blank
 
blank

ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟ 2019

 
ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Φίδι, όχι Άλογο. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για το Άλογο το 2019

Το Άλογο ανήκει στην ομάδα Φωτιά. Είναι το θηλυκό νερό, το οποίο συνδέεται με φωτιά κεριών, λάμπα, φούρνο, υψηλή θερμοκρασία και μαγνητικό πεδίο. Το άλογο έχει δυναμική, πάθος, ταλέντο και ισχυρή προσωπικότητα.

Ο Χοίρος είναι στην ομάδα Νερού και συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Αντικατοπτρίζει τη σοφία, την πρωτοβουλία, την ενέργεια, την επίθεση και την καταπάτηση. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής.

Στην κινεζική αστρολογία, το Άλογο περιέχει Θηλυκή Φωτιά και Θηλυκή Γη. Ο Χοίρος περιέχει το Νερό Yang και το Ξύλο Yang. Το νερό των Χοίρων και η φωτιά του Αλόγου έχουν ελκυστική σχέση που σχετίζεται με το Ξύλο. Το Ξύλο του Χοίρου και η Γη του Αλόγου έχουν ελκυστική σχέση με τη Γη. Υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους. Μπορούν να περάσουν πολύ καλά μαζί.

Να λάβουμε υπόψη ότι η Φωτιά φοβάται το Νερό. Το Νερό του Χοίρου αντιπροσωπεύει την καριέρα του Αλόγου. Το Νερό μπορεί να σβήσει και να κατακτήσει τη Φωτιά. Η Φωτιά του Αλόγου αντιπροσωπεύει τα χρήματα του Χοίρου. Το 2019, ο Χοίρος θα παρέχει μια θέση εργασίας στο Άλογο. Το Άλογο θα βοηθήσει τον Χοίρο να αποκτήσει χρήματα. Χωρίς αμφιβολία, θα είναι καλοί επιχειρηματικοί εταίροι.

Το Άλογο είναι το γρηγορότερο ζώο για μεγάλες αποστάσεις στο έδαφος. Το Άλογο επιδιώκει την επιτυχία, τη νίκη, τη δύναμη και τη φήμη. Ο Χοίρος περιέχει επίσης το Αρσενικό Ξύλο, το οποίο είναι ψηλό δέντρο, ορόσημο, ηγέτης ή υπεύθυνος λήψης αποφάσεων. Αυτό σημαίνει ότι ο Χοίρος έχει γενναιόδωρη, μεγαλοπρεπή και ισχυρή προσωπικότητα με χαρακτηριστικά ηγέτη. Διαθέτει την ηγετική ικανότητα και το μεγάλο όραμα για το μέλλον. Στη συνεργασία με τον Χοίρο, το Άλογο θα αυξήσει τις ευθύνες του και θα δεχθεί πιέσεις. Οπότε, αυτή τη χρονιά, το Άλογο θα εργαστεί σκληρά για να επιδιώξει το μέγιστο επίτευγμα.

Το άλογο πίνει νερό στο ποτάμι. Αυτό σημαίνει ότι το 2019 θα φέρει καρπούς στο Άλογο. Το Άλογο θα έχει μια καλή πορεία και να κινηθεί έξυπνα αυτή τη χρονιά.

Καριέρα: Το Νερό σβήνει τη Φωτιά. Το Νερό αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Χοίρος σχετίζεται με το νερό του ποταμού. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε απεριόριστες ευκαιρίες απασχόλησης. Θα επικεντρωθείτε στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Η δουλειά σας θα σας φέρει έσοδα. Θα αποκτήσετε μεγαλύτερες ευθύνες στη θέση εργασίας σας.

Η Φωτιά του Αλόγου και το Νερό των χοίρων έχουν ελκυστική σχέση με το Ξύλο. Το Ξύλο είναι το μητρικό στοιχείο της Φωτιάς. Το Ξύλο αντιπροσωπεύει τον σύμβουλό σας, τον ευεργέτη, τον άγγελο φύλακα ή τον σωτήρα σας. Κάθε φορά που θα αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εργασία, κάποιος θα φροντίζει να σας καθοδηγήσει για να βρείτε τις λύσεις. Το Ξύλο βοηθά τη Φωτιά να καεί. Όσο περισσότερη πίεση εργασίας υπάρχει, τόσο περισσότερη ενέργεια έρχεται από τους άλλους ή γεγονότα που θα σας υποστηρίξουν.

Αλλαγή εργασίας: Η καριέρα σας θα είναι σε καλό δρόμο. Εάν κάποιος σας προσφέρει μια νέα δουλειά, τότε μπορείτε να την αποδεχτείτε. Εάν είστε καλά προετοιμασμένοι και νιώσετε πολύ πάθος για τη νέα θέση, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τον στόχο της σταδιοδρομίας σας. Ωστόσο, εξετάστε τη σχέση σας με τους μέλλοντες συνεργάτες σας στη συγκεκριμένη θέση, πριν πάρετε την όποια απόφαση.

Χρήματα: Το Άλογο είναι Θηλυκή Φωτιά. Στην κινεζική θεωρία των πέντε στοιχείων, η Φωτιά μπορεί να λιώσει και να κατακτήσει το Μέταλλο. Το Μέταλλο αντιπροσωπεύει τα χρήματά σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Μέταλλο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα στην εργασία σας. Το άλογο έχει καλή τύχη στην καριέρα. Θα έχετε μια σταθερή δουλειά και ένα σταθερό εισόδημα. Το Άλογο, όποια προβλήματα και αν αντιμετωπίσει, στο τέλος βγαίνει νικητής και εξασφαλίζει μια ευημερούσα ζωή. Όσο εργάζεστε επιμελώς για το στόχο σας, θα έχετε αξιοπρεπές εισόδημα.

Αγάπη: Το Άλογο και ο Χοίρος έχουν καλές σχέσεις. Υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους. Εάν είστε μόνοι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε την αληθινή αγάπη σας. Εάν είστε γυναίκα, το Νερό της Χοίρου αντιπροσωπεύει τον σύζυγό σας ή τον φίλο σας. Αν αναζητάτε ειλικρινά και ενεργά την αγάπη, θα βρείτε τον ιδανικό άνδρα.

Εάν είστε άντρας, τότε το Μέταλλο αντιπροσωπεύει τη σύζυγό σας ή τη φίλη σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Μέταλλο. Εάν είστε άντρας, θα χρειαστείτε κάποιο χρόνο για να βρείτε την ιδανική σύντροφο. Έχετε καλύτερες πιθανότητες να συναντήσετε μια σύντροφο από τον κύκλο που σχετίζεται με την εργασία σας. Αν είστε ερωτευμένοι, τότε εσείς και ο σύντροφος σας θα είστε ένα χαρούμενο και στοργικό ζευγάρι. Και οι δύο μπορείτε να εξετάσετε τη δέσμευση ή το γάμο. Εάν είστε παντρεμένοι, τότε η ζωή του γάμου σας θα είναι ευτυχισμένη, ρομαντική και γλυκιά. Το 2019 θα νιώσετε και πάλι ερωτευμένοι.

Κοινωνικός Κύκλος: Η σχέση σας με τους ανθρώπους είναι αρκετά καλή, λόγω της έλξης που υπάρχει μεταξύ Αλόγου και Χοίρου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σταθερό κοινωνικό κύκλο, κατά τη διάρκεια του έτους του Χοίρου. Το άλογο επιδιώκει τη φήμη, την επιτυχία, τη νίκη και τη δύναμη. Αλλά πρέπει να σέβεστε κάθε μέλος της ομάδας σας. Τότε οι άλλοι θα αποδεχτούν την ηγεσία σας και θα διατηρήσουν τη φιλία.

Γενική Συμβουλή: Ο Χοίρος θα φέρει κοντά σας καλούς ανθρώπους που θα σας δώσουν αγάπη. Η σκληρή δουλειά μπορεί να σας οδηγήσει στην κορυφή της επιτυχίας. Θα έχετε μια ευημερούσα χρονιά.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:06:00