Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ / Ταρώ 2022
 
blank

Οι ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2022 για όλα τα ζώδια.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Στην ετήσια ταρώ 2022 δες ποια κάρτα ταρώ αντιστοιχεί σε κάθε ζώδιο, καθώς και πως το επηρεάζει. Ανακάλυψε τι θα συμβεί όλη την χρονιά σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Sponsored Links

Κάρτα - Μεγάλη Ιέρεια

Μέσα στη νέα χρονιά θα υπάρξουν συμβάντα ευκαιρίες και διαφοροποιήσεις που θα ενεργοποιήσουν τη σκέψη και το συναίσθημα, απαραίτητο θα είναι να παρθούν σκεπτόμενες αποφάσεις. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και αποτελέσματα που θα αλλάξουν την αντίληψη, ο τρόπος σκέψης θα είναι διαφορετικός θα έχει βάθος και δεν θα είναι απλά επιφανειακός.

Θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις σε υποθέσεις που ταλαιπωρούν την ψυχολογία, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα καταφέρουν να εστιάσουν στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων και να βγουν από την απογοήτευση ή την άρνηση. Οι προβληματισμένοι που αντιμετωπίζουν τοξικές σχέσεις και επαγγελματικές ή οικονομικές δυσκολίες θα καταφέρουν να βρουν λύση, ωστόσο θα χρειαστεί δυναμικότητα και αποφασιστική δράση.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές φιλικές και συναδελφικές, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα να ομαλοποιηθούν οι επαφές και να συσφίξουν οι δεσμοί. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα ανοίξουν τον δρόμο για έναρξη σχέσης, αν το ενδιαφέρον είναι σταθερό και τα αισθήματα είναι ξεκάθαρα το αποτέλεσμα θα είναι γρήγορο και ικανοποιητικό. 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα: Άρμα

Ενθαρρυντικά ανοίγματα θα υπάρξουν μέσα στη νέα χρονιά, θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, να χαράξετε τη δική σας πορεία, να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και να ορίσετε εσείς οι ίδιοι την κατεύθυνση σας επαγγελματική ή αισθηματική. Εσείς θα είστε ο κυρίαρχος των αποφάσεων και των ενεργειών σας, θα καταφέρετε να κινηθείτε δυναμικά, θα μπορέσετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα βρείτε λύσεις, θα τακτοποιήσετε αρνητικές υποθέσεις που σας ρίχνουν την ψυχολογία.

Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείεται να βρείτε μία καινούργια πηγή εσόδων, οι οργανωμένες ενέργειες θα καταλήξουν σε ένα ιδιαιτέρως αποδοτικό αποτέλεσμα. Δώστε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε και θα αντιδράσετε, οι απαντήσεις σας και γενικότερα ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε θα παίξουν βασικό ρόλο σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές και τοξικές σχέσεις, προσεγγίστε με αυθόρμητη και απελευθερωμένη διάθεση, δεν θα λείψουν οι γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα: Ήλιος

Έρχονται ενθουσιασμοί που θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να σας βγάλουν από τη στασιμότητα, θα υπάρξουν ανοίγματα και βοηθητικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στην εξέλιξη σας. Φώς θα μπει σε σκοτεινές υποθέσεις, θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας την απαισιοδοξία, την καχυποψία και την άρνηση. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα έχετε το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σταθερής σχέσης.

Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης, κάποιοι θα καταφέρετε να συγκατοικήσετε και να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παραπέρα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τις ενέργειές σας, θα υπάρξουν καινούργιες συνεργασίες, θα ακουστούν νέες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αμεσότητα δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάρτα: Κόσμος

Τυχερά θα είναι τα συμβάντα μέσα στη νέα χρονιά θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε την οπτική σας αντίληψη, θα καταφέρετε να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Υποστηρικτικά θα είναι τα γεγονότα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για νέες συνεργασίες, για καρμικές σχέσεις, για γνωριμίες που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και σε μέλλον. Στον αισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση και να ακολουθήσετε μία καινούργια διαδρομή.

Θα καταφέρετε να βρείτε την αμοιβαιότητα και την συντροφικότητα που αναζητάτε, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς σταθερά αισθήματα και ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Στον επαγγελματικό τομέα συγκεκριμένοι θα πρέπει να είναι οι στόχοι σας, θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις που θα πρέπει να σας βρουν σε ετοιμότητα, η αναβολή και η καθυστέρηση δεν θα λειτουργήσουν θετικά. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, θα υπάρξουν σχέσεις, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις που θα είναι ιδιαιτέρως τονωτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα: Αστέρι

Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο δυναμικά και αποφασιστικά μπορείτε, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας αλλά και την αισθηματική σας ζωή ένα βήμα παραπέρα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει ένας δυνατός έρωτας, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό και απελευθερωμένη διάθεση. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το θέμα της επανασύνδεσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανένωση, τρέξτε τα βήματα σας, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, συζητήστε με ειλικρίνεια.

Σε θέματα επαγγελματικά θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας τις αποτυχίες και τις απογοητευτικές συνεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα για νέο ξεκίνημα. Όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα εμφανιστεί στον δρόμο σας το κατάλληλο άνοιγμα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στον οικονομικό τομέα προσπαθήστε να συντονιστείτε και να ελέγξετε τις τάσεις σας για κατανάλωση, θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι επενδυτικός.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΛΕΩΝ

Κάρτα: Κρίση

Μέσα στην καινούργια χρονιά θα υπάρξουν γεγονότα που ενδεχομένως να κλονίσουν το συναισθηματικό σας οικοδόμημα, ίσως να διαφοροποιηθούν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σας. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα πρέπει να αποφύγετε τον πανικό, την ανυπομονησία, και τις σπασμωδικές ενέργειες. Ίσως χρειαστεί να εισχωρήσετε στο βάθος των συναισθημάτων σας για να ανακαλύψετε από πού πηγάζει ο αρνητισμός ή η θετικότητα και αναλόγως να πράξετε.

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος σκέψης σας καθώς επίσης και οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες συνειδητοποιημένες και να πατούν σε βάσιμο έδαφος. Τόσο σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή θα χρειαστεί να πάρετε ριζικές αποφάσεις, ίσως να τερματίσετε τοξικές σχέσεις που σας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Θα υπάρξει το άνοιγμα για να προχωρήσετε σε μία καινούργια αρχή, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε δυναμικά και συνειδητοποιημένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα: Εραστές

Ενισχύστε την αισιοδοξία σας, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, μέσα στη νέα χρονιά θα υπάρξουν συναντήσεις, γνωριμίες, εκπλήξεις, καινούργιοι έρωτες και σχέσεις που θα δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα. Ανανεωτικά θα είναι τα συμβάντα, θα φέρουν έντονους ενθουσιασμούς, φεύγει η απογοήτευση, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι θετικός και αισιόδοξος. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για μία νέα αρχή τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη.

Απαραίτητο θα είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, οι στόχοι θα πρέπει να είναι σταθεροί, οι οργανωμένες προσπάθειες θα ανταμειφθούν. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της συγκατοίκησης. Αφήστε στην άκρη την καχυποψία και τον αρνητισμό, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα: Αυτοκράτορας

Δεν αποκλείεται μέσα στην καινούργια χρονιά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας βοηθήσει να κινήσετε τα νήματα για να καταφέρετε να βγείτε από τις δυσάρεστες υποθέσεις. Ίσως με τις συμβουλές του ή με τις γνωριμίες του να σας δώσει την ώθηση να κινηθείτε αποφασιστικά, θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στην περαιτέρω εξέλιξη σας. Θα υπάρξουν βοηθητικά ανοίγματα που θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε με αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα.

Στον αισθηματικό τομέα αν νιώθετε την ανάγκη να διαγράψετε τα παλιά και να ξεκινήσετε νέα πορεία με καινούργιο πρόσωπο ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι η περαιτέρω εξέλιξη των επαφών που θα προκύψουν. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι αποφάσεις που θα πάρετε, ουσιαστικά εσείς θα ορίσετε την κατεύθυνση και την εξέλιξη των γεγονότων. Σε θέματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό, επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα και τις ευκαιρίες θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα βελτίωσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα: Δύναμη

Μέσα στην καινούργια χρονιά θα υπάρξουν ευνοϊκά συμβάντα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες, θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε δυναμικά, να οργανώσετε τις ενέργειές σας και να ακολουθήσετε έναν συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσεως όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα που θα σας ενθουσιάσουν και θα καταφέρουν να σας τονώσουν συναισθηματικά, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

Στις επαφές και στις συναντήσεις σας βρείτε τη δύναμη να ανοιχτείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια, όσο πιο ξεκάθαρα θα είναι τα λόγια που θα ειπωθούν τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να αφήσετε πίσω σας τα παλιά αρνητικά συμβάντα.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα: Δικαιοσύνη

Ανταμοιβή θα βρουν οι προσπάθειες και οι κόποι σας, συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά, θα δείτε πώς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό και θα σας δικαιώσει. Στον επαγγελματικό τομέα αναγνώριση και εκτίμηση θα βρουν οι ικανότητές σας, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τις δυνατότητες σας, θετικά θα είναι τα σχόλια που θα εισπράξετε. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναπτερωθεί το ηθικό σας και να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας, στις συζητήσεις θα ακουστούν λόγια και προτάσεις που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το θέμα της δέσμευσης θετικές απαντήσεις θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε χαλαρά και όχι πιεστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στην εξέλιξη των γεγονότων. Μέσα στην καινούργια χρονιά προμηνύονται συμβάντα ευκαιρίες και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε τις παλιές αποτυχίες, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα: Μάγος

Θα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε, να πείσετε και να κατευθύνετε, όλα θα στηριχτούν στον σωστό συνδυασμό διαίσθησης ευστροφίας και επιχειρηματολογίας. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν είτε με την επαγγελματική σας εξέλιξη, είτε με την προσωπική σας ζωή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και κοινωνικές επαφές, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε και σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

Στις συνεργασίες και στις συμφωνίες σας θα τα πάτε πολύ καλά, επιστρατεύστε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, μιλήστε τεκμηριωμένα, διατυπώστε με αμεσότητα τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε και να βγείτε από τους διχασμούς, θα καταφέρετε να κατασταλάξετε. Ευνοϊκά θα είναι τα συμβάντα, θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να βελτιωθείτε, ωστόσο θα απαιτείται από εσάς οργάνωση και μεθοδικός τρόπος σκέψης. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα: Αυτοκράτειρα

Δεσμευτικές και καθοριστικές αποφάσεις καλείστε να πάρετε μέσα στην καινούργια χρονιά, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για θετική εξέλιξη, ωστόσο ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αυτός που ουσιαστικά θα ορίσει την κατάληξη των γεγονότων. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε με ωριμότητα, η υπομονή σας θα πρέπει να είναι καλλιεργημένη, οι ανυπόμονες και σπασμωδικές ενέργειες δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Προσπαθήστε να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, εντοπίστε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες σας, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα λάθη και τις παγίδες. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία σταθερή σχέση μακροχρόνιας διάρκειας, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο συνειδητοποιημένες θα είναι οι επιθυμίες και οι βλέψεις σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν θετικά συμβάντα και νέες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την αβεβαιότητα. 

ΙΧΘΥΣ

Κάρτα: Τρελός

Συναισθηματική αναστάτωση θα σας προκαλέσουν κάποια συγκεκριμένα συμβάντα που θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το πλαίσιο της καθημερινότητας σας. Έμφαση θα πρέπει να δώσετε στις αντιδράσεις σας, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε, ωστόσο προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις έντονες ρήξεις κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από το κατεστημένο, να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας ψυχοφθόρες καταστάσεις, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα αντιδράσετε και θα κινηθείτε.

Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς σταθεροποιημένους στόχους και καλλιεργημένη υπομονή, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία και την παρόρμηση σας. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι προσγειωμένος. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, θα ενθουσιαστείτε, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε παράφορα.

blank
Sponsored Links