blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Σεπτέμβριο του 2014.

Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Σεπτέμβριο του 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αριθμολογία Σεπτεμβρίου 2014

Αριθμολογία Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αριθμολόγο Μαντώ Σιδέρη

Το καλοκαιράκι ρίχνει την αυλαία του και εσύ προσπαθείς να προσαρμοστείς και πάλι στην ρουτίνα της καθημερινότητας, βάζοντας σε τάξη τους στόχους σου, τις υποχρεώσεις σου, τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματά σου! Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας, ο οποίος φέρνει συναισθήματα νοσταλγίας και αναπόλησης και σε βοηθά να ανασυνταχτείς και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου…

Αριθμός του Σεπτεμβρίου: 7

Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει την γενική τάση του μήνα είναι το 7, που δηλώνει ότι αυτόν τον Σεπτέμβριο υπάρχει η τάση για απομόνωση, για σκέψη και περισυλλογή. Το ένστικτο θα αποτελέσει τον οδηγό για να δοθούν λύσεις και για να γίνουν επιλογές, που μέχρι τώρα φαινόντουσαν δύσκολες. Οι περιορισμοί και οι συναισθηματικές πιέσεις δεν θα λείψουν, αλλά για να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό, πρέπει πρώτα να κατανοήσεις τα πάθη, τα λάθη σου, να αφουγκραστείς τις επιθυμίες σου και να κοιτάξεις το μέλλον με ρεαλισμό… Αυτήν ακριβώς την δυνατότητα δίνει και ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου!

Ο έρωτας έχει απαιτήσεις και μπαίνουν πλέον όρια…

Ο έρωτας ζητά πλέον μία πιο ξεκάθαρη και σοβαρή πορεία… Αυτό τον Σεπτέμβριο, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και παιχνίδια, αλλά είναι κυρίαρχη η ανάγκη για μία πιο ξεκάθαρη και ουσιαστική πορεία! Αυτό το μήνα μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχει ένα «ψυχρό» κλίμα στη σχέση σου ή να νιώσεις και εσύ την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς για λίγο από το σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, προκειμένου να αποφασίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις… Ίσως αντιληφθείς ότι οι ανάγκες σου είναι πλέον διαφορετικές και ότι η σχέση που ήδη έχεις δεν μπορεί να σου προσφέρει και πολλά! Ακόμα και για σένα που διανύεις περίοδο ελευθερίας, ο Σεπτέμβρης σου δίνει την ευκαιρία να κόψεις του δεσμούς του παρελθόντος, που έχουν αποδείξει ότι είναι αδιέξοδοι! Πάρε το χρόνο σου, σκέψου και αποφάσισε ποια θα είναι η αισθηματική σου πορεία…

Τον Σεπτέμβριο η δουλειά θα έχει τον πρώτο λόγο…

Ο τομέας της καριέρας απαιτεί πλήρη προσήλωση έλεγχο και προγραμματισμό αυτό το Σεπτέμβριο! Θα θελήσεις να βάλεις προτεραιότητα τα επαγγελματικά σου και θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο αυτό το μήνα στην εργασία σου ή σε τομείς, που αφορούν την ανάπτυξη και την εξέλιξή της. Μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι, ότι περιορίζεσαι, ότι μένεις σε στασιμότητα, όμως ο κόπος και η προσπάθεια που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, θα ανταμειφτούν λίγο αργότερα…

Με «άδειο» το πορτοφόλι μας βρίσκει το φθινόπωρο….

Τα οικονομικά διανύουν μία περίοδο στενότητας, όπου αναγκαστικά θα πρέπει να περιορίσεις σημαντικά κάποια από τα πάγια έξοδά σου! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το ταμείο είναι μείον και οι υποχρεώσεις τρέχουν, το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει τις αναμενόμενες πιέσεις και άγχη, τα οποία όμως θα αντιμετωπιστούν!
 
Το Myastro σου προσφέρει τις μηνιαίες προβλέψεις αριθμολογίας, για τον μήνα Σεπτέμβριο. Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
 
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
 
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. 

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα Σεπτέμβριο 2014

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Επέστρεψες από τις διακοπές σου και ξέρεις καλά ότι τα παιχνίδια τέλειωσαν και ότι πλέον πρέπει να συγκεντρωθείς στην κατάκτηση στόχων, ιδιαίτερα σε αυτούς που σχετίζονται με τα οικονομικά σου! Ο Σεπτέμβριος σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης και σε κάνει ακόμα πιο αποφασιστικό, δραστήριο και επίμονο στις προσπάθειές σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μπορεί να μην καταφέρνεις να αντισταθείς στον έρωτα που δεν καταλήγει πουθενά ή να έχεις πολλές απαιτήσεις από την αισθηματική σου ζωή, απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όμως αυτό το Σεπτέμβριο θα περάσεις καλά! Δεν θα λείψουν οι ζήλιες και οι ίντριγκες, κράτα λοιπόν στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι το ερωτικό κλίμα του μήνα, κρύβει και κάποιες εντάσεις!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο ανταγωνισμός που θα δεχτείς στον επαγγελματικό τομέα θα είναι μεγάλος, όμως εσύ δεν θα το βάλεις κάτω. Θα καταφέρεις στην πορεία του Σεπτεμβρίου να έχεις μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία! Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία ευκαιρία ανόδου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Λες τέλος στην στασιμότητα και στην αναμονή, αντιμετωπίζεις τις ανασφάλειές σου και βάζεις αυτό το Σεπτέμβριο μπροστά κάποια σχέδια, τα οποία υπήρχαν εδώ και καιρό στο μυαλό σου! Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου σε βρίσκει με συγκροτημένη διάθεση και σου δίνει τις ευκαιρίες να κάνεις πραγματικότητα κάποιους στόχους του παρελθόντος!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή διανύει ένα μεταβατικό στάδιο. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το Σεπτέμβριο θα αναγνωρίσεις τα συναισθήματα τα δικά σου και του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει και θα πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως όσο και να θες ή να αγαπάς έναν άνθρωπο, είναι δύσκολο να έχετε μαζί μία κοινή πορεία, με αποτέλεσμα να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις και να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ανασφάλεια για το μέλλον σου προκαλεί ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σου υποθέσεων! Γνωρίζεις καλά ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα καλύτερο μέλλον… Σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε συμφέρει, προκειμένου από τον επόμενο μήνα να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινάς την περίοδο του φθινοπώρου με χαρά, ενθουσιασμό και με την επιθυμία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε κάθε τομέα της ζωής σου! Έχεις τις ιδέες, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να αναλάβεις γρήγορα δράση, όμως πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσεις αρκετά απερίσκεπτα και βιαστικά, όπου αυτό δεν θα είναι για το συμφέρον σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία νέα αρχή κάνεις στην αισθηματική σου ζωή αυτό τον Σεπτέμβριο! Ο έρωτας μπορεί αν σου χτυπήσει την πόρτα εντελώς ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις και εσύ επιτέλους να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου μία και καλή την μοναξιά! Αν είσαι σε σχέση, τότε το ερωτικό κλίμα θα είναι κάπως περίεργο… θα θέλεις την ελευθερία σου και θα επαναστατήσεις στα δεσμά, με τα οποία σε περιορίζει ο σύντροφός σου!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν ευκαιρίες αυτό το Σεπτέμβριο, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα οικονομικά σου… Θα δεχθείς προτάσεις, θα έχεις συζητήσεις, θα πάρεις πρωτοβουλίες και εντέλει θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Όλα μπορούν να πάνε πολύ καλά, αρκεί να μην βιαστείς και να μην ρισκάρεις, όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.
 
Αριθμολογία Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας νέος μήνας ξεκινά, με εσένα να έχεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να βάζεις πλέον νερό στο κρασί σου, προκειμένου να εξομαλύνεις το κλίμα γύρω σου! Αρχίζεις να διώχνεις μακριά τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα που σε διέκρινε τον περασμένο μήνα και κοιτάζεις με ποιο τρόπο θα κάνεις πιο αρμονική τη ζωή σου. Αυτό, είναι κάτι που θα το πετύχεις!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου θα εξελιχθούν ήρεμα, αλλά και ρομαντικά αυτό το Σεπτέμβριο! Πολλές φορές μπορεί να εξιδανικεύεις και να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να ζεις στο δικό σου παραμύθι, χωρίς να μπορείς να δεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις γύρω σου! Μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις αυτό το μήνα, αλλά προσπάθησε να απολαύσεις το παρόν, χωρίς να κάνεις μεγάλα σχέδια για το μέλλον!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι γεγονός ότι αυτό το μήνα θα προβληματιστείς σχετικά με την εξέλιξη κάποιων σταθερών συνεργασιών σου… Κάποιες από αυτές θα διακοπούν και θα ξεκινήσουν κάποιες νέες! Θα έχεις την ευκαιρία, μέσα από το ομαδικό πνεύμα εργασίας, να βρεθείς εντέλει ωφελημένος στα επαγγελματικά! Όσο για τα οικονομικά, διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο, κατά το οποίο υπάρχουν ακόμα αστάθειες, θα μπορέσεις όμως να τα καταφέρεις!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι μπορεί να τελείωσε, όμως εσύ δεν λες να μαζευτείς και να μπεις σε πρόγραμμα! Αυτό το Σεπτέμβριο συνεχίζεις στο καλοκαιρινό κλίμα, βγαίνεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες, εκφράζεσαι αυθόρμητα και… ταξιδεύεις! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά δραστήρια και η αλήθεια είναι ότι διασκεδάζεις, και μάλιστα πολύ!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τη σχέση σου, να κουβεντιάσετε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν και να βρείτε από κοινού λύσεις, που θα βοηθήσουν την πορεία του δεσμού σας! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν φλερτ και γνωριμίες που θα σε συνεπάρουν!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε συζητήσεις που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σου θα βρεθείς αυτό το Σεπτέμβριο! Θα υπάρξουν προτάσεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις μία νέα εργασία ή δραστηριότητα, που θα σου αποδώσει λίγο αργότερα! Επωφελήσου λοιπόν από συμφωνίες και εμπιστέψου τις σκέψεις και τις ιδέες που θα έχεις αυτό το μήνα, γιατί θα σου βγουν σε καλό!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Το ξεκίνημα του φθινοπώρου έχει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που σε κουράζουν… Τα πάντα γύρω σου κινούνται σε ρυθμούς χελώνας και αυτό σε απογοητεύει. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου, συνέχισε τις προσπάθειές σου και θα καταφέρεις αυτό το μήνα, να μπεις εντέλει σε ένα πρόγραμμα, που θα φέρει εντέλει σημαντικές εξελίξεις από τον επόμενο μήνα.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα προσπαθήσεις να βάλεις κάποια όρια στον τομέα των αισθηματικών σου, προκειμένου να πετύχεις σημαντικούς στόχους! Η στάση σου θα είναι αρκετά ψυχρή και απόμακρη προς το ταίρι σου και θα θέσεις κάποια… τελεσίγραφα, προκειμένου να «τρίξεις τα δόντια» στο σύντροφό σου και να συνετιστεί! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, θα αρχίσεις να βλέπεις το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, από μία πιο σοβαρή σκοπιά.
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι καταστάσεις θα σου επιβάλλουν να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό! Ο Σεπτέμβριος φέρνει μαζί του πολλές πιέσεις και υποχρεώσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, όπου οι περισσότερες από αυτές θα σχετίζονται με θέματα ρουτίνας και ζητημάτων που δεν είχες τακτοποιήσει! Να αναμένεις ότι θα υπάρξει κάποια μικρή στασιμότητα στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, που θα είναι προσωρινή!
 
Αριθμολογία Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Ετοιμάσου να ζήσεις τον πιο σημαντικό για σένα μήνα του 2014! Ο Σεπτέμβριος έχει πολλές καυτές εξελίξεις, αρκετές περιπέτειες και πολλά μοιραία γεγονότα, που θα αλλάξουν ριζικά αρκετούς τομείς της ζωής σου! Δεν θα λείψει η χαρά και ο ενθουσιασμός, ενώ παράλληλα τώρα θα γίνει και κάποιο νέο ξεκίνημα στη ζωή σου, που θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για το μέλλον σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας έρχεται πάντα τη στιγμή που δεν το περιμένεις, ενώ μπορεί να βρισκόσουν σε φάση που έλεγες πως προτιμάς τη μοναξιά σου… Έτσι λοιπόν, αυτό τον Σεπτέμβριο ένα πρόσωπο εισβάλει στη ζωή σου και φέρνει τα πάνω κάτω! Ετοιμάσου για μοναδικά καρδιοχτύπια! Όσο για σένα που είσαι ήδη σε έναν δεσμό, ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις σημαντικά τη σχέση σου!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες, πρωτότυπες ιδέες, θα σου δώσουν αυτό το μήνα την έμπνευση και την δημιουργικότητα, για να βάλεις μπροστά νέα επαγγελματικά πλάνα! Στα οικονομικά σου θα κάνεις σπατάλες ή και τολμηρές επενδύσεις! Η τύχη είναι όμως με το μέρος σου και σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με εσένα να έχεις περισσότερη υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Με την έναρξη της φθινοπωρινής εποχής, θέλεις να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου, να συγχωρέσεις και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά σας το τελευταίο διάστημα! Διανύεις ένα στάδιο που θα νιώσεις ανακούφιση με την εξέλιξη των προσωπικών σου σχέσεων.
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όπως το νόμισμα έχει δύο όψεις, έτσι και στη σχέση σου υπάρχει και η πλευρά του συντρόφου σου, την οποία θα κατανοήσεις αυτό το μήνα και θα θελήσεις να επανορθώσεις για κάποια λάθη που έκανες, άθελά σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ο Σεπτέμβριος θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μία και καλή το παρελθόν σου, προκειμένου στην πορεία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου θα θελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες γραφειοκρατικές και οικονομικές σου υποχρεώσεις και θα αγχωθείς αρκετά με όλα όσα θα πρέπει να βγάλεις εις πέρας, θα τα καταφέρεις όμως! Τα οικονομικά σου διανύουν ένα πιεστικό στάδιο και εσύ τώρα θα αναζητήσεις νέους πόρους εσόδων! Στα επαγγελματικά θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου και θα συσφίγξεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαίρι έφτασε στο φινάλε του και το ξεκίνημα της νέας σεζόν σε βρίσκει με τη διάθεση να θέλεις να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου, προκειμένου να ανασυγκροτηθείς! Θα νιώθεις μελαγχολία που επέστρεψες στη βάση σου και προβληματισμό για όλα τα γεγονότα που αναμένεται να ακολουθήσουν στην πορεία του φθινοπώρου! Κάνε αισιόδοξες σκέψεις και μην απομονώνεσαι από τους δικούς σου ανθρώπους!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος σε βρίσκει με προβληματισμό για τα αισθηματικά σου… Μία απομάκρυνση από το άτομο με το οποίο έχεις σε σχέση ή σε ενδιαφέρει, θα σε κάνει να πιστέψεις ότι οι προσπάθειές σου πήγαν χαμένες. Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια συναισθήματά σου και να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα και αποφάσεις, που μέχρι τώρα απέφευγες!
 
ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Σεπτέμβριος είναι ένας θετικός μήνας για τον τομέα των επαγγελματικών σου! Θα επανέλθεις στους εντατικούς ρυθμούς της εργασίας και θα αφοσιωθείς με ζήλο στα επαγγελματικά! Τα οικονομικά είναι αρκετά περιοριστικά και αναγκάζεσαι να κόψεις κάποια από τα έξοδα, που δεν είναι πλέον και τόσο απαραίτητα!
 
Αριθμολογία Σεπτεμβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-08-2014 16:14:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι