blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ονειροκρίτης
 
blank

Ονειροκρίτης και ερμηνεία ονείρου για Νεκρός

Sponsored Links
Όνειρο: Νεκρός

Αν δεις στο όνειρο νεκρό, δεν σημαίνει απόλυτα ότι είναι κακός οιωνός. Μάλιστα ο πεθαμένος στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι καλό σημάδι. Γενικά, αν δεις στον ύπνο σου ότι συνομιλείς με κάποιο άτομο που ήδη είναι πεθαμένο και σου μιλά με ακατάληπτα λόγια ή είναι θλιμμένος, αυτό προμηνύει πως θα σου προκύψουν δυσκολίες, αλλά θα τις ξεπεράσεις εύκολα. Αν όμως έχετε μια κανονική συνομιλία ή ο πεθαμένος γελάει και είναι χαρούμενος, τότε θα ακούσεις κάποια ευχάριστα νέα. Ας δούμε τις διάφορες περιπτώσεις ονείρων με πεθαμένους.

Νεκροί γονείς ή συγγενείς

Αν δεις νεκρούς τους γονείς σου ή κάποιους συγγενείς σου που στην πραγματικότητα ζουν, σημαίνει πως θα ξεφύγεις από τις αναποδιές που σε περικυκλώνουν το τελευταίο διάστημα και θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα για σένα και την οικογένειά σου. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για να πάρεις μια κληρονομιά ή κάποια έσοδα που δεν τα περιμένεις.

Αν είσαι ανύπαντρος ή αδέσμευτος και δεις νεκρό ένα νεαρό άτομο, σημαίνει πως θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα είναι σύντροφος ζωής και θα έχετε μαζί ένα λαμπρό μέλλον.

Νεκροί γονείς

Αν ονειρευτείς τους δυο γονείς σου μαζί που ζουν ή είναι πεθαμένοι να σου φωνάζουν να πας κοντά τους, να προσέχεις γιατί είναι μια προειδοποίηση για ατύχημα ή κάποιο άλλο κακό που θα σου συμβεί. Πρόσεχε επίσης, από κρυφούς εχθρούς.

Αν ο νεκρός που θα δεις είναι πατέρας σας ή μητέρα σας που ζουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα ζήσουν πολλά χρόνια και πως κάτι καλό θα συμβεί σε όλους σας.

Νεκρός πατέρας

Αν ονειρευτείς συνομιλούσες με τον πεθαμένο πατέρα σου και σου έδινε συμβουλές με σοβαρό ύφος, σημαίνει ότι πρόκειται να έχεις μια ατυχή συναλλαγή που θα αποβεί σε βάρος σου. Ειδικά, αν σκοπεύεις να πάρεις μια σοβαρή απόφαση, καλύτερα να την αναβάλλεις για αργότερα. Αν απλά, σε κοίταζε χωρίς να σου μιλά ή ότι έκλαιγε, είναι μια προειδοποίηση ότι κάποιος θα προσπαθήσει να σε βλάψει. Αν όμως είχατε μια χαρούμενη συνομιλία, τότε περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση νεκρού πεθερού.

Νεκρή μητέρα

Αν ονειρευτείς την πεθαμένη μητέρα σου και σου μιλά με αυστηρό ύφος ή σου δίνει συμβουλές ή έκλαιγε, είναι μια προειδοποίηση ότι κάποιοι θα θελήσουν να σε βλάψουν και πρέπει να είσαι προσεκτικός το επόμενο διάστημα. Αν είχατε μια χαρούμενη συνάντηση και σου χαμογελούσε, πολλά καλά θα συμβούν στη ζωή σου και ότι το επόμενο διάστημα θα πάρεις μια μεγάλη χαρά. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση νεκρής πεθεράς.

Νεκρός παππούς ή γιαγιά

Τα όνειρα με παππού ή γιαγιά μας προειδοποιούν για ευχάριστα ή δυσάρεστα γεγονότα. Αν ήταν χαρούμενοι στο όνειρο, όλα θα πάνε καλά και κάτι ευχάριστο θα συμβεί. Αν όμως ήταν στενοχωρημένοι ή σκεπτικοί ή εκλαιγαν, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες που θα μας αγχώσουν.

Νεκρά αδέλφια, κόρη ή συγγενείς

Αν δεις πεθαμένο αδελφό, κόρη ή άλλους συγγενείς ή φίλους, σημαίνει ότι σύντομα θα περάσεις μια αναστάτωση, αλλά όλα θα έχουν τελικά θετική έκβαση για σένα. Αν ονειρευτείς πως είδες τον νεκρό, ζωντανό και χαρούμενο, σημαίνει ότι θα αποκτήσεις κάποια χρήματα, που θα έλθουν όμως με μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου.

Υπόσχεση από πεθαμένο συγγενή

Αν ονειρευτείς πως μιλούσες με πεθαμένο συγγενή, και αυτός ο συγγενής προσπαθούσε να σου αποσπάσει μια υπόσχεση, είναι προμήνυμα πως θα συμβεί κάτι που θα σε στενοχωρήσει.

Νεκρό γνωστό ή φιλικό πρόσωπο

Αν δεις νεκρό έναν γνωστό σου αγαπημένο πρόσωπο ή φίλο που όμως ζει, αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό θα του συμβεί ή ότι αυτό το άτομο θα κάνει κάτι που θα σου δώσει μια μεγάλη χαρά. Ειδικά, αν το άτομο αυτό είναι σε νεαρή ηλικία και ανήκει στο ίδιο με σένα φύλο, σημαίνει ότι θα είναι πολύ καλά στα αισθηματικά του και αν δεν έχει σχέση θα κάνει μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή του. Αν το νεαρό άτομο ανήκει στο αντίθετο από σένα φύλο, σημαίνει ότι εσύ θα έχεις μια πολύ καλή σχέση ή ότι θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Αν δεις έναν νεκρό αγαπημένο πρόσωπο να σου υποδεικνύει να κάνεις κάτι, φρόντισε να το υλοποιήσεις γιατί θα σου βγει σε καλό. Αν σου ζητά να κάνεις κάτι που είναι ενάντια στις αρχές σου, είναι μια προειδοποίηση ότι κάποιοι στο περιβάλλον σου δεν θέλουν το καλό σου και καλά θα κάνεις να φυλάς τα ρούχα σου.

Αγκαλιά με νεκρό

Αν δεις να αγκαλιάζεσαι με νεκρό, υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες. Αν ήταν ένα αγαπημένο σου άτομο, πολλές χαρές σε περιμένουν. Αν πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που δεν συμπαθούσες στην πραγματική ζωή, να προσέχεις από ενέργειες κακόβουλων ανθρώπων. Αν πρόκειται για κάποιο άγνωστο σε σένα άτομο που είναι νεκρό, να προσέχεις από ατυχήματα.

Φιλί σε νεκρό

Αν δείτε πως φιλάς έναν νεκρό, σημαίνει ότι θα έχεις καλή υγεία και σύντομα θα ξεφύγεις από τις στεναχώριες σου ή ακόμη και ότι θα πάρεις χαρούμενη είδηση τις επόμενες ημέρες.

Ανάσταση νεκρού

Επίσης αν είδες στο όνειρο νεκρό να ανασταίνεται μπροστά σου, μην τρομάξεις, γιατί αυτό είναι πολύ καλό όνειρο. Γενικά, ο νεκρός που ζωντανεύει σημαίνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, μια αναγέννηση προς το καλύτερο και θα αποκτήσεις ηρεμία και ευτυχία στη ζωή σου.

Όνειρο ότι πέθανες

Αν ονειρευτείς ότι εσύ πέθανες, προμηνύει πως κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί. Να περιμένεις ότι θα έχεις μια αύξηση εσόδων ή μια ανταμοιβή των κόπων σου στα επαγγελματικά. Επίσης, μπορεί να πάρεις ευχάριστες ειδήσεις από κάποιο άτομο που αγαπάς.

Αν ο πεθαμένος σου δίνει κάτι

Αν δεις ένα νεκρό να σου δίνει κάτι, υπάρχει μια διπλή ερμηνεία. Αν αυτό που σου δίνει σου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, θα πάρεις μια μεγάλη χαρά σύντομα. Αν όμως σου δίνει κάτι που δεν σου αρέσει, κάτι θα σε λυπήσει, πιθανόν μια κακή συμπεριφορά γνωστού σου προσώπου.

Ταξίδι με νεκρό

Αν δεις πεθαμένο συγγενή σε καλεί να πάτε μαζί ταξίδι και εσύ το αρνείσαι, αυτό σημαίνει πως θα ξεπεράσεις ένα εμπόδιο με ευκολία. Αν όμως πας μαζί σε ταξίδι, ξαφνικές δυσκολίες θα εμφανιστούν στη ζωή σου και θα σε ταλαιπωρήσουν.

Αν δεις νεκρό άτομο που ζει

Αν δεις νεκρό έναν γνωστό ή συγγενή σου που όμως είναι ζωντανός, αυτό σημαίνει ότι θα έχει καλή υγεία και πως θα μάθεις ευχάριστα νέα γι' αυτόν. Επίσης, κάτι καλό θα σου συμβεί.

Δες επίσης τα παρακάτω συναφή όνειρα για πεθαμένους

Κηδεία

Πένθος

Τάφος

Νεκροταφείο

Φέρετρο

Νεκροφόρα

Βαθμολόγησε
Score: 2.9  Ψήφοι: 19