Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις / Σκορπιός
 
blank
Σκορπιός
Σκορπιός 23/10-22/11

Σκορπιός 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Σκορπιού. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Σκορπιού, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Σκορπιού το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τον Σκορπιό στον τομέα των σχέσεων του.

Σκορπιέ μου, η χρονιά ξεκινάει με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι και τις 12/1 ενώ στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει έως και τις 25/3. Η θέση αυτή του Άρη θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή και θα την κάνει πιο έντονη. Όμως, η ενέργεια δεν θα είναι εστιασμένη όπως πρέπει. Μέσα στο κεφάλι σου θα είναι σαν να έχεις δυο φωνές που σου λένε να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Η μια φωνή θα δίνει προβάδισμα στο συναίσθημα ενώ, η άλλη φωνή στη λογική. Θα θες να αποδείξεις στους άλλους τι πραγματικά αξίζεις και δεν θα σε ικανοποιούν οι μεσοβέζικες λύσεις αλλά τα ξεκάθαρα πράγματα. Αυτό, πάντως, που σίγουρα θα πρέπει να μετριάσεις είναι η ανυπομονησία και η παρορμητικότητα γιατί δεν θα σε βοηθήσουν να δεις καθαρά τα πράγματα. Θα κάνεις σημαντικά λάθη, μεταφράζοντας αυτά που θα ακούσεις όπως εσύ θέλεις και όχι όπως πραγματικά είναι, όπως επίσης θα κάνεις και κάποια επικοινωνιακά λάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν.

Η παραμονή του Κρόνου μέχρι και τις 6/3 στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε ωθήσει να αναζητήσεις ασφάλεια και σιγουριά μέσα από μια σχέση αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα ευνοεί την κυκλοθυμικότητα και τις απότομες αλλαγές, οπότε θα πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στην οικογένειά σου καθώς οι εργασιακές ανάγκες θα σε αναγκάσουν να παραμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου.

Από τις 7/3 έως και τις 13 Φεβρουαρίου του 2026, που ο Κρόνος θα μπει στους φιλικούς για σένα Ιχθύες και στον οίκο των ερώτων σου, οι ενέργειες θα αλλάξουν. Θα σοβαρέψεις στο θέμα του έρωτα και θα αναζητήσεις ένα ταίρι που να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βιώσεις πάθος και ερωτική ευχαρίστηση, ίσα – ίσα, θα έχεις ενέργεια καθώς και έντονο ερωτικό μαγνητισμό. Απλά, το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει άτομο που θα είναι πιο ώριμο ή μεγαλύτερο από εσένα σε ηλικία ή θα έχει καλύτερο οικονομικό στάτους από εσένα. Επίσης, μπορεί να βιώσεις την επανεμφάνιση μιας προηγούμενης σχέσης που είχε διακοπεί κάπως απότομα. Θα νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά, υποσυνείδητα, κάτι θα σε σταματάει. Αν αυτό αφορά ανασφάλειες που σου έχουν προκαλέσει προηγούμενες σχέσεις σου, θα πρέπει να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις για να μπορέσεις έτσι να σπάσεις τον κύκλο των επαναλαμβανόμενων μοτίβων της αισθηματικής σου ζωής.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

προβλέψεις

προβλέψεις1

Επιπλέον, δεδομένου ότι ο Κρόνος, εκτός από το να βάζει όρια, έχει και την ικανότητα να σταθεροποιεί τα πράγματα και να φέρνει ευθύνες, αν φυσικά το θέλεις και εσύ, θα μπεις στη διαδικασία να ωριμάσεις συναισθηματικά μέσα από ένα παιδί που θα φέρεις στον κόσμο ενώ, αν έχεις ήδη, θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η διαπαιδαγώγηση, η πειθαρχία και η καθοδήγησή του ενώ ίσως χρειαστεί να κάνεις και κάποια έξτρα έξοδα για το παιδί σου.

Ο Δίας θα βρίσκεται έως τις 15/5 στο ζώδιο του Κριού. Οι Ηλιακές εκλείψεις θα γίνουν στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 ενώ οι δεσμοί της Σελήνης θα μπουν στον ίδιο άξονα στις 17/7. Στις παραπάνω χρονικές περιόδους θα ασχοληθείς με την αυτοβελτίωσή σου, αλλά και με την ικανότητά σου να βλέπεις τις λεπτομέρειες και να αναλύεις τα γεγονότα. Τίποτα δεν θα μπορεί να σε κρατήσει πίσω και θα βιώνεις μικρές αλλά ικανές να σου φέρουν ικανοποίηση αισθηματικές νίκες.

Όταν ο Δίας στις 16/5 μπει στο πολικό σου ζώδιο, τον Ταύρο, θα βρεθεί στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σου όπου και θα συναντήσει τον Ουρανό, που βρίσκεται εκεί από τις 15 Μαΐου του 2018, και θα παραμείνει έως και τις 26 Απριλίου 2026. Ο Ουρανός σου έχει ήδη δώσει μια ιδέα σε ό,τι αφορά τις ανατροπές. Τώρα, ο Δίας θα σου μιλήσει για την επέκταση. Η θέση αυτή είναι πραγματικά πολύ ευνοϊκή για σένα και θα σου φέρει πολλές χαρές. Θα απολαύσεις την αγάπη και τη συντροφικότητα και, αν υπήρξαν στιγμές έντασης με το ταίρι σου, αυτές θα λάβουν τέλος, φτάνει να υπάρχει αγάπη, κατανόηση και αμοιβαίος σεβασμός. Αν δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα αυτά και η σχέση τερματίσει, τότε θα είναι για το καλό σου γιατί θα αφήσει χώρο για τον καλύτερο έρωτα που είναι στο δρόμο. Αν δεν έχεις ταίρι, θα μπορέσεις να μοιραστείς τη ζωή σου με ένα εξαιρετικό άτομο που η ενέργειά του θα κουμπώσει στις ανάγκες σου και τούμπαλιν.

Στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα γίνουν και οι Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, στις 5/5 και στις 28/10. Τότε, θα σε απασχολήσουν θέματα αυταξίας και αυτοαγάπης και, είτε η συνειδητοποίηση της αξίας σου θα σε οδηγήσει να σκεφτείς το που ξοδεύεις την ενέργεια και σκορπίζεις την αγάπη και το συναίσθημά σου, είτε θα μεταστοιχειώσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου σε θάρρος και δράση και θα πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο των σχέσεών σου.

Ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, θα αλλάξει ζώδιο στις 23/3 και θα μπει στον Υδροχόο. Βέβαια, αυτό θα γίνει για λίγο φέτος καθώς στις 1/5 θα γυρίσει ανάδρομος και στις 12/6 θα επιστρέψει στον Αιγόκερω όπου θα παραμείνει για το υπόλοιπο της χρονιάς. Έστω και για λίγο, όμως, θα σου δείξει το πόσο σημαντικό είναι για σένα το να πάρεις τη δύναμή σου στα χέρια σου. Ο Πλούτωνας από εκεί θα φέρει αλλαγές μεταμορφωτικές σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένειά σου ενώ θα σε ευνοήσει σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια και τη συναισθηματική σταθερότητα.

Θετική για σένα θα είναι και η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 5/6 έως και τις 8/10, καθώς θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα καινούργιο σπιτικό ή να βρεις έναν άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις ότι επιτέλους … έφτασες σπίτι. Η ανάδρομη πορεία της, από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα σε ωθήσει να αναμορφώσεις με θετικό τρόπο το ως ώρας στημένο σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής. Φυσικά, όταν η Αφροδίτη μπει στις 5/12 στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου, θα σου φέρει χαρά και ευδιαθεσία καθώς και ερωτικό μαγνητισμό. Θα εντυπωσιάσεις και θα γοητεύσεις τους άλλους ενώ, αν έχεις ταίρι, θα βιώσεις και όμορφες, ερωτικά και συναισθηματικά, στιγμές μαζί του.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00