blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ / Ταρώ 2023
 
blank

Αισθηματικές προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ 2023

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2

Το Αστρολογικό Ταρώ αποκαλύπτει τι θα συμβεί το 2023 στα αισθηματικά σας και αν θα έχετε καλή σχέση, νέες γνωριμίες ή επανασύνδεση. Δείτε ποια κάρτα πέφτει το 2023.

Sponsored Links

Κάρτα Ταρώ αισθηματικά 2023: Ο ΜΑΓΟΣ

Τα Ταρώ αποκαλύπτουν ότι το 2023 στα αισθηματικά θα προκύψουν ουσιαστικές και καθοριστικές επαφές. Η κάρτα του Μάγου δείχνει πως τα συναισθήματα θα είναι έντονα, θα βγει στην επιφάνεια το πάθος, η έλξη, η ανάγκη για κατάκτηση και συναισθηματική πολιορκία.

Νέοι έρωτες θα προκύψουν, οι καινούργιες γνωριμίες θα είναι συναρπαστικές, θα φέρουν τόνωση και ανανέωση. Για τους κτητικούς χαρακτήρες δεν θα λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας, οι καχυποψίες θα είναι έντονες, οι αμφιβολίες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κυρίως σε περιπτώσεις επανεμφάνισης προσώπων από το παρελθόν.

Παλιές σχέσεις δεν αποκλείεται να ξανά βγουν στο προσκήνιο, τα διλλήματα ίσως να οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις, σε κάποιες περιπτώσεις θα υπάρξει άμεση επανένωση.

Οι ευάλωτοι και ανασφαλείς χαρακτήρες ίσως να δημιουργήσουν πιεστικές συνθήκες μέσα στη σχέση τους, οι ανταγωνισμοί άλλοτε θα παθιάζουν και άλλοτε θα κουράζουν τα αισθήματα. Δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο πάντα θα πλανάται μια συναισθηματική μαγεία που θα βρίσκει τρόπο να αναθερμαίνει τα αισθήματα και να ενώνει τα ζευγάρια με αμοιβαία έλξη.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Κριού είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τα Ταρώ αποκαλύπτουν ότι το 2023 στα αισθηματικά του Κριού θα αφήσετε πίσω σας τις κακές στιγμές ή δύσκολες σχέσεις και να προχωρήσετε μπροστά δίνοντας μια καινούργια ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή. Κόποι και προσπάθειες θα πιάσουν τόπο, εσείς που από καιρό είστε σε αναμονή για κάποια σοβαρή πρόταση να ξέρετε πως καταφθάνει, θα την ακούσετε και θα νιώσετε συναισθηματική ικανοποίηση.

Αναζωογονητικές προτάσεις θα τονώσουν το ηθικό σας, θα ξαναβρείτε την αισιόδοξα σας, ανοίγονται νέοι δρόμοι στην προσωπική σας ζωή. Οι ταραγμένοι και συναισθηματικά αμφιταλαντευόμενοι θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία. Σε περίπτωση που οι καταστάσεις σας απογοήτευσαν και κάποιοι από εσάς νιώθετε αδικημένοι τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις επιθυμίες σας, θα το βρείτε το δίκιο σας.

Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό αν στοχεύσετε στη δέσμευση δεν θα απογοητευτείτε, θα μπορέσετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στο σημείο που επιθυμείτε. Οι χωρισμένοι που θέλετε επανασύνδεση θα καταφέρετε να δρομολογήσετε την υπόθεση, θα φέρετε το ταίρι σας στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα πιάσουν τόπο, τα άμεσα ξεκαθαρίσματα θα μπορέσουν να σας ηρεμήσουν και να σας ανανεώσουν.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Ταύρου είναι το ΑΡΜΑ

Μέσα στο 2023 θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα και η κάρτα Ταρώ του Άρματος θα βοηθήσει τους Ταύρους να μπορέσετε να φτάσετε στο προσδοκώμενο σημείο. Από τη δική σας πλευρά θα πρέπει να κινήσετε τα νήματα, να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες και να πράξετε με στρατηγική μέθοδο.

Κερδισμένοι θα βγείτε αν φανείτε τολμηροί, πάρτε την απόφαση να δράσετε με αμεσότητα χωρίς ταμπού και αναστολές. Αν βάλετε στόχο την νέα γνωριμία θα τα καταφέρετε, στο χέρι σας θα είναι να ξεκινήσετε σχέση με καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που έχετε ήδη σταθερό δεσμό και επιθυμείτε να δώσετε μελλοντική έκταση θα είστε πολύ κοντά στην μονιμοποίηση, αρκεί να πάρετε την απόφαση να δράσετε.

Οι μοναχικοί που δεν έχετε ταίρι δίπλα σας να είστε σίγουροι πως θα αποκτήσετε, αρκεί βέβαια να το θέλετε και να αφήσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν. Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία θα δημιουργήσει διλλήματα, ενδεχομένως και συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε γι’ αυτό που νιώθετε, αναγκαίο θα είναι να κατασταλάξετε σε ένα συγκεκριμένο ταίρι. Εσείς θα ορίσετε το τελικό αποτέλεσμα γι αυτό θα πρέπει να είστε συναισθηματικά σταθεροί και κατασταλαγμένοι.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Δίδυμου είναι ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Στα αισθηματικά σας πέφτει σε εσάς τους Δίδυμους η κάρτα ταρώ του Ιεροφάντη το 2023, που σημαίνει ότι θα εμφανιστεί το πρόσωπο που ουσιαστικά θα σας ανοίξει τα μάτια, δηλαδή θα κάνει πέρα την φαντασίωση και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ορθολογισμό.

Η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως ο αχαλίνωτος ρομαντισμός δεν σας βοήθα να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις. Για τους χωρισμένους, εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα θα οδηγήσουν σε επανασυνδέσεις, ουσιαστικά θα καθαρίσει η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι έφταιξε και προέκυψε χωρισμός ή ψυχρότητα.

Οι απογοητευμένοι θα βγείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες, έρχονται ξεκαθαρίσματα εξηγήσεις και άμεσες υποσχέσεις. Προσπάθειες που καταβάλετε για κάποιον συγκεκριμένο στόχο ή σκοπό τώρα θα πιάσουν τόπο, θα δείτε να υλοποιούνται οι επιθυμίες σας. Εσείς οι συναισθηματικά μπερδεμένοι ή αποκαρδιωμένοι θα έχετε ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε, θα μπουν τα πράγματα στον σωστό πλέον δρόμο. Θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε, προμηνύονται επιτυχίες και δεσμεύσεις.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Καρκίνου είναι ο ΤΡΕΛΟΣ

Στα αισθηματικά σας πέφτει σε εσάς τους Καρκίνους η κάρτα ταρώ του Τρελού το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάρετε δυναμικές και ανατρεπτικές αποφάσεις.

Βασική σας επιθυμία θα είναι να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες, να υποστηρίξετε τις επιλογές σας. Θα πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε, να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε με καινούργια αγάπη. Καινούργια άτομα θα σας πλησιάσουν, με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες θα συνομιλήσετε, θα ανοιχτεί δίοδος για νέα αρχή. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ζήσετε χωρίς περιορισμούς, θα αφήσετε στην άκρη τις αναστολές σας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε παραφορά.

Σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν, κάντε το βήμα της νέας αρχής θα υπάρξει θετική εξέλιξη. Θα καταφέρετε να βάλετε τέλος στις απογοητευτικές σχέσεις, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο διαγράφοντας τις πικρές ιστορίες. Προσοχή στη συναισθηματική αμφιταλάντευση το πάθος και την παρόρμηση, απαραίτητο θα είναι οι αποφάσεις και οι επιλογές σας να είναι συνειδητοποιημένες.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Λέοντα είναι η ΙΕΡΕΙΑ

Στα αισθηματικά σας πέφτει σε εσάς τους Λέοντες η κάρτα ταρώ της Ιέρειας το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει δυνατότητα για συνειδητοποίηση και αναγέννηση. Θα βγουν αλήθειες στο φως, θα κάνουν την εμφάνιση τους κρυμμένες ή επισκιαζόμενες καταστάσεις, θα χρειαστεί να εξερευνήσετε το υποσυνείδητο σας.

Τα γεγονότα θα φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις, μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν, θα πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα και να έχετε καθαρή σκέψη. Η θετική εξέλιξη θα απαιτεί δραστηριοποίηση και διάθεση για τολμηρά βήματα, αν προσπαθήσετε να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα θα βρείτε τρόπο να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, θα κερδίσετε και θα προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά.

Το κλειδί της επιτυχίας θα βρίσκεται στον αυτοέλεγχο και στην αυτοπεποίθηση, κυρίαρχος των επιλογών και των αποφάσεων σας θα πρέπει να είστε εσείς. Η θετική εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τις δικές σας ενέργειες και τις προσωπικές σας αποφάσεις, ουσιαστικά η κινητήρια δύναμη θα βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Το δημιουργικό αποτέλεσμα ή η μεγάλη αλλαγή θα απαιτεί συνειδητοποίηση, συναισθηματική καταστάλαξη και μεθοδική τακτική. Τα ανοίγματα θα είναι άμεσα και θα σας ικανοποιήσουν, θα μπορέσετε να φτάσετε είτε στη δέσμευση, είτε σε μια νέα αρχή.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Παρθένου είναι το ΑΣΤΕΡΙ

Στα αισθηματικά πέφτει στους Παρθένους η κάρτα ταρώ του Αστεριού το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι τα γεγονότα της χρονιάς θα αποτελέσουν καλό οιωνό, θα αποδείξουν πως η ελπίδα δεν πρέπει να χάνεται ποτέ. Την εμφάνιση του θα κάνει το γεγονός ή το πρόσωπο που ουσιαστικά θα είναι καθοριστικό γιατί θα αποτελέσει τη βάση για να αλλάξετε την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Προμηνύεται νέα αρχή, ένας διαφορετικός δρόμος ανοίγεται που θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκός.

Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, θα προκύψουν νέες γνωριμίες, ακολουθήστε την ροή των γεγονότων χωρίς άγχος και ανασταλτικές φοβίες. Καταφθάνουν απρόοπτα συμβάντα, οι συγκυρίες θα είναι ευχάριστες, θα γίνουν νέες γνωριμίες αλλά και επανασυνδέσεις, οι συναντήσεις θα είναι απρόοπτες και ουσιαστικές. Εσείς που είστε σε σχέση θα έχετε το άνοιγμα για δέσμευση, οριστικοποίηση ή συγκατοίκηση.

Οι χωρισμένοι που δεν θέλετε να ξεγράψετε το παρελθόν, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και στη σχέση σας και στο ταίρι σας. Έρχονται αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα διαφοροποιήσουν απόψεις και εντυπώσεις, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να βγείτε από τα συναισθηματικά σας αδιέξοδα.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Ζυγού είναι ο ΗΛΙΟΣ

Στα αισθηματικά πέφτει στους Ζυγούς η κάρτα ταρώ του Ήλιου το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στην καινούργια χρονιά θα έρθει το ξαφνικό γεγονός που θα σας γεμίσει με χαρά, αισιοδοξία και νέα σχέδια.

Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για νέες γνωριμίες, εσείς που θέλετε να διαγράψετε τα παλιά και να ξανά αρχίσετε και πάλι από την αρχή με καινούργιο πρόσωπο θα έχετε τη σωστή ευκαιρία. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, φεύγουν οι άτοπες φοβίες και οι απογοητευτικές σκέψεις. Εσείς που θέλετε να δώσετε μια πιο σοβαρή ή ουσιαστική εξέλιξη στην πορεία της σχέσης σας, θα έχετε το άνοιγμα για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση.

Αν προσμένετε προτάσεις ουσιαστικές ίσως και δεσμευτικές πάρτε τα ηνία στα χέρια σας, οδηγήστε τα γεγονότα, θα μπορέσετε να κατευθύνετε τις καταστάσεις. Θα πρέπει να εμπιστευτείτε τα συμβάντα, να ακολουθήσετε την ροή της εξέλιξης, και θα διαπιστώσετε πως στο τέλος της διαδρομής θα υπάρξει μια αναγεννητική και ελπιδοφόρα κατάληξη. Θα υπάρξουν επαφές και νέοι δρόμοι που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά, θα καταφέρετε να βγείτε από αδιέξοδα και στενάχωρες καταστάσεις.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Σκορπιού είναι η ΚΡΙΣΗ

Στα αισθηματικά πέφτει στους Σκορπιούς η κάρτα ταρώ της Κρίσης το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι για να βγείτε από τα απρόοπτα συμβάντα χωρίς απογοητεύσεις, θα πρέπει να αναγνωρίσετε τα αρνητικά σας χαρακτηριστικά τα λάθη και τις υπερβολές σας.

Έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα αποτελέσουν τη βάση για αλλαγές τόσο στην συμπεριφορά σας, όσο και στις επιθυμίες σας. Καλείστε να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε και ποιος είναι ο στόχος σας. Μήπως θέλετε έναν εργένικο τρόπο ζωής ή αρχίσατε να νιώθετε πως ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε και να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά; Εξακριβώστε τι ακριβώς αναζητάτε, θα χρειαστεί να κάνετε μια ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σας. Προμηνύονται αλλαγές που θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα, θα μπουν σε τάξη οι σκέψεις και οι επιθυμίες.

Αδυναμίες και ελαττώματα καλείστε να τα βάλετε σε ένα ελεγχόμενο πλαίσιο, δεν θα πρέπει παρασυρθείτε από τις φυσικές σας ροπές, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι χαλιναγωγημένες. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πως κάτι θα πρέπει να θυσιάσετε ή να αφήσετε στην άκρη για να μπορέσετε να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Τοξότη είναι ο ΚΟΣΜΟΣ

τα αισθηματικά πέφτει στους Τοξότες η κάρτα ταρώ του Κόσμου το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι καταφθάνουν ξεκαθαρίσματα, ξαφνιάσματα, αποκαλύψεις και διαφόρων ειδών απρόοπτα συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις, θα καταφέρετε να διαλύσετε τις λανθασμένες εντυπώσεις.

Προμηνύεται νέο ξεκίνημα, τα ανοίγματα θα είναι ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα. Κλείνει ένας παλιός κύκλος και θα ξεκινήσει ένας νέος, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε, οι ελεύθεροι θα ξεκινήσετε νέα σχέση, οι δεσμευμένοι θα περάσετε σε επισημοποιήσεις.

Όλα μπορούν να διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο αρκεί να έχετε την τόλμη να βαδίσετε μπροστά, και την ανάγκη να φτάσετε οπωσδήποτε εκεί που επιθυμείτε. Σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες σας, μην μεγαλοποιήσετε τις εσωτερικές σας φοβίες, βγείτε από τις προσωπικές σας αναστολές. Τα εμπόδια φεύγουν, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να προχωρήσετε σε μια νέα αρχή. Τα τυχερά συμβάντα που θα προκύψουν σας καλούν να αρπάξετε τις ευκαιρίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ανανέωση, απαραίτητο θα είναι να αξιοποιήσετε τα απρόοπτα και τις καρμικές γνωριμίες.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Αιγόκερου είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Στα αισθηματικά πέφτει στους Αιγόκερους η κάρτα ταρώ της Εγκράτειας το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι καλείστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, να βάλετε τάξη στις επιθυμίες σας.

Απαραίτητο θα είναι να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε αναλυτικά, αυτό θα σας βοηθήσει να αποκοπείτε από τις επιδράσεις των τρίτων, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ξανασκεφτείτε και αναλύστε τις καταστάσεις, βάλτε μπροστά τον ορθολογισμό, εξηγήστε τις αντιδράσεις. Έρχονται συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες και εξιδανικεύσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσετε και να ισορροπήσετε.

Εσείς οι μοναχικοί ή εσείς που αισθάνεστε πως η τύχη σας αδίκησε εισχωρήστε στις ενδόμυχες επιθυμίες σας, προσπαθήστε να βρείτε από πού πηγάζουν οι απαιτήσεις σας. Θα μπορέσετε να εντοπίσετε σε ποιο σημείο η φαντασίωση σας δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για λάθη και εξιδανικεύσεις. Διαύγεια και ορθολογισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις εντυπώσεις, να διορθώσετε τα λάθη και να περάσετε σε επανεκτιμήσεις. Θα πρέπει να αποφασίσετε ώριμα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η δημιουργική και συνειδητοποιημένη στάση.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Υδροχόου είναι η ΔΥΝΑΜΗ

Στα αισθηματικά πέφτει στους Υδροχόους η κάρτα ταρώ της Δύναμης το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντλήσετε δύναμη. Έρχονται αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις που θα γίνουν η βάση για ουσιαστικές αποφάσεις.

Παίρνετε την μεγάλη απόφαση να απεγκλωβιστείτε από τους ψυχικούς εξαναγκασμούς, ουσιαστικά θα γίνει επιτακτική ανάγκη να διορθώσετε τα αρνητικά αποτελέσματα και να δώσετε μία θετική κατάληξη.Τυχερά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη προσωπική σας ζωή σε τάξη, βγαίνετε από καταστάσεις πίεσης ή απογοήτευσης. Οι ευάλωτοι θα βρείτε τη δύναμη να χωρίσετε για να βγείτε από τη θέση του θύματος.

Όσοι είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση που διατηρείτε θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε το τολμηρό βήμα της δέσμευσης και να προχωρήσετε τη ζωή σας μπροστά. Το 2023 ενδείκνυται για οριστικές αποφάσεις και για δεσμευτικές ενέργειες, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, τις συνθήκες θα τις βρείτε ευνοϊκές. Αν υπάρχουν αμφιβολίες θα καταφέρετε να εντοπίσετε την αλήθεια που θα σας βγάλει από την αβεβαιότητα. Στην περίπτωση που υπάρξουν δισταγμοί θα εμφανιστεί το άτομο ή η ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε και να προχωρήσετε προς μια νέα αρχή.

Η κάρτα Ταρώ στα αισθηματικά του Ιχθύ είναι οι ΕΡΑΣΤΕΣ

Στα αισθηματικά πέφτει στους Ιχθείς η κάρτα ταρώ των Εραστών το 2023, πράγμα που σημαίνει ότι θα χαρείτε αυτή τη χρονιά γιατί θα υπάρξει ένα γεγονός εκπλήρωσης και ο συναισθηματικός σας κόσμος θα ανανεωθεί. Θα νιώσετε ικανοποίηση που θα σας κάνει να πιστέψετε στην αγάπη και στη δύναμη της έλξης.

Για τους ελεύθερους ή από καιρό χωρισμένους προμηνύεται νέα γνωριμία, θα μπει η καρδιά σας σε καινούργια δοκιμασία, καταφθάνουν ανοίγματα και νέες περιπέτειες. Θα συμβεί η νέα γνωριμία που θα καταφέρει να αλλάξει τη ζωή σας, θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα το νιώσετε ταιριαστό με τον χαρακτήρα σας και τις προτιμήσεις σας. Σχέσεις που αιωρούνται και βασανίζονται από έλλειψη εμπιστοσύνης θα καταφέρουν να σταθεροποιηθούν, καταφθάνουν γεγονότα που θα φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία, ουσιαστικά θα ενδυναμωθούν τα αισθήματα.

Για τους ελεύθερους και ανεξάρτητους που στόχο θα έχουν τις εμπειρίες και τις νέες περιπέτειες προμηνύονται δυνατά γεγονότα, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε παράφορα. Δεν θα πρέπει να χάσετε το όριο της πειθαρχίας και της αυτοσυγκράτησης, προσοχή να μην μπερδέψετε καταστάσεις και πρόσωπα.

blank
Sponsored Links