Quantcast
blank
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ζυγός 2023: Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις

Έτος   2023    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Οι ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2023 για το ζώδιο του Ζυγού. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση του Ζυγού, από την αστρολόγο Έλενα Γκιτσάλη. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά του Ζυγού το 2023; Δες πως οι πλανήτες θα επηρεάζουν τον Ζυγό στον τομέα των σχέσεων του.

Ζυγέ μου, μέχρι τις 12/1 ο ανάδρομος Ερμής θα σε ταλαιπωρήσει σε θέματα σχετικά με την οικογένειά σου και την κατοικία σου, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν αυτά αφορούν θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και δεν είχες φροντίσει να λύσεις. Η παραμονή του Ερμή μέχρι και τις 11/2 στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε αναγκάσει να βρεις τρόπο να ισορροπήσεις το χρόνο ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και την εργασία σου.

Ο Κρόνος, μέχρι και τις 6/3, θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Από εκεί θα σου μειώνει κάπως την ενέργεια και την όρεξη για ερωτικές περιπέτειες. Από την άλλη, όμως, θα σε κάνει πιο υπεύθυνο και συναισθηματικά σταθερό ενώ, αν είσαι ήδη σε μόνιμη σχέση, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά πώς θα ήταν η ζωή σου με τον ερχομό ενός παιδιού. Αν ψάχνεις ταίρι, θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με άτομο, είτε μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική σου, είτε πιο καταξιωμένο κοινωνικά.

Όταν στις 7/3 ο Κρόνος μπει στους Ιχθύες θα σε κάνει να έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου ενώ, παράλληλα, η ευθιξία σου μπορεί να γίνει αιτία καυγάδων. Όμως, θα σε βοηθήσει και να εστιάσεις σωστά στη σχέση σου, να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και να κάνεις μια, τρόπον τινά, συναισθηματική εκκαθάριση κρατώντας μόνο τα απαραίτητα και πετώντας τα περιττά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις ταίρι μέσα σε περιβάλλοντα εργασίας, υγείας και ευεξίας.

Ο Δίας, μέχρι και τις 15/5 στον Κριό, θα σε βοηθήσει να βρεις το σωστό ταίρι καθώς θα κατανοήσεις πρώτα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και έτσι οι επιλογές σου θα είναι οι σωστές και θα έχεις ευκαιρίες για να βρεις ένα ταίρι με το οποίο θα έχεις μια γόνιμη και συνεχώς εξελίξιμη σχέση. Η θέση αυτή του Δία παρέχει απλόχερα και συζυγική ευδαιμονία καθώς, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου, θα απολαμβάνετε να είστε μαζί και ο χρόνος που θα μοιράζεστε θα είναι ποιοτικός. Επίσης, μέσα από το ταίρι σου και τη βοήθειά του, είτε οικονομική, είτε ψυχικής στήριξης, θα ανοίξεις και εσύ τους ορίζοντές σου.

Όταν ο Δίας περάσει στις 16/5 στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου και, με τον τρόπο αυτό, να βελτιώσεις το επίπεδο ζωής της οικογένειάς σου και του/της συντρόφου σου. Η σχέση με το ταίρι σου θα γίνει ερωτικά πιο έντονη ενώ, παράλληλα, κάποια γεγονότα θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις στην ψυχολογία, τόσο τη δική σου, όσο και του ανθρώπου που σε συντροφεύει, να βρεις λύσεις στα όποια προβλήματα και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να ωριμάσεις τη σχέση σου.

 Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια! 

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να ψάξεις ακόμα πιο βαθιά μέσα σου για να βρεις απαντήσεις στο πως και το γιατί της συμπεριφοράς σου μέσα στις σχέσεις ή το γάμο σου. Αν πάλι ψάχνεις ταίρι, κατά τη διέλευση αυτή του Δία, δεν θα είσαι τόσο συναισθηματικά ευάλωτος αλλά, τουναντίον, θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και θα πατάς γερά στα πόδια σου. Επιπλέον, η ανάγκη σου θα είναι να βρεις ένα ταίρι με το οποίο, όχι μόνο θα έχεις καλή ερωτική χημεία, αλλά θα υπάρχει και οικειότητα και ψυχική κατανόηση.

Άλλα σημαντικά κεφάλαια για το 2023 είναι οι εκλείψεις. Οι Ηλιακές θα συμβούν στις 20/4 και στις 14/10 στον δικό σου άξονα, δηλαδή Κριού – Ζυγού, ενώ στις 17/7 θα περάσουν και οι δεσμοί της Σελήνης στον ίδιο άξονα. Αυτό για σένα σημαίνει ότι θα εισέλθεις σε μια περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων, όχι μόνο σε σχέση με το πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου, αλλά και με το τι είδους σχέσεις θες πραγματικά στη ζωή σου. Να έχεις στα υπόψιν ότι μπορεί να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με μια ωμή αλήθεια που, όμως, θα σε βοηθήσει να ξυπνήσεις και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Από την άλλη, να ξέρεις, η δυναμική των εκλείψεων μπορεί να σε ωθήσει να φέρεις σταθερότητα στη ζωή σου μέσα ακόμα και από ένα γάμο ή συμβίωση.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις, που θα συμβούν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10, θα σε αναγκάσουν να επανατοποθετηθείς έναντι των όποιων άλλων της ζωής σου και να επαναξιολογήσεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Μόνο αν έχεις άριστες σχέσεις με τις βαθιές σου ανάγκες και δείξεις κατανόηση στον ίδιο σου τον εαυτό, παραδεχόμενος τα όποια λάθη του συναισθηματικού σου παρελθόντος και δεχόμενος να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, θα μπορέσεις να θεραπεύσεις τα όποια τραύματά σου και, έτσι, δεν θα τα κουβαλήσεις, σαν ασήκωτες βαλίτσες γεμάτες με αχρείαστα ρούχα, στην επόμενη σχέση σου.

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/6 και θα παραμείνει έως και τις 8/10, ενώ, μεταξύ 23/7 και 4/9, θα είναι σε ανάδρομη πορεία. Κατά το διάστημα αυτό θα συναντήσεις, μέσω ενός κοινού φίλου ή μέσα σε ένα κοινό περιβάλλον όπως ένας σύλλογος ή μια ομάδα, κάποιο άτομο με το οποίο θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Η σχέση αυτή μπορεί να ξεκινήσει σε φιλικό επίπεδο όμως σιγά σιγά θα περάσει σε κάτι πιο ερωτικό.

Φυσικά, κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας της, θα ανοίξει για σένα ο φάκελος επανασυνδέσεις. Όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σου από τις 8/11 έως τις 4/12, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου ενώ, δεδομένης της εξωστρέφειας, της κοινωνικότητας και της αυξημένης γοητείας σου, θα ευνοηθείς σε θέματα αναζήτησης νέου ερωτικού συντρόφου, αν φυσικά είσαι εκτός μόνιμης σχέσης. Γενικά, η θέση αυτή της Αφροδίτης θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τη ζωή και τον έρωτα.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2023 00:00:00