blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Ιουλίου 2015. Όμορφες, καλοκαιρινές μέρες!

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Ιουλίου 2015. Όμορφες, καλοκαιρινές μέρες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου 2015

O μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με τον Δία να σχηματίζει όψη συνόδου με την Αφροδίτη στο Λέοντα, ένα ζώδιο που σχετίζεται με λαμπερή ζωή, τύχη, παιδιά και δημιουργία. Η όψη κορυφώθηκε την 1η Ιουλίου και για το επόμενο δεκαήμερο λειτουργεί προστατευτικά και τυχερά, ακόμα και αν οι υπόλοιπες όψεις δεν είναι τόσο αρμονικές.
 
Ξεκινώντας λοιπόν ο μήνας με τους καλύτερους οιωνούς, θα υπάρξει μία βελτίωση των σχέσεων, ευκολία στη σύναψη των ερωτικών σχέσεων, έντονο φλερτ και ιδανικές συνθήκες να ανθίσει ο ρομαντισμός ανάμεσα στους ενδιαφερομένους. Παράλληλα, η ευκολία της ζωής, των συνθηκών της και η καλοπέραση, θα βοηθήσει ώστε οι επαφές από κοινωνικές έως ερωτικές, να μην βρίσκονται στη μιζέρια, κάτι που δυσκολεύει τον έρωτα.
 
Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Λέοντα δεν είναι κάτι που εύκολα χειριζόμαστε. Προκαλεί έπαρση, απαίτηση από τον άλλον να μας διατίθεται αποκλειστικά και κατά κανόνα, ενώ η ζήλεια και η δραματοποίηση των καταστάσεων, δημιουργούν εντάσεις και επεισοδιακές σκηνές. Προσοχή λοιπόν, να είναι όλη μας η προσοχή στραμμένη στο σύντροφο.

Πανσέληνος Ιουλίου: Εξετάσεις αντοχής σχέσης!

Παράλληλα, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 2 Ιουλίου, είναι ένα γεγονός μεγάλης σημασίας, που θα επηρεάσει τις σχέσεις, θα τις κλονίσει, αλλά και θα φέρει στην επιφάνεια τα πιο θαμμένα και καλά κρυμμένα αισθήματα και ένστικτα. Η αντίθεσή της με τον Άρη και η σύνοδός της με το Πλούτωνα σηματοδοτεί μια περίοδο ενός μηνός περίπου, όπου θα υπάρξει πάλη ανάμεσα στα ατομικά συμφέροντα και προσδοκίες και σε αυτά που προέρχονται από τη σχέση. Θα επικρατήσει δηλαδή είτε το Εγώ, είτε το Εμείς. Επίσης, οι χειριστικές συμπεριφορές, οι απόπειρες εκδίκησης και τα απωθημένα, θα είναι αναμενόμενα.
 
Πολλά ζευγάρια δεν θα δουν ο ένας στον άλλον το στήριγμα, το συμπαραστάτη και τον πιστό σύντροφο που περιμένουν, αλλάζοντας οπτική έστω και μετά από χρόνιες γνωριμίες και σχέσεις. Η επίδραση της Πανσελήνου μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, θα φέρει αλλαγές στα ερωτικά μας κριτήρια και αυτά που θέτουμε στη δημιουργία σπιτικού και οικογένειας. Η επίδρασή της δεν χαρακτηρίζεται εύκολη, θα είναι όμως αποφασιστική, αφού θα δώσει λόγους να κατανοήσει ο καθένας γιατί βρίσκεται σε σχέση με τον άλλον.

Αντίθεση Ήλιου με Πλούτωνα: Πέφτουν οι μάσκες!

Στις 6 Ιουλίου, η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προκαλεί ένταση στα ζευγάρια, λόγω καταστάσεων που δε μπορούν να χειριστούν. Η ένταση σχετίζεται με διαφορετικές επιθυμίες, με παραμέληση του ενός από τον άλλον, με εγωισμό και ζήλεια. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις, κουρασμένοι μερικοί από τις απαιτήσεις του αγαπημένου ή του συντρόφου, επιλέξουν να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους ερωτικά και συνεπώς αυτό να προκαλέσει ηφαίστεια θυμού από τον σύντροφο. Επίσης, υπό την επήρεια της όψης η ζήλεια εύκολα φουντώνει και γίνεται αιτία διενέξεων, ακραίας βιαιότητας και χωρισμού. Σε πολλές περιπτώσεις, η προσπάθεια επιβολής και καταπίεσης του ενός, θα είναι αρκετή να δημιουργήσει συννεφιασμένη και καταπιεστική ατμόσφαιρα στη σχέση.

Ερμής στο Καρκίνο: Τρυφερές σχέσεις…

Στις 8 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και αμέσως το ερωτικό σκηνικό διαμορφώνεται αλλιώς: περισσότερη ανάγκη για τρυφερότητα, για επαφή, για σύσφιξη σχέσεων. Παράλληλα, πιο έντονος φόβος για εγκατάλειψη και για μοναξιά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση που να θυμίζει τα οικογενειακά πρότυπα με ένα σύντροφο προστάτη. Οι σχέσεις γίνονται τρυφερές, αρμονικές, όχι απειλητικές. Ο άλλος είναι εδώ να απομακρύνει τους κινδύνους και τις απειλές από τη ζωή μας. Ο Ερμής στο, Καρκίνο διαπραγματεύεται το μέγεθος του έρωτα, προσαρμόζοντάς το στις μεγάλες του ανάγκες.

Αφροδίτη-Κρόνος: Η επικράτηση του έρωτα.

Στις 13 Ιουλίου το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Σκορπιό, δημιουργεί εντάσεις, αποχωρισμούς και απωθημένα, που έχουν μαζευτεί καιρό και ζητάν διέξοδο. Επίσης, ζητείται ο αποδιοπομπαίος τράγος, το θύμα, να τιμωρηθεί για όλα αυτά που αποζητούσαμε από τη σχέση και δεν τα πήραμε ή δεν μας δόθηκαν. Όπως και να έχει, είναι μία όψη που θα αφήσει κοντά τους πιο αγαπημένους, με στενούς δεσμούς, ενώ θα απομακρύνει αυτούς που βρίσκονται σε μία σχέση για κάποιο σκοπό. 'Η χωρίς βαθιά αισθήματα. Για όσους έχουν προγραμματίσει να επισημοποιήσουν ή να συγκατοικήσουν, θα υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια, αλλά στο τέλος θα επικρατήσει ο έρωτας.
 
Η τεταμένη ατμόσφαιρα μπορεί να λειτουργήσει για μερικούς ερωτευμένους και αντίστροφα. Να τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον άλλον, γνωρίζοντας πως για αυτόν τον οποίο χτυπά η καρδιά του, είναι απλά ένας άνθρωπος που ζητά αγάπη, εμπιστοσύνη, πίστη. Και δεν χρειάζεται πολύπλοκος χειρισμός.

Πλούτωνας- Άρης: Η πάλη των ισχυρών!

Το δεκαπενθήμερο φτάνει στο τέλος με μία δυνατή όψη, την αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Πρόκειται για μία εξαιρετικά δυνατής εμβέλειας όψη, που μπορεί να λειτουργήσει σαν καταλύτης, εάν βρει το έδαφος και το περιθώριο. Και τους κατάλληλους ανθρώπους.
 
Θα υπάρξει μεγάλος αυτοέλεγχος στα αισθήματα, σε σημείο να κάνουμε τον άλλον να βασανίζεται μέσα στην αβεβαιότητα για αυτά, ενώ από την άλλη, οι παρορμήσεις μας μετατρέπουν την ερωτική μας ζωή σε μία επίγεια κόλαση. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσουμε εκφοβιστικά και πιεστικά απέναντι στον άλλον, καθώς και ελεγκτικά. Κάτω από όλα αυτά συχνά κρύβεται ένας ανίκητος φόβος απόρριψης και απώλειας. Μία πιθανότητα της όψης είναι η δημιουργία παράνομων σχέσεων και γενικά δραστηριοτήτων. Να μπλέξουμε σε περίεργους και δύσκολους έρωτες, με ψυχολογικά παιχνίδια και σεξουαλικές ιδιαιτερότητες. Να θέλουμε να γίνουμε η σκιά του άλλου, η εξάρτησή του, το ναρκωτικό του, η ανάσα του. Η όψη αυτή δημιουργεί ακραίες ερωτικές συνθήκες, αλλά και ξεσπάσματα κινηματογραφικά.
 
Αν μέχρι το τέλος του μήνα περίπου, που η όψη είναι σε ενέργεια, δεν πιάσουμε τον εαυτό μας τρελό από έρωτα και θυμό ταυτόχρονα, να… πετάει πράγματα στους τοίχους, τότε μια χαρά θα το έχουμε χειριστεί το θέμα! Διαβάστε επίσης τα σχετικά άρθρα μας.

Ο εκρηκτικός Ιούλιος, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν

Πανσέληνος στον Αιγόκερω, Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα κι Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό στις 2 Ιουλίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούλιο του 2015.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-07-2015 13:28:00