blank
 
blank

Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Πίθηκος, όχι Πετεινός. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Πετεινό το 2019

Στην κινέζικη θεωρία των πέντε στοιχείων, ο Πετεινός είναι Θηλυκό Μέταλλο, το οποίο αντιπροσωπεύει κοσμήματα, χρυσό και πολύτιμοι λίθους. Ο Μήνας του Πετεινού είναι ο Σεπτέμβριος, επομένως συνδέεται με το φθινόπωρο ή ώριμα φρούτα.

Ο Χοίρος ανήκει στην ομάδα Νερό. Ο Χοίρος συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Ο Χοίρος είναι τον Νοέμβριο, που ο καιρός έχει αρχίσει να κρυώνει στην Κίνα. Ως εκ τούτου, ο Χοίρος είναι το κρύο νερό του χειμώνα. Τα ώριμα φρούτα θα μπορούσαν να πάθουν ζημιά το χειμώνα. Τα φρούτα θα χάσουν την αξία τους.

Ο Χοίρος περιέχει Αρσενικό Νερό και Αρσενικό Ξύλο. Το Αρσενικό Ξύλο είναι ψηλό δέντρο, μεγάλο ξύλο, ορόσημο, αφεντικό, ηγέτης ή υπεύθυνος λήψης αποφάσεων. Αυτό σημαίνει ότι ο Χοίρος έχει γενναιόδωρη, μεγαλοπρεπή, ισχυρή προσωπικότητα με χαρακτηριστικά ηγεσίας. Ο Πετεινός είναι Θηλυκό Μέταλλο, το οποίο σχετίζεται επίσης με τον αέρα, την ομίχλη, το διοξείδιο του άνθρακα και τη λίμνη. Όλα αυτάμας δείχνουν ότι όταν ο Πετεινός συναντά τον Χοίρο είναι το σημάδι μιας βάρκας που ταξιδεύει στην ομίχλη και χάνει την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τη θεωρία των κινέζικων πέντε στοιχείων (Φωτιά, Γη, Μέταλλο, Νερό, Ξύλο), το Μέταλλο είναι το μητρικό στοιχείο του Νερού. Ο Πετεινός παρέχει προστασία στους Χοίρους, εκπαίδευση, ανατροφή και στέγη. Το Νερό είναι το παιδικό στοιχείο του Μετάλλου. Το Νερό σχετίζεται με την έκφραση, τη συμπεριφορά και τα ταλέντα σας. Επομένως, ο Χοίρος σας παρέχει ένα στάδιο απόδοσης. Η απόδοσή σας θα επηρεάσει την αναγνώριση των θετικών σας στοιχείων από τους άλλους. Ως εκ τούτου, ο Χοίρος σχετίζεται με τη φήμη σας και την αναγνώριση της αξίας σας από τους άλλους.

Ο Πετεινός είναι στοχαστικός, ταλαντούχος, ρομαντικός και όμορφος. Επιδιώκει την τελειότητα του και δεν έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλει μόνο να απολαύσει τη χαρά της ζωής. Ο Χοίρος είναι δραστήριος, επιθετικός, παίρνει πρωτοβουλίες και έχει επαναστατική προσωπικότητα. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα του. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής. Έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Χοίρος δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματα του Πετεινού. Ο Χοίρος είναι το κρύο νερό του χειμώνα. Στον Πετεινό δεν αρέσει το κρύο νερό του Χοίρου.

Ο Πετεινός είναι κοσμήματα, διαμάντι, χρυσός και πολύτιμοι λίθοι. Ο Χοίρος είναι το γρήγορο τρεχούμενο νερό του ποταμού. Όταν ο Πετεινός συναντά τον Χοίρο είναι σαν τον χρυσωρύχο που ξεπλένει τον χρυσό στην όχθη του ποταμού. Ο χρυσός μετατρέπεται σε ένα λαμπερό και εντυπωσιακό αντικείμενο. Όμως, ένα άλλο σημάδι είναι ένα διαμάντι που βυθίζεται στον ωκεανό (δύσκολο να ξαναβρεθεί).

Όταν ο Πετεινός συναντά τον Χοίρο, τα ώριμα φρούτα θα παγώσουν στο χειμωνιάτικο κρύο. Τα φρούτα θα χαλάσουν σύντομα.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνει, ότι το 2019, εάν είστε προσεκτικοί και επικεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε, και αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, όλα θα σας πάνε καλά. Διαφορετικά, υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες.

Καριέρα: Ο Πετεινός είναι Θηλυκή φωτιά. Η Φωτιά μπορεί να λιώσει και να κατακτήσει το Μέταλλο. Η Φωτιά θα σας φέρει πίεση. Η Φωτιά συνδέεται με την καριέρα σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα εστιάσετε στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Η σταδιοδρομία σας δεν θα έχει πολύ μεγάλη αλλαγή.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εργασία σας, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από μέντορες ή συναδέλφους σας που γεννήθηκαν κατά το έτος του Αλόγου. Το Άλογο περιέχει Θηλυκή Φωτιά και Θηλυκή Γη. Η Γη του Αλόγου και το Ξύλο των Χοίρων έχουν καλή σχέση με τη Γη. Η Γη είναι το μητρικό στοιχείο του Μετάλλου. Η Γη μπορεί να αποδυναμώσει τις πιέσεις σας από τη Φωτιά. Η Φωτιά του Αλόγου και το Νερό των Χοίρων έχουν καλή σχέση με το Ξύλο. Το Ξύλο είναι το τυχερό σας αστέρι όσον αφορά τα χρήματα. Κατά συνέπεια, κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του Αλόγου θα είναι ένας φύλακας άγγελος στην καριέρα σας.

Αλλαγή εργασίας: Εάν μια εταιρεία σας προσφέρει μια νέα θέση, τότε καλύτερα να εξετάσετε τη δυνατότητα να προσπεράσετε αυτή την ευκαιρία. Η Φωτιά συνδέεται με την καριέρα σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι η ευκαιρία για αλλαγή στην σταδιοδρομία σας δεν έχει έρθει ακόμα. Η συνέχιση της συσσώρευσης των δεξιοτήτων και των εμπειριών σας στην τρέχουσα θέση είναι μια καλύτερη απόφαση.

Εάν αισθάνεστε ότι σας αρέσει πολύ η νέα θέση και είστε καλά προετοιμασμένοι γι 'αυτό, τότε αποδεχτείτε την πρόκληση. Αλλά θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να κερδίσετε την αναγνώρισή σας στο νέο περιβάλλον. Μια άλλη επιλογή είναι να διαπραγματευτείτε και να αναβάλετε τον χρόνο έναρξης της νέας θέσης για αργότερα.

Χρήματα: Ο Πετεινός είναι Θηλυκό Μέταλλο. Ο Χοίρος είναι Αρσενικό Νερό και περιέχει επίσης και Αρσενικό Ξύλο, το οποίο είναι ψηλό δέντρο. Το Μέταλλο μπορεί να κατακτήσει το Ξύλο. Το Ξύλο των Χοίρων αντιπροσωπεύει τα χρήματά σας. Ως εκ τούτου, θα έχετε καλές ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα στη χρονιά του Χοίρου. Το Νερό των Χοίρων κάνει το δέντρο να μεγαλώνει ψηλότερα. Το Νερό αντιπροσωπεύει την προοπτική, τις εκφράσεις, τα ταλέντα και τις συμπεριφορές σας. Εάν θέλετε επιπλέον έσοδα, θα πρέπει να εκφράσετε έξυπνα τις ιδέες σας και να δείξετε τα ταλέντα σας στους άλλους.

Ο Πετεινός συνδέεται με χρυσό, πολύτιμους λίθους, ομορφιά, χαρά ή λίμνη. Ο Χοίρος είναι νερό ή ωκεανός. Το νερό της λίμνης δεν μπορεί να επιστρέψει αν ρέει και χυθεί στον ποταμό. Ο χρυσός είναι δύσκολο να βρεθεί, αν πέσει στον ωκεανό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας.

Αγάπη: Ο Πετεινός και ο Χοίρος μαζί είναι σαν τη σχέση μητέρας και παιδιού. Ο Πετεινός ενδιαφέρεται πολύ για τον Χοίρο. Όμως ο Χοίρος το θεωρεί δεδομένο και δεν ανταποδίδει τη φροντίδα του Πετεινού.

Εάν είστε γυναίκα, τότε η Φωτιά αντιπροσωπεύει τον φίλο ή τον σύζυγό σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Φωτιά. Θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να βρείτε την αληθινή αγάπη σας. Ίσως να δοκιμάσετε να κάνετε σχέση με έναν άντρα που θα γνωρίσετε από το φιλικό σας περιβάλλον.

Εάν είστε άντρας, τότε το Ξύλο αντιπροσωπεύει τη φίλη σας ή τη σύζυγο σας. Έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε τη γυναίκα που σας ταιριάζει. Θα πρέπει να παρακολουθήσετε περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις. Εάν αναζητάτε ειλικρινά και ενεργά την αγάπη, θα βρείτε το ιδανικό ταίρι σας.

Αν είστε ερωτευμένοι, τότε θα πρέπει να δείξετε ενδιαφέρον για τις ασχολίες και τα χόμπι του συντρόφου σας. Επίσης, μπορείτε να εμπνεύσετε τον εραστή σας με τη θετική σας στάση, με χαρούμενα συναισθήματα και πράξεις.

Εάν είστε παντρεμένοι, τότε εσείς και ο σύζυγός σας θα έχετε μια πιο ευχάριστη, αφοσιωμένη και γλυκιά ζωή γάμου. Θα προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι.

Κοινωνικός Κύκλος: Η σχέση σας με τους άλλους θα είναι καλή. Αλλά, αυτή τη χρονιά, θα υπάρξει και ένα περιθώριο βελτίωσης. Δείξτε περισσότερο τη στοχαστική, εγκάρδια και γενναιόδωρη πλευρά σας απέναντι στους άλλους. Η ακρόαση των απόψεων των άλλων, ο σεβασμός στο πολιτισμικό υπόβαθρο τους και η κατανόηση των συναισθημάτων τους μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε έναν σταθερό κοινωνικό κύκλο.

Συμβουλή: Στους Χοίρους δεν αρέσουν τα σάπια φρούτα. Μην αφήνετε λοιπόν τα πράγματα να ωριμάσουν πολύ. Να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις τόσο στα προσωπικά σας θέματα όσο και στην εργασία σας. Η αμφιβολία, η αβεβαιότητα, η υποτονικότητα και η αργή ανταπόκριση θα προκαλέσουν απώλεια χρημάτων.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:03:00