blank
 
blank

Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟ 2019

 
Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Άλογο, όχι Κατσίκα. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για την Κατσίκα το 2019

Στην κινέζικη θεωρία των πέντε στοιχείων (Φωτιά, Γη, Μέταλλο, Νερό, Ξύλο), η Κατσίκα είναι Θηλυκή Γη, η οποία συνδέεται με επίπεδη γη ή απέραντη πεδιάδα. Δεν υπάρχει σύνορο ή σημάδι σε μεγάλη απόσταση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει στόχος για τη ζωή. Οι Κατσίκες θα μπορούσαν να χάσουν την κατεύθυνση τους χωρίς οδηγό, χρειάζονται έναν τράγο (καθοδηγητή). Η Κατσίκα είναι ένα άτολμο, ντροπαλό, ευγενικό, υπομονετικό και ανθεκτικό ζώο. Είναι ευλύγιστη, έχει ειρηνικές διαθέσεις και λιγότερο δυναμική προσωπικότητα.

Ο Χοίρος ανήκει στην ομάδα Νερό. Ο Χοίρος συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Υπονοεί τη σοφία, την πρωτοβουλία, την ενέργεια, την επίθεση και την καταπάτηση. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα του. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής.

Τόσο οι Κατσίκες όσο και οι Χοίροι είναι ζώα που γειτνιάζουν εύκολα και έχουν αλληλοσεβασμό. Κάνουν καλή παρέα και δεν διαφωνούν μεταξύ τους. Ο Χοίρος είναι ενεργό και επιθετικό ζώο, και η Κατσίκα είναι παθητική και ντροπαλή. Ο Χοίρος μπορεί να επωφεληθεί από την Κατσίκα. Γι' αυτό, οι Κατσίκες δεν πρέπει να δανείζουν χρήματα στον Χοίρο. Με άλλα λόγια, το2019 να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα χρήματα σας.

Ο Χοίρος είναι Αρσενικό Νερό και περιέχει Αρσενικό Ξύλο. Οι Κατσίκες ανήκουν στην ομάδα της Γης. Το Νερό φοβάται τη Γη. Το νερό των Χοίρων αντιπροσωπεύει τα χρήματα της Κατσίκας. Η γη της Κατσίκας αντιπροσωπεύει την καριέρα του Χοίρου. Το Ξύλο μπορεί να κατακτήσει τη Γη. Το Ξύλο αντιπροσωπεύει την πίεση της Κατσίκας. Αυτό σημαίνει ότι η Κατσίκα θα δεχθεί πιέσεις αφού λάβει τα χρήματα από τον Χοίρο. Εάν η Κατσίκα είναι το αφεντικό, τότε ο Χοίρος θα είναι πολύ χαρούμενος την ημέρα πληρωμής του μισθού του. Όταν ο Χοίρος είναι το αφεντικό, τότε η Κατσίκα θα δεχθεί αρκετή πίεση στη δουλειά προκειμένου να κερδίσει τα χρήματα της. Επομένως, στη χρονιά του Χοίρου, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά θα καταφέρετε να έχετε οικονομικά οφέλη.

Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο. Οι Κατσίκες περιέχουν Θηλυκή Γη, Θηλυκή Φωτιά και Θηλυκό Ξύλο. Το Αρσενικό Ξύλο του Χοίρου και η Θηλυκή Γη της Κατσίκας έχουν ελκυστική σχέση με τη Γη. Αυτό το αποτέλεσμα καθιστά τη Γη της Κατσίκας ισχυρότερη. Το αρσενικό Νερό του Χοίρου και η Θηλυκή Φωτιά της Κατσίκας έχουν ελκυστική σχέση με το Ξύλο. Η Φωτιά είναι το μητρικό στοιχείο Γης της Κατσίκας. Το Νερό σβήνει τη Φωτιά. Η Κατσίκα θα χάσει την προστασία της Φωτιάς. Η χρονιά του Χοίρου θα φέρει αρκετή πίεση στην Κατσίκα. Θα πρέπει να προσέξετε νομικά προβλήματα και θέματα υγείας.

Ο Χοίρος φέρνει καλή τύχη στην καριέρα και τον πλούτο. Οι Κατσίκες φέρνουν ευκαιρίες εργασίας και χρήματος στον Χοίρο. Είναι μια σχέση αμοιβαία επωφελής. Μπορούν να συγκατοικήσουν και να εκφράζουν τον θαυμασμό τους ο ένας για τον άλλον.

Καριέρα: Στο κινέζικο ωροσκόπιο, η Κατσίκα ανήκει στην ομάδα της Γης. Το δέντρο μπορεί να αναπτυχθεί στο έδαφος. Το Ξύλο μπορεί να κατακτήσει τη Γη. Το Ξύλο αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Χοίρος περιέχει αρσενικό ξύλο. Ως εκ τούτου, το έτος του Χοίρου, θα έχετε καλές ευκαιρίες στην καριέρα σας.

Το νερό φοβάται τη Γη. Το Νερό των Χοίρων συνδέεται με τα χρήματά σας. Αυτό σημαίνει ότι ο Χοίρος θα σας δίνει εργασία και καλό εισόδημα. Εάν είστε αφοσιωμένος υπάλληλος, τότε το 2019 θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας και θα εξασφαλίσετε την ευημερία σας.

Αλλαγή εργασίας: Θα έχετε καλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Εάν έχετε πρόταση για προαγωγή ή μια νέα προσφορά εργασίας, να την αποδεχθείτε και θα βελτιώσετε τη σταδιοδρομία σας. Εάν όμως νιώσετε ότι θα έχετε ανταγωνισμό ή ότι κάποιοι θα εμποδίσουν την ανέλιξη σας στη νέα εργασία, καλύτερα να παραλείψετε αυτή την ευκαιρία.

Χρήματα: Το Νερό φοβάται τη Γη. Το Νερό σας αντιπροσωπεύει τα χρήματα σας. Ο Χοίρος είναι ποτάμι. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποιες δυνατότητες εισροής χρημάτων προς εσάς. Η Κατσίκα είναι μια επίπεδη ή γεωργική γη. Πολύ νερό από το ποτάμι θα προκαλέσει πλημμύρα. Οι πλημμύρες θα προκαλέσουν απώλεια ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε οικονομική απώλεια, αν δεν χειριστείτε σωστά τα χρήματα σας.

Αγάπη: Οι Κατσίκες και οι Χοίροι έλκονται μεταξύ τους. Ο Χοίρος ταιριάζει με τις Κατσίκες. Εάν είστε μόνοι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε την αληθινή αγάπη σας.

Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο. Εάν είστε γυναίκα, τότε το Ξύλο του Χοίρου αντιπροσωπεύει τον σύζυγό σας ή τον φίλο σας. Εάν είστε άντρας, τότε το Νερό του Χοίρου αντιπροσωπεύει τη σύζυγό ή τη φίλη σας. Αν αναζητάτε ειλικρινά και ενεργά την αγάπη, θα βρείτε τον ιδανικό σύντροφό σας. Επομένως, δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά το 2019 και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το ταίρι της ζωής σας.

Αν είστε ερωτευμένοι, τότε θα έχετε μια αρμονική και γλυκιά σχέση. Ίσως να εξετάσετε την πιθανότητα για στενότερη σχέση ή γάμο. Εάν είστε παντρεμένοι, τότε η αγάπη σας θα έχει την ευλογία των ουρανών. Θα έχετε μια πιστή, σταθερή, χαρούμενη και αξιολάτρευτη ζωή γάμου. Θα νιώσετε και πάλι ερωτευμένοι. Αυτή είναι μια καλή χρονιά για να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι.

Κοινωνικός Κύκλος: Η σχέση σας με τους άλλους θα είναι πολύ καλή το 2019, λόγω της έλξης που υπάρχει μεταξύ της Κατσίκας και του Χοίρου. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σταθερό κοινωνικό κύκλο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάποιος μπορεί να ζηλέψει τη δημοτικότητά σας και να σας σχολιάσει αρνητικά. Πρέπει να είστε ταπεινοί και ποτέ υπερήφανοι για την περιουσία σας ή τα επιτεύγματα σας. Πάντα να προσέχετε τη συμπεριφορά σας και να εκφράζετε τα εγκάρδια και γενναιόδωρα συναισθήματα σας προς τους άλλους.

Συμβουλή: Θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες για να αποκτήσετε χρήματα. Οι ευκαιρίες για ανάπτυξη στη σταδιοδρομία σας δεν θα λείψουν. Να μην είστε πάρα πολύ άπληστοι με τα χρήματα, αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:05:00