Quantcast
blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο μελαγχολικός μήνας Σεπτέμβριος 

Οι σχέσεις των Σεπτέμβριο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Αφήνοντας πίσω μας τη δύσκολη όψη των σχέσεων, τη σύνοδο δηλαδή του Άρη με τον Κρόνο, κατά την οποία η έλξη μετατράπηκε σε ένταση και ο ενθουσιασμός σκόνταψε σε εμπόδια, καλωσορίζουμε το Σεπτέμβρη.
 
Με μία πικρή γεύση που άφησε η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, το μεγάλο ερώτημα εξακολουθεί να είναι αν δινόμαστε στις σχέσεις λόγω ευαισθησίας και αυτές εν τέλει μας καταπίνουν ή επειδή τα συναισθήματα είναι έντονα. Συμπάσχουμε επειδή αγαπάμε ή ορμάμε με αυτοθυσία σε μία κατάσταση, επειδή νιώθουμε ότι ο άλλος μας αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές. Ίσως κάποιοι, πιο παρασυρμένοι σε ουτοπίες, χρειαστεί να φτιάξουν μια ασπίδα που θα προφυλάσσει τη ψυχή τους από κάθε βεβήλωση, προδοσία ή απλά παραβίαση. Δύσκολο να διαπραγματευτεί κανείς επιπόλαια με τις επιρροές μιας όψης όπως του Ήλιου με το Ποσειδώνα ή με αυτή της Αφροδίτης με το Ποσειδώνα, που σχηματίζεται το Σεπτέμβρη.  
 
Όπως και να έχει, το πρώτο μισό δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη, θα προσπαθήσουμε να ξεμπλέξουμε το κουβάρι των αληθινών σχέσεων, κάνοντας αυτοκριτική και αναζητώντας τα αληθινά αίτια του έρωτα. 
 
Οι όψεις, οι πλανήτες και ο ρόλος τους 
 
Στις 3 Σεπτεμβρίου, το τρίγωνο του Ήλιου από τη Παρθένο με το Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ευθύνεται για τον ισχυρό μαγνητισμό που εκπέμπεται και λαμβάνεται γύρω μας, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ισχυρές σχέσεις και στενούς δεσμούς, με την επιθυμία να προστατέψουμε με κάθε τρόπο από εξωτερικές παρεμβολές και...εισβολές, ό,τι θεωρούμε πως μας ανήκει. Ευνοούνται οι βαθιές και εποικοδομητικές σκέψεις, ωφέλιμη κριτική και υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα.  
 
Στις 5 Σεπτεμβρίου, τις βραδινές ώρες, η Αφροδίτη εγκαταλείπει τη λάμψη του Λέοντα, περνώντας στη Παρθένο και εκτιμώντας τις πρακτικές λύσεις στην αγάπη και όχι τους άσκοπους μελοδραματισμούς. Η επίδρασή της θα είναι θετική και θα βγάλει πολλούς από αδιέξοδα. Η έννοια της αγάπης ταξινομείται και αναλύεται, βρίσκοντας ικανοποίηση στα καθημερινά και απλά πράγματα. Συναισθήματα στα οποία δεν είμαστε κυρίαρχοι και δε μπορούμε να ελέγξουμε, απορρίπτονται ως μη χρήσιμα. Ο έρωτας πηγάζει μόνο από αυτό που μπορούμε να κατανοήσουμε και να φιλτράρουμε με τη λογική, με το συναίσθημα να ακολουθεί χωρίς να κυριαρχεί. 
 
Η Αφροδίτη από τη Παρθένο όμως έρχεται σε αντίθεση με το Ποσειδώνα στους Ιχθείς, στις 10 Σεπτεμβρίου, σπέρνοντας αμφιβολίες, απογοητεύσεις και καταφεύγοντας συχνά στην απιστία, σαν αποφυγή ευθυνών και αναζήτηση ευχαρίστησης, σηματοδοτώντας ένα σκοτεινό σημείο στις σχέσεις.  
 
Επίσης, στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής από το Ζυγό τετραγωνίζει τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ωθώντας μας στο κυνήγι του ιδανικού συντρόφου, συνοδευόμενο όμως από μια πίεση, μια καχυποψία και μία υπόγεια προσπάθεια για χειρισμό του μυαλού του άλλου. Δε θα λείψουν οι κατηγορίες, οι ίντριγκες και τα παράπονα, ενώ θα υπάρξει έντονη παρασκηνιακή κίνηση, γεγονός που θα επιβαρύνει τις ερωτικές σχέσεις, φέρνοντας στο προσκήνιο δυσαρέσκεια.  
 
Στις 14 Σεπτεμβρίου, μετά τα μεσάνυχτα, ο Άρης εισέρχεται στο Τοξότη, ελευθερώνοντας τις σφιγμένες ερωτικές συμπεριφορές. Ο έρωτας γίνεται αυθόρμητος, απεριόριστος αλλά και επιπόλαιος ενίοτε. Η ανεξαρτησία και η έλλειψη περιορισμού, είναι οι κινητήριες δυνάμεις, ώστε να αναπτυχθεί οποιαδήποτε σχέση. Ο Άρης στο ζώδιο αυτό, απεχθάνεται τις εξηγήσεις, τη μικροαστική αντίληψη για τον έρωτα και το σεξ, τους περιορισμούς και την πίεση για αποκλειστικότητα. Ανταποκρίνεται και ερωτεύεται όπως αυτός θέλει, ελεύθερα, απεριόριστα και χωρίς υποσχέσεις αιώνιας δέσμευσης. Για το λόγο αυτό οι σχέσεις και οι πιο στενές γνωριμίες, θα έχουν χαρακτηριστικά από τυχοδιωκτισμό και περιπέτεια. Ίσως και να είναι η πιο θετική επιρροή όσον αφορά τον έρωτα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.  
 
Οι σχέσεις των Σεπτέμβριο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Οι σχέσεις των Σεπτέμβριο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-09-2014 17:01:00