blank
 
blank

Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Βούβαλος, όχι Τίγρης. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Τίγρη το 2019

O Τίγρης είναι τολμηρός, αποφασιστικός, άκαμπτος, αυταρχικός, αυθαίρετος, φιλόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ο Τίγρης έχει αυθόρμητη ιδιοσυγκρασία και αυθεντική αυτοκρατορική εμφάνιση. Συχνά είναι μόνος, δεν συγκατοικεί εύκολα και δύσκολα συναναστρέφεται άλλα άτομα. Είναι εξαιρετικά επιλεκτικός στις παρέες του.

Ο Χοίρος είναι το κρύο νερό του χειμώνα. Συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, λίμνη ή ωκεανό. Αντικατοπτρίζει τη σοφία, την πρωτοβουλία, την ενέργεια, την επίθεση και την καταπάτηση. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει τη ρουτίνα της καθημερινότητας του. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής.

Στην κινεζική αστρολογία, ο Τίγρης ανήκει στην ομάδα του Ξύλου (δέντρο). Ο Τίγρης περιέχει Αρσενικό Ξύλο, το οποίο είναι το ψηλό δέντρο την άνοιξη. Ο μήνας του Τίγρη είναι ο Φεβρουάριος, ο τελευταίος μήνας της χειμωνιάτικης περιόδου. Ο καιρός είναι ακόμα κρύος. Θα λειτουργήσει καλύτερα και θα αναπτυχθεί την άνοιξη.

Στην κινεζική αστρολογία, τόσο ο Τίγρης όσο και ο Χοίρος περιέχουν Αρσενικό Ξύλο. Έχουν ελκυστική σχέση λόγω των κοινών συμφερόντων για το Ξύλο. Παρόλο που ο Τίγρης είναι σαρκοφάγος, μπορεί να έχει μια καλή σχέση με τον Χοίρο. Μπορούν να είναι καλοί συνεργάτες και κατά συνέπεια, το 2019, να έχει ανάπτυξη από την άνοιξη και μετά.

Όταν ο Τίγρης συναντά τον Χοίρο, ο Χοίρος βοηθά τον Τίγρη με όλη του τη δύναμη. Αλλά οι πληροφορίες που παρέχονται από τον Χοίρο δεν θα βοηθήσουν και πολύ τον Τίγρη. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε αυτά που ακούτε το 2019.

Καριέρα: Ο Τίγρης, στην κινέζικη αστρολογία, ανήκει στην ομάδα του Ξύλου. Το Μέταλλο αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Το μέταλλο μπορεί να κόψει και να διαμορφώσει το ξύλο. Το μέταλλο επίσης να ασκήσει πιέσεις στο ξύλο. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Μέταλλο. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα δείτε κάποιο μεγάλο επίτευγμα σταδιοδρομίας στο εγγύς μέλλον.

Το Νερό των Χοίρων αντιπροσωπεύει τη σοφία. Ο Χοίρος πιστεύει ότι είναι ένας σοφός τύπος και είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον Τίγρη. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Χοίρος δεν μπορεί να βοηθήσει σε τίποτα. Ο Τίγρης μπορεί να χειριστεί μόνος του τη δική του επιχείρηση. Ο Τίγρης περιέχει Αρσενική Φωτιά και Αρσενική Γη. Ο Χοίρος περιέχει Αρσενικό Νερό και Αρσενικό Ξύλο. Η Φωτιά της Τίγρης φοβάται το Νερό του χοίρου. Η Γη της Τίγρης φοβάται το Ξύλο του Χοίρου. Κατά συνέπεια, ο Τίγρης θα αισθανθεί πιέσεις τη χρονιά του Χοίρου.

Ο Χοίρος και ο Τίγρης προσελκύουν ο ένας τον άλλον και μπορεί να έχουν μια σχέση δεσμού. Ωστόσο, η υπερβολική φροντίδα του Χοίρου μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκή στον Τίγρη. Ο Τίγρης δεν θα μπορεί να επικεντρωθεί στην επαγγελματική σταδιοδρομία του.

Αλλαγή εργασίας: Το Μέταλλο αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Ο Χοίρος δεν περιέχει Μέταλλο. Η τύχη σας στην καριέρα δεν είναι πολλά υποσχόμενη αυτή τη στιγμή. Αν κάποιος σας προσφέρει μια δουλειά, τότε να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν την αποδεχθείτε. Θα χρειαστεί χρόνος για να χτίσετε τη σταδιοδρομία και την εικόνα σας σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον.

Χρήματα: Το δέντρο μπορεί να αναπτυχθεί στο έδαφος. Το ξύλο μπορεί να κατακτήσει τη Γη. Ο Τίγρης ανήκει στην ομάδα του Ξύλου. Η Γη είναι το χρήμα του Ξύλου. Η Γη συνδέεται με τα χρήματά σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο χωρίς Γη. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά του Χοίρου δεν θα ευνοήσει την έλευση χρημάτων προς εσάς.

Εάν επενδύσετε χρήματα ή εργασία τη χρονιά του Χοίρου, η επένδυσή σας δεν θα φέρει καρπούς. Ο Χοίρος σχετίζεται με τον ποταμό ή τον ωκεανό. Τα χρήματά σας θα είναι σαν μια πέτρα που βυθίζεται στον ωκεανό. Ως εκ τούτου, το 2019, οποιαδήποτε επένδυση πρέπει να είναι προσεκτική και προσχεδιασμένη με επιμέλεια.

Αγάπη: Ο Τίγρης είναι στην ομάδα του Ξύλου. Εάν είστε γυναίκα, τότε το Μέταλλο αντιπροσωπεύει τον φίλο ή τον σύζυγό σας. Αν είστε άντρας, τότε η Γη αντιπροσωπεύει τη φίλη ή τη σύζυγό σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο, χωρίς Γη και Μέταλλο. Εάν είστε μόνοι, τότε θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να βρείτε την αληθινή αγάπη.

Οι Χοίροι και οι Τίγρεις έχουν κοινά συμφέροντα λόγω της αμφότερης σχέσης τους με το Ξύλο. Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι καλή. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα αυξηθούν. Αλλά δεν θα είναι εύκολο να αποκτήσετε μια στενή και μόνιμη σχέση αγάπης. Αν είστε μόνοι, σας συστήνουμε να συναντήσετε άτομα που γεννήθηκαν το έτος του Αλόγου. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε τον ιδανικό σύντροφό σας. Μάιος και Ιούνιος είναι οι καλοί μήνες.

Εάν είστε ερωτευμένοι, πρέπει η σχέση σας να είναι σε πρώτη προτεραιότητα για εσάς. Θα πρέπει να περάσετε περισσότερο ρομαντικό χρόνο με τον σύντροφο σας για να εμβαθύνετε τη σχέση. Εάν είστε παντρεμένοι, τότε δεν πρέπει να αφιερώνετε πολύ χρόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για τον ή τη σύζυγο σας. Εκφράστε το σεβασμό και την εκτίμησή σας ή προγραμματίστε ένα ρομαντικό ταξίδι.

Κοινωνικός Κύκλος: Δεδομένου ότι υπάρχει έλξη μεταξύ του Χοίρου και της Τίγρης, η σχέση σας με τους ανθρώπους θα είναι εξαιρετική. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους φίλους.

Ο Ήλιος σύμφωνα με τους Κινέζους (και όχι μόνο) φέρνει θετική ενέργεια. Είναι ευκολότερο να βρείτε άτομα με παρόμοια με εσάς ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθήσετε περισσότερες υπαίθριες κοινωνικές δραστηριότητες κάτω από τον ήλιο. Αυτό θα σας φέρει θετική ενέργεια και θα οικοδομήσετε υγιείς και σταθερές φιλίες.

Συμβουλή: Ο Χοίρος, το 2019, σας φέρνει πολλή φροντίδα και αγάπη. Ωστόσο, αυτή τη χρονιά θα έχετε καθυστερήσεις ή επιβραδύνσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Η απόλαυση του ήλιου θα σας φέρει θετική ενέργεια και καλή τύχη.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:10:00