blank
 
blank

Ο ΒΟΥΒΑΛΟΣ ΤΟ 2019

 
Ο ΒΟΥΒΑΛΟΣ ΤΟ 2019
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εάν τα γενέθλιά σας είναι πριν από τις 4 Φεβρουαρίου, τότε το ζώδιο σας είναι Ποντικός, όχι Βούβαλος. (Βρείτε το κινέζικο ζώδιο σας). Επίσης, διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας στο κινέζικο ωροσκόπιο).

Sponsored Links

Οι προβλέψεις για τον Βούβαλο το 2019

Ο Βούβαλος ανήκει στα γήινα ζώδια και περιέχει κυρίως θηλυκή Γη. Ο μήνας του Βούβαλου είναι ο Ιανουάριος. Η θερμοκρασία είναι χαμηλή, κάνει κρύο. Ως εκ τούτου, ο Βούβαλος αντιπροσωπεύει το ψυχρό έδαφος. Ο Βούβαλος έχει σταθερή, ανεξάρτητη, υπεύθυνη, συντηρητική, ήσυχη και άκαμπτη προσωπικότητα. Συνήθως διατηρεί την ψυχραιμία του. Όταν τρελαίνεται, είναι εκτός ελέγχου και γίνεται πολύ πεισματάρης. Οι άνθρωποι σέβονται πολύ τον Βούβαλο, γιατί πάντα τηρεί τις υποσχέσεις του.

Ο Χοίρος αντιπροσωπεύει το κρύο νερό του χειμώνα. Το γουρούνι συνδέεται με ποτάμι, τρεχούμενο νερό, καταστρεπτικό νερό, λίμνη ή θάλασσα. Αντικατοπτρίζει επίσης τη σοφία, την πρωτοβουλία, την ενέργεια, την επίθεση και την καταπάτηση. Ο Χοίρος δεν επιθυμεί να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα. Δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής.

Ο Βούβαλος και ο Χοίρος έχουν ένα κοινό στοιχείο. Και οι δύο έχουν Νερό μέσα τους. Μπορούν να είναι καλοί φίλοι. Η Γη του Βούβαλου μπορεί να απορροφήσει το Νερό του Χοίρου. Το Νερό φοβάται τη Γη. Το νερό αντιπροσωπεύει τα χρήματά σας. Ως εκ τούτου, η χρονιά του Χοίρου θα σας φέρει ευκαιρίες χρήματος.

Ο Βούβαλος και ο Χοίρος είναι καλοί επιχειρηματικοί εταίροι. Ο Βούβαλος ανοίγει στον Χοίρο ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Ο Χοίρος φέρνει τα χρήματα του Βούβαλου. Το Γουρούνι έχει την ηγετική ικανότητα και το μεγάλο όραμα για το μέλλον. Ο Χοίρος είναι δραστήριος και ικανός να πάρει αποφάσεις. Ο Βούβαλος λοιπόν, το 2019 στη χρονιά του Χοίρου, θα έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Όταν ο Βούβαλος συναντά τον Χοίρο, το κρύο νερό της πηγής εξέρχεται από τη γεωργική γη. Ο Χοίρος λοιπόν, το 2019, θα σας προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες εισοδήματος.

Χρήματα: Το νερό φοβάται τη Γη. Το νερό του Βούβαλου αντιπροσωπεύει τα χρήματα. Ο χοίρος είναι ποτάμι. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες δυνατότητες χρηματοδότησης θα αρχίσουν να έρχονται προς εσάς. Ο Βούβαλος είναι μια επίπεδη ή αγροτική γη. Πολύ νερό από το ποτάμι (του Χοίρου) θα προκαλέσει πλημμύρα. Ο Βούβαλος πρέπει να ετοιμάσει μια δεξαμενή νερού για να εξοικονομήσει νερό. Αυτό σημαίνει ότι ο Βούβαλος πρέπει να είναι ταπεινός όταν έχει μεγάλα οικονομικά οφέλη. Σε διαφορετική περίπτωση, θα οδηγηθεί σε απώλεια ιδιοκτησίας και χρημάτων.

Αγάπη: Εάν είστε γυναίκα, τότε το Ξύλο αντιπροσωπεύει τον φίλο σας ή τον σύζυγό σας. Αν είστε άντρας, τότε το Νερό σημαίνει τη φίλη ή τη σύζυγό σας. Ο Χοίρος περιέχει Νερό και Ξύλο. Εάν είστε μόνοι, τότε η χρονιά του Χοίρου είναι μια ευνοϊκή περίοδος να ψάξετε για τον ιδανικό σύντροφο.

Εάν αναζητάτε μια σχέση αγάπης, παρακολουθείστε περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες, και θα βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει.

Αν είστε ερωτευμένοι, θα έχετε μια γλυκιά σχέση αγάπης. Μπορείτε να εξετάσετε μια στενή σχέση, δέσμευση ή γάμο.

Εάν είστε παντρεμένοι, η αγάπη σας είναι ευλογημένη. Η ζωή του γάμου σας θα είναι αρμονική και ρομαντική.

Κοινωνικός Κύκλος: Ο Χοίρος και ο Βούβαλος μπορούν να προσελκύσουν ο ένας τον άλλον λόγω της αμφότερης σχέσης τους με το νερό. Η σχέση σας με τους άλλους θα είναι καλή. Θα είστε το αγαπημένο πρόσωπο στον περίγυρο σας. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Χοίρου, θα έχετε περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις με τους συγγενείς σας, τους συναδέλφους ή τους συμμαθητές σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να φτιάξετε τη φήμη και το κοινωνικό σας δίκτυο. Αυτό θα βοηθήσει την τύχη σας στην καριέρα και την έλευση χρημάτων.

Συμβουλή: Ο Χοίρος συνδέεται με τα χρήματα και την καριέρα σας. Αν εστιάσετε στην καριέρα σας, θα αποκτήσετε αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Επιλέξτε ένα άλλο ζώδιο, στο Κινέζικο ωροσκόπιο 2019.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-01-2019 12:11:00