blank
 
blank

ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ 2019

 
ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Δράκος, όχι Φίδι. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για το Φίδι το 2019

Το Φίδι δίνει στους ανθρώπους μια άσχημη εντύπωση εξαιτίας της ασυνήθιστης τρεμούλας της διχαλωτής γλώσσας του, της «ζιγκ ζαγκ" κίνησης και της ταχύτητας για να αρπάξει το θύμα του. Οι άνθρωποι στη Δύση σκέφτονται ότι το φίδι είναι ανέντιμο, πονηρό και όχι οικείο. Κατά τους Κινέζους, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Διαφορετικές κουλτούρες, με διαφορετικές αντιλήψεις. Στην παράδοση των Κινέζων είναι ένας Δράκος που έπεσε από τον Ουρανό. Το φίδι είναι ένα πολύ ντροπαλό πλάσμα. Στην κινέζικη αστρολογία, το Φίδι είναι Αρσενική Φωτιά. Η Αρσενική Φωτιά είναι ο Ήλιος, που είναι ανιδιοτελής, εγκάρδιος, φιλόδοξος, δίκαιος και πρακτικός οραματιστής. Αυτή την εικόνα έχουν οι Κινέζοι για το Φίδι.

Ο Χοίρος είναι το κρύο νερό του χειμώνα. Ο Χοίρος συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Αντικατοπτρίζει τη σοφία, την πρωτοβουλία, την ενέργεια, την επίθεση και την καταπάτηση. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα του. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής.

Το Φίδι ανήκει στην ομάδα Φωτιά. Ο Χοίρος είναι στην ομάδα Νερό. Το Φίδι είναι ο ήλιος στον ουρανό. Ο Χοίρος είναι ο ποταμός της ομάδας. Και οι δυο καταλαμβάνουν την επικράτειά τους και δεν έχουν κοινά συμφέροντα. Το Φίδι έχει θετική σκέψη και ο Χοίρος έχει επαναστατική προσωπικότητα. Πρόκειται για διαφορετικούς χαρακτήρες. Έχουν δυσκολία να συνεννοηθούν μεταξύ τους όταν βρεθούν μαζί.

Η Φωτιά φοβάται το Νερό. Το Νερό μπορεί να αποδυναμώσει τη Φωτιά. Το νερό αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Χοίρος μπορεί να προσφέρει εργασίες για το Φίδι. Η φωτιά αντιπροσωπεύει τα χρήματα του Χοίρου. Το Φίδι είναι ο υπάλληλος και δημιουργεί χρήματα για το Γουρούνι. Το Φίδι θα λάβει ανταμοιβή, μόνο αν φέρει σε πέρας την εργασία. Με άλλα λόγια, και το 2019, τα αγαθά κόποις κτώνται.

Το Φίδι περιέχει Αρσενική Φωτιά, Αρσενικό Μέταλλο και Αρσενική Γη. Ο Χοίρος περιέχει Αρσενικό Νερό και Αρσενικό Ξύλο. Το Νερό του Χοίρου αποδυναμώνει τη Φωτιά του Φιδιού. Το Ξύλο των Χοίρων προκαλεί σεισμούς στη Γη του Φιδιού. Το Φίδι σε αυτή την ανταγωνιστική σύγκρουση είναι το αουτσάιντερ. Αλλά το Μέταλλο του Φιδιού μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο εναντίον του Ξύλου του Χοίρου. Η γη του Φιδιού μπορεί να πολεμήσει το νερό του Χοίρου. Όταν βρεθούν μαζί θα πολεμήσουν, και τότε το Φίδι δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τη μάχη.

Όταν έρχεται σε σύγκρουση με τον Χοίρο, το Φίδι μπορεί να βρει βοήθεια από άτομα που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους του Αλόγου. Το Φίδι και το Άλογο έχουν ελκυστική σχέση που σχετίζεται με τη Φωτιά. Ο Χοίρος και το Άλογο έχουν αμφότερη ελκυστική σχέση. Το Άλογο ξέρει πώς να λύσει τη διαφορά.

Όταν το Φίδι συναντά τον Χοίρο, το Φίδι πρέπει να διαβιώνει και να εργάζεται διαρκώς και υπομονετικά κάτω από πιέσεις.

Καριέρα: Το Φίδι είναι Φωτιά. Το νερό αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Το χοιρινό είναι το νερό του ποταμού. Ο Χοίρος σας προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Αλλά η ευκαιρία εργασίας θα είναι γεμάτη πιέσεις εξαιτίας της σχέσης μάχης μεταξύ του Φιδιού και του Χοίρου.

Το Φίδι περιέχει την Αρσενική Γη, η οποία είναι ξηρό έδαφος, ψηλός τοίχος ή βουνό. Η Αρσενική Γη μπορεί να σταματήσει το νερό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε σε θέση να χειριστείτε την πρόκληση.

Ο Χοίρος περιέχει επίσης Αρσενικό Ξύλο. Το Ξύλο είναι το μητρικό στοιχείο της Φωτιάς. Ο Χοίρος εξακολουθεί να νοιάζεται για το φίδι. Θα λάβετε εκπαίδευση και κατάρτιση στην εργασία. Θα αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρίες μέσα από ένα δύσκολο περιβάλλον.

Αλλαγή εργασίας: Εάν μια εταιρεία σας προσφέρει μια νέα θέση, τότε θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά αν θα αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία. Το να διατηρηθεί η τρέχουσα θέση είναι μια καλύτερη απόφαση. Εάν πάρετε τη νέα προσφορά εργασίας, τότε η νέα θέση θα σας φέρει πολλές απρόβλεπτες πιέσεις. Πρέπει λοιπόν να το εξετάσετε πριν πάρετε μια βιαστική απόφαση. Μια άλλη επιλογή είναι να διαπραγματευτείτε και να αναβάλετε τη χρονική στιγμή έναρξης της νέας θέσης. Το 2020 θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες.

Χρήματα: Το μέταλλο φοβάται τη Φωτιά. Το Μέταλλο αντιπροσωπεύει τα χρήματά σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Μέταλλο. Αυτό σημαίνει ότι το 2019, ο Χοίρος δεν θα φέρει σε εσάς περιουσία και χρήματα. Ίσως χάσετε το όραμά σας στη διαχείριση χρημάτων κατά τη διάρκεια του έτους του Χοίρου και οι επενδύσεις σας να έχουν αρνητική απόδοση. Ωστόσο, η τύχη σας στην καριέρα σας θα είναι καλή και το εισόδημά σας σταθερό, αν παραμείνετε σε αυτά που έχετε και δεν επιδιώξετε κάτι πιο αποδοτικό. Γενικά, αυτή τη χρονιά αποφύγετε αλλαγές και μην πάρετε ρίσκα.

Αγάπη: Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο. Αν είστε γυναίκα, τότε το Νερό αντιπροσωπεύει τον φίλο σας ή τον σύζυγό σας. Θα έχετε καλή ευκαιρία να βρείτε τον ιδανικό σύντροφό σας. Εάν είστε άντρας, τότε το Μέταλλο αντιπροσωπεύει τη φίλη ή τη σύζυγό σας. Εάν είστε χωρίς σχέση, τότε θα απαιτηθεί κάποιος χρόνος για να βρείτε το κορίτσι σας.

Το Φίδι και ο Χοίρος έχουν μια σχέση μάχης. Έχουν δυσκολία εμπιστοσύνης ο ένας στον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε αρμονία στις σχέσεις σας. Αν δεν αισθάνεστε άνετα με τους άλλους ή στη σχέση σας, ζητήστε από άτομα που γεννήθηκαν στο έτος του Αλόγου να σας δώσουν συμβουλές ή να διαμεσολαβήσουν. Το Άλογο μπορεί να φέρει μια αρμονική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της κοινωνικής δραστηριότητας ή και σε μια σχέση. Εάν είστε άντρας ερωτευμένος, τότε θα πρέπει να αποφύγετε διαμάχες με την σύντροφο σας.

Εάν είστε γυναίκα ερωτευμένη τώρα, τότε η σχέση αγάπης σας θα είναι σταθερή. Μπορείτε να επιδιώξετε μια στενότερη σχέση με τον σύντροφο σας. Εάν είστε παντρεμένοι, εσείς και ο / η σύζυγός σας θα πρέπει να σεβαστείτε ο ένας τον άλλο, να διατηρήσετε εγκάρδια σχέση και να μοιραστείτε τις οικογενειακές οικιακές εργασίες και υποχρεώσεις.

Κοινωνικός Κύκλος: Ο Χοίρος δεν θα σας φέρει καλές κοινωνικές σχέσεις. Μπορεί να αισθανθείτε πίεση σε μια ομάδα (επαγγελματική ή φιλική) όταν οι άλλοι θα συζητούν για άγνωστα σε εσάς θέματα. Μην διαφωνείτε με τους άλλους όταν έχετε διαφορετικές απόψεις ή διαφορετικά ενδιαφέροντα μαζί τους. Διαφορετικά, θα βλάψετε τη φήμη σας. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι ακούνε, σέβονται και μαθαίνουν το ιστορικό και τον πολιτισμό των ανθρώπων. Εάν ανοίξετε την καρδιά σας και βρείτε το θάρρος, το 2019, να εμπιστευτείτε τους άλλους, θα μπορέσετε να αναπτύξετε θετικές και υγιείς σχέσεις.

Συμβουλή: Όταν το Φίδι συναντά τον Χοίρο, κάτι μπορεί να πάει στραβά στο δρόμο σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη σοφία σας για να βρείτε λύσεις ή να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που γεννήθηκαν στο έτος του Αλόγου.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:07:00