Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Καρκίνος 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Καρκίνου. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Καρκίνου, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τον Καρκίνο στον τομέα των σχέσεων του.

Καρκίνε μου, το ξεκίνημα της χρονιάς σε βρίσκει με τον Ερμή να βρίσκεται ανάδρομος μέχρι τις 18/1 στον οίκο των σχέσεών σου, όπου και γενικά θα παραμείνει έως τις 11/2. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις και να καταλάβεις τι είναι αυτό που εσύ θες πραγματικά και τι είναι αυτό που εσύ έχεις ανάγκη από τις σχέσεις σου και όχι τι θέλουν οι άλλοι, οι όποιοι άλλοι της ζωής σου, από εσένα. Επιπροσθέτως, η πολύμηνη παραμονή του Άρη στους Διδύμους και στο 12ο ηλιακό σου σπίτι, το σπίτι της ψυχής και του υποσυνειδήτου σου δηλαδή, θα σου φέρει μια εσωτερική ένταση, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμία, τα οποία και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έτσι ώστε να μην επηρεάσουν τη μόνιμη σχέση σου, αν έχεις, ή να μπλοκάρουν τη διάθεσή σου για ερωτικό κυνήγι, αν δεν έχεις.

Ο Κρόνος μέχρι και τις 6/3 στον Υδροχόο θα σε κάνει λίγο παραπάνω εσωστρεφή καθώς και κάπως ιδιοτελή ενώ, ταυτόχρονα, θα σου μπλοκάρει την ερωτική ενέργεια. Επίσης, κάποια γεγονότα θα εγείρουν μέσα σου φοβίες και ανασφάλειες που πατάνε πάνω σε καταστάσεις του αισθηματικού σου παρελθόντος. Όταν όμως στις 7/3 μπει στους φιλικούς για σένα Ιχθύες και βρεθεί στο περιβάλλον του Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο τις όποιες καταστάσεις και να βρεις λύσεις. Η απόφαση να βάλεις τα όριά σου στις επιθυμίες των άλλων θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια καλύτερη τάξη τη ζωή σου όλη. Επιπλέον, αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις για ταίρι, θα έχεις πολλές πιθανότητες να το βρεις σε χώρους σχετικούς με τα ταξίδια, τα ΜΜΕ, τα ΜΜΜ, τη μάθηση και σε χώρους σχετικούς με την πνευματικότητα ή την φιλοσοφία.

Ο Πλούτωνας, που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου λειτουργώντας εντελώς μεταμορφωτικά και κατά περιπτώσεις αναγεννησιακά, στις 23/3 θα περάσει στον Υδροχόο και θα σε σπρώξει στον «κήπο των επίγειων απολαύσεων». Θα σε ιντριγκάρουν ερωτικά άνθρωποι που θα μοιάζουν να περιβάλλονται από ένα μυστήριο καθώς θα σε κάνουν να θέλεις να διεισδύσεις στην ψυχή τους και να την εξερευνήσεις. Ετοιμάσου να βιώσεις παθιασμένες καταστάσεις που θα σου αποκαλύψουν ότι, εκτός από την ευάλωτη και ρομαντική πλευρά του εαυτού σου, κρύβεις και μια άλλη, πιο έντονη και δύσκολο να τιθασευτεί. Όταν στις 12/6 θα γυρίσει ο Πλούτωνας πάλι στον Αιγόκερω, δεδομένης της ανάδρομης πορείας του, θα έχεις όλον τον υπόλοιπο χρόνο μπροστά σου για να πάρεις κάποιες αποφάσεις σε σχέση, πάντα, με το πως θα πρέπει, για το δικό σου καλό, να κινηθείς μέσα στη σχέση σου.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

προβλέψεις

προβλέψεις1

Ο Δίας, τώρα, των ευκαιριών και της επέκτασης στον Κριό και στο 10ο ηλιακό σου σπίτι μέχρι τις 15/5, θα σε σπρώξει να ασχοληθείς με την οικογενειακή σου ζωή, το ταίρι και την εικόνα σου. θα χρειαστεί να βρεις τη λεγόμενη χρυσή τομή και, ως εκ τούτου, τις ισορροπίες. Όταν ο Δίας θα περάσει στον πιο φιλικό για σένα Ταύρο στις 16/5, θα μπορέσεις να βρεις τρόπους αποσυμπίεσης από τα άγχη και να αλεγράρεις. Θα κοινωνικοποιηθείς, θα μπεις σε καινούργιες παρέες και θα κάνεις γνωριμίες. Μέσα από αυτές, λοιπόν, μπορείς να κάνεις μια αισθηματική γνωριμία που θα έχει όλα τα προσόντα για να παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή.

Οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα στις 17/7, θα έχουν κάποια συγκεκριμένα αιτήματα από εσένα. Θα στρέψουν την προσοχή σου στις σχέσεις που σε έχουν συναισθηματικά διαμορφώσει. Επίσης, θα χρειαστεί να επανατοποθετηθείς έναντι ανθρώπων που έχουν ισχύ στη ζωή σου. Οι οικείοι σου και το ταίρι σου ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι θα πρέπει να δουλέψεις με τις «συναισθηματικές κληρονομιές» και τις όποιες παγιωμένες πεποιθήσεις και επαναλαμβανόμενα μοτίβα της αισθηματικής σου ζωής. Μόνο αν τα πετάξεις από πάνω σου θα μπορέσεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σε ωθήσουν να αναζητήσεις σχέσεις που θα ζεστάνουν την καρδιά και την ψυχή σου. Αν είσαι σε σχέση, θα μπορέσεις να αναζωογονήσεις το μεταξύ σας έρωτα, ίσως ακόμα και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Αν δεν είσαι σε σχέση, θα μπει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου ένα άτομο που, όχι μόνο θα σε γεμίσει θετική ενέργεια και όρεξη για ζωή, αλλά και που θα σου θυμίσει ότι τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και να βρεις αυτό που πραγματικά θες.

Όταν η θεά της αγάπης Αφροδίτη μπει στο ζώδιο σου από τις 7/5 έως και τις 5/6, θα σου κάνει δώρο επιπλέον γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό και αυτοπεποίθηση, κάτι που συνεπάγεται αισθηματική ζήτηση και ερωτικές επιτυχίες. Τα ακόμα καλύτερα, βέβαια, αφορούν τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα και στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι όπου θα παραμείνει έως και τις 8/10. Η Αφροδίτη, σαν φυσικός κυβερνήτης του δεύτερου οίκου, νιώθει άνετα στη θέση αυτή, σαν αυτό που λέμε «σαν στο σπίτι της». Για το λόγο αυτό, θα σου προσφέρει αρκετές στιγμές ικανοποίησης και απόλαυσης. Θα βιώσεις συναισθηματικές καταστάσεις που θα τονίσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου.

Επίσης, θα αυξηθεί η ικανότητα του σχετίζεσθαι ενώ η ήδη υπάρχουσα σχέση σου θα βελτιωθεί καθώς θα νιώθεις ότι το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, σε εκτιμάει και, γενικά, σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Και εσύ, βέβαια, με τη σειρά σου θα λειτουργήσεις ακριβώς το ίδιο, συν του ότι η κάπως καλύτερη οικονομική σου πραγματικότητα, που υπόσχεται από την θέση αυτή η Αφροδίτη, θα σε βοηθήσει να κάνεις και κάποια επιπλέον πράγματα για να ομορφύνεις τη ζωή σας. Κατά την ανάδρομη κίνησή της μόνο, από τις 23/7 έως τις 4/9, εκτός του ότι μπορεί να σε απασχολήσουν επανασυνδέσεις, θα ασχοληθείς με το να τα βάλεις κάτω και να δεις τι έχεις, τι θα ήθελες να έχεις και τι μπορείς να κάνεις για αυτό.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00