blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ / Αστρολογικό Ταρώ 2017
 
blank

Αστρολογικό Ταρώ 2017: Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αστρολογικό Ταρώ 2017: Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 9
 

Η γνώση, η σοφία και η εμπειρία θα αποτελέσουν το 2017 το τρίπτυχο της επιτυχίας! Μπαίνουμε σε μία χρονιά που θα χρειαστεί να φιλοσοφήσουμε τις καταστάσεις με έναν διαφορετικό τρόπο, γνωρίζοντας πλέον τι είναι σωστό, τι είναι λάθος και ποιος είναι ο σωστός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε!

Αστρολογικό Ταρώ 2017

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ 2017: Ο ΜΑΓΟΣ

Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του 2017, είναι η 1η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, ο Μάγος. Ο Μάγος συμβολίζει και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό), φροντίζοντας για την πλήρη ισορροπία! Είναι η κάρτα της σοφίας και της γνώσης, που δηλώνει ότι αν αποτραβηχτούμε για λίγο από την ύλη και κάνουμε βουτιά στα ενδότερα της ψυχής μας, εκεί θα κατανοήσουμε ότι υπάρχει η λύση για όλα τα προβλήματα!

Το 2017 οι σχέσεις μπαίνουν σε σοβαρή μορφή…

Τα πάθη, τα λάθη και οι αδυναμίες αντιμετωπίζονται…Το 2017 κάνει τον έρωτα να γίνεται πιο σοφός, σοβαρός και φιλοσοφημένος! Αυτό το έτος θα αναπτυχθούν έρωτες με άτομα που έχουν σημαντική διαφορά ηλικίας, αλλά θα υπάρξουν και σχέσεις που θα οδηγηθούν στο γάμο, με κύριο σκοπό τη δημιουργία οικογένειας! Ό,τι αξίζει να συνεχίσει, θα παραμείνει στη ζωή μας. Ό,τι πρέπει να σταματήσει, θα οδηγηθεί σε ένα τελικό φινάλε!

Η επαγγελματική και οικονομική επιτυχία οφείλεται στην γνώση και στις επιλογές!

Η κατάρτιση, η τεχνογνωσία, τα σεμινάρια και ο εμπλουτισμός της γνώσης, θα βοηθήσουν εξαιρετικά όλους μας αυτή τη χρονιά να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε καλύτερα το επάγγελμα μας. Το 2017 δε σηκώνει ερασιτεχνισμούς, θέλει κόπο, προσπάθεια και αγώνα… Η ανταμοιβή θα έρθει σε όποιον την αξίζει και θα είναι κυρίως οικονομική!

Ταρώ 2017 και ετήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

«Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου!»

Λέξεις-κλειδιά: Ένστικτο, συναίσθημα, αποφάσεις, ξεκαθαρίσματα, αποκαλύψεις, στήριξη από γυναίκα.

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2017 είναι εδώ και εσύ πλέον έχεις ένστικτο για το πώς θα εξελιχθούν κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Από το ξεκίνημα της χρονιάς λοιπόν, θα προστατέψεις τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές και θα εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου για τις κρίσιμες αποφάσεις! Ένα γυναικείο πρόσωπο θα σταθεί στο πλευρό σου αυτή τη χρονιά και θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στις δύσκολες στιγμές. Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτή τη χρονιά θα σε βοηθήσουν για την αρχή μίας νέας εποχής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το μυστήριο της αισθηματικής σου ζωής λύνεται, το κρυφό φανερώνεται, αλλά και αυτό που εσύ δεν ήθελες να αναγνωρίσεις, βγαίνει τώρα στο φως της επιφάνειας. Το 2017 είναι μία χρονιά που θα φέρει την πλήρη ερωτική ένωση, έστω και αν αυτό προκύψει μέσω δοκιμασιών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δες τι κρύβεται πίσω από αυτό που φαίνεται, δηλαδή πίσω από την βιτρίνα. Το 2017 θα συμβούν κάποιες αποκαλύψεις στα επαγγελματικά σου, που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική! Όλη τη χρονιά δέχεσαι προστασία και υποστήριξη, αφενός γιατί έχεις εμπειρία, αφετέρου όμως οι κινήσεις που θα κάνεις, τόσο για τα εργασιακά όσο και για τα οικονομικά σου, θα είναι μελετημένες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

«Το 2017 είναι για σένα μια παραγωγική χρονιά.»

Λέξεις-κλειδιά: Ανθοφορία, παραγωγικότητα, δημιουργικότητα, γάμος, γονιμότητα, σχέδια.

ΓΕΝΙΚΑ: Οι επιθυμίες που έχεις για τη νέα χρονιά είναι πολλές, τα σχέδια μεγάλα, όμως σε πληροφορώ ότι πολλά από αυτά που έχεις στο μυαλό, θα καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχεις ήδη σπείρει τους καρπούς και το 2017 θα τους θερίσεις! Τη νέα χρονιά χαρακτηρίζεσαι από δημιουργικότητα, ενώ γεννιούνται νέες επιθυμίες και νέα συναισθήματα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η κάρτα του γάμου και της δέσμευσης δηλώνει ότι το 2017 είναι μία χρονιά που θα έχεις πλήρη ικανοποίηση από τα αισθηματικά σου! Είναι το έτος που θα αναπτύξεις και θα εξελίξεις μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Είναι πολύ πιθανό να παντρευτείς και να αποκτήσεις έναν απόγονο ή ακόμα και αν δεν προκύψει αυτό, τότε σίγουρα θα βρεις το άτομο, με το οποίο θα χτίσεις μαζί ένα κοινό μέλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε φάση ανάπτυξης σε βρίσκει το 2017 στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Κάποια επαγγελματικά σχέδια θα καρποφορήσουν και θα φέρουν ανάπτυξη και εξέλιξη οικονομική. Νέα επαγγελματικά σχέδια θα έχουν πολύ καλή πορεία. Η παραγωγικότητα και η δημιουργικότητά σου θα είναι μεγάλη. Το πορτοφόλι επιτέλους θα αρχίσει να γεμίζει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

«Κυνηγάς δυναμικά τους στόχους σου!»

Λέξεις-κλειδιά: Προστασία, δύναμη, μαχητικότητα, επιβράβευση, στόχοι, κατακτήσεις.

ΓΕΝΙΚΑ: Οι φιλοδοξίες σου για το 2017 είναι μεγάλες και δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά θέλεις! Η νέα χρονιά θα σου δώσει τη δύναμη, την εξουσία και την καταξίωση που χρειάζεσαι! Ιδιαίτερη άνοδο θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, στο κοινωνικό σου περιβάλλον θα δεχτείς την επιβράβευση, ενώ πολλοί θα βασιστούν πάνω σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μεγάλες ερωτικές κατακτήσεις σε περιμένουν το 2017! Ένα άτομο θα σε διεκδικήσει με τον πιο δυναμικό τρόπο και θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σου με όλη τη μαχητικότητα που θα δείξει, για να σε κερδίσει στο πλευρό του. Αν είσαι ήδη σε δεσμό, τότε ο σύντροφός σου φαίνεται ότι θα σε «κυνηγήσει» πολύ αυτή τη χρονιά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις μία καλύτερη επαγγελματική θέση; Περιμένεις επιτέλους να ανέβουν τα οικονομικά; Το 2017 είναι η χρονιά που κυνηγάς αλλά και κατακτάς στόχους. Δεν το βάζεις κάτω, δεν υποχωρείς, κερδίζεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και δέχεσαι την επιβράβευση των προσπαθειών σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

«Αφοσιώνεσαι εκεί όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο…»

Λέξεις-κλειδιά: Θυσία, αποκάλυψη, γάμος, ένωση, φροντίδα, υπηρεσία.

ΓΕΝΙΚΑ: Μία σημαντική χρονιά ξεκινά και εσύ το 2017 διαθέτεις τη γνώση, τη σοφία και την εμπειρία, που σου είναι απαραίτητες για να ξεπεράσεις κάθε κακοτοπιά! Το πιο σημαντικό στοιχείο της χρονιάς είναι ότι θα δώσεις στήριξη σε δικούς σου ανθρώπους! Ένα άτομο της οικογένειάς σου θα θέλει την αγάπη και τη φροντίδα σου και εσύ πολλές φορές θα παραμερίσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και θα δοθείς ολοκληρωτικά στη στήριξή του! Αυτή τη χρονιά θα σου αποκαλυφθούν μυστικά, που θα σου δώσουν ηθική ικανοποίηση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η χρονιά του γάμου, της ένωσης και της συναισθηματικής ολοκλήρωσης μέσα από μία σχέση, που είναι σημαντική και απαραίτητη για το παρόν, αλλά και το μέλλον σου! Το 2017 είναι μία χρονιά σταθμός για την αισθηματική σου ζωή. Παίρνεις αποφάσεις μέλλοντος, τινάζεις μακριά τις πίκρες του παρελθόντος και κάνεις μία νέα αρχή, με βασικό στόχο την δημιουργία οικογένειας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το μυστικό της επαγγελματικής ανόδου για το 2017, κρύβεται στις συμμαχίες… Τι σημαίνει αυτό για σένα; Θα πρέπει να αποδεχτείς τη συνεργασία και τη στήριξη, που θα σου προσφερθεί από κάποια άτομα! Το ταλέντο, η γνώση και το μεράκι σου, θα ανταμειφτούν και θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο επαγγελματικό και οικονομικό αύριο!

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

«Το έτος των απολαύσεων!»

Λέξεις-κλειδιά: Έρωτας, γοητεία, μαγνητισμός, χρήμα, διλήμματα, αμφιβολίες, επιθυμίες.

ΓΕΝΙΚΑ: Τι χρειάζεται ένας Λέοντας για να πει ότι η χρονιά του είναι επιτυχημένη; Έρωτα… Το 2017 λοιπόν, ξεπερνάς τις δοκιμασίες και τα προβλήματα, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές που σου είχαν λείψει, νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και ερωτεύεσαι! Δε θα λείψουν προσωρινά κάποιοι δισταγμοί και αμφιβολίες, που θα οφείλονται στην ανυπομονησία σου να τα έχεις όλα δικά σου την στιγμή που θα τα θες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2017 ευνοούνται οι νέοι έρωτες, έτσι λοιπόν, αν έχει κολλήσει το μυαλό σου σε κάποια παρελθοντική σχέση, να θυμάσαι ότι σύντομα θα μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, που θα αλλάξει πολλά από όσα πίστευες! Αν όμως ήδη είσαι σε έναν δεσμό, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, όπως και η ανάγκη σου να βιώσεις τα πρώτα χτυποκάρδια ενός νέου έρωτα… Δε θα το γλιτώσεις λοιπόν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τη νέα χρονιά επικεντρώνεσαι στους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα καλύτερο πλαίσιο στη δουλειά, αλλά και στα οικονομικά σου! Η έμπνευση και οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα σημαντικό νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, το οποίο και θα σου δώσει έξτρα χρήματα αυτή τη χρονιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: ΤΟ ΑΡΜΑ

«Το 2017 είναι η χρονιά των επικοινωνιών!»

Λέξεις-κλειδιά: Επικοινωνία, μετάβαση, ταξίδι, αλλαγή, άνοδος, κατάκτηση.

ΓΕΝΙΚΑ: Μία χρονιά γεμάτη ειδήσεις, μετακινήσεις, προτάσεις, συζητήσεις, αλλά και επιτυχίες ξεκινά! Το 2017 αργά αλλά σταδιακά, σε φέρνει στην επιτυχία. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες, να ρισκάρεις, να κάνεις αλλαγές, το σίγουρο είναι όμως ότι αυτή τη χρονιά θα πετύχεις! Συχνές μετακινήσεις και ταξιδάκια θα τονώσουν το ηθικό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2017 βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον των αισθηματικών σου και δεν αρκείσαι σε εφήμερες καταστάσεις, αλλά αναζητάς αυτή τη σχέση που θα σταθεί δίπλα σου για πάντα! Αν είσαι χωρίς δεσμό, θα έχεις μία γνωριμία με άτομο που σε χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση! Αν έχεις σχέση, παίρνεις σπουδαίες αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Στην πορεία του έτους κάνεις αλλαγές, δέχεσαι κάποιες προτάσεις και κάνεις κάποιες αλλαγές, που εν καιρώ θα δουλέψουν και θα σε βοηθήσουν τόσο στην εργασιακή, όσο και στην οικονομική ανέλιξη σου!

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Η ΔΥΝΑΜΗ

«Το 2017 έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο!»

Λέξεις-κλειδιά: Σθένος, δράση, αποφασιστικότητα, κατανόηση, διάκριση, επιτυχία.

ΓΕΝΙΚΑ: Τις αποφάσεις σου τις έχεις πάρει, αυτό που τώρα μένει είναι να βάλεις μπροστά τα σχέδια που κάνεις για το νέο έτος, τα οποία και θα στεφθούν με επιτυχία, ξέρεις γιατί; Γιατί το 2017 έχεις οργάνωση, αποφασιστικότητα, δυναμισμό και δεν το βάζεις κάτω! Πολλά από τα προβλήματα της περασμένης χρονιάς θα λυθούν, ενώ η στήριξη που θα λάβεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, θα σε τονώσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επιτέλους τα αισθηματικά σου αποκτούν δράση! Το 2017 αναγνωρίζεις την αξία σου, έχεις αυτοπεποίθηση, μαγνητισμό και κατακτάς δυναμικά το πρόσωπο που θα βάλεις στο μάτι! Δεν θα αφεθείς έρμαιο των καταστάσεων γύρω σου, θα πάρεις αποφάσεις και θα βελτιώσεις την κατάσταση των αισθηματικών σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δύναμη είναι η κάρτα της πλήρους επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας! Αυτή τη χρονιά θα καταφέρεις να πετύχεις στα προσωπικά σου σχέδια και θα δεις ότι η επαγγελματική σου δράση θα αρχίσει να αναγνωρίζεται με κάθε τρόπο! Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αποκτήσεις όνομα στο χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι! Όσο για τα οικονομικά, θα είναι αρκετά πιο βελτιωμένα συγκριτικά με την περασμένη χρονιά.

Στην αγάπη και στον έρωτα θα βγεις κερδισμένος/ή; Η απάντηση απέχει μόνο ένα τηλεφώνημα!
Κάλεσε τώρα στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε ΕΦΗ στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

«Το 2017 φιλοσοφείς τις καταστάσεις διαφορετικά…»

Λέξεις-κλειδιά: Σοφία, γνώση, ωριμότητα, εμπειρία, απομόνωση, νοσταλγία.

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2017 είναι το έτος που θα σου χαρίσει περισσότερη σοφία, γνώση και εμπειρία! Πολλές από τις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σου, θα έχουν μοιραίο χαρακτήρα ή θα σε βγάζουν από τη βολή σου, γιατί δε θα είναι αυτές που περίμενες. Θα χρειαστεί από την πλευρά σου να φιλοσοφήσεις με έναν τρόπο διαφορετικό τη ζωή και να ωριμάσεις σε κάποιους τομείς, που ως τώρα φερόσουν επιπόλαια!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η γενική τάση του 2017 είναι ότι θέλεις την ησυχία, την ηρεμία και την απομόνωσή σου! Ακόμα και σχέση να έχεις, οι προβληματισμοί δε θα λείψουν, όπως επίσης μπορεί να πάρεις την απόφαση να αποστασιοποιηθείς για λίγο από το σύντροφό σου! Το 2017 σε βοηθά να ξεπεράσεις σταδιακά κάποια δυσάρεστα ερωτικά απωθημένα του παρελθόντος! Κράτα αυτό και αναγνώρισε τα πάθη, τα λάθη και τις αδυναμίες σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι προκλήσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά δε λείπουν και αρκετές στιγμές της νέας χρονιάς θα νιώσεις ότι δε σου μένει κάτι άλλο από το να συμβιβαστείς με την ροή των εξελίξεων. Η δουλειά και τα οικονομικά θα είναι σε μία στασιμότητα και εσύ θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε αυτό το δεδομένο, χωρίς να κάνεις σπουδαίες και τολμηρές αλλαγές, αλλά φροντίζοντας με την εμπειρία, τη γνώση και την υπομονή σου, να περιμένεις να περάσει ο χρόνος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

«Αέρας αλλαγής και επέκτασης!»

Λέξεις-κλειδιά: Μοιραίες αλλαγές, επέκταση, πρόοδος, απροσδόκητα συμβάντα.

ΓΕΝΙΚΑ: Είσαι το ζώδιο της Τύχης, αφού ο Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, σε βοηθά να μη χάνεις ποτέ το χαμόγελό σου και σε εφοδιάζει πάντα με τυχερά γεγονότα! Το 2017 η τύχη θα είναι στο πλευρό σου τις πιο περίεργες στιγμές, με τον πιο αλλόκοτο τρόπο! Θα συμβούν πολλές αλλαγές και θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, που θα σε συναρπάσουν. Το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς έξυπνα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αέρας αλλαγής ανανεώνει τον αισθηματικό σου τομέα αυτή τη χρονιά, φίλε Τοξότη! Εσύ δεν πρόκειται ούτε στιγμή να κάτσεις φρόνιμα, έστω και αν ξέρεις ότι μπορεί να απογοητεύσεις! Το δεδομένο είναι ότι εσύ αυτή τη χρονιά δε θα απογοητευτείς, αλλά θα κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, το οποίο θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό! Άθελά σου μπορεί να πληγώσεις ένα δικό σου άτομο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα, ακόμα και το σταθερό σου επάγγελμα… Το 2017 αλλάζουν οι επαγγελματικοί σου ορίζοντες, η τύχη κάνει για σένα νέα σχέδια και οι ευκαιρίες δε λείπουν! Θα πρέπει όμως να περιορίσεις την παρορμητικότητα, την τόλμη και το ρίσκο, για να μην κάνεις λάθη, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Οι κόποι σου δικαιώνονται!»

Λέξεις-κλειδιά: Δικαίωση, απόφαση, αυστηρότητα, ισορροπία, κατανόηση.

ΓΕΝΙΚΑ: Κατά γενική ομολογία, είσαι άνθρωπος που όλα θέλεις να γίνονται στην ώρα τους και με τον σωστό τρόπο! Το 2017 φροντίζεις με λογική, πρακτικότητα, αλλά προπάντων με δικαιοσύνη, να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά! Θα πάρεις σκληρές αποφάσεις, θα φερθείς αυστηρά σε ανθρώπους που δε φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σου, παράλληλα όμως θα αναλάβεις και την ευθύνη όλων των πράξεών σου! Η νέα χρονιά θα σε κάνει να δεις πιο υπεύθυνα τη ζωή!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η νέα χρονιά φέρνει στη ζωή σου την ηθική και συναισθηματική δικαίωση που περίμενες. Θα κατανοήσεις γιατί εξελίχθηκαν τα πράγματα έτσι σε μία σχέση που είχες από τα περασμένα χρόνια, θα πάρεις τις αποφάσεις σου και θα πας ένα βήμα παρακάτω! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, το 2017 σε βρίσκει στην αγκαλιά ενός ανθρώπου που θα σου σταθεί πολύ σε προσωπικά σου προβλήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2017 είναι αρκετά απαιτητικό για σένα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι και προβληματικό… Οι ευθύνες στη δουλειά σου γίνονται περισσότερες και εσύ προσπαθείς να τις διεκπεραιώσεις όλες με συνέπεια, σαν να έχεις βάλει στοίχημα με τον εαυτό σου! Διώξε το άγχος και θυμήσου πως αν δουλέψεις σκληρά, θα πετύχεις! Στα οικονομικά, επιτέλους θα καταφέρεις να ξοφλήσεις χρέη του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

«Αστάθειες και μπερδέματα…»

Λέξεις-κλειδιά: Προδοσία, απάτη, αστάθεια, μπερδέματα, επιπολαιότητα, βιασύνη.

ΓΕΝΙΚΑ: Η χρονιά των ευαίσθητων ισορροπιών είναι για σένα, αγαπητέ Υδροχόε, το 2017! Ενώ πολλές από τις προσωπικές σου υποθέσεις φαίνεται να έχουν τακτοποιηθεί, στην πορεία η χρονιά θα μπλέξει κάπως τις καταστάσεις και θα βγουν στην επιφάνεια λάθη και παρανοήσεις! Θα πρέπει να αποφύγεις την πλάνη, την εξαπάτηση, αλλά και τα διλήμματα… Μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, και προετοιμάσου ότι τα γεγονότα θα εξελίσσονται κάπως αργά…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Καλός είναι ο έρωτας, αλλά δεν κρατά για πάντα… Το 2017 θα πρέπει να έχεις κατά νου αυτή τη συμβουλή, αγαπητέ Υδροχόε! Τα αισθηματικά σου θα περάσουν από πολλά σκαμπανεβάσματα! Τη μία στιγμή μπορεί να ενθουσιάζεσαι και να πετάς στα σύννεφα, την άλλη στιγμή θα απογοητεύεσαι και θα μετανιώνεις που χάρισες την εμπιστοσύνη σου! Απόφυγε τις ερωτικές προδοσίες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή τη χρονιά θα πρέπει να αποφύγεις τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα που αφορούν δουλειά, αλλά και λεφτά! Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις στην υπογραφή συμφωνητικών, καθώς και σε εκκρεμείς γραφειοκρατικές ή φορολογικές υποχρεώσεις! Τα εμπόδια στα οικονομικά δε θα λείψουν, προσπάθησε να διατηρείς τον έλεγχο των εργασιών και των οικονομικών σου!

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ 2017: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

«Κάθε τέλος και μια νέα αρχή!»

Λέξεις-κλειδιά: Τέλος, νοσταλγία, προσαρμοστικότητα, σταθερότητα, δύναμη.

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2017 είναι μία μοιραία χρονιά για σένα, είναι ένα έτος που όσα χρόνια και να περάσουν, δεν πρόκειται να το ξεχάσεις! Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι κακό ή αρνητικό, απλά τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι σημαδιακά και θα σε βοηθήσουν να υποδεχτείς στη ζωή σου την αρχή μίας νέας εποχής. Θα πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι τώρα έρχεται μία νέα αρχή για σένα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2017 δίνεις τέλος σε ερωτικές καταστάσεις που σε έφερναν σε αδιέξοδο και θέριζαν την ψυχολογία σου! Έστω και αν νοσταλγείς κάποιες στιγμές του παρελθόντος, κοιτάζεις το καλύτερο για σένα και πας παρακάτω! Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το έτος θα ξεπεράσεις ένα ερωτικό απωθημένο του παρελθόντος και θα κάνεις μία νέα σχέση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά την διάρκεια του 2017 τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου δοκιμάζονται! Εσύ θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου παλιές τακτικές που δεν αποδίδουν και θα πρέπει να προσαρμοστείς στη νέα εποχή! Επαγγελματικές συνεργασίες θα διακοπούν και αυτό θα σου κοστίσει! Οικονομικά, θα καταφέρεις να απαλλαγείς από ευθύνες και υποχρεώσεις που σε βάραιναν!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 12:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι