blank
 
blank

Το μεγάλο ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα-Ουρανού παίζει με τα νεύρα και τις αντοχές μας.

 
Το μεγάλο ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα-Ουρανού παίζει με τα νεύρα και τις αντοχές μας.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα-Ουρανού

Ο Ιούλιος συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα και τις αντοχές μας αυτή την εβδομάδα, αφού μετά το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σειρά έχει ο δύσκολος σχηματισμός του ταυ – τετραγώνου, που διαμορφώνουν ο Ήλιος με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό.

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα

Στις 2 του μήνα, η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, έφερε στην επιφάνεια σκοτεινές υποθέσεις, προβλήματα που υποβόσκουν και απαιτούν άμεση αντιμετώπιση, καθώς επίσης και σχέσεις –που μπορεί να είναι και παράνομες- και στις οποίες επικρατεί το πάθος και η ζήλια που μπορεί να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού

Στις 4 Ιουλίου, ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που συνδέεται με σκάνδαλα και αποκαλύψεις και που μπορεί να φέρει το οριστικό τέλος σε σχέσεις, συμφωνίες και συνεργασίες. Όλος αυτός ο σχηματισμός, που αστρολογικά ονομάζεται ταυ-τετράγωνο, θα μας επηρεάζει μέχρι τις 6 του μήνα, και φυσικά θα πυροδοτήσει το τετράγωνο Ουρανού–Πλούτωνα, που βρίσκεται σε ισχύ εδώ και καιρό. Έτσι, τις επόμενες ημέρες συνιστάται να είμαστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι και να αποφύγουμε την εμπλοκή με άτομα ή καταστάσεις που δεν γνωρίζουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29 Μαρτίου – 2 Απριλίου, 30 Ιουνίου – 4 Ιουλίου, 2 – 4 Οκτωβρίου και 30 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου.

Ταυ-τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα-Ουρανού και προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 2 Ιουλίου ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και στις 4 τετράγωνο με τον Ουρανό, διαμορφώνοντας ένα ταυ-τετράγωνο που θα σε επηρεάζει τουλάχιστον μέχρι τις 6 του μήνα. Αυτή η διαμόρφωση, θα φέρει αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου, καθώς είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου. Αν είσαι ήδη προετοιμασμένος γι’ αυτό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, καθώς οι όψεις αυτές θα σε «βοηθήσουν» να επισπεύσεις τα γεγονότα έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αν όμως αρνείσαι πεισματικά να «ξεβολευφτείς» από τη αδιάφορη ρουτίνα σου, τότε θα βρεθείς προ τετελεσμένων γεγονότων. Οι τομείς της ζωής σου που δεν «λειτουργούν» σωστά, οι σχέσεις σου, οι φιλίες σου, η δουλειά σου, το σπίτι και η οικογένειά σου, θα πρέπει τώρα να αναμορφωθούν ριζικά και να εξυγιανθούν. Παρά την ξαφνική τροπή των γεγονότων, σύντομα θα διαπιστώσεις τα οφέλη της νέας ζωής σου.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το ταυ τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα - Ουρανού που διαμορφώνεται από τις 2 μέχρι και τις 4 του μήνα, και που θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 6, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αφού τόσο ο Ήλιος όσο και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε θετικές θέσεις προς το ζώδιό σου. Παρόλα αυτά, ο Ουρανός από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα ενεργοποιήσει τον εσωτερικό σου κόσμο, και θα σε παροτρύνει να βρεις τρόπους να κάνεις πιο όμορφη τη ζωή σου, ειδικά σε τομείς που δεν σε ικανοποιούν. Ωστόσο, από την σκέψη μέχρι την πράξη υπάρχει μια τεράστια απόσταση που ίσως σου είναι δύσκολο να διανύσεις και εκεί ακριβώς είναι που θα σου δώσουν ένα χέρι βοηθείας οι πλανήτες. Οι εξελίξεις όποιες κι αν είναι θα σε αναστατώσουν καθώς ανήκεις στα σταθερά ζώδια που δεν προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές, θα πρέπει όμως να το πάρεις απόφαση, ότι αυτή τη στιγμή σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και ότι ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις, είναι να δραστηριοποιηθείς.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η δύσκολη πλανητική διαμόρφωση Ήλιου – Πλούτωνα – Ουρανού, που διαμορφώνεται αυτές τις μέρες και που θα σε επηρεάζει μέχρι και τις 6 του μήνα, θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σου που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου. Παρόλο που όπου εμπλέκεται ο Ουρανός είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές ή και απώλειες που θα σε προβληματίσουν. Οι απώλειες αυτές μπορεί να μην είναι μόνο οικονομικές αλλά και συναισθηματικές, ειδικά αν διατηρείς μια σχέση με σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ουρανός σχηματίζει εξάγωνο με το ζώδιό σου, είναι ένας θετικός παράγοντας που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και διεξόδους που τελικά θα σου βγουν σε καλό. Καθοριστική βοήθεια μπορεί να σου προσφέρει το φιλικό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια απροσδόκητη ευκαιρία από το εξωτερικό που θα σε βοηθήσει να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται σημαντικά από το ταυ – τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα – Ουρανού, που διαμορφώνεται αυτές τις ημέρες. Έτσι, μέχρι και τις 6 του μήνα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αν μάλιστα αντιμετωπίζεις ήδη κάποια προβλήματα, ο σχηματισμός αυτός θα τα εντείνει ακόμα περισσότερο, ώστε να σε αναγκάσει να τα λύσεις οριστικά. Οι τομείς που είναι πιο ευάλωτοι είναι οι σχέσεις σου, οι συνεργασίες σου και η καριέρα σου αλλά και τα οικονομικά σου. Το «χειρότερο» όμως είναι ότι τα όποια γεγονότα συμβούν αυτές τις ημέρες, θα συμβούν ερήμην σου, και ίσως δεν προλάβεις καν να αντιδράσεις. Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι και που είναι αρκετά παρήγορο, είναι ότι ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο πλευρό σου κι έτσι οτιδήποτε κι αν συμβεί, θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Επίσης, αν έχεις μάθει να αγωνίζεσαι και να παλεύεις, τότε τα εμπόδια που για άλλους θα φανούν «βουνό», για σένα θα είναι ένα μικρό «λοφάκι».
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το ταυ–τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα – Ουρανού, που σχηματίζεται τις επόμενες ημέρες, μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες δυσκολίες μέχρι και τις 6 του μήνα, ωστόσο με σύμμαχο τον Ουρανό που βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Κριού, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις από εκεί που δεν φαντάζεσαι. Τα προβλήματα που θα δημιουργήσουν ο Ήλιος και ο Πλούτωνας θα αφορούν στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για πραγματικά προβλήματα και όχι για δικές σου εικασίες. Μπορεί για παράδειγμα η δουλειά σου να πηγαίνει μια χαρά, όμως εσύ να βλέπεις παντού συνομωσίες, ίσως επειδή στην πραγματικότητα, δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις. Σ’ αυτή την περίπτωση ο Ουρανός μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία που ψάχνεις και να βρεις κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν και στον αισθηματικό τομέα, καθώς ο Ουρανός που κυβερνάει τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου, μπορεί να φέρει μια νέα σχέση στη ζωή σου.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το ταυ τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα - Ουρανού που σχηματίζεται από τις 2 μέχρι και τις 4 του μήνα και που θα σε επηρεάζει μέχρι και τις 6, δεν φαίνεται να σε απειλεί, αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και ο Ήλιος στον φιλικό Καρκίνο. Το μόνο λοιπόν που πρέπει να προσέχεις είναι ο Ουρανός που απειλεί σοβαρά τα οικονομικά σου, καθώς τις επόμενες ημέρες η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, και να ξοδέψεις χρήματα για την καλοπέρασή σου, ίσως σου δημιουργήσει περισσότερες απώλειες από όσες υπολογίζεις. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στη σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξοδέψεις χρήματα εξαιτίας μιας ανέλπιστης εγκυμοσύνης που παρόλα αυτά θα σε χαροποιήσει. Επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι ως προς το φιλικό σου περιβάλλον, και ίσως είναι καλύτερα αυτές τις ημέρες να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές από τις οποίες μπορεί να βγεις χαμένος.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, από τις 2 μέχρι και τις 4 Ιουλίου, ο Ήλιος, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου, καθώς σχηματίζουν ένα ταυ – τετράγωνο μεταξύ τους. Έτσι, μέχρι και τις 6, θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα από το πουθενά τόσο στις σχέσεις σου, όσο και στην οικογενειακή σου ζωή ή και στην καριέρα σου. Το γεγονός βέβαια ότι ο Πλούτωνας «δουλεύει» εδώ και πολύ καιρό έστω και «υπόγεια» σημαίνει ότι ήδη έχεις πάρει κάποια μηνύματα. Αν όμως, τόσο καιρό προσπαθείς να τα «κουκουλώσεις» και να τα αναβάλλεις για αργότερα, ο Ουρανός τώρα θα στα βγάλει στη φόρα και θα σε αναγκάσει να τα αντιμετωπίσεις άμεσα. Θα πρέπει επίσης να ξέρεις ότι όσο δύσκολες γωνίες κι αν σχηματίζουν οι πλανήτες, σίγουρα δεν έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου, απλά προσπαθούν να σε απεγκλωβίσουν από δυσάρεστες καταστάσεις, από τις οποίες πολλές φορές εσύ ο ίδιος δεν έχεις το κουράγιο να βγεις. Έχοντας αυτά υπόψη σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις προκλήσεις που θα προκύψουν σαν μια ευκαιρία για να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα στις 2 και τετράγωνο με τον Ουρανό στις 4, διαμορφώνοντας ένα ταυ – τετράγωνο. Το γεγονός ότι τόσο ο κυβερνήτης σου όσο και ο Ήλιος βρίσκονται σε ευνοϊκές θέσεις προς το ζώδιό σου, αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα που μπορεί να αποτρέψει τους κινδύνους που σου επιφυλάσσει ο Ουρανός και που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι λοιπόν τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 6 του μήνα, να προσέχεις την συμπεριφορά σου και γενικότερα το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο, καθώς υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να σου βάλουν «τρικλοποδιές», προκειμένου να κερδίσουν εκείνα την εύνοια των ανωτέρων σου. Επειδή όμως κάθε πλανητικός σχηματισμός όσο δύσκολος κι αν είναι δεν αγαπά τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες, η δική σου στάση και η συνέπειά σου θα είναι αυτή που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις. Αν αυτό το διάστημα προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση, καλό θα είναι να την μελετήσεις σοβαρά και να την αποδεχτείς.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, τα οικονομικά σου και η συναισθηματική σου ασφάλεια είναι οι τομείς που απειλούνται από την δύσκολη πλανητική διαμόρφωση των πλανητών από τις 2 μέχρι και τις 6 Ιουλίου. Έτσι, το επόμενο διάστημα, ίσως νιώσεις μια ανασφάλεια στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να εκδηλώσεις μια κτητική συμπεριφορά που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Αν μάλιστα μέχρι τώρα στη σχέση σου κυριαρχούσε η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η ισορροπία, είναι πιθανό ο σύντροφός σου να αντιδράσει απρόβλεπτα. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να προσέχεις στις νέες γνωριμίες που κάνεις αυτές τις ημέρες, γιατί μια σχέση μπορεί να έχει πολύ καλές προοπτικές, αν καταφέρεις να αποφύγεις τις αδικαιολόγητες σκηνές ζηλοτυπίας. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, ο Ουρανός μπορεί να σε παροτρύνει να αποφασίσεις μια μόνιμη δέσμευση με τον σύντροφό σου, ή να δημιουργήσεις μια ατομική επιχείρηση, με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να κάνεις αρκετά έξοδα.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει αυτές τις μέρες ο Ήλιος με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τις 6 Ιουλίου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Οι τρεις «πλανήτες» βρίσκονται στους γωνιακούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και «απειλούν» την οικογενειακή σου ισορροπία, τον γάμο σου και την προσωπική σου εξέλιξη. Αν διατηρείς μια σχέση που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αυτό το διάστημα θα ενταθούν ακόμα περισσότερο και εκείνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι – αν θέλεις – μπορείς να την σώσεις, καθώς συν τοις άλλοις, με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις και να επαναφέρεις την αρμονία. Αν ωστόσο, θεωρείς ότι η σχέση αυτή έχει κάνει τον κύκλο της, τώρα μπορείς εύκολα να την διαλύσεις οριστικά και να απαλλαγείς από μια κατάσταση που σε φθείρει. Αν πάλι, είσαι ελεύθερος, είναι καλύτερα να μην επενδύσεις γρήγορα σε νέες γνωριμίες, αλλά να αφήσεις τον χρόνο να δείξει… αφού η συναισθηματική σου ισορροπία είναι απαραίτητη και για την προσωπική σου πρόοδο.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 2 του μήνα ο ζωοδότης Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και στις 4 τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, διαμορφώνοντας τον δύσκολο σχηματισμό του ταυ-τετραγώνου. Το φαινόμενο αυτό δεν θα αποτελέσει κάτι καινούργιο για σένα, καθώς ήδη εδώ και πολύ καιρό η ανασφάλεια που νιώθεις στα επαγγελματικά σου, σου δημιουργεί έντονους προβληματισμούς για την τύχη σου. Ο Πλούτωνας από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δραστηριοποιεί τον εσωτερικό σου κόσμο και σε ωθεί να αναζητήσεις λύσεις που θα σε απαλλάξουν από τα προβλήματά σου. Σ’ αυτή την αναζήτησή σου, ο κυβερνήτης σου Ουρανός είναι πολύ πιθανό να σου βρει μια διέξοδο που μέχρι τώρα δεν έχεις φανταστεί και να σου ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Οι επαφές που θα κάνεις αυτό το διήμερο ίσως αποδειχθούν πολύ σημαντικές, παρόλο που καλό θα είναι να διατηρείς τις επιφυλάξεις σου και να μην εμπιστεύεσαι τους πάντες από την πρώτη στιγμή. Να θυμάσαι ότι αυτός ο σχηματισμός μπορεί να απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, τελικά όμως θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικός για σένα.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το ταυ –τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα – Ουρανού, που σχηματίζεται αυτές τις ημέρες, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου και τις σχέσεις σου. Παρά το γεγονός ότι ο Ήλιος και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, ίσως υπάρξει μια ρήξη ανάμεσα στον σύντροφό σου και σε κάποια φιλικά σου άτομα που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Το πιο σημαντικό όμως αυτή τη στιγμή, θεωρείται η πορεία των οικονομικών σου, που σίγουρα δεν είναι καλή και που μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολη. Παρόλο που πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση, θα πιεστείς αρκετά, αφού θα πρέπει μέσα σε λίγες μέρες να αντιμετωπίσεις οικονομικές εκκρεμότητες τις οποίες δεν είσαι έτοιμος. Αν υπάρχουν οφειλές προς τρίτους ίσως πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να βάλεις μια τάξη ώστε να λύσεις το πρόβλημα μια για πάντα. Απόφυγε επίσης αυτό το διάστημα να κάνεις έξοδα για διασκεδάσεις ή ταξίδια που θα αποδειχθούν αρκετά δαπανηρά.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2013 00:00:00