blank
 
blank

Χρόνια πολλά Ταύρε! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.

Χρόνια πολλά Ταύρε! Δώρο οι μηνιαίες προβλέψεις σου! Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Ταύρος, το ζώδιο του μήνα

Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος πέρασε στον Ταύρο και για ένα μήνα περίπου, η ζωή μας, οι σκέψεις και τα έργα μας θα χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και συνέπεια, ενώ τα κεκτημένα μας και τα υλικά μας κατορθώματα, αποκτούν ιδιαίτερη αξία. Για τα δώδεκα ζώδια είναι μία περίοδος κατά την οποία θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τη δημιουργική τους ικανότητα και να εκτιμήσουν την αξία της καλοπέρασης και των απολαύσεων, κατανοώντας πως η ζωή μπορεί να δώσει πολλά.

Πανσέληνος: Χρήμα ή συναισθηματική κάλυψη;

Ο μήνας των γενεθλίων σου, φίλε Ταύρε, ξεκινά έντονα με την Πανσέληνο στις 22 Απριλίου, στο αντίθετό σου ζώδιο, τον Σκορπιό, επιδρώντας δυνατά και καταλυτικά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οι οποίες μπορεί να παρουσιάσουν πρόβλημα, απαιτώντας αλλαγή στρατηγικής. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, αλλά και τις επιλογές σου. Όπως και να έχει, είναι μία Πανσέληνος που θα επηρεάσει το υλικό, οικονομικό και συναισθηματικό κομμάτι μέσα σου, με σένα να προσπαθείς να κατοχυρώσεις τα κεκτημένα σου.

Οι πλανήτες και ο Ταύρος

Στις 28 του μηνός ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου, επιρρίπτοντάς σου ευθύνες και μερίδιο ενοχής, σε υποθέσεις που ξέφυγαν από τον έλεγχό σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις αν οι απαιτήσεις και τα όρια που θέτεις, οι διαπραγματεύσεις που κάνεις και η τακτική που ακολουθείς στη ζωή και τη δουλειά σου, χρήζουν αναθεώρησης ή φέρνουν αποτελέσματα. Δείξε υπομονή με κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, ξέροντας πως όλα γίνονται ώστε να φέρουν ένα τέλος σε ανοιχτά θέματα. Στο μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει την αναδρομή του στον Τοξότη, επιδρώντας τόσο στην οικονομική σου ασφάλεια, όσο και στην ερωτική σου ζωή. Το μόνο που δε χρειάζεσαι τη στιγμή αυτή, είναι ενοχές για κάτι που έκανες ή δεν έκανες και λάθος επενδύσεις χρημάτων. Μη παρασύρεσαι από καμιά εσωτερική φωνή, παρά μόνο από αυτή της λογικής.

Την ίδια μέρα, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σε βάζει σε διαδικασία να επανεξετάσεις τις δυνάμεις σου, νιώθοντας πως είσαι σε έναν αγώνα δρόμου, επιζητώντας υψηλές επιδόσεις. Παράλληλα, δοκιμάζεις την αντοχή σου στη σχέση σου, αλλά και την επιρροή που μπορεί ακόμα να έχεις σε κάποια άτομα. Μη πέσεις στη παγίδα του ανταγωνισμού με τον σύντροφο, άλλωστε και ο ορθολογισμός σου δεν σου επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Στις 30 Απριλίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την αισιοδοξία σου, τη καλή σου τύχη και την ευκαιρία να ενδώσεις σε απολαύσεις, καλοπέραση, ραντεβού και μικρούς κοινωνικούς θριάμβους. Η αλήθεια είναι πως από δω και στο εξής, θα έχεις τη χαρά να επιβεβαιώνεις την ισχύ σου, να εντυπωσιάζεις και να μεταμορφώνεσαι σε ένα μικρό (ή και μεγαλύτερο) καρδιοκατακτητή!

Οικονομικά, έχεις τις καλύτερες προϋποθέσεις να επιτύχεις επιπλέον στόχους, βλέποντας πως η ζωή μπορεί να γίνει πολύ ευνοϊκή μαζί σου. Τη περίοδο που η Αφροδίτη θα σε συνοδεύει, θα καλύψεις συναισθηματικά κενά, αλλά και θα επιδοθείς στο χόμπι να ανακαλύπτεις νέες πτυχές στο σύντροφο και να τον κατακτάς εκ νέου.

Στις 3 Μαΐου, άλλη μία τυχερή συγκυρία συμβαίνει στους ουρανούς: Δεν είναι άλλη από την όψη τριγώνου μεταξύ του Ήλιου από το ζώδιό σου και του Δία από την Παρθένο. H πίστη στον εαυτό σου και τη ζωή γενικότερα ενδυναμώνεται, καθώς βλέπεις με πιο θετικό μάτι το μέλλον σου. Ψυχολογικά είναι από τις καλύτερες περιόδους για σένα, αφού από τη μία η ίδια η ζωή σε επιβραβεύει, από την άλλη προσανατολίζεσαι από μόνος σου στην ιδέα πως όλα είναι ευνοϊκά! Το ερώτημα, αν εσύ κυνηγάς τη τύχη ή αυτή σε κυνηγάει, θα πρέπει να το απαντήσεις χωρίς δυσκολία. Έχεις κίνητρα, έχεις έναυσμα, έχεις τυχερές συγκυρίες μπροστά σου.

Ο έρωτας ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, με γενναιοδωρία και υπερβολές από τη πλευρά σου. Ίσως τολμήσεις να δεις αν η τύχη λειτουργεί για σένα και στα τυχερά παιχνίδια, ρισκάροντας ένα μέρος της υλικής σου ασφάλειας. Προσοχή στο απόθεμά σου και σε αυτά που έχεις κατακτήσει, γιατί η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Στις 7 Μαΐου, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα επικυρώνει τις προσπάθειές σου, ενώ εσύ αναγνωρίζεις τις δυνάμεις σου και αποκτάς σιγουριά για τις κινήσεις σου. Παθιάζεσαι με μία ιδέα ή ένα άτομο, ενώ τους στόχους που θέτεις, τους πραγματοποιείς με σιδερένια πειθαρχία. Αποκτάς φιλοδοξίες και ζεις μικρούς επαγγελματικούς και ερωτικούς θριάμβους. Οι επιθυμίες σου αποκτούν σάρκα και οστά, οι οποίες μπορεί να είναι επαγγελματικής φύσεως, ενώ δεν αποκλείεται και να υποκύψεις σε έναν έρωτα, που θα αλλάξει τη πορεία σου.

Η Αφροδίτη και η επίδρασή της

Η 10η Μαΐου είναι άλλη μία θετική ημέρα για εσένα, αφού κορυφώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μία όψη που θα σου φέρει καλύτερες οικονομικές προοπτικές, ανοίγματα επαγγελματικά και ερωτική εύνοια. Αν το τελευταίο διάστημα βρέθηκες σε αμηχανία ή δίλημμα σχετικά με τη σχέση σου, θα έχεις τώρα την ευκαιρία να εκφράσεις τον έρωτά σου, ξέροντας πως θα λάβεις την ανταπόκριση που περιμένεις.

Η όψη αυτή θα σου δώσει αρκετή αισιοδοξία, ώστε να θεωρήσεις πως δε χρειάζεται να ζεις ούτε με το παρελθόν, αν αυτό σε έχει απογοητεύσει, αλλά ούτε και με οτιδήποτε από το παρόν έχει αρνητική επίδραση απάνω σου. Το ενδιαφέρον είναι πως θα πλησιάσεις άτομα, των οποίων η συμπεριφορά και η επίδραση θα σε αναστατώσουν θετικά.

Στις 14 Μαΐου, η όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα έρχεται να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω, βάζοντας ένα αισιόδοξο τέλος σε ένα ερωτικό θέμα που σε ταλαιπώρησε.

Η πορεία του Ήλιου στον Ταύρο, τελειώνει στις 20 Μαΐου και μαζί ένας μήνας προσέλκυσης υλικής ευμάρειας και ικανοποίησης σπουδαίων στόχων!

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Πανσέληνος στον Σκορπιό και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό, στις 22 Απριλίου 2016. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2016.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-04-2016 10:34:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι