blank
 
blank

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Χοίρος, όχι Ποντικός. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Ποντικό το 2019

Το 2020 είναι το έτος του Ποντικού, που ακολουθεί το έτος του Χοίρου. Το 2019, όμως, εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Ποντικού θα τα πάνε αρκετά καλά με τον Χοίρο. Γενικά, ο Ποντικός και ο Χοίρος είναι επιτυχημένοι συνεργάτες σε περισσότερους από έναν τομείς.

Επωφελούνται και βοηθούν ο ένας τον άλλον τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Ποντικός, χάρη στην ευστροφία του, παρέχει την πνευματική υποστήριξη, ενώ ο Χοίρος παρέχει την αξιοπιστία και την ικανότητα για να επιτευχθεί ο όποιος στόχος.

Όταν ο Ποντικός συναντά το Χοίρο, το ζώδιο είναι σαν ένα ποντικό που κάνει βουτιά στον ποταμό. Αυτό σημαίνει ότι το 2019 θα βρείτε υποστήριξη από ομοϊδεάτες φίλους.

Καριέρα: Ο Ποντικός είναι εύστροφος, έντονος και γρήγορος. Είναι ένας εξαιρετικός μαθητής. Είναι εύκολο για τον Ποντικό να επιλύσει τα προβλήματα στην καριέρα. Ο Χοίρος είναι ένας καλός βοηθός του Ποντικού στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Ο Ποντικός και ο Χοίρος είναι ομοϊδεάτες. Ο Χοίρος θα είναι καλός συμπαίκτης του Ποντικού. Ο Χοίρος διαθέτει καλύτερο οπτικό πεδίο για τον επιχειρηματικό στόχο. Ακολουθώντας την κατεύθυνση του Χοίρου, ο Ποντικός θα φτάσει σε καλά επιτεύγματα σταδιοδρομίας.

Εάν χρειάζεστε έναν επιχειρηματικό εταίρο, ο Χοίρος είναι ένας τέλειος υποψήφιος. Με τη συνεργασία σας, μπορείτε να επιτύχετε τον στόχο σας στην επιχείρηση γρηγορότερα. Εάν αντιμετωπίζετε τον Χοίρο ως αντίπαλο της επιχείρησής σας, τότε θα συναντήσετε απογοητεύσεις. Θα είναι δύσκολο για εσάς να κερδίσετε τον ανταγωνισμό με έναν Χοίρο.

Αλλαγή εργασίας: Η Γη μπορεί να απορροφήσει το Νερό. Η Γη αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Αλλά δεν υπάρχει Γη μέσα στο Γουρούνι, επειδή είναι υδάτινο ζώδιο. Ως εκ τούτου, η σταδιοδρομία σας δεν θα έχει πολύ μεγάλη αλλαγή.

Εάν η τρέχουσα εργασία σας έχει μεγάλο φόρτο εργασίας, τότε κάποιος θα έρθει να σας βοηθήσει και να μοιραστεί την ευθύνη. Εάν η υπάρχουσα δουλειά σας δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και επιβραδύνει στην καριέρα σας, τότε πρέπει να σκεφτείτε να βρείτε μια νέα θέση απασχόλησης. Ωστόσο, αυτή τη χρονιά, αν ψάξετε για δουλειά, θα συναντήσετε μπροστά σας ανταγωνιστές.

Αν θέλετε να αποδεχθείτε μια νέα προσφορά εργασίας από μια εταιρεία, τότε προηγουμένως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να δείξετε το ταλέντο σας στο νέο περιβάλλον. Εάν η νέα θέση είναι μια καθημερινή ρουτινιάρικη εργασία, τότε θα βαρεθείτε γρήγορα. Θα πρέπει να αναζητήσετε μια θέση που θα σχετίζεται την ανάπτυξη ενός νέου έργου, ώστε να σας δοθούν ευκαιρίες εξέλιξης.

Χρήματα: Η Φωτιά (Ποντικός) φοβάται το Νερό (Χοίρος). Η φωτιά αντιπροσωπεύει τα χρήματά σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο χωρίς Φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε τυχεροί σε ότι έχει να κάνει με χρήματα.

Το Νερό του Γουρουνιού αντιπροσωπεύει συγγενείς, συναδέλφους, συμμαθητές, φίλους ή συνεργάτες. Δεδομένου ότι γενικά, ως Ποντικός, δεν έχετε καλή τύχη στα χρήματα, μην δανείζετε χρήματα στους συγγενείς και τους φίλους σας. Επίσης, μην κάνετε επικίνδυνες επενδύσεις, χωρίς επιμελή προεργασία. Διαφορετικά, τα χρήματά σας δεν θα επιστρέψουν ποτέ, θα είναι σαν μια πέτρα που βυθίζεται στον ωκεανό.

Αγάπη: Στο κινέζικο ωροσκόπιο, ο Αρουραίος και ο Χοίρος προσελκύουν ο ένας τον άλλο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ποντικός θα έχει καλή σχέση με τους άλλους κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Χοίρου. Θα παρακολουθήσετε κοινωνικές δραστηριότητες, θα συνομιλείτε συχνά με φίλους, και θα κάνετε συχνές επαφές μέσω διαδικτύου.

Στην κινέζικη αστρολογία, ο Χοίρος είναι ένα ζώδιο που ταξιδεύει. Αυτό συνεπάγεται ότι θα έχετε αυξημένες ευκαιρίες για ταξίδια και υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε το άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σε ένα από αυτά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος ή κάποια θα βρει εύκολα τον ιδανικό σύντροφο. Εάν νιώθετε συναισθήματα για κάποιον, υπάρχουν και άλλοι που νιώθουν παρόμοια για το ίδιο άτομο. Αυτό σημαίνει ότι, στη χρονιά του Χοίρου, θα συναντήσετε ανταγωνιστές όταν βρείτε έναν πιθανό σύντροφο. Θα χρειαστείτε κάποιο θάρρος και δημιουργικότητα για να εκφράσετε τα αισθήματα σας στον μελλοντικό σύντροφό σας, με εγκάρδια στάση και χιούμορ. Έτσι, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε την καρδιά του.

Εάν είστε άντρας, τότε η Φωτιά αντιπροσωπεύει τη φίλη σας ή τη σύζυγό σας. Εάν είστε γυναίκα, τότε η Γη αντιπροσωπεύει τον φίλο σας ή τον σύζυγό σας. Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία, ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Φωτιά και Γη. Αυτό σημαίνει ότι το 2019 θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να βρείτε μια ευτυχισμένη και αρμονική σχέση.

Ο Ποντικός δεν είναι βιαστικός όσον αφορά τις σχέσεις. Έχει υπομονή και περιμένει την καλύτερη ευκαιρία. Στις σχέσεις του είναι ήρεμος, του αρέσει η ισοτιμία και ξέρει να μοιράζεται.

Αν είστε ερωτευμένοι ή παντρεμένοι, δεν πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα πάρα πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και να μην παραμελείτε τον σύντροφό σας. Πρέπει να διαφυλάξετε τη πολύτιμη και ισότιμη σχέση σας. Πρέπει να εκφράζετε τον σεβασμό και την εκτίμησή σας. Πάντα να εμπνέετε στο ταίρι σας, με τη θετική σας στάση, χαρούμενα συναισθήματα και πράξεις.

Κοινωνικός Κύκλος: Χοίροι και Ποντικοί έχουν ελκυστική σχέση όσον αφορά το Ξύλο και αυτό είναι σημάδι αρμονίας. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα αυξηθούν. Θα απολαύσετε τις επαφές με τους φίλους σας ή την ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Χοίρου. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, ώστε να οικοδομήσετε μια κοινωνική δικτύωση. Αυτό θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Συμβουλή: Ο Χοίρος σας φέρνει καλούς ανθρώπους και ερωτικές σχέσεις. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και στη σταδιοδρομία σας, κάτι το οποίο θα κερδίσετε με την αξία σας. Ωστόσο, πιθανόν να σας δημιουργήσετε περισσότερες μηνιαίες δαπάνες από ό, τι πριν. Δεν θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:12:00