blank
 
blank

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Κατσίκα, όχι Πίθηκος. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Πίθηκο το 2019

Στην κινέζικη θεωρία των πέντε στοιχείων (Φωτιά, Γη, Μέταλλο, Νερό, Ξύλο), ο Πίθηκος είναι Αρσενικό Μέταλλο και περιέχει λίγο Νερό. Το αρσενικό μέταλλο συνδέεται με τσεκούρι, σπαθί, μαχαίρι ή βράχο. Ο μήνας του Πίθηκου είναι ο Αύγουστος. Τις αυγουστιάτικες ημέρες, στην Κίνα, φυσά ένας ισχυρός άνεμος που έρχεται από τη δύση. Ως εκ τούτου, το Μέταλλο είναι επίσης συνδεδεμένο με τη δύση και τον άνεμο.

Ο Χοίρος είναι το κρύο νερό του χειμώνα. Ο Χοίρος συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Αντικατοπτρίζει τη σοφία, πρωτοβουλία, ενέργεια, καταστροφή, επιθετικότητα και καταπίεση. Ο Πίθηκος περιέχει Αρσενικό Μέταλλο, Αρσενικό Νερό και Αρσενική Γη. Ο Χοίρος περιέχει το Νερό Yang και το Ξύλο Yang. Το Μέταλλο είναι το μητρικό στοιχείο του Νερού. Ο Πίθηκος συνδέεται με τον άνεμο. Ο Χοίρος είναι νερό, ποτάμι, βροχή ή ωκεανός. Ο έντονος άνεμος και η βροχή προκαλούν τρικυμία στη θάλασσα, πλημμύρες σε ποταμούς και ρέματα, τυφώνες, κατολισθήσεις. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν ο Πίθηκος να αντιμετωπίσει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα τη χρονιά του Χοίρου.

Ο Χοίρος είναι Αρσενικό Νερό. Περιέχει επίσης το Αρσενικό Ξύλο, το οποίο είναι ψηλό δέντρο, ψηλό κτίριο, ορόσημο, αφεντικό, ηγέτης ή υπεύθυνος λήψης αποφάσεων. Αυτό σημαίνει ότι ο Χοίρος είναι γενναιόδωρος, μεγαλοπρεπής, μεγαλόκαρδος, ανοιχτόμυαλος, με επαναστατική προσωπικότητα και με χαρακτηριστικά ηγέτη. Το Νερό είναι το παιδικό στοιχείο του Μετάλλου. Το Νερό αντιπροσωπεύει τις προοπτικές, τις εκφράσεις, τις συμπεριφορές και τις παραστάσεις του Πίθηκου. Ο Πίθηκος είναι ενεργός, επιθετικός, ενεργητικός, ανυπόμονος, ευερέθιστος, παρορμητικός και άτακτος. Η συνεργασία του Χοίρου με τον Πίθηκο θα έχει δυσκολίες.

Το Μέταλλο μπορεί να κατακτήσει το Ξύλο του Χοίρου. Το Ξύλο αντιπροσωπεύει τα χρήματα του Πίθηκου. Εάν φροντίσει τον Χοίρο, ο Πίθηκος θα κερδίσει κάποια ανταμοιβή. Αλλά ο Πίθηκος δεν θα είναι ικανοποιημένος, δεδομένου ότι ο Χοίρος φέρνει καταιγίδα βροχής στον Πίθηκο. Αυτό σημαίνει πως ότι κερδίσετε το 2019 θα το αποκτήσετε με κόπο.

Όταν ο Πίθηκος συναντά τον Χοίρο, είναι σαν την ισχυρή βροχή που κάνει το ποτάμι να ξεχειλίσει. Οι πλημμύρες των ποταμών βλάπτουν τις ιδιοκτησίες των ανθρώπων. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας.

Καριέρα: Ο Πίθηκος είναι στην ομάδα Μετάλλου. Το Μέταλλο φοβάται τη Φωτιά. Η Φωτιά αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμβούν πάρα πολλές αλλαγές στην καριέρα σας. Η πιθανότητα για προαγωγή στη δουλειά δεν είναι μεγάλη.

Το Ξύλο του Χοίρου αντιπροσωπεύει το εισόδημά σας. Το Νερό του Χοίρου αντιπροσωπεύει τη συμπεριφορά σας, τις ικανότητες επικοινωνίας και την απόδοση στην εργασία σας. Ο Χοίρος σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Πιθανώς θα εργαστείτε σκληρά για να κερδίσετε τα χρήματά σας.

Είναι μια καλή περίοδος για τη μάθηση, την κατάρτιση και την εκπαίδευση δεξιοτήτων στην εργασία. Το να μάθετε κάτι νέο και να προετοιμαστείτε για μια μελλοντική ευκαιρία θα είναι μια καλή προσέγγιση για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Αλλαγή εργασίας: Η Φωτιά αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Δεν υπάρχει Φωτιά μέσα στον Χοίρο. Η τύχη στην καριέρας δεν είναι με το μέρος σας αυτή τη χρονιά. Εάν έχετε μια προαγωγή ή μια νέα προσφορά εργασίας, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε, τότε εξετάστε το ενδεχόμενο να παραλείψετε αυτήν την ευκαιρία. Είναι προτιμότερο να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία στην τρέχουσα θέση σας, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε στο μέλλον. Εάν αποδεχτείτε την πρόκληση, θα χρειαστεί να κάνετε σκληρές προσπάθειες για να κερδίσετε την αναγνώριση στο νέο εργασιακό περιβάλλον.

Χρήματα: Το Μέταλλο μπορεί να κατακτήσει το Ξύλο. Το Ξύλο είναι τα χρήματά σας. Ο Χοίρος περιέχει Αρσενικό Ξύλο. Ως εκ τούτου, στη χρονιά του Χοίρου, θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα χρήματα σας.

Στην πραγματικότητα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο, τη φαντασία, τη δημιουργικότητά σας και τη σκληρή δουλειά για να δημιουργήσετε τη δική σας ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή το Μέταλλο είναι το μητρικό στοιχείο του Νερού και το Νερό είναι το μητρικό στοιχείο του Ξύλου. Μεταλλικά υποστηρίγματα και νερό βοηθούν το ξύλο (δέντρο) να μεγαλώσει ψηλότερα. Ως εκ τούτου, οι εργατικοί και επιμελείς Πίθηκοι θα έχουν τύχη στο χρήμα.

Επίσης, το 2019, αποφύγετε επενδύσεις που έχουν ρίσκο, μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων.

Αγάπη: Το Μέταλλο του Πίθηκου είναι το μητρικό στοιχείο του Νερού του Χοίρου. Θα δώσετε τη φροντίδα και την αγάπη σας στον Χοίρο. Αλλά ο Χοίρος δεν θα αισθανθεί την αγάπη που θα του δώσετε. Στον Χοίρο αρέσει να εστιάζει στα αγαπημένα του αντικείμενα. Ως εκ τούτου, πρέπει να μελετήσετε τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι του Χοίρου εάν θέλετε να έχετε μια καλή σχέση μαζί του. Πολύ πιθανόν λοιπόν τα συναισθήματα σας να μη βρουν την ανταπόκριση που θέλετε ή να κάνετε υποχωρήσεις στα “θέλω” σας για να είστε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Εάν είστε γυναίκα, τότε η Φωτιά αντιπροσωπεύει τον σύζυγο ή τον φίλο σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Φωτιά. Αν είστε μόνη, θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να βρείτε την αληθινή αγάπη σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την αγάπη σας με κάποιον νεότερο σε ηλικία άντρα. Ίσως να αξίζει τον κόπο.

Εάν είστε άντρας, τότε το Ξύλο αντιπροσωπεύει τη σύζυγό σας ή τη φίλη σας. Εάν είστε μόνος, θα υπάρξει μια καλή ευκαιρία να συναντήσετε την σύντροφό σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες, να εκφράσετε τις απόψεις σας και σύντομα θα βρείτε την ιδανική σας κοπέλα.

Εάν είστε ερωτευμένοι, τότε πρέπει να προσφέρετε περισσότερη φροντίδα στον σύντροφό σας. Μην βιαστείτε για γάμο. Ίσως χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να οικοδομήσετε μια στενότερη σχέση. Εάν είστε παντρεμένοι, τότε πιθανότατα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά θέματα της οικογένειας. Ο σύζυγός σας πρέπει να επικεντρωθεί στη σχέση των παιδιών σας και τις επιδόσεις τους στην εκπαίδευση και την κοινωνία.

Κοινωνικός Κύκλος: Το Νερό και το Ξύλο μέσα στον Χοίρο είναι Αρσενικά. Το Μέταλλο, η Γη και το Νερό μέσα στον Πίθηκο είναι επίσης Αρσενικά. Ως εκ τούτου, ο Πίθηκος και ο Χοίρος δεν έχουν μεταξύ τους έλξη. Δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, ούτε συγχρονίζονται.

Ο Χοίρος διαθέτει ενεργή, επιθετική και επαναστατική προσωπικότητα. Ο Πίθηκος είναι ανυπόμονος, ευερέθιστος, περίεργος, άγριος και άτακτος. Και οι δύο είναι επιθετικοί, αλαζονικοί, αποφασισμένοι. Το 2019, ο Πίθηκος πρέπει να μάθει να ακούει υπομονετικά τις απόψεις των άλλων, θα κερδίσει από αυτό. Μην κάνετε αρνητικές παρατηρήσεις και μην πιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας. Διαφορετικά, θα έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας.

Συμβουλή: Ο Πίθηκος, τη χρονιά του Χοίρου, καλύτερα να κρατά χαμηλό προφίλ με ήπια συμπεριφορά και ταπεινή στάση. Οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις πρέπει να είναι συντηρητικές και με σύνεση. Αφιερώστε χρόνο στην εκμάθηση προσοδοφόρων δεξιοτήτων και περιμένετε την επόμενη καλύτερη ευκαιρία.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:04:00