Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2021, με βάση τον προσωπικό αριθμό σου.

 
Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2021, με βάση τον προσωπικό αριθμό σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2021

Το 2021 είναι μία χρονιά που έρχεται για να μας “αφυπνίσει” και για να μας δώσει το ερέθισμα να προβληματιστούμε με την κατάσταση που κυριαρχεί γύρω μας, αλλά και να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη, γιατί απλούστατα πολλοί θα νιώσουν ότι ξυπνούν από τον λήθαργο στον οποίο είχαν πέσει, και τώρα πρέπει να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα!

Κυρίαρχος αριθμός του έτους είναι το 5

Ο κυρίαρχος αριθμός του έτους, που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του 2021, είναι το 5, ο οποίος είναι ένας σημαντικός αριθμός που μας υποδηλώνει ότι τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθούν γεγονότα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Τα πάντα είναι πιθανά, εφόσον υπάρχει πίστη, αφοσίωση και ελπίδα. Το 2021 θα χρειαστεί να παραδειγματιστούμε από το παρελθόν και τις εμπειρίες που μας χάρισε και θα επικεντρωθούμε σε ότι είναι σημαντικό για εμάς και για το μέλλον μας. Θα αναζωπυρωθούν ήθη και αξίες του παρελθόντος, θα ακολουθήσουμε έναν πιο σοβαρό τρόπο δράσης και θα αναγνωρίσουμε τα σφάλματα που μας έφεραν σε αυτό το σημείο και τα οποία πρέπει να αποτραπούν στο μέλλον!

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, το 2021 θα δώσει την ευκαιρία του απολογισμού και της αναθεώρησης και θα υπάρξει ουσιαστική αποκατάσταση στις σχέσεις που στηρίζονται σε γερές βάσεις. Πολλοί θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι θέλουν να έχουν στη ζωή τους μονάχα τους ανθρώπους, με τους οποίους είναι δεμένοι με αγνά συναισθήματα αγάπης και θα απομακρυνθούν από επιπόλαιες, εφήμερες σχέσεις που δεν έχουν προοπτική. Θα υπάρξουν χωρισμοί, αλλά και επανασυνδέσεις και τα βήματα που θα ακολουθήσουμε όλοι μας στον τομέα των σχέσεων θα είναι πιο σταθερά και σοβαρά!

Στον τομέα των επαγγελματικών, το 2021 δίνει σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής καταξίωσης, εφόσον όμως η εργασία γίνει η προτεραιότητα της ζωής μας. Θα εργαστούμε σκληρά, τα ωράρια και οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο θα αυξηθούν, όμως με την σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε εντέλει να δούμε αποτελέσματα.

Στον τομέα των οικονομικών, το 2021 είναι αρκετά περιοριστικό και πιεστικό! Όλοι μας θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, θα πρέπει να κόψουμε κάποιες από τις συνήθειες που είχαμε μέχρι σήμερα και το “χρήμα” δεν θα είναι ο βασικός σκοπός μας, αλλά μόνο ένα μέσο επιβίωσης!

Οι προσωπικές σου ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2021

Για να έχεις την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας, θα πρέπει να βρεις τον ετήσιο προσωπικό σου αριθμό και στη συνέχεια να διαβάσεις την πρόβλεψή σου. Για να βρεις τον αριθμό που σε αντιπροσωπεύει για το 2021, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Πρόσθεσε τα ψηφία της μέρας και του μήνα της γέννησής σου

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου, δηλ. 29/12 πρόσθεσε 2+9+1+2=14

2. Πρόσθεσε τον αριθμό που βρήκες με το 5, που είναι ο αριθμός που προκύπτει από το άθροισμα των ψηφίων του 2021.

Συνεχίζοντας το παράδειγμα, προσθέτουμε το 14 +5 =19

3. Αν ο αριθμός που προκύπτει, είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να βρεις τον μονοψήφιο ετήσιο προσωπικό σου αριθμό.

Για το άτομο που έχει γεννηθεί 29 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος προσωπικός του αριθμός το 2021 είναι το 1.

Διάβασε τώρα την ετήσια προσωπική σου ετήσια πρόβλεψη αριθμολογίας.

Ετήσιος αριθμός 1

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2021 είναι μία χρονιά που θα ολοκληρώσεις εκκρεμότητες, θα κλείσεις κεφάλαια και θα πετύχεις στόχους, για τους οποίους έχεις αγωνιστεί πολύ ως σήμερα! Είναι μία καλή χρονιά για να απομακρύνεις από κοντά σου οτιδήποτε περιττό, για να κόψεις κακές συνήθειες, για να ξεκινήσεις γυμναστήριο και σωστή διατροφή, για να χάσεις βάρος, αλλά και για να ξοφλήσεις λογαριασμούς που τους είχες παραμελήσει. Αυτή τη χρονιά το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους ανθρώπους που είναι κοντά σου, θα θελήσεις να τους υποστηρίξεις και να τους βοηθήσεις με τον τρόπο σου. Επιπλέον, θα έχεις περισσότερες κοινωνικές ευαισθησίες και θα δεις με διαφορετικό μάτι κάποια ζητήματα, που μέχρι τώρα δεν σε άγγιζαν! Θα περάσεις περιστασιακές δυσκολίες και αυτές θα οφείλονται σε εμπόδια, τα οποία θα χρειαστεί να ξεπεράσεις, αλλά και σε τελικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, οι οποίες θα σε πιέσουν σημαντικά! Ο Μάιος θα είναι ο πιο δυναμικός αλλά και ευχάριστος μήνας του 2021, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα γίνουν κάποια γεγονότα που θα σε βρουν απροετοίμαστο, ο Αύγουστος θα είναι αρκετά αναζωογονητικός, ωστόσο θα προβείς σε αρκετές σπατάλες. Το Νοέμβριο θα υπάρξει μία πολύ όμορφη εξέλιξη στην αισθηματική σου ζωή και είναι πολύ πιθανό εκείνη την περίοδο να δεσμευτείς ουσιαστικά με έναν σύντροφο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2021 βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι, όπου πρέπει να επιλέξεις ποιον δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις. Είναι η χρονιά που θα γίνουν τελικά ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σου ζωή και θα πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου. Θα παρατηρήσεις πως ό,τι μπορεί να σε κάλυπτε στο παρελθόν, πλέον σου είναι περιττό, ή πως αναζητάς άλλα πράγματα στις σχέσεις σου, ακόμα πιο ουσιαστικά! Μπορεί να πάρεις την απόφαση ενός χωρισμού, γιατί θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφος που υπάρχει δίπλα σου δεν σε καλύπτει έτσι όπως θα έπρεπε. Όπως και να έχει, τώρα θα μπορείς να αντιμετωπίσεις πιο λογικά και πρακτικά τα ζητήματα της καρδιάς. Το 2021 όμως, είναι και το έτος της ολοκλήρωσης και αυτό σημαίνει πως μετά από πολλά παρατράγουδα που πέρασες στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις εντέλει να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα σε καλύπτει πλήρως!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τη νέα χρονιά θα αποδείξεις την αξία σου, θα ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και θα εξοφλήσεις χρέη, που σε βάραιναν μέχρι σήμερα! Το 2021 είναι μία χρονιά που θα βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και θα νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον και την πορεία σου! Η γνώση και η εμπειρία που έχεις μέχρι τώρα αποκτήσει στην εργασία σου, θα σταθούν τα πολύτιμα εργαλεία σου για αυτή τη χρονιά και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα προβλήματα, αλλά και να εδραιωθείς περισσότερο στη δουλειά σου! Όσο για τα οικονομικά σου, σε αυτόν τον τομέα θα μπορέσεις να τα καταφέρεις περίφημα!

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Ετήσιος αριθμός 2

ΓΕΝΙΚΑ: Νέοι στόχοι και όνειρα, έρχονται για να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στο 2021! Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς διακρίνεσαι από κέφι, ενθουσιασμό και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι στηρίζεσαι πλέον στις δυνάμεις σου, έχεις ενεργητικότητα και την επιθυμία να βγεις ο νικητής σε κάθε τομέα της ζωής σου! Το 2021 είναι η χρονιά που θα κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου, θα πραγματοποιήσεις αλλαγές, θα έχεις αποφασιστικότητα και οι ανοιχτόμυαλες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη του νήματος και να πετύχεις τις βασικές επιδιώξεις της ζωής σου! Ο Μάρτιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς, γιατί θα σου δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα πραγματοποιήσεις μία αλλαγή στην καριέρα σου, τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου, ενώ τον Οκτώβριο θα έχεις μία σημαντική ανανέωση στην προσωπική σου ζωή!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2021 αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου με έναν διαφορετικό τρόπο. Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και επικεντρώνεσαι στο μέλλον, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα μπορέσει να σταθεί δίπλα σου και να σε συντροφεύσει ουσιαστικά, κάνοντας τη ζωή σου πικάντικη και ενδιαφέρουσα! Για να το πετύχεις αυτό, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ενδέχεται να πεις πολύ γρήγορα το “τελευταίο αντίο” σε μία σχέση που στέκεται τροχοπέδη στη ζωή σου, ενώ θα λειτουργήσεις πιο ανοιχτά και αυθόρμητα σε νέες γνωριμίες και φλερτ. Τη νέα χρονιά θα έχεις πολλές ερωτικές κατακτήσεις και ο έρωτας θα έρθει απροσδόκητα στη ζωή σου, για να σου δώσει την ανανέωση που περιμένεις εδώ και καιρό! Αν είσαι σε γάμο ή διατηρείς μία όμορφη σχέση, τότε το 2021 είναι το έτος που θα βάλεις μπροστά νέα πλάνα μαζί με το ταίρι σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θέτεις νέους στόχους για την πορεία της καριέρας σου και διακρίνεσαι από την επιθυμία σου να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα, προκειμένου να αποκτήσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά! Το 2021 είναι μία αγωνιστική χρονιά για τον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σου. Δεν είναι η χρονιά της εξασφάλισης και της σιγουριάς, αλλά τώρα θα βάλεις το λιθαράκι σου, για να μπορέσεις από το επόμενο έτος να έχεις πρόοδο και ανάπτυξη. Στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανή μία προαγωγή, μεταγραφή ή κάποια ανανέωση, που θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Θα μπορέσεις να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να αποδείξεις την αξία σου! Αν δεν εργάζεσαι, τότε είναι βέβαιο ότι στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα καταφέρεις να βρεις μία νέα απασχόληση! Στον τομέα των οικονομικών σου θα υπάρξουν ευκαιρίες και ανοίγματα, όμως θα πρέπει από πλευράς σου να περιορίσεις το ρίσκο και την σπατάλη, γιατί μία λανθασμένη επιλογή μπορεί να έχει και κόστος!

Ετήσιος αριθμός 3

ΓΕΝΙΚΑ: Η χρονιά της προσωπικής σου επέκτασης, της προβολής και της κοινωνικής δικτύωσης είναι το 2021 για σένα, που ο ετήσιος προσωπικός σου αριθμός είναι το 3. Βρίσκεις και πάλι την χαρά, τον ενθουσιασμό, το κέφι και την ενεργητικότητά σου και βάζεις πλώρη για νέα, δραστήρια ξεκινήματα, τα οποία θα σου χαρίσουν στιγμές γεμάτες από προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες. Το 2021 θα διακρίνεσαι από την δημιουργικότητά σου, οι ιδέες σου θα είναι πρωτοποριακές και θα μπορούν να σου δώσουν ακριβώς τη λύση που αναζητάς. Θα κάνεις πολλές νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα δικτυωθείς και θα είσαι όλο επικοινωνίες, επαφές, αλλά και μετακινήσεις. Τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσεις και ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν! Το μοναδικό σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι ο ενθουσιασμός σου, ο οποίος μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει όμορφες αλλαγές στη ζωή σου, τον Ιούνιο θα εκπληρώσεις έναν στόχο σου, ενώ οι μήνες Αύγουστος και Νοέμβριος θα είναι καθοριστικοί για την εξέλιξη μίας αισθηματικής σου υπόθεσης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2021 είναι μία χρονιά που το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αισθηματική σου ζωή. Η ανανέωση που τόσο έχεις ανάγκη, θα έρθει αυτή την χρονιά στα ερωτικά σου, όμως δεν μπορούμε για την ώρα να μιλήσουμε για σταθερή πορεία! Αν το 2021 σε βρίσκει σε φάση μοναξιάς, τότε να θυμάσαι ότι θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες, θα επιβεβαιωθείς μέσα από τις κατακτήσεις που θα έχεις, αλλά θα υπάρξει και κάποιο άτομο που θα σε συναρπάσει με την εξυπνάδα του και τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει και θα ερωτευτείς, από εκεί που δεν το περιμένεις. Τη νέα χρονιά μπορείς να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, η οποία θα στηρίζεται στην αμοιβαία καλή επικοινωνία που θα μοιράζεστε! Όσο για σένα που διατηρείς ήδη έναν δεσμό, σίγουρα αυτή τη χρονιά θα βλέπεις πιο ανάλαφρα τα θέματα που αφορούν τη σχέση σου και θα προσπαθήσεις, μέσα από το διάλογο, να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η νέα χρονιά για τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Από το ξεκίνημα του 2021, εσύ θα έχεις πολλές νέες ιδέες, που θα τις θέσεις άμεσα σε εφαρμογή και θα μπορέσεις να δεις πρόοδο, άνοδο και εξέλιξη, τόσο στην καριέρα όσο και στα οικονομικά σου! Επιπλέον, θα δεχθείς βοήθεια και υποστήριξη μέσα από τις γνωριμίες σου, που θα σου ανοίξουν πόρτες για να μπορέσεις να δικτυωθείς και να επεκταθείς επαγγελματικά. Στην πορεία του έτους θα καταφέρεις να κάνεις ευρέως γνωστό το όνομά σου στο χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι, και το γεγονός αυτό θα σε βοηθήσει σε μία πολύ καλή σταθερή επαγγελματική πορεία. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν σημαντικά!

Ετήσιος αριθμός 4

ΓΕΝΙΚΑ: Μία πολύ σημαντική χρονιά για τη πορεία και την εξέλιξή σου ξεκινά για σένα. Αυτή τη χρονιά θα μπορέσεις να βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου και το κύριο μέλημά σου θα είναι η οργάνωση και η διαχείριση όλων των θεμάτων, που βρίσκονταν μέχρι τώρα σε εκκρεμότητα. Θα δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες και θα προσπαθήσεις με ρεαλισμό, να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου! Θα υπάρξουν και οι στιγμές των απογοητεύσεων, που θα οφείλονται στα όρια, στους περιορισμούς και στις καθυστερήσεις που θα δέχεσαι σε κάποιους τομείς της ζωής σου! Ωστόσο, αυτή τη χρονιά θα καταφέρεις να πάρεις απαντήσεις και να λήξεις υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν σου. Θα αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, θα κάνεις κάποια ανανέωση στο σπίτι σου και θα επενδύσεις, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά, σε ένα νέο ξεκίνημα. Οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος, θα φέρουν μία πολύ σημαντική αλλαγή στη ζωή σου, πιθανότατα μία νέα ευκαιρία. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που απαιτεί αυτοέλεγχο και προγραμματισμό των σχεδίων σου. Ο Οκτώβριος, είναι ο μήνας που θα καταφέρεις να ξεφύγεις από το χάος και θα ανανεωθείς. Το Νοέμβριο θα δεις μία άνοδο στα οικονομικά σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η νέα χρονιά ξεκινά με ασάφεια και προβληματισμό για τα αισθηματικά σου, γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα, στα οποία πρέπει να δώσεις απαντήσεις, και τα εμπόδια που υπάρχουν σε μία σχέση ή γνωριμία που ήδη υφίσταται στη ζωή σου, συνεχίζουν να σε προβληματίζουν! Το 2021 θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις με λογική, προσπαθώντας να κατανοήσεις τι είναι τελικά αυτό που αναζητάς, ποιες είναι οι προτεραιότητές σου και όλη αυτή η διαδικασία της σκέψης και της περισυλλογής θα σε βοηθήσει να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις. Αν ήδη διατηρείς έναν δεσμό, τότε αυτή τη χρονιά θα κατασταλάξεις σχετικά με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η σχέση σου! Αν το 2021 σε βρίσκει χωρίς ερωτικό ταίρι, τότε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις το παρελθόν σου και θα κάνεις μία νέα, πολύ καλή επιλογή ανθρώπου, που θα μπορεί να σταθεί στο πλάι σου, προσφέροντάς σου την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη που ζητάς.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2021 θα καταφέρει να ξεπεράσεις κάποια σημαντικά προβλήματα και εμπόδια, που είχες στην καριέρα και στα οικονομικά σου την περασμένη χρονιά. Θα εργαστείς σκληρά, πολλές φορές θα νιώσεις ότι περιορίζεις πολύ την προσωπική σου ζωή λόγω των επαγγελματικών σου, όμως πραγματικά θα καταφέρεις να βάλεις σε μία πολύ καλή πορεία την καριέρα, αλλά και τα οικονομικά σου. Οι απαιτήσεις, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητά σου, θα εμπεριέχουν πολλές νέες δραστηριότητες και είναι φανερό ότι φέτος θα αναλάβεις πολλές νέες ευθύνες, όμως θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις μία χαρά. Αυτή τη χρονιά θα μπορέσεις να προχωρήσεις και κάποια επαγγελματικά πλάνα, που είχαν εμποδιστεί το περασμένο διάστημα. Στα οικονομικά σου δεν προβλέπεται κάποια θεαματική αλλαγή, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ετήσιος αριθμός 5

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2021 θα δώσεις μεγάλο αγώνα για να υπερασπιστείς, αλλά και για να πετύχεις την ασφάλεια και την σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Είναι μία χρονιά που θα νιώσεις περισσότερη σιγουριά αλλά και εμπιστοσύνη, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους ανθρώπους που θα σε περιβάλλουν! Ο τομέας της ζωής σου, όπου θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου αυτή τη χρονιά, είναι οι σχέσεις σου τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι οικογενειακές ή αισθηματικές. Θα χαρακτηρίζεσαι από κατανόηση, συμπόνια και ευαισθησία και πολλές φορές θα κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου να μη διαταράξεις το όμορφο κλίμα της καθημερινότητάς σου! Ο Μάιος θα είναι ένας από τους σημαντικότερους μήνες του 2021 για σένα. Με την στάση και την συμπεριφορά σου, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά θα επηρεάσεις με θετικό τρόπο και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου! Από τον Αύγουστο του 2021 το κλίμα της ζωής σου θα γίνεται πιο σαφές και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Το Σεπτέμβριο θα δημιουργηθούν κάποιες συναισθηματικές τριβές και εσύ θα αναγκαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η ανάγκη σου για σχέση, δέσμευση και για ουσιαστική συναισθηματική αποκατάσταση, θα είναι πιο έντονη αυτή τη χρονιά. Αυτός είναι και ο πιο σπουδαίος λόγος για τον οποίο θα κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις, θα συμβιβαστείς, θα δώσεις τόπο στην οργή και θα κοιτάξεις πώς θα μπορέσεις να ενώσεις τους κρίκους, που είχαν διαλυθεί την περασμένη χρονιά. Αν ήδη διατηρείς έναν δεσμό, αυτή τη χρονιά μπορεί να πάρεις και την απόφαση να ενωθείς με τα δεσμά του γάμου με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις ταίρι, τότε αυτή τη χρονιά είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία επανασύνδεση με μία σχέση του παρελθόντος. Ωστόσο, το 2021 σου δίνει και την ευκαιρία νέων γνωριμιών, που θα μπορούν να είναι αρκετά αξιόλογες! Το μήνυμα που θα σου δώσει αυτή η χρονιά, είναι ότι πρέπει να ακολουθήσεις τα μονοπάτια της καρδιάς σου, που μπορούν να σε οδηγήσουν προς την ευτυχία!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κανένα γεγονός δεν πρόκειται το 2021 να σταθεί εμπόδιο στους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους! Αυτή τη χρονιά θα εργαστείς με συνέπεια, μεθοδικότητα και πλήρη προσήλωση στους στόχους σου. Θα επωφεληθείς από εποικοδομητικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες και θα μπορέσεις, μέσα από νέες και καλές συνεργασίες, να δεις σημαντικές προόδους στον εργασιακό σου τομέα! Με την διπλωματία που θα σε διακρίνει, θα μπορείς να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι στιγμές, που θα υπερασπιστείς τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σου και δεν θα επιτρέψεις κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα σε όλα όσα εσύ κατάφερες μέχρι τώρα. Το 2021 σου δίνει την ευκαιρία της σταθεροποίησης και της ασφάλειας, τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά. Μεγάλες αλλαγές δεν θα υπάρξουν, ωστόσο οι χειρισμοί που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία πολύ καλύτερη πορεία τους παραπάνω τομείς.

Ετήσιος αριθμός 6

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2021 είναι μία χρονιά που θα ακολουθήσεις έναν πιο υπεύθυνο και συγκροτημένο τρόπο ζωής. Θα καταλάβεις την αξία κάποιων ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή σου, θα μετανιώσεις για αποφάσεις του παρελθόντος, θα θελήσεις να επανορθώσεις για λάθη που έχεις κάνει και θα εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου στα πρόσωπα που αγαπάς. Είναι η χρονιά που θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια, αλλά και θυσίες, για να μπορέσεις να κρατήσεις στη ζωή σου κάποιους ανθρώπους, ενώ παράλληλα θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου, για να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις τα άτομα, που σε έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο! Το θετικό νέο για το 2021 είναι ότι θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις νέες βάσεις στην καριέρα και στα οικονομικά σου! Ο Μάιος είναι ένας μήνας γεμάτος από υποσχέσεις και συναίσθημα, που θα σου γλυκάνει την καρδιά! Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας προόδου και εξέλιξης, όμως θα αγχωθείς με κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίζει ένα δικό σου πρόσωπο. Τον Οκτώβριο θα αναθεωρήσεις και θα ξανασκεφτείς κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, ενώ ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας της συναισθηματικής ολοκλήρωσης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου θα μπουν τη νέα χρονιά σε μία πιο σταθερή πορεία και εσύ, από την πλευρά σου, θα αναγνωρίσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και θα βάλεις επιτέλους μυαλό! Θα παραδεχτείς τα συναισθήματά σου, θα διώξεις μακριά τον εγωισμό σου και θα λειτουργήσεις περισσότερο με το “εμείς” παρά με το εγώ! Το 2021 είναι η χρονιά που σου δίνει την ευκαιρία να δεσμευτείς ουσιαστικά και να νιώσεις ικανοποίηση από την ύπαρξη μίας σχέσης, που έχει πραγματικά τις προοπτικές να σου χαρίσει την συντροφικότητα, τη ζεστασιά και την αγάπη, έννοιες που σου είναι απαραίτητες για την πορεία σου! Είτε είσαι σε σχέση είτε βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αυτή τη χρονιά μπορείς να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: “Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει” λες με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, όταν σκέφτεσαι τον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σου! Νιώθεις πως τα έδωσες όλα, πως έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου και το μόνο που τώρα μπορείς να κάνεις, είναι να δείξεις υπομονή και να συνεχίζεις να εργάζεσαι, προκειμένου να διατηρήσεις όλα όσα έχεις κατακτήσει μέχρι τώρα! Δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου αυτή τη χρονιά, θα υπάρξει μία στασιμότητα, που δεν θα είναι ανησυχητική αλλά ανακουφιστική! Ωστόσο θα πρέπει από πλευράς σου να δείξεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα αλλά και αγωνιστικότητα, και να μην καταθέτεις τα όπλα μπροστά στην πρώτη δυσκολία.

Ετήσιος αριθμός 7

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2021 είναι πολύ δυναμική χρονιά, γεμάτη αλλαγές, αλλά και μεγάλες εκπλήξεις, που θα σε συναρπάσουν! Να είσαι σε ετοιμότητα να αρπάξεις νέες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα προς την επιτυχία. Αυτή τη χρονιά θα σου γίνουν προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά θα πρέπει να πάρεις κάποιο ρίσκο για να τις ακολουθήσεις. Θα πρέπει πολύ γρήγορα να πάρεις αποφάσεις και να δράσεις άμεσα και γρήγορα, χωρίς να επηρεαστείς από την άποψη τρίτων. Θα πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι ενώ είναι πολύ πιθανό να αλλάξει σπίτι ή και τόπο κατοικίας. Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς θα σε διακρίνει η υπερβολή, την οποία και πρέπει να καταπολεμήσεις γιατί μπορεί να κάνεις λάθη, που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Οι μήνες Απρίλιος και Μάιος είναι ιδιαίτερα σημαντικοί αυτή τη χρονιά για σένα, γιατί θα κάνεις κάποιες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, που θα σου αλλάξουν τη ζωή. Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας ξεγνοιασιάς και ανανέωσης, ενώ ο Οκτώβριος απαιτεί τακτ και διπλωματία στις σχέσεις σου, για να μην έχεις ρήξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ευχάριστα ερωτικά μπερδέματα θα έχεις το 2021 στην αισθηματική σου ζωή, όμως εντέλει εσύ θα καταφέρεις να περάσεις καλά και θα αφεθείς στα παιχνίδια του έρωτα, με έναν τρόπο ενθουσιώδη, αλλά και πρωτόγνωρο για σένα. Ο έρωτας θα εμφανιστεί από εκεί που δεν το περιμένεις και με τον άνθρωπο που ποτέ δεν θα φανταζόσουν, κι εσύ θα θέλεις να πάρεις τα ρίσκα σου, να κάνεις τις αλλαγές σου, να τολμήσεις και να διεκδικήσεις πράγματα, που μέχρι τώρα ούτε θα τα σκεφτόσουν! Ωστόσο να ξέρεις ότι πρέπει να δείξεις προσοχή αν είσαι ήδη σε μία σχέση, γιατί είναι πολύ πιθανό να ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό που μπορεί να διαλύσει τη σχέση, που διατηρούσες μέχρι τώρα. Όσο για σένα που είσαι ελεύθερο πουλί, ζήσε τον έρωτα που ανοίγεται μπροστά σου, όμως κράτα και μία… πισινή, γιατί το 2021 δεν είναι η χρονιά που μπορείς να ποντάρεις στην μελλοντική πορεία μίας σχέσης.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η βασική σου επιθυμία είναι να ξεφύγεις από την στασιμότητα, για το λόγο αυτό θα ψάξεις και θα βρεις εναλλακτικές, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την επαγγελματική και οικονομική σου πορεία σε μία νέα τροχιά. Το 2021 είναι πολύ πιθανή μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου, η οποία όμως θα εμπεριέχει ρίσκο και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες, προκειμένου να σταθεί επιτυχημένη η επιλογή σου! Ενδέχεται να χρειαστεί να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, προκειμένου να κατακτήσεις κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Ευνοείσαι ιδιαίτερα σε εργασία στο εξωτερικό ή σε τομείς που σχετίζονται με την τεχνολογία! Στον τομέα των οικονομικών, θα παρουσιαστούν αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά και μία έλλειψη σωστής οικονομικής διαχείρισης από την πλευρά σου.

προβλέψεις

προβλέψεις1

Ετήσιος αριθμός 8

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι γεγονός ότι το 2021 θα ζήσεις μοιραία γεγονότα που θα αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σου! Εμπειρική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα χρονιά για σένα, γιατί στο πέρασμά της θα σου δώσει πολύ σημαντικά μαθήματα και θα σε βοηθήσει στην προσωπική σου ωρίμανση. Στην πορεία της χρονιάς θα κατανοήσεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου, θα ξεπεράσεις απωθημένα του παρελθόντος και θα ξέρεις πολύ καλύτερα πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Θα υπάρξουν στιγμές της νέας χρονιάς, που θα επιδιώξεις τη μοναξιά, έτσι απλά για να βρεις μέσα σου τις απαντήσεις, σε θέματα που σε προβληματίζουν. Τη νέα χρονιά θα απομακρύνεις από κοντά σου τους ανθρώπους που δεν σου έχουν φερθεί σωστά στο παρελθόν και θα δώσεις την προσοχή και την αγάπη σου μονάχα στις ουσιαστικές σχέσεις της ζωής σου! Τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο θα αφιερωθείς αποκλειστικά στην καριέρα σου, όπου και θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Το Σεπτέμβριο θα ανοίξει ένα νέο “παράθυρο” για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής, ενώ ο Δεκέμβριος θα σε γεμίσει με κέφι και ενεργητικότητα, για να βάλεις μπροστά νέα πλάνα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2021 θα σε βοηθήσει να βάλεις σταθερές βάσεις στην αισθηματική σου ζωή! Δεν είναι μία χρονιά ρομαντισμού και συντροφικότητας, αλλά είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, να καταλάβεις τι έχει ουσία, τι ακριβώς είναι αυτό που αναζητάς και αν το άτομο που έχεις δίπλα σου, έχει τις προδιαγραφές για να σταθεί ουσιαστικά στο πλάι σου! Μπορεί σε κάποια διαστήματα του έτους να απομακρυνθείς για λίγο από τη σχέση σου ή, αν δεν έχεις σχέση, μπορεί να μην σε ενδιαφέρει και τόσο πολύ το να βρεις κάτι. Στην πραγματικότητα, αυτό που θα σε νοιάζει αυτή τη χρονιά είναι να κοπούν οι αισθηματικές επιπολαιότητες και να κάνεις πιο σοβαρές επιλογές. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχεις καταλήξει σε μία πιο σοβαρή αισθηματική πορεία.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο το 2021 στην πορεία της καριέρας και των οικονομικών σου! Κατόπιν σοβαρής σκέψης και ώριμων επιλογών, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να αποδείξεις την αξία σου! Αν δεν εργάζεσαι, το σίγουρο είναι ότι θα βρεις μία καλή δουλειά, η οποία όμως θα έχει και αρκετές απαιτήσεις, για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να εργαστείς αρκετά σκληρά! Αν ήδη εργάζεσαι, τότε αυτή τη χρονιά θα πρέπει να αποδείξεις τις γνώσεις, τις ικανότητες και την εμπειρία σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στο αμέσως επόμενο στάδιο, το στάδιο της καταξίωσης! Στα οικονομικά σου, η χρονιά είναι αρκετά περιοριστική και πιεστική, θα κόψεις πολλά από τα άσκοπα έξοδά σου και θα ακολουθήσεις έναν πιο λιτό τρόπο ζωής, όμως θα τα καταφέρεις!

Ετήσιος αριθμός 9

ΓΕΝΙΚΑ: Η περυσινή χρονιά σου έδωσε σημαντικά μαθήματα και πολλές φορές δοκίμασε τα όρια της υπομονής, αλλά και της αντοχής σου! Το 2021 έρχεται για να σε ανταμείψει για τον κόπο και την προσπάθεια του περασμένου έτους και επιπλέον, θα υπάρξει μία πιο γρήγορη ροή των εξελίξεων, που θα σε βοηθήσει να βάλεις μπροστά τα νέα αλλά και τα πιο παλιά σου σχέδια! Τη νέα χρονιά θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου εξέλιξη, θα θελήσεις να επεκτείνεις την δράση σου, θα επιθυμείς να αποκτήσεις περισσότερα εφόδια και επιπλέον θα κάνεις και κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση, με σκοπό να εξασφαλιστείς με κάποιο τρόπο! Θα δεχθείς ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής! Η παγίδα της χρονιάς κρύβεται στον τρόπο που θα αντιμετωπίζεις εσύ τις καταστάσεις... Πολλές φορές μπορεί να επικεντρώνεσαι στην ύλη και στο χρήμα, παραμελώντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες! Ο πρώτος μήνας της χρονιάς σε βρίσκει ελαφρώς αποδυναμωμένο και με απαισιόδοξη διάθεση, ωστόσο μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου γιατί από τον Φεβρουάριο, γίνονται νέα ξεκινήματα στη ζωή σου, που θα σε ενθουσιάσουν! Τον Ιούνιο θα έχεις κάποια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού σου ή μπορεί να κάνεις αρκετές μετακινήσεις. Τον Οκτώβριο θα πάρεις κάποιο μεγάλο ρίσκο, το οποίο θα σου βγει σε καλό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2021 είναι μία πολύ ερωτική χρονιά για σένα. Δεν θα ζήσεις ούτε το απόλυτο ρομάντζο ούτε την πλήρη ζεστή, συντροφική σχέση, θα ζήσεις όμως το έντονο πάθος, το οποίο δύσκολα θα μπορείς να ελέγξεις! Στην πραγματικότητα, δεν είσαι ακόμη έτοιμος για μία ουσιαστική δέσμευση και πολλές φορές μέσα στο 2021, μπορεί να αντιμετωπίζεις κάπως επιφανειακά τα ζητήματα των αισθηματικών σου! Θα θέλεις να ζεις τη στιγμή, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο, όμως τα καρδιοχτύπια που θα βιώσεις και η δυνατή έλξη που θα ανατριχιάζει το κορμί σου, θα σε οδηγήσει σε υπερβολές, αλλά και σε ρίσκα! Προσοχή δείξε εσύ που διατηρείς έναν μόνιμο, πολύχρονο δεσμό, γιατί μπορεί να παρασυρθείς από έναν εφήμερο, επιπόλαιο έρωτα!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από μεγάλο διάστημα υπομονής, αρχίζεις επιτέλους να βλέπεις φως στο τούνελ που διέσχιζες στον τομέα των οικονομικών σου! Το 2021 έρχεται για να σε “ανεφοδιάσει” οικονομικά, για να σε βοηθήσει να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να κάνεις κερδοφόρες συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου! Μπορεί να διανύουμε περίοδο κρίσης, όμως είναι δεδομένο ότι αυτή τη χρονιά θα αποκτήσεις σημαντικά οφέλη και θα έχεις οικονομική άνοδο! Στον τομέα της καριέρας σου, παρόλες τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό που δέχεσαι, θα καταφέρεις να καταξιωθείς!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-12-2020 10:00:00