου συμβεί από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro.
 

Σχετικά άρθρα

Πανσέληνος στους Διδύμους, στις 6 Δεκέμβριου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη.

Ο Άρης στον Υδροχόο και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 5 Δεκεμβρίου 2014. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικό Ταρώ. Προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια.

 
Άρης στον Υδροχόο και Πανσέληνος στους Διδύμους και προβλέψεις από την Νάντια Ρήγα
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-12-2014 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι