blank
 
blank

Ζώδια Τοξότης 2012. Τοξότης προβλέψεις 2012. Ετήσιες προβλέψεις.

 
Ζώδια Τοξότης 2012. Τοξότης προβλέψεις 2012. Ετήσιες προβλέψεις.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ζώδια Τοξότης 2012. Αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη το 2012. Τι προβλέπει η αστρολογία για το ζώδιο του Τοξότη το 2012.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2012, Προβλέψεις: Οι αναστατώσεις συνεχίζονται για εσένα και το 2012, φίλε Τοξότη, καθώς το πλανητικό σκηνικό του χρόνου θα αλλάζει αιφνίδια τα προγράμματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν. Τοξότη, από τον Ιανουάριο κιόλας, ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Απριλίου και θα συμπέσει με την επίσης ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απρίλη, αστρολογικές όψεις που θα φέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία σου, μυστικότητα στις επαφές σου και αρκετές έγνοιες. Αγαπητέ Τοξότη, τα γεγονότα που θα προκύπτουν, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις την καθημερινή σου πορεία, είτε αυτά προέρχονται από το χώρο της δουλειάς σου είτε από το φιλικό σου περιβάλλον. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του κυβερνήτη σου Δία στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι άμεσα, είτε για να προωθήσεις ένα σημαντικό σου σχέδιο, είτε για να σχεδιάσεις τα επόμενα δημιουργικά σου βήματα. Το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, από τις 12 Ιούνη και μετά, θα σε βοηθήσει ώστε να ξαναβρείς τη χαμένη σου δημιουργικότητα, να βγεις ξανά στον ερωτικό στίβο με την παρορμητικότητα και τον ερωτισμό που θα σε χαρακτηρίζει και κυρίως, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου από 7 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου, θα είναι άλλη μια κινητήρια δύναμη για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τα φλερτ και η επικοινωνία, ακόμα και η δημιουργία σχέσεων, είναι εκείνα που θα καλυτερέψουν κατά πολύ την ζωή σου. Το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό από τις 6 Οκτώβρη, θα βγάλει στην επιφάνεια όλες σου τις ευαισθησίες, κυρίως για αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, αν βρίσκεσαι μακριά, ή να κάνεις δραστικές κινήσεις για να επεκτείνεις τη δική σου οικογένεια.
Τοξότης 2012, Αισθηματικές προβλέψεις: Τα αισθηματικά προβλήματα φαίνεται πως ξεπερνιούνται το 2012 και εσύ βρίσκεις και πάλι τη χαμένη σου λάμψη και γοητεία. Συναισθηματική επιβεβαίωση και αποκατάσταση από μια ερωτική σχέση ή γνωριμία, θα σε κάνουν να νιώσεις ανακούφιση και χαρά. Σε όλη την διάρκεια του χρόνου θα έχεις την επιθυμία για νέα σχέδια, όνειρα αλλά και προγραμματισμό διασκεδάσεων και απολαύσεων. Ο Δίας από τον Ταύρο, ταυτόχρονα με την πορεία του Ουρανού στον τολμηρό Κριό μέχρι τον Ιούνιο, θα σου χαρίσουν απλόχερα όλες τις καλές επιρροές τους και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις κάποια όνειρα, πραγματικότητα. Προσπάθησε όμως να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, που με τον ερχομό του Φθινοπώρου θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό το χρόνο μάλλον θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου, που η αλήθεια είναι ότι σου είχε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά τους προηγούμενες μήνες. Αν πάλι είσαι ένας μοναχικός Τοξότης, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέες γνωριμίες, σκόρπισε τα βέλη σου σε άτομα που αξίζουν να σταθούν δίπλα σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερους έρωτες, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι λίγες στιγμές παθιασμένου έρωτα και τίποτε άλλο. Με την τελευταία Έκλειψη Σελήνης, που θα λάβει χώρα στις 28 Νοεμβρίου στους Διδύμους, δεν αποκλείεται κιόλας να γοητευτείς από ένα φιλικό σου πρόσωπο και ίσως να αναπτύξεις μαζί του μία γλυκιά, ουσιαστική σχέση, που θα πάει τη ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα… Στο χέρι σου είναι!!!
Τοξότης 2012, Επαγγελματικές προβλέψεις: Το 2012 είναι ένας εξαίρετος χρόνος για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Παρόλο που με το ξεκίνημα του θα χαλαρώσεις τους επαγγελματικούς σου ρυθμούς, λόγω κούρασης και εξαντλητικών ωραρίων που θα σε έχουν ταλαιπωρήσει, ο κυβερνήτης σου Δίας από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις νέα επαγγελματικά πλάνα και θα ανοίξει το δρόμο για να γίνουν πραγματικότητα. Είναι μία καλή περίοδος για να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, να αναλάβεις μία νέα ευθύνη και γενικότερα να εξελιχθείς. Ωστόσο, ο Ερμής σου κρούει για λίγο τον κώδωνα του κινδύνου και σε προειδοποιεί να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις και να μην βάλεις υπογραφές που αφορούν τον τομέα της καριέρας σου, τα διαστήματα που θα κινείται ανάδρομα (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012). Κάνε τις διαπραγματεύσεις σου, εξέτασε όλες τις ευκαιρίες, οργάνωσε το πλάνο σου, αλλά να μην έχεις τίποτα δεδομένο. Από το καλοκαίρι και μετά θα μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή όλα όσα σχεδίαζες το περασμένο διάστημα και θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα είναι καθοριστικές για την επαγγελματική και οικονομική σου εξέλιξη. Οι πλανήτες θα σου χαρίσουν έμπνευση και φαντασία και θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά σου σχέδια, τα οποία θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Στον οικονομικό τομέα, φαίνεται πώς θα έχεις τα τυχερά σου. Ακόμα και τις στιγμές που θα μένεις με άδειο το πορτοφόλι, κάτι θα συμβαίνει και θα βρίσκεσαι πάλι κερδισμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύεις αλόγιστα, αλλά όσο μπορείς να κάνεις οικονομία, για τις δύσκολες μέρες που προμηνύονται, με τον Κρόνο να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό στις 6 Οκτωβρίου.

Όλα τα ΖΩΔΙΑ 2012, τι λέει η αστρολογία για τα 12 ζώδια με προβλέψεις για το 2012.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-12-2011 00:00:00