blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις 2024 / Αιγόκερως
 
blank
Αιγόκερως
Αιγόκερως 22/12-19/1

Οι ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά του Αιγόκερω το 2024

Έτος   2024    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Διάβασε τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2024 για τον Αιγόκερω και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Αιγόκεροι και ωροσκόποι Αιγόκεροι, το 2024 θα φέρει θετικές εξελίξεις, σε όλους τους τομείς της ζωής σας είναι η αλήθεια, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε πραγματικά τυχεροί. Ακόμα και σε περίπτωση που θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβληματάκια, να ξέρετε ότι εύκολα και γρήγορα θα βρεθούν λύσεις.

Πως οι πλανήτες το 2024 θα επηρεάσουν τα αισθηματικά και τις σχέσεις του Αιγόκερω

Οι Ηλιακές εκλείψεις στις 8/4 και στις 2/10 καθώς και η Σεληνιακή που θα πραγματοποιηθεί στις 25/3 στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας προκαλέσουν μια κάποια νευρικότητα και ένταση, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές και τις μακροχρόνιες αισθηματικές σχέσεις σας. Ίσως νιώσετε να σας ταλαιπωρούν συναισθήματα ματαίωσης, κυρίως εξαιτίας προσκολλήσεων σε καταστάσεις και άτομα ή εξαιτίας προσωπικών σας ανασφαλειών. Σε κάθε περίπτωση, τα γεγονότα που θα προκαλέσουν οι εκλείψεις θα σας βάλουν σε μια κατάσταση απότομου ξυπνήματος και θα σας αναγκάσουν να καταλάβετε ότι δεν μπορούν, δεν θέλουν ή δεν είναι έτοιμοι όλοι να προβούν σε αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τι είστε ή τι δεν είστε διατεθειμένοι να αποδεχθείτε σαν status quo.

Η Σεληνιακή έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου που γίνεται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα σας φέρει γνωριμίες καρμικού χαρακτήρα τις οποίες μπορεί να κάνετε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας μετακίνησης, σπουδών ή ακόμα και σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Η έκλειψη αυτή, επίσης, θα σας τονίσει τη σημαντικότητα του να μάθετε να εκφράζετε τις ανάγκες και τα θέλω σας και να μην αφήνετε πίσω τον εαυτό σας βάζοντας μπροστά πάντα τους άλλους και τα δικά τους θέλω. Ακόμα, θα κάνει κάποιους από εσάς να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ενστερνιστεί τον τρόπο σκέψης των όποιων άλλων της ζωής σας σαν δικό σας. Ίσως έχει έρθει, λοιπόν, η ώρα να υψώσετε το ανάστημά σας και να διεκδικήσετε αυτά που εσείς θεωρείτε βασικά.

Ο Δίας από τον Ταύρο έως και τις 25/5 θα συνεχίσει να λειτουργεί προστατευτικά και να φέρνει ή να επαναφέρει την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σας. Ο Δίας στον Ταύρο θα φέρει στη ζωή σας σχέσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφα ενώ θα σας βοηθά να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ιδιαίτερα, μάλιστα, την περίοδο που θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, δηλαδή από τα μέσα Απριλίου έως και τα μέσα Μαΐου, θα φέρει στις ζωές των αδέσμευτων του ζωδίου, ή του ωροσκόπου σας, ξαφνικούς και κεραυνοβόλους έρωτες που θα φέρουν τα πάνω - κάτω στη ζωή σας. Αρκετοί θα ενδώσετε σε περιπέτειες ερωτικού χαρακτήρα και άλλοι θα βρείτε ξαφνικές λύσεις σε προβλήματα ετών που είχατε με το ταίρι σας. Επίσης όμως, μπορεί να καλωσορίσετε και ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας. Γενικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες πολλές για εσάς.

Όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους θα σας επηρεάσει θετικά, κυρίως σε επίπεδο καθημερινότητας και συνθηκών εργασίας. Ωστόσο, αυτό θα κάνει καλό και στις σχέσεις σας καθώς θα είστε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Βέβαια, εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από εσάς θα βρείτε το ταίρι που αναζητείτε μέσα σε εργασιακό περιβάλλον ή σε χώρους που, με τον οποιονδήποτε τρόπο, συνδέονται με την υγεία.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος συνεχίζει το ταξίδι του στους Ιχθύες διαμορφώνοντας ιδανικά για εσάς τον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Η αλήθεια είναι ότι, αν κάτι αναζητείτε πλέον, αυτό είναι σχέσεις που θα τις διέπουν η ειλικρίνεια και ο σεβασμός. Οι σχέσεις που σαν επικεφαλίδα έχουν τον τίτλο “σοβαρότης μηδέν” δεν θα σας ταιριάζουν πλέον καθώς ο,τιδήποτε επιφανειακό απλά δεν θα είναι αποδεκτό. Επίσης, ερωτικά θα σας τραβήξουν άτομα, είτε μεγαλύτερης ηλικίας, είτε ανώτερης πνευματικής μόρφωσης ή δυναμικής. Με λίγα λόγια, θα αναζητήσετε ταίρι το οποίο θα λάβει το ρόλο του μέντορα στη σχέση σας. Οι έχοντες ταίρι, θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά εγκεφαλικά και πνευματικά με το ταίρι σας αλλά και να βρείτε κοινούς κώδικες και ρεαλιστικές λύσεις στα πιο πρακτικά θέματα της κοινής σας ζωής. Ο Κρόνος, από το περιβάλλον του Ποσειδώνα που θα κινείται, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά σας αλλά και να γίνουν πραγματικότητα κάποια αισθηματικής φύσης όνειρά σας.

Ο Πλούτωνας ξεκινάει το ταξίδι του στον Υδροχόο και θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Σε βάθος χρόνου, θα τονίσει σημαντικά θέματα των σχέσεών σας και το πώς διαχειρίζεστε τον εαυτό σας μέσα σε αυτές, κάτι που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους όποιους άλλους της ζωής σας. Θα σας προβάλει σαν ταινία θέματα αυταξίας και προσωπικής συναισθηματικής πληρότητας καθώς μερικά πράγματα δε μπορούν να καλυφθούν μόνο με την ερωτική επαφή. Η συντροφικότητα, η αμοιβαία αγάπη και κατανόηση καθώς και η διατήρηση των κεκτημένων σας θα είναι μερικά από τα βασικά θέματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, να θυμάστε ότι φέτος σε ό,τι πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οι λύσεις θα έρθουν ως από μηχανής θεός.

Πολύ καλά διαστήματα για την ερωτική σας ζωή είναι τα παρακάτω:

Από 23/1 έως 16/2 και από 11/11 έως 7/12μ όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.

Από 29/4 έως 23/5, όταν η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας και

Από 18/6 έως 11/7, όταν η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων σας.

Για επανασυνδέσεις, θετικές ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

Από τις 1/4 έως τις 25/4, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό

Από τις 5/8 έως τις 28/8, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο και, κατόπιν, στο ζώδιο του Λέοντα και

Από τις 26/11 έως τις 15/12, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη.

Sponsored Links
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00