blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Ιουνίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Ιουνίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου 2015

Ο Ιούνιος, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, ξεκινά με τον Ήλιο να βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο των Διδύμων, φλερτάροντας με τον Ποσειδώνα, μέσα από ένα τετράγωνο, που θα ισχύσει έως τις 7 Ιουνίου περίπου. Παραπλανητικές καταστάσεις, στάχτη στα μάτια, έρωτες με λάθος άτομα, έρωτες από μακριά, κρυφοί και παραγκωνισμένοι, είναι μερικά από τα γεγονότα που θα μας επηρεάσουν. Ψάχνοντας και δοκιμάζοντας τα όριά μας, αναζητούμε το άπιαστο, προσκαλώντας στη ζωή μας το αβέβαιο. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή ενός έρωτα χωρίς ανταπόκριση ή μίας γνωριμίας με ένα άτομο που δύσκολα δεσμεύεται.
 
Το δεκαπενθήμερο καλωσορίζει ένα καλοκαίρι με ρομαντισμό και περίεργη διάθεση, αλλά με αμφίβολες εξελίξεις. Οι μέρες αυτές έχουν μία απατηλή αλλά όμορφη όψη, αφού θα είμαστε μπερδεμένοι όσον αφορά τους στόχους μας, περιορισμένης ευθύνης και αναποτελεσματικών κινήσεων στις σχέσεις. Το ενδεχόμενο να πέσουμε σε παγίδες δεν είναι καθόλου μικρό. Έχοντας εμπιστοσύνη στις προθέσεις των ανθρώπων, δεν βλέπουμε τις ελλείψεις τους, ούτε και τις αυταπάτες μας. Η εμπιστοσύνη στον έρωτα όμως, ό,τι μορφή και αν έχει, παραμένει αμετάβλητη.
 
Η Αφροδίτη λίγο πριν εγκαταλείψει το Καρκίνο, μοιράζει απλόχερα συμπόνοια, τρυφερότητα και αγάπη, δίνοντας μας την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στη καρδιά του ατόμου που μας συγκινεί. Να βρούμε τρόπους να… τρυπώσουμε. Στις 5 Ιουνίου, η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, ωθώντας μας σε κινήσεις εντυπωσιασμού και υπερβολής. Αισθήματα που έχουν ένταση μεν, αλλά ανθίζουν μέσα από το δράμα, τον εγωισμό, την υπερβολή. Απαιτούμε ειλικρίνεια από το σύντροφο, αποκλειστικότητα και λατρεία. Και ακριβώς αυτές τις αξίες επιστρέφουμε πίσω στον άλλον. Αλλά με έναν τρόπο δικτατορικό, απαιτητικό, απόλυτο. Πάθη, ίντριγκες και ανταγωνισμοί σαν μέσο να κλέψουμε τη καρδιά και τη προσοχή αυτού που μας ενδιαφέρει, θα μας απασχολήσουν για ένα διάστημα.
 
Στις 8 Ιουνίου, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία φέρνει χαρά, αισιοδοξία, όμορφες εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις στους ερωτευμένους και όχι μόνο.  Ανακαλύπτουμε ιδανικά, βλέπουμε τα πράγματα θετικά και καθώς βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μας περιμένουν συναρπαστικές στιγμές.
 
Στις 13 Ιουνίου, το τρίγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ευθύνεται για το πάθος, τη δύναμη των αισθημάτων, την όρεξη που έχουμε να αλλάξουμε και να προχωρήσουμε, καθώς και το σπάσιμο κάποιων ταμπού που μας κρατούσαν πίσω. Μία βαθύτερη επιθυμία να αφοσιωθούμε στον άλλον και να του αποσπάσουμε μια αληθινή έκφραση αισθημάτων.
 
Στις 15 Ιουνίου, το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα σφραγίζει τη μέρα με την ελπίδα μίας υπόσχεσης, μία ανάμνηση ή μία απόπειρα να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που θεωρούμε ιδανικό, σαν πρώτο σκαλί προς την εκπλήρωση επιθυμιών.Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-05-2015 21:30:00