Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Αιγόκερως 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Αιγόκερου. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Αιγόκερου, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά των Αιγόκερων το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τους Αιγόκερους στον τομέα των σχέσεων τους.

Αιγόκερέ μου, η χρονιά ξεκινάει για σένα με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε ανάδρομη πορεία, στο πρώτο ηλιακό σου σπίτι, μέχρι και τις 18/1, κάτι που θα πρέπει να το δεις σαν ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου, τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους άλλους καθώς και τον τρόπο που προσεγγίζεις τους τρίτους. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς, στον τρόπο που εκφράζεσαι, ακόμα και στην εμφάνισή σου. Το σίγουρο είναι ότι με το που θα τακτοποιήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, θα τακτοποιηθεί και ο εξωτερικός με την έννοια του πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τον εαυτό σου και πώς σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι.

Από τις 19/1 έως και τις 11/2 ο Ερμής θα συνεχίσει να είναι στο δικό σου ζώδιο αλλά σε ορθή πορεία. Αυτό θα σε κάνει πιο εξωστρεφή και θα σε βοηθήσει αρκετά στο να επικοινωνήσεις τις βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες στους όποιους άλλους της ζωής σου. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι στον πρώτο ηλιακό σου οίκο είναι και ο Πλούτωνας. Επομένως, η συνάντησή σου με τον Ερμή θα ενισχύσει την επιθυμία σου να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής σου ζωής. Αυτό είναι κάτι, ωστόσο, που θα πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε εμμονή που μόνο καλό δεν θα κάνει στην αισθηματική σου ζωή.

Ο κυβερνήτης σου Κρόνος, που στις 17 Δεκεμβρίου του 2020 μπήκε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα παραμείνει εκεί έως και τις 6/3. Κατά τη διάρκεια όλου αυτού του διαστήματος δοκίμαζε, και θα συνεχίσει μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, τις προσωπικές σου αξίες, το αν αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου και το πως στέκεσαι απέναντι στις σχέσεις σου. Σου θύμισε ότι πρώτα από όλα πρέπει να είσαι εκεί για τον εαυτό σου και ότι πρέπει να ενισχύσεις την αυταξία και την αυτοπεποίθησή σου. Επίσης, πέρασε από κόσκινο, που λένε, τις σχέσεις σου. Να θυμάσαι ότι όποια σχέση παραμείνει όρθια αξίζει πραγματικά ενώ, όποια όχι, θα σου αφήσει φεύγοντας χώρο για τα καλύτερα που έρχονται.

Όταν, από τις 7/3 και μετά, περάσει ο Κρόνος στο πιο φιλικό για σένα περιβάλλον των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις με ακόμα καλύτερο τρόπο την ποιότητα της σκέψης σου ενώ ο τρόπος που θα εκφράζεσαι θα έχει τη σοβαρότητα και την πρέπουσα βαρύτητα. Δεν θα σε ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις και θα αναζητήσεις κάτι πιο σοβαρό. Θα σε τραβήξουν ερωτικά άνθρωποι, είτε μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική σου, είτε πιο μορφωμένοι ή που απλά θα διαθέτουν πιο μεστό και πνευματικό λόγο. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία, όχι μόνο στο αν σε νιώθει και σε καταλαβαίνει το ταίρι σου, αλλά και στα πιο πρακτικά θέματα της κοινής σας ζωής. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος θα βρεθεί σε περιβάλλον Ποσειδώνα και, μάλιστα, θα συναντηθεί και μαζί του. Αυτό για σένα σημαίνει ότι μπορεί άνετα να κάνει τα όνειρά σου, φυσικά και τα αισθηματικά, να «πάρουν σάρκα και οστά».

Ο Πλούτωνας, που εδώ και χρόνια είναι στο ζώδιό σου, στις 23/3 θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά μόνο για λίγο καθώς θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα ξαναμπεί στο ζώδιό σου στις 12/6. Η σύντομη παρουσία του Πλούτωνα, πάντως, στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο θα σου προβάλλει θέματα σχετικά με την αυταξία σου και το πόσο συναισθηματικά σε ικανοποιεί η σχέση σου. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτήν τη σύντομη χρονική περίοδο θα είναι κάτι σαν τρέιλερ του «έργου» που θα παίξει και για την ερωτική σου ζωή όταν ο Πλούτωνας μπει για τα καλά στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλαδή από τα τέλη του 2024 και μετά.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

προβλέψεις

προβλέψεις1

Ο Δίας μέχρι τις 15/5 στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς μέσα στη σχέση ή στο γάμο σου ενώ θα σε βοηθήσει να βρεις ταίρι μέσα σε περιβάλλοντα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή ή την οικογένειά σου. Επίσης, αν ήδη είσαι σε σχέση, θα σκεφτείς σοβαρά το επόμενο σοβαρό βήμα ή μια μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι πιο μεγάλο ή πιο ευχάριστο ή γενικά πιο συμβατό με τις ανάγκες του/της συντρόφου σου και τις δικές σου.

Όταν ο Δίας περάσει στο ζώδιο του, εξαιρετικά φιλικού για σένα, Ταύρου στις 16/5 θα σου φέρει τα καλύτερα. Διασκεδάσεις, έρωτες, διακρίσεις, συναισθηματική ενδυνάμωση και απολαύσεις. Αν είσαι σε σχέση, αυτή θα γίνει πιο σταθερή, αγαπησιάρικη και η αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός θα πάρει τα ηνία. Αν μάλιστα το θέλεις και εσύ, μπορείς να καλωσορίσεις ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου. Αν δεν βρίσκεσαι προς το παρόν σε σχέση, θα νιώσεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς, να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου και να ενδώσεις σε ερωτικές περιπέτειες. Έτσι, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βρεις κάτι συμβατό με την ιδιοσυγκρασία σου.

Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 αλλά και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα στις 17/7 θα στρέψουν το βλέμμα σου σε θέματα σχετικά με την οικογένειά σου και τις ανάγκες των οικείων σου. Οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους σου θα γίνουν πιο συναισθηματικές αλλά, στον αντίποδα, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι αν και ξοδεύεις το χρόνο σου και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τους έχεις όλους ευχαριστημένους αφήνοντας πίσω ζητήματα που αφορούν εσένα και τα προσωπικά σου συναισθήματα, κανείς δεν είναι πραγματικά ευχαριστημένος. Μην αφήσεις αισθήματα ματαίωσης να σε τραβήξουν κάτω, απλά αφουγκράσου τις βαθύτερες ανάγκες σου και πράξε τα δέοντα.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Ιχθύων θα τονίσουν τη συναισθηματική ανάγκη του ανήκειν ενώ θα σε φέρει σε επαφή με τη δημιουργική σου πλευρά, το παιδί που έχεις μέσα σου, και κατ’επέκταση θα σε ωθήσει να εστιάσεις σε θέματα του παιδιού ή των παιδιών σου, αν έχεις.

Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, εκτός του ότι θα σε βοηθήσει να βιώσεις ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι, θα σε συνδέσει ξανά με τις ερωτικές σου επιθυμίες ενώ, μέσα από την ερωτική σωματική επαφή, θα νιώσεις ότι μεταμορφώνεσαι. Φυσικά, κατά την ανάδρομη κίνησή της από τις 23/7 έως και τις 4/9, το κεφάλαιο «επανασυνδέσεις» μπορεί να ανοίξει, αν το θες, με θετικά για σένα αποτελέσματα.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00