Quantcast
blank
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Λέων 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Λέοντα. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Λέοντα, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Λέοντα το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τον Λέοντα στον τομέα των σχέσεων του.

Λιοντάρι μου, καινούργιες ευκαιρίες σε περιμένουν αυτήν τη νέα χρονιά. Ο Άρης έως και τις 25/3 θα βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθάει να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις ταίρι μέσα σε κάποιο χώρο διασκέδασης ή φιλική παρέα ή μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και σε σύλλογο ή ομάδα. Τα ενδεχόμενα πολλά, από το ξεκινήσεις μια φιλική σχέση με «προνόμια» έως και να κάνεις μια σοβαρή σχέση με άτομο που μοιράζεστε την ίδια ιδεολογία ή, αν θες, κοσμοθεωρία. Κράτησε σα σημείωση ότι μέχρι τις 12/1, που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, θα έρθεις ξανά κοντά με κάποιο άτομο που στο παρελθόν σας συνέδεε κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Ο Κρόνος, που η αλήθεια είναι ότι σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, θα μείνει στο πολικό σου ζώδιο Υδροχόο και στον οίκο των σχέσεών σου μέχρι και τις 6/3. Μέχρι τότε θα συνεχίζει να σου δείχνει με το δάκτυλο τα προβληματικά σημεία της σχέσης σου δοκιμάζοντας, με τον τρόπο αυτό, τις βάσεις της, τα θεμέλιά της. Επομένως, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι αν είναι κάτι να μην κρατήσει και να διαλυθεί, να φύγει από τη ζωή σου, είναι γιατί στην ουσία δεν είναι σωστά δομημένο. Όπως ένα γερό οικοδόμημα αντέχει στους σεισμούς, έτσι και μια γερή σχέση αντέχει στα όποια προβλήματα. Από τη άλλη, η σχέση που θα επιβιώσει το κρας τεστ θα συνεχίσει την πορεία της η οποία, μάλιστα, θα είναι και ανοδική.

Στις 7/3 ο Κρόνος θα μπει στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι. Ο Κρόνος, να ξέρεις, όπου βρεθεί βάζει τα όριά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μειωθεί η ανάγκη σου για ερωτική επαφή γιατί, επίσης, ο Κρόνος έχει σχέση και με την ανάγκη να κρατούμε τον έλεγχο και να ξέρουμε που βαδίζουμε. Για το λόγο αυτό, ο έρωτας για σένα θα γίνει κάτι πιο σημαντικό. Ό,τι δεν έχει ουσία θα σου φαίνεται πολύ λίγο και θα θες να βιώσεις συναισθήματα πιο βαθιά. Αν έχεις ταίρι, θα νιώσεις την ανάγκη να το ελέγξεις ή, πιο απλά, να ξέρεις ότι η προσοχή του είναι στραμμένη πάνω σου.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Ο Δίας θα μείνει στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού μέχρι τις 15/5 και από εκεί θα σε προμοτάρει σε ό,τι αφορά την ανάγκη σου να βρεις ταίρι με το οποίο να μοιράζεστε την ανάγκη σας για ταξίδια, περιπέτεια και ενδιαφέροντα πνευματικά. Διόλου απίθανο η καρδιά σου να σκιρτήσει για ένα άτομο που θα γνωρίσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή που είναι από κάποια άλλη χώρα ή που, πιο απλά, μένει αρκετά μακριά από εκεί που μένεις εσύ. Επίσης, ο Δίας θα σε κάνει πιο θετικό καθώς θα προσπαθείς να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Όταν στις 16/5 περάσει στον Ταύρο, θα σε βοηθήσει, όχι μόνο να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου αλλά, ταυτόχρονα, να θέλεις να πάρεις και τα ηνία. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, θα θελήσεις να κάνεις το επόμενο σοβαρό βήμα με την έννοια μιας συγκατοίκησης ή ενός γάμου ενώ, αν είσαι ήδη σε γάμο, θα θελήσεις να μεγαλώσεις την οικογένειά σου με ένα μέλος ακόμα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να βρεις το ταίρι της καρδιάς σου σε επαγγελματικό περιβάλλον ή μέσα από κάποια εκδήλωση της οικογένειάς σου. Σημαντικές, για εσένα, θα είναι και οι εκλείψεις.

Οι Ηλιακές εκλείψεις που θα συμβούν στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού - Ζυγού θα επηρεάσουν κυρίως τον τρόπο που επικοινωνείς τις ανάγκες και τα θέλω σου μέσα στις σχέσεις σου. Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσεις να πλησιάσεις και εσύ το ταίρι σου και να κατανοήσεις βαθιές προσωπικές του ανάγκες. Επίσης, οι εκλείψεις αυτές θα σου δώσουν ευκαιρίες για να κάνεις γνωριμίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Μπορεί, επίσης, να γνωρίσεις άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή κοσμοθεωρίας που θα σε εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις και τον τρόπο σκέψης τους. Διόλου απίθανο να ξεκινήσει και μια σχέση που το ένα μέλος της θα έχει το ρόλο δασκάλου ή μέντορα.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις, που θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα σε ωθήσουν να χτίσεις πραγματικότητες στις σχέσεις σου και να ασχοληθείς και με πιο πρακτικά θέματα. Θα αντιμετωπίσεις μια εσωτερική αναζήτηση ή ακόμα και εσωτερική πάλη που θα σε αποσταθεροποιήσει για λίγο και θα έχει σχέση με το πόσο σημαντικός αισθάνεσαι μέσα στη σχέση. Επιπλέον, θα σε βάλουν σε σκέψεις σε ό,τι αφορά τη δημιουργία οικογένειας ή την επέκτασή της.

Εξαιρετικά σημαντική θα είναι για σένα η μετακίνηση του Πλούτωνα στον πολικό σου Υδροχόο. Αυτό θα συμβεί στις 23/3 και για φέτος δε θα κρατήσει πολύ καθώς στις 1/5 θα γυρίσει ανάδρομος και στις 12/6 θα μπει ξανά στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει για όλο το υπόλοιπο έτος. Ωστόσο, θα σου προβάλει τα θέματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις από τα τέλη του 2024 και τα επόμενα χρόνια. Μπορεί να αυξήσει το πάθος και τον ερωτισμό σου, όμως, θα «περάσει από κόσκινο» όλων των ειδών τις σχέσεις σου και θα φέρει στην πραγματικότητά σου σχέσεις με ακραία ερωτικά και βαθιά συναισθήματα.

Τέλος, η θεά του έρωτα Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου στις 5/6 και θα παραμείνει εκεί για αρκετούς μήνες καθώς θα περάσει στην Παρθένο στις 8/10. Μάλιστα, θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από τις 23/4 έως και τις 4/9. Αυτό για σένα σημαίνει ότι η ήδη υπάρχουσα σχέση σου θα ενδυναμωθεί και η μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου επαφή θα γίνει πιο αρμονική, αγαπησιάρικη και ερωτική συνάμα.

Αν είσαι αυτό που λέμε «ελεύθερο πουλί», η αυξημένη κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια που θα έχεις θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους άλλους. Η ομορφιά, καθώς η βελτίωση της εμφάνισής σου θα είναι στα ζητούμενα, οι καλοσυνάτοι τρόποι και η φιλικότητά σου θα σε κάνουν πιο ελκυστικό και θα τραβάς τους άλλους δίπλα σου όπως τραβάει τις πεταλούδες το φως. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, θα έχεις το χρόνο να επανεξετάσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και να δεις αν πραγματικά κουμπώνουν στις προοδευμένες ανάγκες σου. Φυσικά, αν εσύ το θέλεις, θα υπάρξει η δυνατότητα κάποιας αισθηματικής επανασύνδεσης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το σίγουρο είναι ότι η θέση αυτή της Αφροδίτης θα είναι άκρως επωφελής για σένα.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00