blank
 
blank

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Πετεινός, όχι Σκύλος. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Σκύλο το 2019

Ο Σκύλος είναι Αρσενική Γη και συνδέεται με το βουνό, το λόφο ή το ύψωμα. Ο Χοίρος ανήκει στην ομάδα του Νερού. Ο Χοίρος συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Όταν ο Σκύλος συναντά τον Χοίρο είναι σαν ένα βουνό που περιβάλλεται από ποτάμι ή ωκεανό. Ο Σκύλος πρέπει να βρει μια διέξοδο για να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο.

Το Νερό των Χοίρων υποδηλώνει σοφία, πρωτοβουλία, ενέργεια, επιθετικότητα και καταπίεση. Ο Χοίρος περιέχει επίσης το Αρσενικό Ξύλο, το οποίο είναι ψηλό δέντρο, ορόσημο, ηγέτης ή υπεύθυνος λήψης αποφάσεων. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα του. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής. Το βουνό του Σκύλου συνεπάγεται σταθερότητα, συντηρητικότητα και πείσμα. Ο Σκύλος είναι πιστός και γενναίος, αλλά έχει και ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Ο Σκύλος και ο Χοίρος έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Η συμπεριφορά του Χοίρου είναι απρόβλεπτη για το Σκυλί.

Ο ποταμός ή ο ωκεανός του Χοίρου υπονοεί τον κίνδυνο. Το βουνό του Σκύλου είναι ένα σημάδι μπλοκαρίσματος. Οι άνθρωποι στο βουνό πρέπει να μάθουν πώς να διασχίσουν τον ποταμό. Αυτό σημαίνει ότι ο Χοίρος θα φέρει κάποια εμπόδια για το μέλλον σας. Το Ξύλο των Χοίρων σχετίζεται επίσης με ψηλό δέντρο ή μεγάλο κορμό. Μπορείτε να φτιάξετε μια βάρκα από το Αρσενικό Ξύλο για να ξεπεράσετε τον εμπόδιο του νερού. Το 2019, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες, θα βρείτε τις λύσεις όποτε εμφανιστούν προβλήματα.

Ο Χοίρος περιέχει Αρσενικό Νερό και Αρσενικό Ξύλο. Το Νερό των Χοίρων φοβάται τη Γη του Σκύλου. Το Νερό συνδέεται με τα χρήματά σας. Το Ξύλο των Χοίρων μπορεί να κατακτήσει τη Γη του Σκύλου. Το Ξύλο συνδέεται με την καριέρα σας. Ως εκ τούτου, η χρονιά του Χοίρου θα σας φέρει χρήματα και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Ο Σκύλος σχετίζεται με το βουνό. Η βροχή σχετίζεται με το νερό. Η βροχή θα ρεύσει προς τα κάτω στο βουνό. Το νερό του ποταμού θα ξεχειλίσει και θα παρακάμψει το βουνό. Το βουνό του Σκύλου δεν θα μπορεί να κρατήσει το νερό. Το νερό των Χοίρων είναι τα χρήματά σας. Αυτή τη χρονιά, ο Σκύλος θα χρειαστεί βοήθεια από κάποιον φίλο για να χτίσει ένα φράγμα και να εξοικονομήσει νερό (χρήματα).

Ο μήνας του Σκύλου είναι ο Οκτώβριος, ο μήνας πριν από τον κινέζικο χειμώνα. Η ώρα των σκύλων είναι 7:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ. Αυτή είναι η ώρα να ξεκουραστείτε μετά από μια κοπιαστική ημέρα. Ο Χοίρος είναι ο Νοέμβριος, ο πρώτος μήνας του χειμώνα στην Κίνα. Η ώρα των Χοίρων είναι από τις 9:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ. Αυτή είναι η ώρα που ο Σκύλος ετοιμάζεται για ύπνο. Ο Σκύλος και ο Χοίρος δεν έχουν τα ίδια ωράρια, οπότε δεν συντονίζονται καλά. Ως εκ τούτου, ο Σκύλος θα χάσει το πάθος του όταν δει τον Χοίρο. Το 2019, για να έχετε επιτυχία στην καριέρα σας, θα χρειαστεί να έχετε περισσότερη ενέργεια, πνεύμα και πάθος όταν εργάζεστε.

Όταν ο Σκύλος συναντά τον Χοίρο, η ευημερία θα έλθει, μόνο εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις προσεχείς προκλήσεις.

Καριέρα: Το δέντρο μπορεί να αναπτυχθεί στην κορυφή του εδάφους. Το Ξύλο μπορεί να κατακτήσει τη Γη. Το Ξύλο ασκεί πιέσεις στο έδαφος της Γης. Το Ξύλο αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Xοίρος είναι Νερό και περιέχει Αρσενικό Ξύλο. Το Νερό είναι το μητρικό στοιχείο του Ξύλου. Το Νερό θα στηρίξει πλήρως το Ξύλο. Ως εκ τούτου, αυτή τη χρονιά, ο Χοίρος θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας.

Εάν συναντήσετε δυσκολίες, μη διστάσετε να ζητήσετε από κάποιον που γεννήθηκε το έτος του Αλόγου να σας βοηθήσει. Το Άλογο περιέχει θηλυκή φωτιά και θηλυκή γη. Η Φωτιά του Αλόγου και το Νερό των Χοίρων έχουν ελκυστική σχέση με το Ξύλο. Η Γη του Αλόγου και το Ξύλο του Χοίρου έχουν ελκυστική σχέση που σχετίζεται με τη Γη. Το Άλογο και ο Χοίρος τα πάνε πολύ καλά μαζί. Ο Σκύλος και το Άλογο έχουν επίσης καλή σχέση όσον αφορά τη Φωτιά. Το Άλογο θα φέρει αρμονικό και ενεργητικό πνεύμα στην ομάδα. Οι τρεις σας (Σκύλος, Χοίρος, Άλογο) μπορείτε μαζί να κάνετε θαύματα αυτή τη χρονιά.

Αλλαγή εργασίας: Το Ξύλο αντιπροσωπεύει τη δουλειά σας. Ο Χοίρος περιέχει Αρσενικό Ξύλο, το οποίο είναι ψηλό δέντρο. Η σχέση μεταξύ της Φωτιάς του Σκύλου και του Νερού του Χοίρου εκλύει ισχυρότερη ενέργεια Ξύλου. Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό σημάδι ότι το 2019 θα έχετε ανάπτυξη στην εργασία σας. Επίσης, πιθανόν να βρείτε μια νέα δουλειά με περισσότερες προοπτικές για εσάς.

Εάν μια εταιρεία σας προσφέρει μια νέα θέση, εφόσον σας αρέσει το αντικείμενο εργασίας και είστε καλά προετοιμασμένοι, τότε να αποδεχτείτε την προσφορά. Εάν όμως αισθανθείτε κάποιο κενό επικοινωνίας συζητώντας το μέλλον της καριέρας σας, τότε ίσως πρέπει να παραλείψετε την ευκαιρία και να μείνετε στην τρέχουσα δουλειά σας.

Χρήματα: Ο Σκύλος σχετίζεται με τη Γη και το βουνό. Το Νερό είναι το χρήμα σας. Ο Χοίρος είναι ο ποταμός. Το νερό συνεχίζει να ρέει προς το μέρος σας. Αυτό σημαίνει ότι, αυτόν τον χρόνο, πολλές ευκαιρίες εισροής χρημάτων θα έλθουν προς εσάς. Ωστόσο, το βουνό δεν μπορεί να απορροφήσει όλο το νερό. Το νερό από το βουνό θα κυλά προς τα κάτω και θα διαφεύγει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα σας και να τα διαχειρίζεστε σωστά, για να μην έχετε απώλειες.

Αγάπη: Ο Χοίρος και ο Σκύλος έχουν ρομαντική σχέση. Ο Σκύλος είναι Αρσενική Γη και περιέχει επίσης Θηλυκή Φωτιά και Θηλυκό Μέταλλο. Η Φωτιά του Σκύλου και το Νερό των Χοίρων έχουν καλή σχέση με το Ξύλο. Έχουν παρόμοια γούστα. Μπορούν να συνεργαστούν πολύ καλά μαζί.

Εάν είστε άντρας, τότε το Νερό σας αντιπροσωπεύει φίλη ή σύζυγο. Εάν είστε γυναίκα, τότε το Ξύλο σας αντιπροσωπεύει φίλο ή σύζυγο. Ο Χοίρος περιέχει Ξύλο και Νερό. Οπότε, το 2019 θα είναι μια ρομαντική χρονιά για εσάς.

Εάν είστε μόνοι, θα έχετε καλές ευκαιρίες να συναντήσετε τον ιδανικό σύντροφό σας. Ως εκ τούτου, παρακολουθήστε περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες, η αληθινή αγάπη σας μπορεί να βρεθεί εκεί που δεν το περιμένετε. Έχετε καλύτερες πιθανότητες να συναντήσετε ειλικρινείς φίλους σε υπαίθριες εκδηλώσεις κάτω από τον ήλιο. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Αν είστε ερωτευμένοι, τότε εσείς και ο σύντροφος σας θα είστε ενωμένοι. Θα είστε ένα χαρούμενο και στοργικό ζευγάρι.

Εάν είστε παντρεμένοι, τότε να εκφράζετε την εκτίμησή σας στον σύζυγο σας και θα έχετε φροντίδα και μια ρομαντική και γλυκιά ζωή γάμου.

Κοινωνικός Κύκλος: Ο Χοίρος και ο Σκύλος, αν δεν έχουν κοινά συμφέροντα στη φιλία, τα πάνε πολύ καλά μαζί. Η σχέση σας με τους άλλους θα είναι ωραία.

Εάν μέχρι τώρα δεν έχετε βρει κάποιον που να μοιράζεται κοινά ενδιαφέροντα με εσάς, τότε μπορείτε να τον βρείτε σε έναν νέο κοινωνικό κύκλο. Δοκιμάστε περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες. Ανοιχτείτε περισσότερο στον έξω κόσμο, και βρείτε κάποιον που θα μπορεί να γελάσει μαζί σας, να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον, να μοιραστείτε τα μυστικά σας και να νιώθετε καλά μαζί του.

Συμβουλή: Ο Σκύλος και ο Χοίρος είναι το σημάδι του ποταμού που ρέει κατά μήκος του βουνού. Αυτό συνεπάγεται απεριόριστες ευκαιρίες χρημάτων. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να μη χάσετε αυτές τις ευκαιρίες και να διαχειρίζεστε σωστά τα χρήματα σας για να μην έχετε απώλειες.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:02:00