Quantcast
blank
 
blank
Ιχθείς
Ιχθείς 20/2-20/3

Ιχθύες 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Ιχθύ. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Ιχθύ, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά των Ιχθύων το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τους Υχθείς στον τομέα των σχέσεων τους.

Ιχθύ μου, με τον Άρη να βρίσκεται στους Διδύμους και στο τέταρτο ηλιακό σου σπίτι μέχρι και τις 25/3, θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στην οικογένειά σου και στο μόνιμο ταίρι σου. θα χρειαστεί να κατανοήσεις τα προσωπικά σου απωθημένα και να επεξεργαστείς τα καταπιεσμένα συναισθήματά σου. Αν και θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε φέρουν στα όριά σου, θα πρέπει να δείξεις υπομονή και να μην παρασυρθείς σε κόντρες και διαμάχες που μόνο καλό δεν μπορούν να σου κάνουν. Μέχρι τις 12/1 ο Άρης θα είναι ανάδρομος, κάτι που σημαίνει ότι τα όποια «περσινά ξινά σταφύλια» των σχέσεών σου επιστρέφουν δοκιμάζοντας, για λίγο ευτυχώς, τις αντοχές σου.

Ο Κρόνος μέχρι και τις 6/3 θα βρίσκεται στον Υδρόχοο και, από εκεί, θα σε ωθεί να τερματίσεις ένα κύκλο ζωής και να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει σαν καύσιμη ύλη για να προχωρήσεις στο μέλλον σου. Στις 7/3 θα εισέλθει στο ζώδιό σου και θα μπει σε περιβάλλον Ποσειδώνα τον οποίο, εξάλλου, και θα συναντήσει στο πρώτο ηλιακό σου σπίτι. Αν και ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει τα όνειρα και την φαντασία, μεταξύ άλλων, και ο Κρόνος τα όρια και την πειθαρχία, επίσης μεταξύ άλλων, η σύμπραξή τους, αν και μοιάζει δύσκολη, μπορεί να γίνει εξαιρετικά παραγωγική καθώς μπορεί να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα. Αυτό που σου ζητάει ο Κρόνος είναι να γειωθείς και να δεις τις σχέσεις σου με τα πραγματικά τους χρώματα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτοπεποίθηση. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου και, έτσι, να μπορέσεις να τα βρεις και με τους άλλους.

Ο Πλούτωνας θα αποχωρήσει για λίγο από τον Αιγόκερω και θα εισέλθει στις 23/3 στο ζώδιο του Υδροχόου και στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι. Αν και αυτό θα γίνει για λίγο, καθώς θα γυρίσει στις 1/5 σε ανάδρομη πορεία και στις 12/6 θα ξαναμπεί για όλο το υπόλοιπο έτος στον Αιγόκερω, θα σε αφήσει να δεις, έστω και από την κλειδαρότρυπα, τη γενική εικόνα. Θα σε απασχολήσουν, λοιπόν, θέματα καθαρά ψυχολογικά και θα μπεις σε μια διαδικασία να αναλογιστείς κατά πόσο η δική σου συμπεριφορά αφήνει στους άλλους περιθώρια παρανοήσεων.

Επίσης, θα έρθεις αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά αυτή τη φορά θα αφήσεις στην άκρη τις όποιες ψευδαισθήσεις και θα αναζητήσεις να βρεις την απόλυτη αλήθεια. Όλες σου οι σχέσεις θα μετασχηματιστούν και θα λειτουργήσεις παρορμητικά αναζητώντας τρόπους να εξελιχθείς και να αναγεννηθείς σε ψυχικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Στην αγάπη θα βάλεις άλφα κεφαλαίο και, αν και θα σε έλκουν οι κρυφές ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση αλλά, ενδεχομένως, και πόνο, θα καταφέρεις να πας πάνω από όλα αυτά και θα κρατήσεις στη ζωή σου μόνο ό,τι σου αξίζει.

Ο Δίας, μέχρι και τις 15/5, θα βρίσκεται στον Κριό και θα σε βοηθάει σε θέματα αυτοεκτίμησης και αυταξίας καθώς και, φυσικά, να βρεις τα πατήματά σου. Με τη διέλευση αυτή, θα σταθεροποιήσεις τη μόνιμη σχέση σου ενώ, αν δεν έχεις σχέση, θα ελκύεις αυτό που θέλεις και σου αξίζει. Μάλιστα, οι γνωριμίες θα γίνονται εντελώς απροσδόκητα. Όταν στις 16/5 ο Δίας μπει στον Ταύρο, τόσο το γεγονός ότι θα εκδηλώνεσαι με μεγαλύτερη άνεση και ενθουσιασμό, όσο και το ότι θα «ξεκλειδώσεις» και θα λειτουργείς πιο χαλαρά, θα σε βοηθήσουν να φέρεις στην πραγματικότητά σου τη χαρά και την αισιοδοξία, καθώς και ένα άτομο που θα είναι απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες και τα θέλω σου. Θα έχεις ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις καθώς και εύνοια να κάνεις γνωριμίες κατά τη διάρκειά τους. Γνωριμίες, επίσης, μπορεί να κάνεις και σε χώρους που σχετίζονται με τη μόρφωση, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

προβλέψεις

προβλέψεις1

Άλλο σημαντικό κεφάλαιο για το 2023 είναι η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 17/7 και οι εκλείψεις. Οι Ηλιακές, θα γίνουν στον ίδιο άξονα στις 20/4 και στις 14/10 και οι Σεληνιακές θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10. Οι Ηλιακές εκλείψεις θα σε φέρουν αντιμέτωπο με την αίσθηση της ευθύνης που έχεις έναντι του/της συντρόφου σου και της οικογένειάς σου αλλά και με το γεγονός ότι θα πρέπει και εσύ, με τη σειρά σου, να έχεις αυτοεκτίμηση και να έχεις τη διάθεση να κάνεις βαθιές αλλαγές έτσι ώστε να ενισχύσεις τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σου. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αλλά και στο πως μοιράζεις την ενέργειά σου μέσα από αυτόν. Αισθηματικά, θα βιώσεις έντονες και σχεδόν μεταμορφωτικές εμπειρίες.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις θα σε ζωντανέψουν και θα σε γεμίσουν όρεξη για ζωή. θα κοινωνικοποιηθείς και θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις νέες, αισθηματικής φύσης, γνωριμίες. Θα εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιο άτομο που θα αιχμαλωτίσει την καρδιά και το μυαλό σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα βιώσεις όμορφες στιγμές εγκεφαλικής και συναισθηματικής ταύτισης μαζί του. Η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης θα σε βάλει σε μια διαδικασία εσωτερικής και συναισθηματικής μεταμόρφωσης και θα σε ωθήσει να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις.

Η Αφροδίτη και η πολύμηνη παραμονή της στο Λέοντα, καθώς θα μπει στις 4/6 στο ζώδιο αυτό και θα περάσει στο επόμενο στις 9/10, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την καθημερινότητα των οικείων σου, γενικότερα, και του/της συντρόφου σου, ειδικότερα, και να ασχοληθείς με τα πρακτικά θέματα της ζωής σας. Σε περίπτωση που ψάχνεις ταίρι, θα έχεις ευκαιρίες να το βρεις μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον ή σε μέρη που σχετίζονται με την υγεία και την ευεξία. Κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, δηλαδή από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα ανοίξεις τον φάκελο «επανασυνδέσεις» ή θα έρθει στο κατώφλι σου κάποιο άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν που θα σε βάλει σε δίλημμα.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00