blank
 
blank

Ο ΧΟΙΡΟΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΧΟΙΡΟΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Σκύλος, όχι Χοίρος. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Χοίρο το 2019

Στην παραδοσιακή κινέζικη αστρολογία, όταν ένας Χοίρος συναντά ένα άλλο Χοίρο δεν είναι πολύ καλό σημάδι. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κατά το έτος των Χοίρων θα έχουν δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Χοίρου. Το σκηνικό είναι ένας Χοίρος που ταξιδεύει και περνάει από μια γη, που κυβερνιέται από έναν τοπικό τύραννο χοίρων. Εάν ο ταξιδιώτης Χοίρος είναι ήρεμος, τότε θα είναι ασφαλής και θα περάσει τη γη. Εάν όμως θέλει να ανακατωθεί ή να προκαλέσει τον τύραννο, τότε θα έχει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Επομένως, εάν κινείστε κάτω από την επικράτεια κάποιου, θα πρέπει να κρατάτε χαμηλό προφίλ. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι στις σχέσεις σας με τους άλλους, στην αγάπη, στην τύχη σας με τα χρήματα ή στην ανέλιξη στην εργασία, θα αντιμετωπίσετε κάποιους περιορισμούς κατά το έτος του Χοίρου.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν ισχύουν απόλυτα στην κινέζικη θεωρία Yin Yang των πέντε στοιχείων (Μέταλλο, Νερό, Ξύλο, Φωτιά και Γη) . Μόνο μια ανισορροπία των πέντε στοιχείων στο γενέθλιο κινέζικο ωροσκόπιο σας θα φέρει κακή τύχη.

Ο Χοίρος ανήκει στην ομάδα Νερό. Εάν έχετε ήδη πάρα πολύ Νερό στο γράφημα γέννησής σας, τότε δεν θα τα πάτε πολύ καλά κατά τη διάρκεια των ετών του Νερού. Εάν έχετε λίγο Νερό στο γράφημα γέννησής σας, τότε το Νερό πάντα θα σας φέρνει καλή τύχη.

Ο Χοίρος είναι το κρύο νερό του χειμώνα. Το Γουρούνι συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Αντικατοπτρίζει τη σοφία, την πρωτοβουλία, την ενέργεια, την επίθεση και την καταπάτηση. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα του. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής. Δύο ποτάμια αν ενωθούν μαζί θα μπορούσαν να προκαλέσουν πλημμύρες και, στη συνέχεια, να προκαλέσουν βλάβες στις γέφυρες, στις όχθες του ποταμού, στις ακτές, στους δρόμους και στα σπίτια. Αυτό συνεπάγεται ότι, το 2019, υπάρχει κίνδυνος απώλειας περιουσίας.

Δύο Χοίροι έχουν παρόμοιες προσωπικότητες, ενδιαφέροντα και μυαλά. Μπορούν να οικοδομήσουν μια καλή κοινωνική σχέση. Ο Χοίρος περιέχει Αρσενικό Νερό και Αρσενικό Ξύλο. Το Αρσενικό Ξύλο είναι ψηλό δέντρο, μεγάλο ξύλο, ορόσημο, ηγέτης ή υπεύθυνος λήψης αποφάσεων.

Ένας Χοίρος και ένας άλλος Χοίρος θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν για την ηγεσία. Ο Χοίρος σχετίζεται με τον ποταμό. Έχει καταστροφικά και επιθετικά χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δαπανήσετε πρόσθετη ενέργεια σε μη ωφέλιμες κοινωνικές δραστηριότητες ή να απωλέσετε χρήματα εξαιτίας κάποιων φίλων.

Ο Χοίρος πρέπει να ακούσει τις απόψεις των άλλων και να κατανοήσει τα συναισθήματα τους, και στη συνέχεια να κερδίσει την αναγνώριση από τον περίγυρο του. Για να έχει μια ευημερούσα ζωή, ο Χοίρος πρέπει να ψάξει για συνεργάτες, όχι για αντιπάλους.

Το σκηνικό είναι δύο ομοϊδεάτες με αρνητικές σκέψεις που κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Όταν ένας Χοίρος συναντά έναν άλλο Χοίρο είναι ένα πρόσωπο που αντιμετωπίζει ίσο αντίπαλο. Στη χρονιά του Χοίρου λοιπόν είναι σαν να παλεύεις με το εαυτό σου.

Καριέρα: Η Γη μπορεί να απορροφήσει νερό. Η Γη δίνει στο νερό την πίεση. Η Γη αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς τη Γη. Αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεστε πάρα πολύ για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας αυτή την περίοδο. Εσείς εστιάζετε στην ανταλλαγή και συζήτηση νέων ιδεών με τον συνεργάτη σας. Απολαμβάνετε το τρέχον περιβάλλον εργασίας. Ως εκ τούτου, αισθάνεστε καλά στο υπάρχον εργασιακό περιβάλλον. Δεν αναμένονται λοιπόν σημαντικές αλλαγές στη σταδιοδρομία σας στο εγγύς μέλλον.

Το 2019 θα συναντήσετε συνεργάτες ή ανταγωνιστές. Εάν η τρέχουσα δουλειά σας έχει μεγάλο φόρτο απασχόλησης, τότε οι συνεργάτες σας θα βοηθήσουν ή κάποιος θα σας καθοδηγήσει πώς να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολη. Εάν η τρέχουσα εργασία σας είναι εύκολη και δεν έχετε ιδιαίτερη πίεση, τότε θα πρέπει να προσέξετε τη θέση σας. Κάποιος μπορεί να αναλάβει τη δουλειά σας.

Εάν έχετε μια επιχείρηση, τότε θα βρείτε νέους επιχειρηματικούς εταίρους που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και η επιχείρησή σας δεν πάει καλά, μην κάνετε ανοίγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αλλαγή εργασίας: Η Γη σας αντιπροσωπεύει την καριέρα. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς τη Γη. Οι ευκαιρίες στη σταδιοδρομίας σας δεν είναι ελπιδοφόρες. Πιθανώς δεν σκέφτεστε έντονα μια νέα δουλειά αυτή τη στιγμή. Αν ψάχνετε για εργασία, θα δείτε πολλούς συνομηλίκους σας που αναζητούν την ίδια δουλειά. Εάν κάποιος σας προσφέρει μια νέα θέση που δεν είναι της αρεσκείας σας, τότε καλύτερα να παραλείψετε αυτή την ευκαιρία.

Χρήματα: Το Νερό μπορεί να σβήσει και να κατακτήσει τη Φωτιά. Η Φωτιά αντιπροσωπεύει τα χρήματά σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο χωρίς Φωτιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε σημαντική ευκαιρίες για χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα χρειαστείτε επιπλέον ενέργεια και χρόνο για να αποκτήσετε επιπλέον έσοδα.

Η Φωτιά είναι δύσκολο να επιβιώσει στο υδατικό περιβάλλον δύο Χοίρων. Και οι δύο Χοίροι θα ανταγωνίζονται για να κατέχουν τα χρήματα της Φωτιάς. Αυτό είναι ένα σημάδι πιθανής απώλειας χρημάτων. Πρέπει να επενδύσετε προσεκτικά τα χρήματά σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τους ανθρώπους που γεννήθηκαν το έτος του Αλόγου να σας βοηθήσουν στη διαχείριση των χρημάτων σας.

Αγάπη: Όταν ένας Χοίρος συναντά έναν άλλο Χοίρο, οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα αυξηθούν. Αλλά ο Χοίρος με έναν άλλον Χοίρο έχουν μόνο φιλία, όχι σχέση αγάπης. Εάν είστε γυναίκα, η Γη αντιπροσωπεύει τον φίλο σας ή τον σύζυγό σας. Εάν είστε άντρας, τότε η Φωτιά αντιπροσωπεύει τη φίλη ή τη σύζυγό σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Φωτιά και Γη. Επομένως, ίσως απαιτηθεί κάποιος χρόνος για να βρείτε ή να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Ο Χοίρος συνδέεται με τα αδέρφια σας, τους συναδέλφους σας, τους συμμαθητές ή τα ξαδέλφια σας. Εάν έχετε μια απλή και εύκολη προσωπικότητα και ψάχνετε για αγάπη, τότε θα βρείτε ανταγωνιστές εκεί έξω. Χρειάζεστε επιπλέον θάρρος και δημιουργικότητα για να δείξετε την αίσθηση του χιούμορ και τα εγκάρδια συναισθήματα σας απέναντι στον πιθανό σύντροφο. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε τον ιδανικό σύντροφο σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε την αγάπη σας με ανθρώπους που γεννήθηκαν το έτος του Αλόγου ή του Τίγρη.

Εάν είστε ερωτευμένοι, πρέπει πρώτα να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Μπορείτε να αφιερώσετε πιο ρομαντικό χρόνο με τον σύντροφό σας για να μην μπει κάποιος τρίτος στη σχέση σας.

Εάν είστε παντρεμένοι, τότε θα πρέπει να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια, για να αποφύγετε τη διαμάχη στο σπίτι.

Κοινωνικός Κύκλος: Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα αυξηθούν πολύ. Θα περνάτε αρκετό χρόνο σε συναντήσεις με τα αδέλφια, τους παλιούς φίλους, τους συναδέλφους ή τους συγγενείς σας. Ως εκ τούτου, θα έχετε καλή σχέση με τους άλλους.

Πολλοί από αυτούς θα δείξουν ενδιαφέρον για οικονομικά θέματα. Εάν κάποιος σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε σε μια επιχείρηση ή μια οικονομική επένδυση, να το σκεφτείτε καλά πριν από τη λήψη της απόφασης.

Συμβουλή: Ο Χοίρος συναντά το έτερο του ήμισυ. Έχουν τον ίδιο στόχο. Αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι εταίροι ή ανταγωνιστές. Η προσεκτική αντιμετώπιση των σχέσεων με τους άλλους και η σωστή διαχείριση των χρημάτων σας να είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:01:00