blank
 
blank

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Λαγός, όχι Δράκος. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Δράκο το 2019

Τον Δράκο μπορείτε να τον δείτε στον ουρανό, στο έδαφος ή κάτω από το νερό. Του αρέσει να κρύβεται πίσω από τα σύννεφα στον ουρανό. Είναι ένα μυστήριο, συναισθηματικό, δραστήριο, μαγευτικό και έξυπνο πλάσμα. Είναι επίσης ένα σύμβολο της εξουσίας. Ο Δράκος ανήκει στην ομάδα της Γης. Είναι μια Αρσενική Γη και περιέχει λίγο Νερό και Ξύλο. Ο Δράκος ονομάζεται και "φράγμα" στην κινέζικη αστρολογία.

Ο Χοίρος ανήκει στην ομάδα Νερό. Το χοιρινό συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Αντικατοπτρίζει τη σοφία, την πρωτοβουλία, την ενέργεια, την επίθεση και την καταπάτηση. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα του. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής.

Ο Χοίρος είναι το κρύο τρεχούμενο νερό το χειμώνα. Ο Δράκος είναι το ήρεμο νερό του φράγματος την άνοιξη. Είναι διαφορετική ποιότητα νερού. Όταν ο Δράκος συναντά τον Χοίρο είναι το σημάδι του κρύου νερού του ποταμού που ρέει στο φράγμα. Το φράγμα θα γεμίσει. Ο Δράκος πρέπει να εκκενώσει νερό από το φράγμα. Διαφορετικά, η υπερχείλιση νερού θα προκαλέσει ρήξη του φράγματος και κατάρρευση. Εάν συμβεί αυτό, οι άνθρωποι θα κατηγορήσουν τον Δράκο και όχι τον Χοίρο. Ως εκ τούτου, ο Δράκος συνήθως διατηρεί μια ασφαλή απόσταση από τον Χοίρο.

Ο Χοίρος είναι Αρσενικό Νερό. Περιέχει επίσης το Αρσενικό Ξύλο, το οποίο είναι ψηλό δέντρο, ορόσημο, αφεντικό, ηγέτης ή υπεύθυνος λήψης αποφάσεων. Αυτό σημαίνει ότι ο Χοίρος είναι γενναιόδωρος, μεγαλοπρεπής, ανοιχτόμυαλος και επαναστατική προσωπικότητα με χαρακτηριστικά ηγεσίας. Στους Χοίρους δεν αρέσουν οι παραδοσιακοί κλάδοι. Ο Χοίρος ακολουθεί τη δική του χαρούμενη ζωή. Ο Δράκος είναι γεμάτος φαντασία και εμπιστεύεται τη δική του ισχύ, εξουσία και μυστηριώδη εικόνα. Όταν ο Χοίρος μένει δίπλα στο Δράκο, ο Χοίρος θα μπορούσε να καταστρέψει την ευγενή φήμη του Δράκου.

Η Γη του Δράκου μπορεί να απορροφήσει το Νερό του Χοίρου. Ο Χοίρος αντιπροσωπεύει τα χρήματα για τον Δράκο. Η Γη φέρνει πιέσεις στο Νερό. Ο Δράκος αντιπροσωπεύει την καριέρα του Χοίρου. Ο Δράκος προσφέρει μια δουλειά για τον Χοίρο. Ο Χοίρος βοηθά τον Δράκο να κερδίσει χρήματα. Εάν ο Χοίρος σας φέρει προβλήματα το 2019, τότε μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κατά το έτος του Αλόγου.

Το Άλογο περιέχει Θηλυκή Φωτιά και Θηλυκή Γη. Στην κινέζικη θεωρία των πέντε στοιχείων, η Φωτιά του Αλόγου και το Νερό του Χοίρου έχουν μια ελκυστική σχέση. Επίσης, η Γη του Αλόγου και το Ξύλο των Χοίρων έχουν μια σχέση έλξης. Ο Χοίρος και το Άλογο τα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί. Η φωτιά του Αλόγου μπορεί να ζεστάνει το κρύο νερό του Χοιρινού. Η Γη μπορεί να σταματήσει το Νερό του Χοίρου να τρέξει στο φράγμα. Όταν ο Χοίρος αντιμετωπίζει το Άλογο, τότε ο Χοίρος δεν φέρνει προβλήματα στον Δράκο.

Ο βρώμικος Χοίρος πέφτει στο νερό του φράγματος του Δράκου. Θα μπορούσε να καταστρέψει τη διαύγεια του νερού. Οπότε, να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας αυτή τη χρονιά.

Καριέρα: Το δέντρο μπορεί να αναπτυχθεί στο έδαφος. Το ξύλο πάνω από το έδαφος ασκεί πίεση στη Γη. Ο Δράκος είναι η Γη. Ως εκ τούτου, το Ξύλο αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Χοίρος είναι Νερό και περιέχει Αρσενικό Ξύλο. Το Νερό είναι το μητρικό στοιχείο του Ξύλου. Το Ξύλο έχει καλή υποστήριξη από το Νερό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε καλές ευκαιρίες στην καριέρα σας.

Ο Χοίρος σχετίζεται με τον ποταμό, ο οποίος σχετίζεται με τα χρήματά σας. Η δουλειά θα σας φέρει καλά έσοδα.

Ωστόσο, η πίεση στην εργασία σας θα αυξηθεί επίσης. Εάν η εργασία σας, σας απορροφά πολύ χρόνο και κόπο, τότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι για την εξέλιξη της καριέρας σας. Η σοφία που χαρακτηρίζει το ζώδιο του Δράκου θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν τρόπο να χειριστείτε την πίεση που νιώθετε.

Αλλαγή εργασίας: Ο Χοίρος θα σας φέρει μια πολλά υποσχόμενη και δύσκολη δουλειά. Είναι πιθανό κάποιος να σας προσφέρει μια καριέρα ή μια νέα θέση. Εάν είστε έτοιμοι για μια αλλαγή, τότε μπορείτε να αποδεχτείτε την πρόκληση της νέας θέσης. Εάν νομίζετε ότι χρειάζεστε ακόμη περισσότερη εκπαίδευση και κατάρτιση, τότε καλύτερα να εξασφαλίσετε την τρέχουσα εργασία σας και να περιμένετε την επόμενη ευκαιρία.

Χρήματα: Αυτή τη χρονιά θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και έχετε πολλές πιθανότητες να αποκτήσετε αρκετά χρήματα. Εάν δεν γνωρίζετε πολύ καλά πως να διαχειριστείτε τα χρήματα σας, ζητήστε τη βοήθεια πιο έμπειρων ατόμων.

Η Φωτιά του Αλόγου είναι το μητρικό στοιχείο του Δράκου. Το Άλογο θα είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει. Το Άλογο και ο Χοίρος έχουν καλή σχέση. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, το "άστρο" του Χοίρου είναι το Άλογο. Από τη στιγμή που το Άλογο βοηθάει τον Χοίρο να κερδίζει χρήματα, ο Χοίρος θα δουλεύει ευχαρίστως και θα φέρνει χρήματα σε εσάς. Επομένως, επιδιώξτε τη βοήθεια ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Αλόγου.

Αγάπη: Ο Δράκος ανήκει στη γήινη ομάδα. Εάν είστε άντρας, τότε το Νερό αντιπροσωπεύει τη φίλη ή τη σύζυγό σας. Εάν είστε γυναίκα, τότε το Ξύλο αντιπροσωπεύει τον φίλο σας ή τον σύζυγό σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο. Εάν είστε μόνοι, τότε θα έχετε μια καλή ευκαιρία να βρείτε την αληθινή αγάπη σας.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να κινητοποιήσετε τον εαυτό σας για να παρακολουθήσετε περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες. Ο ιδανικός σύντροφος θα εμφανιστεί μπροστά σας σε κάποια έξοδο σας. Αν είστε ερωτευμένοι, ο σύντροφος σας θα είναι συνεχώς δίπλα σας και θα σας δίνει μεγάλη προσοχή και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που ίσως μερικές φορές να αισθανθείτε καταπίεση ή έλλειψη ελευθερίας. Εάν είστε παντρεμένοι, ο σύζυγός σας θα σας φροντίζει και θα ασχολείται να αυξήσει περισσότερο την ποιότητα διαβίωσης της οικογένειας σας. Θα πρέπει να εκφράζετε την εκτίμησή σας για τη σχέση σας και να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό ταξίδι.

Κοινωνικός Κύκλος: Και ο Χοίρος και ο Δράκος περιέχουν Νερό και Ξύλο. Έχουν κάτι κοινό. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στη σχέση σας με τους άλλους. Οι κοινωνικές συναντήσεις σας θα επικεντρωθούν σε θέματα σταδιοδρομίας ή χρήματος. Κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, πρέπει να συζητήσετε περισσότερο για τα χόμπι, το φαγητό, το μέλλον, τα βιβλία, την οικογένεια, την ψυχαγωγία, τις ειδήσεις, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, τις διακοπές και γενικώς θέματα που σας χαλαρώνουν. Στη χρονιά του Χοίρου, πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τις συμπεριφορές σας. Μην εκμεταλλευτείτε κάποιον, γιατί θα αποβεί σε βάρος σας.

Συμβουλή: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Πρέπει να επενδύσετε προσεκτικά τα χρήματά σας. Μην κάνετε επικίνδυνες επενδύσεις. Γενικά, αποφύγετε διαμάχες που αφορούν οικονομικά θέματα. Εάν διατηρήσετε καλή φήμη στον εργασιακό σας χώρο, θα αυξήσετε σημαντικά τα έσοδα σας.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:08:00